יורוליג על כל הקופה: מכבי נגד דרושפאקה - חמישי 20:45

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג על כל הקופה: מכבי נגד דרושפאקה - חמישי 20:45

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 דצמבר 2015, 17:28

אתה לא לוקח חלק בחלומות שלי.
תהיה רגוע.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 18 דצמבר 2015, 17:39

toja27 כתב:
jol9 כתב:
toja27 כתב:אדם, לגבי אדלשטיין שנכנס בטבק, אז אמנם לא שמעתי אותו אחרי המשחק הזה אבל יצא לי לראות את פיני גרשון ואדלשטיין מדברים עליו אחרי המשחק נגד מלאגה ושמע מה אני אגיד לך, אחרי משחק יורוליג שני פיני החליט שהוא מאמן חלש. בחיים לא היית רואה את זה אם על הקווים היה איזה חבר שלו. הם פשוט מנסים לסדר ג'וב לארז לעונה הבאה במכבי.
אני לפני רציתי את ארז כמאמן, אבל שמע אחרי שראיתי איזה בן אדם אינטרסנט הוא , לא רוצה אותו יותר. אני מעדיף את טבק מאשר ארז.

אדלשטיין יצא ממש קטן, כשכל העונה הוא נמנע מלבקר את גודס, אבל את טבאק הוא מבקר בכל הזדמנות.

אני גם לא רוצה אותו פה (וגם לא את טבאק). מכבי צריכה מאמן איכותי. זה תנאי הכרחי (אם כי לא בהכרח מספיק) לכך שתהיה כאן קבוצה
טובה.

אני עדיין לא השתכנעתי שטבאק הוא לא מאמן איכותי. כלומר, לא ראיתי אצלו איזה משהו מיוחד מבחינה טקטית, אבל דווקא יש לי הרגשה חזקה שיש לו יכולת לחבר את הקבוצה. הוא עושה רושם כמי שמבין את נפש השחקן. אני עדיין רוצה לראות איך הקבוצה תיראה בהמשך העונה. אם תיראה טוב ותגיע להישגים(זכיה ביורוקאפ למשל) אז אני הייתי משאיר אותו.

תראה, טבאק הוא כבר לא ילד. מאמן איכותי אמור לפרוץ לתודעה די מוקדם.

האמת שאני הייתי רוצה לראות את מכבי מקבלת החלטה מתוך מחשבה מקצועית אמיתית.
עד עכשיו 99% מההחלטות התקבלו במכבי משלושת הסיבות הבאות, שאינן קשורות בשום צורה לצד המקצועי:
1. חסכון בכסף (כך היינס לא הוחלף, כך משכו את סיפור פבראני ולא הביאו מחליף רציני כבר בספטמבר וכו')
2. הסתכלות קצרת טווח - כלומר, קבלת החלטות על סמך משחק ספציפי (בדר"כ שחקן שמצטיין מול מכבי) או על סמך תקופה קצרה
3. ריצוי את התקשורת - כך מכבי נפלה בפח השחקנים הישראלים והחתימה את גרין ואליהו על חוזים מופרכים, כך נשאר גודס להיות המאמן,
ולא הוחלף מספיק מוקדם, הרבה אחרי שכבר היה ברור שזה רע מאוד.

אם מכבי היתה מקבלת החלטות מקצועיות רציניות, מתוך מחשבה והבנה, היא לעולם לא היתה הולכת על פבראני, היא בחיים לא היתה משחררת
את רייס, היא לא היתה נותנת לטיוס להתבשל עונה שלמה במיץ של עצמו ולהיות ממורמר (ועזבו רגע שגם טיוס לא בדיוק התנהג כראוי)
והיא בטח ובטח לא היתה פותחת עונה עם הקו הקדמי כפי שהורכב במקור (פבראני, אמבקווה, רנדל ובנדר).

כלומר, טבאק כרגע נראה כמו פלסטר. אין כאן באמת מחשבה עמוקה קדימה, שהוא האדם שיכול להוביל את מכבי ולהוציא אותה
מהמשבר.
יכול להיות שהוא יגדל להיות משהו גדול, כמו שפיני היה, אבל גם אם כן, אני לא בטוח שיש בהנהלה שלנו כרגע אנשים שמתאימים
לקבל את ההחלטה הזאת, וגם לעמוד מאחוריה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 דצמבר 2015, 17:45

בניתוח אובייקטיבי יותר של המשחק, מכבי עדיין התקדמה.
ביום נורמלי היינו מבסוטים מנצחון בדרושפאקה ומכבי השיגה אותו. בצורה הזויה ודוחה, עם התפרקות נוראית וקאמבק הזוי אבל השיגה.
מכבי של לפני חודש לא הייתה מסוגלת לעשות גם את זה. אני מזכיר לכם שלפני חודש הגמד מהחתימה שלי אשכרה עמד על הקו אחרי שחטפנו כבר 3 תבוסות.
שם זה כבר היה גמור.

