המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אני גם לא מבין את הקטע הזה. הרי די ברור שהאופציות הן דן שמיר וקטש. מה בדיוק לוקח כל כך הרבה זמן?שיביאו את שניהם בקונסטלציה מסויימת וזהו.
אני הייתי ממצא את האופציות של מאמן זר קודם. לפחות מחכה לשמוע את ה"לא" מקזלאוסקס ואולי גם מאיבקוביץ'.
איבקוביץ׳ עובד באנאדולו, מה אתה רוצה ממנו?
שמיר יכול לקבל פה הזדמנות חד פעמית האמת. אשכרה מועמד רלוונטי למאמן ראשי במכבי אחרי שפוטר מפאקינג הפועל אילת והפועל חולון, כי גרוע יותר ממה שאנחנו עכשיו כבר לא יהיה, ומאמן זר תמיד אפשר להביא...
החציל האצטקי כתב:ויושביץ׳ פוטר מפרטיזן אחרי שהכה שחקן כמדומני, ואני בספק אם מדבר אננלית. נכשל קשות בצסק״א, נוסף לכל. לא אופציה מוצלחת במיוחד...
קבוצה שרצה טוב לא תשחרר מאמן מצליח. זה לא הגיוני.
אפשר וצריך לסמן מאמנים זרים מוכשרים כמו טרינקיירי, כמו בגאצקיס של ניז׳ני, שהוכיחו את עצמם עם קבוצות צנועות (מה שמכבי גם מהווה, בהשוואה ליריבות הירוליג) ושמו אותן רמה אחת מעל מה שהן שוות. זה בדיוק מה שמכבי מחפשת.
MTA2311 כתב:רק קזלאוסקס. הבן אדם יושב בבית. אין שום סיבה שלא יבוא.
"איך מוציאים את הקבוצה מהבוץ? מנצחים", פתח גודס וניסה להסביר מה לא עבד בגרמניה, "הצלחנו להביא את באמברג למקומות שאנחנו רוצים במשך שלושה רבעים, אבל ברבע האחרון התפרקנו. עשינו המון טעויות בהגנה, בהתקפה קלענו באחוזים נוראיים. זה הופך את המשחק בשבוע הבא ללהיות או לחדול. צריכים לשמור על הבית ולנצח בחוץ. אין הסבר, זו היתה התפרקות מלאה, קשה להגיד אם זה התקפה הובילה להגנה לא טובה. המון טעויות, חוסר ריכוז, דברים שבאו פעם אחר פעם. אנחנו מרגישים פספוס כי באנו מאוד מוכנים, והיינו שם 3 רבעים".
כשנשאל האם הוא עדיין חושב שהוא האיש המתאים למשימה, גודס איבד מעט מהסבלנות המוכרת שלו והבהיר: "נמשיך לעבוד קשה, נמשיך להאמין, התשובה הכי טובה למצב זה ניצחונות. אין הרבה סיפורי סבתא. צריכים להתחיל מול אשדוד. לא דיברתי עם הבעלים אחרי המשחק. כולם מרגישים את ההחמצה. לא אחרי כל משחק ישר יושבים ומדברים. לא חושש למשרה שלי. אין מחשבה לשינויים בסגל. פרמאר ורוצ'סטי שחקנים מאוד מרכזיים בקבוצה. נצטרך אותם במיטבם. כרגע הם לא הכי במיטבם, ובלעדיהם יהיה לנו קשה לנצח".
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:רק קזלאוסקס. הבן אדם יושב בבית. אין שום סיבה שלא יבוא.
יש סיבה. הוא לא רוצה להיות חלק ממועדון בקריסה.
הוא יציב תנאים שלא בטוח שמכבי תוכל לתת. הוא לא פרייאר...
MTA2311 כתב:חייב להיות גבול לחירוב המועדון, והגבול הזה עובר כאן.
החציל האצטקי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.405.199726.html"איך מוציאים את הקבוצה מהבוץ? מנצחים", פתח גודס וניסה להסביר מה לא עבד בגרמניה, "הצלחנו להביא את באמברג למקומות שאנחנו רוצים במשך שלושה רבעים, אבל ברבע האחרון התפרקנו. עשינו המון טעויות בהגנה, בהתקפה קלענו באחוזים נוראיים. זה הופך את המשחק בשבוע הבא ללהיות או לחדול. צריכים לשמור על הבית ולנצח בחוץ. אין הסבר, זו היתה התפרקות מלאה, קשה להגיד אם זה התקפה הובילה להגנה לא טובה. המון טעויות, חוסר ריכוז, דברים שבאו פעם אחר פעם. אנחנו מרגישים פספוס כי באנו מאוד מוכנים, והיינו שם 3 רבעים".
כשנשאל האם הוא עדיין חושב שהוא האיש המתאים למשימה, גודס איבד מעט מהסבלנות המוכרת שלו והבהיר: "נמשיך לעבוד קשה, נמשיך להאמין, התשובה הכי טובה למצב זה ניצחונות. אין הרבה סיפורי סבתא. צריכים להתחיל מול אשדוד. לא דיברתי עם הבעלים אחרי המשחק. כולם מרגישים את ההחמצה. לא אחרי כל משחק ישר יושבים ומדברים. לא חושש למשרה שלי. אין מחשבה לשינויים בסגל. פרמאר ורוצ'סטי שחקנים מאוד מרכזיים בקבוצה. נצטרך אותם במיטבם. כרגע הם לא הכי במיטבם, ובלעדיהם יהיה לנו קשה לנצח".
לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
על המשך דרכו: "אמרתי לא פעם ולא פעמיים שאני מאמין שאני יכול להוציא את הקבוצה מהמצב הזה. אני לא חושש לתפקידי. אנחנו חייבים להמשיך להתאמן ולעבוד קשה. אנחנו צריכים להתרכז עכשיו במשחק מול אשדוד ביום ראשון, כי זה משחק לא קל. כולם בקבוצה מרגישים תחושת פספוס מהמשחק ומהתוצאה.
roy1000 כתב:מאמן זר ייקח הרבה זמן להביא לפה ויהיו לו גם הרבה דרישות. הזמן אזל. חייבים להחליף את גודס מייד והמועמד הסביר היחידי הוא דן שמיר.
roy1000 כתב:אז תביא את דן שמיר וקטש בתור "עוזרים" עד שתצליח לסגור עם מאמן זר. בכל מקרה, השינוי חייב להיות מיידי בשביל להציל את העונה. אפשר לקוות שעצם הזעזוע יוציא את השחקנים מהדיכאון ביום חמישי.