גודס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גודס

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 נובמבר 2015, 17:04

סיפר שישר אחרי שחתם התקשר לאמא שלו אומר ''עשיתי טעות''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2015, 17:08

החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:אני גם לא מבין את הקטע הזה. הרי די ברור שהאופציות הן דן שמיר וקטש. מה בדיוק לוקח כל כך הרבה זמן?שיביאו את שניהם בקונסטלציה מסויימת וזהו.

אני הייתי ממצא את האופציות של מאמן זר קודם. לפחות מחכה לשמוע את ה"לא" מקזלאוסקס ואולי גם מאיבקוביץ'.

איבקוביץ׳ עובד באנאדולו, מה אתה רוצה ממנו?
שמיר יכול לקבל פה הזדמנות חד פעמית האמת. אשכרה מועמד רלוונטי למאמן ראשי במכבי אחרי שפוטר מפאקינג הפועל אילת והפועל חולון, כי גרוע יותר ממה שאנחנו עכשיו כבר לא יהיה, ומאמן זר תמיד אפשר להביא...

כנראה שהיתה לי התבלבלות כפולה כאן. אם איבנוביץ' הוא זה שפנוי, אז אולי לא כדאי...

אפשר גם לחשוב קצת יותר יצירתי - למשל לנסות להביא מאמן שכן עובד, אבל בקבוצה קטנה. למשל וויושביץ', שעובד היום בפרטיזן, שלא
משחקת בליגה אירופאית חשובה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 17:10

ויושביץ׳ פוטר מפרטיזן אחרי שהכה שחקן כמדומני, ואני בספק אם מדבר אנגלית. נכשל קשות בצסק״א, נוסף לכל. לא אופציה מוצלחת במיוחד...

קבוצה שרצה טוב לא תשחרר מאמן מצליח. זה לא הגיוני.
אפשר וצריך לסמן מאמנים זרים מוכשרים כמו טרינקיירי, כמו בגאצקיס של ניז׳ני, שהוכיחו את עצמם עם קבוצות צנועות (מה שמכבי גם מהווה, בהשוואה ליריבות הירוליג) ושמו אותן רמה אחת מעל מה שהן שוות. זה בדיוק מה שמכבי מחפשת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 06 נובמבר 2015, 17:16

רק קלזאוסקאס
מכבי צריכה להבין שהיסודות הכי חשובים ומי שמנחיל אותם הוא המאמן
עם קזלאוסקאס בחוזה ארוך טווח אפשר לצאת לדרך חדשה ומעולה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2015, 17:16

החציל האצטקי כתב:ויושביץ׳ פוטר מפרטיזן אחרי שהכה שחקן כמדומני, ואני בספק אם מדבר אננלית. נכשל קשות בצסק״א, נוסף לכל. לא אופציה מוצלחת במיוחד...

קבוצה שרצה טוב לא תשחרר מאמן מצליח. זה לא הגיוני.
אפשר וצריך לסמן מאמנים זרים מוכשרים כמו טרינקיירי, כמו בגאצקיס של ניז׳ני, שהוכיחו את עצמם עם קבוצות צנועות (מה שמכבי גם מהווה, בהשוואה ליריבות הירוליג) ושמו אותן רמה אחת מעל מה שהן שוות. זה בדיוק מה שמכבי מחפשת.

נכון, עכשיו ראיתי שהוא פוטר. אבל לא בגלל מה שאמרת...
http://www.balkaninsight.com/en/blog/vu ... 09-28-2015

הוא באמת נכשל קשות עם צסקא, אבל הוא הצליח מאוד עם פרטיזן, ולמעשה הפך אותה לקבוצה נהדרת לפני כמה שנים.
אולי יש אופציות יותר טובות, אבל אני מדבר על הכיוון הכללי.

טרינקיירי ובגאצקיס זה הOBVIOUS. הם לא רלוונטיים לנו כרגע. בעתיד, בהחלט כן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 06 נובמבר 2015, 17:18

שמיר לא יצליח יותר מגודס. לא רואה סרט שקטש חוזר. מקווה שהג'ינג'י יחתום. אם לא הוא, שיביאו מאמן זר, לא שאני בעד זה אבל זה מה יש.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 נובמבר 2015, 17:27

רק קזלאוסקס. הבן אדם יושב בבית. אין שום סיבה שלא יבוא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 17:28

MTA2311 כתב:רק קזלאוסקס. הבן אדם יושב בבית. אין שום סיבה שלא יבוא.