היינו באמ-אמ-אמא של הבירא עמיקתא ואנחנו ממש לא בדרך לאיגרא רמא, אבל אנחנו מתחילים לטפס במעלה הבור.
לא בטוח שלא ניפול שוב לתחתית אחרי המשחק הדפוק הזה, אבל ז׳אן טבק התחיל משהו יותר חיובי בקבוצה הזאת, על כך תחלואיה.

צריכה באמת להשאל השאלה האם מכבי מחליטה שהיא שרמוטה עד הסוף (ואז היא מעמיקה את הבור) או שהולכת להתחרות במה שיש: יורוקאפ, גביע, ליגה.

אולי לג׳ורדן פארמר פתאום יפול האסימון שהNBA נגמר. שהטופ האירופי לא מעוניין בו ושכדאי שיתעסק בקבוצה שבה הוא משחק היום.
אולי טבק יבין שמי שהגיע למשחק מול דרושפאקה אלה מי שאיתו לעונה הקרובה (וזה אומר שלא סומכים בשום צורה על סמית׳ או רנדל).
אולי יחליטו להביא חיזוק מזויין, כדי שלקבוצה הזאת יהיה איזשהו משחק התקפה והגנה מגוון, ולא נקום וניפול על הידיים של רכזים לבנבנים ושבריריים או פורוורדים מזדקנים וחולים.

הציפייה לנצח ב11 במגרש הזה הייתה לא ריאלית. דרושפאקה ידעו שמכבי צריכה להגיע לשם ושיחקו כדי שהיא לא תגיע לשם. זה לא היה קשה ובסיום זה גם היה משפיל.
עכשיו יוצאים לעוד 7 חודשים שלמים של עונה שבה אנחנו יכולים לקבל more of the same או להסתכל על הכוס המלאה, למלא אותה עוד קצת ולנסות להוציא מהעונה הזאת חיוך.
אני כל כך מקווה שאני אחייך ממשהו בעונה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 דצמבר 2015, 18:17

החציל האצטקי כתב:בניתוח אובייקטיבי יותר של המשחק, מכבי עדיין התקדמה.
ביום נורמלי היינו מבסוטים מנצחון בדרושפאקה ומכבי השיגה אותו. בצורה הזויה ודוחה, עם התפרקות נוראית וקאמבק הזוי אבל השיגה.
מכבי של לפני חודש לא הייתה מסוגלת לעשות גם את זה. אני מזכיר לכם שלפני חודש הגמד מהחתימה שלי אשכרה עמד על הקו אחרי שחטפנו כבר 3 תבוסות.
שם זה כבר היה גמור.

היינו באמ-אמ-אמא של הבירא עמיקתא ואנחנו ממש לא בדרך לאיגרא רמא, אבל אנחנו מתחילים לטפס במעלה הבור.
לא בטוח שלא ניפול שוב לתחתית אחרי המשחק הדפוק הזה, אבל ז׳אן טבק התחיל משהו יותר חיובי בקבוצה הזאת, על כך תחלואיה.

צריכה באמת להשאל השאלה האם מכבי מחליטה שהיא שרמוטה עד הסוף (ואז היא מעמיקה את הבור) או שהולכת להתחרות במה שיש: יורוקאפ, גביע, ליגה.

אולי לג׳ורדן פארמר פתאום יפול האסימון שהNBA נגמר. שהטופ האירופי לא מעוניין בו ושכדאי שיתעסק בקבוצה שבה הוא משחק היום.
אולי טבק יבין שמי שהגיע למשחק מול דרושפאקה אלה מי שאיתו לעונה הקרובה (וזה אומר שלא סומכים בשום צורה על סמית׳ או רנדל).
אולי יחליטו להביא חיזוק מזויין, כדי שלקבוצה הזאת יהיה איזשהו משחק התקפה והגנה מגוון, ולא נקום וניפול על הידיים של רכזים לבנבנים ושבריריים או פורוורדים מזדקנים וחולים.

הציפייה לנצח ב11 במגרש הזה הייתה לא ריאלית. דרושפאקה ידעו שמכבי צריכה להגיע לשם ושיחקו כדי שהיא לא תגיע לשם. זה לא היה קשה ובסיום זה גם היה משפיל.
עכשיו יוצאים לעוד 7 חודשים שלמים של עונה שבה אנחנו יכולים לקבל more of the same או להסתכל על הכוס המלאה, למלא אותה עוד קצת ולנסות להוציא מהעונה הזאת חיוך.

הניצחון הזה לא שווה כלום כי דרושאפקה כבר הובילה ב 10 הפרש וגמרה את המשחק. ה- 11 הפרש ישב להם בראש ולכן הם הפסיקו לשחק בשלב הזה.
ביום רגיל זה ניצחון של דרושאפקה ב- 10+.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 18 דצמבר 2015, 19:06

שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:בניתוח אובייקטיבי יותר של המשחק, מכבי עדיין התקדמה.
שם זה כבר היה גמור.