יש סיבה. הוא לא רוצה להיות חלק ממועדון בקריסה.
הוא יציב תנאים שלא בטוח שמכבי תוכל לתת. הוא לא פרייאר...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 17:33

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 99726.html

"איך מוציאים את הקבוצה מהבוץ? מנצחים", פתח גודס וניסה להסביר מה לא עבד בגרמניה, "הצלחנו להביא את באמברג למקומות שאנחנו רוצים במשך שלושה רבעים, אבל ברבע האחרון התפרקנו. עשינו המון טעויות בהגנה, בהתקפה קלענו באחוזים נוראיים. זה הופך את המשחק בשבוע הבא ללהיות או לחדול. צריכים לשמור על הבית ולנצח בחוץ. אין הסבר, זו היתה התפרקות מלאה, קשה להגיד אם זה התקפה הובילה להגנה לא טובה. המון טעויות, חוסר ריכוז, דברים שבאו פעם אחר פעם. אנחנו מרגישים פספוס כי באנו מאוד מוכנים, והיינו שם 3 רבעים".

כשנשאל האם הוא עדיין חושב שהוא האיש המתאים למשימה, גודס איבד מעט מהסבלנות המוכרת שלו והבהיר: "נמשיך לעבוד קשה, נמשיך להאמין, התשובה הכי טובה למצב זה ניצחונות. אין הרבה סיפורי סבתא. צריכים להתחיל מול אשדוד. לא דיברתי עם הבעלים אחרי המשחק. כולם מרגישים את ההחמצה. לא אחרי כל משחק ישר יושבים ומדברים. לא חושש למשרה שלי. אין מחשבה לשינויים בסגל. פרמאר ורוצ'סטי שחקנים מאוד מרכזיים בקבוצה. נצטרך אותם במיטבם. כרגע הם לא הכי במיטבם, ובלעדיהם יהיה לנו קשה לנצח".

לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 נובמבר 2015, 17:34

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:רק קזלאוסקס. הבן אדם יושב בבית. אין שום סיבה שלא יבוא.

יש סיבה. הוא לא רוצה להיות חלק ממועדון בקריסה.
הוא יציב תנאים שלא בטוח שמכבי תוכל לתת. הוא לא פרייאר...

זאת לא סיבה.
ודאי שהוא יציב תנאים. הבן אדם מאמן על. אין שום סיבה שמכבי לא יתנו לו מה שהוא מבקש. חייב להיות גבול לחירוב המועדון, והגבול הזה עובר כאן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 17:35

MTA2311 כתב:חייב להיות גבול לחירוב המועדון, והגבול הזה עובר כאן.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:fuck
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 נובמבר 2015, 17:36

כן אה...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2015, 17:38

החציל האצטקי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.405.199726.html

"איך מוציאים את הקבוצה מהבוץ? מנצחים", פתח גודס וניסה להסביר מה לא עבד בגרמניה, "הצלחנו להביא את באמברג למקומות שאנחנו רוצים במשך שלושה רבעים, אבל ברבע האחרון התפרקנו. עשינו המון טעויות בהגנה, בהתקפה קלענו באחוזים נוראיים. זה הופך את המשחק בשבוע הבא ללהיות או לחדול. צריכים לשמור על הבית ולנצח בחוץ. אין הסבר, זו היתה התפרקות מלאה, קשה להגיד אם זה התקפה הובילה להגנה לא טובה. המון טעויות, חוסר ריכוז, דברים שבאו פעם אחר פעם. אנחנו מרגישים פספוס כי באנו מאוד מוכנים, והיינו שם 3 רבעים".

כשנשאל האם הוא עדיין חושב שהוא האיש המתאים למשימה, גודס איבד מעט מהסבלנות המוכרת שלו והבהיר: "נמשיך לעבוד קשה, נמשיך להאמין, התשובה הכי טובה למצב זה ניצחונות. אין הרבה סיפורי סבתא. צריכים להתחיל מול אשדוד. לא דיברתי עם הבעלים אחרי המשחק. כולם מרגישים את ההחמצה. לא אחרי כל משחק ישר יושבים ומדברים. לא חושש למשרה שלי. אין מחשבה לשינויים בסגל. פרמאר ורוצ'סטי שחקנים מאוד מרכזיים בקבוצה. נצטרך אותם במיטבם. כרגע הם לא הכי במיטבם, ובלעדיהם יהיה לנו קשה לנצח".

לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

המשפט שהדגשתי הוא משפט המפתח. כל הכבוד לגודס שעלה על זה. מעניין אם הוא עשה את זה לבד, או שנעזר בצוות המקצועי המוכשר שלצידו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 17:40

בוגטין רשם לו את זה במחברת
אבי אבן אסף מזה דו״ח וחתך וצירף וידיאו
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 נובמבר 2015, 17:46

צריך לנצח את כל הקבוצות, במיוחד אלה שאנחנו משחקים נגדן.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 06 נובמבר 2015, 17:51

מאמן זר ייקח הרבה זמן להביא לפה ויהיו לו גם הרבה דרישות. הזמן אזל. חייבים להחליף את גודס מייד והמועמד הסביר היחידי הוא דן שמיר.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 17:54

על המשך דרכו: "אמרתי לא פעם ולא פעמיים שאני מאמין שאני יכול להוציא את הקבוצה מהמצב הזה. אני לא חושש לתפקידי. אנחנו חייבים להמשיך להתאמן ולעבוד קשה. אנחנו צריכים להתרכז עכשיו במשחק מול אשדוד ביום ראשון, כי זה משחק לא קל. כולם בקבוצה מרגישים תחושת פספוס מהמשחק ומהתוצאה.

הוא חייב להפסיק. שים מסקנטייפ על הפה בנאדם!!!
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2015, 17:56

roy1000 כתב:מאמן זר ייקח הרבה זמן להביא לפה ויהיו לו גם הרבה דרישות. הזמן אזל. חייבים להחליף את גודס מייד והמועמד הסביר היחידי הוא דן שמיר.

מה זה "הרבה זמן"?
יש היום אימיילים ופקסים, ומאמן זר יכול להגיע כבר בתוך כמה ימים.
המשחק מול דרושפאקה הוא בכל מקרה משחק על המוקד. מאמן חדש עוד לא יצליח לשנות הרבה אם בכלל יהיה כאן.

זה לא יהיה המדד. אם היו חושבים על זה מראש, אז היו צריכים להעיף את גודס כבר לפני שבועיים, כדי שהמאמן החדש היה מספיק להביא
את הקבוצה במצב יותר טוב לשני המשחקים החשובים של הסיבוב.

דן שמיר הוא מועמד להיות עוזר. איך פתאום הוא מספיק טוב כמאמן?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 06 נובמבר 2015, 18:00

אז תביא את דן שמיר וקטש בתור "עוזרים" עד שתצליח לסגור עם מאמן זר. בכל מקרה, השינוי חייב להיות מיידי בשביל להציל את העונה. אפשר לקוות שעצם הזעזוע יוציא את השחקנים מהדיכאון ביום חמישי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2015, 18:04

roy1000 כתב:אז תביא את דן שמיר וקטש בתור "עוזרים" עד שתצליח לסגור עם מאמן זר. בכל מקרה, השינוי חייב להיות מיידי בשביל להציל את העונה. אפשר לקוות שעצם הזעזוע יוציא את השחקנים מהדיכאון ביום חמישי.

האמת שלא צריך את שניהם כעוזרים.
צריך מישהו שיעשה את העבודה השחורה, כמו אלון שטיין למשל (או רפי בוגטין), וצריך עוזר מאמן כמו שמיר, שיוכל באמת לעזור למאמן.
בכל מקרה, גם עם זה לא הייתי נחפז.

אם זה אדלשטיין, אז אני מניח שלא יהיה לו איכפת לקבל את שמיר כעוזר, אבל אם זה קזלאוסקס... אולי ירצה להביא עוזר משלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, מרסר ו־32 אורחים