הניצחון הזה לא שווה כלום כי דרושאפקה כבר הובילה ב 10 הפרש וגמרה את המשחק. ה- 11 הפרש ישב להם בראש ולכן הם הפסיקו לשחק בשלב הזה.
ביום רגיל זה ניצחון של דרושאפקה ב- 10+.

אם דורשפאקה הייתה יכולה לנצח ב30 הם היו עושים את זה. אם טבאק היה מגיע מוקדם יותר, מכבי לא הייתה מגיעה למצב הזה שהיא חייבת לנצח בחוץ קבוצה ב11 הפרש.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 18 דצמבר 2015, 19:12

toja27 כתב:אם דורשפאקה הייתה יכולה לנצח ב30 הם היו עושים את זה. אם טבאק היה מגיע מוקדם יותר, מכבי לא הייתה מגיעה למצב הזה שהיא חייבת לנצח בחוץ קבוצה ב11 הפרש.

אין שום ספק. טבק הוא מאמן על שאין שני לו ביקום (אולי רק פיל ג'קסון בשיאו). שהרי רק עילוי כדורסל כמו טבק יכול לחשוב על הרעיון הגאוני של 30 דקות עם סילבן "השיער" לנדסברג במשחק הכי חשוב של מכבי בעשור האחרון. להחתים מייד לחוזה עד סוף החיים כמו שנייקי החתימו את לברון.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 18 דצמבר 2015, 19:18

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אם דורשפאקה הייתה יכולה לנצח ב30 הם היו עושים את זה. אם טבאק היה מגיע מוקדם יותר, מכבי לא הייתה מגיעה למצב הזה שהיא חייבת לנצח בחוץ קבוצה ב11 הפרש.

אין שום ספק. טבק הוא מאמן על שאין שני לו ביקום (אולי רק פיל ג'קסון בשיאו). שהרי רק עילוי כדורסל כמו טבק יכול לחשוב על הרעיון הגאוני של 30 דקות עם סילבן "השיער" לנדסברג במשחק הכי חשוב של מכבי בעשור האחרון. להחתים מייד לחוזה עד סוף החיים כמו שנייקי החתימו את לברון.

לא אמרתי שהוא מאמן על, אבל עד עכשיו הוא עשה עבודה לא רעה בכלל, וזה למרות המנטרות החוזרות שלך ושל האינטרסנטים פיני את אדלשטיין. היה מגיע מוקדם יותר, לא היינו במצב הזה. זכותך לא להסכים עם הקביעה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי RonB » 18 דצמבר 2015, 19:43

RonB

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 דצמבר 2015, 19:53

RonB כתב:קצת כואב, לא אשקר:
https://twitter.com/ImJustPargo/status/ ... 2232694785

שימות בייסורים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 דצמבר 2015, 20:41

toja27 כתב:
roy1000 כתב:

לא אמרתי שהוא מאמן על, אבל עד עכשיו הוא עשה עבודה לא רעה בכלל, וזה למרות המנטרות החוזרות שלך ושל האינטרסנטים פיני את אדלשטיין. היה מגיע מוקדם יותר, לא היינו במצב הזה. זכותך לא להסכים עם הקביעה.

לתת לסילבן לנדסברג 30 דקות ביורוליג זו "עבודה לא רעה"? אני חושב שזו עבודה של אדיוט גמור שאין לו מושג בכדורסל. זכותך לא להסכים עם הקביעה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 18 דצמבר 2015, 21:22

roy1000 כתב:
toja27 כתב:
roy1000 כתב:

לתת לסילבן לנדסברג 30 דקות ביורוליג זו "עבודה לא רעה"? אני חושב שזו עבודה של אדיוט גמור שאין לו מושג בכדורסל. זכותך לא להסכים עם הקביעה.

אין לך יותר מדי אלטרנטיבות, אז אני לא חושב שזה נכון להיתפס על הנקודה הזאת. ובוא נגיד איכשהו שאתה צודק, להצהיר בגלל זה שזו עבודה של אידיוט זאת הצהרה בלי שום מידתיות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 18 דצמבר 2015, 21:42

toja27 כתב:אין לך יותר מדי אלטרנטיבות, אז אני לא חושב שזה נכון להיתפס על הנקודה הזאת. ובוא נגיד איכשהו שאתה צודק, להצהיר בגלל זה שזו עבודה של אידיוט זאת הצהרה בלי שום מידתיות.

32 דקות ללנדסברג, 4 דקות לשגב, 11 דקות לארינזה ו- 70 נקודות במשחק הכי חשוב בעשור האחרון... אם דרושפאקה לא היו מחטיאים שלשות חופשיות לחלוטין בצורה מצחיקה, זה היה נגמר בתבוסה של מכבי.

חסר מושג, מאמן גרוע, אדיוט. אתה מוזמן לבחור את המילה הנכונה. בסמנטיקה אף פעם לא הייתי טוב במיוחד.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 דצמבר 2015, 22:35

היורוליג יציע: לא ייחשבו נקודות שנקלעו בהארכה
בארגון מחפשים פתרון למה שקרה במשחק של מכבי ת"א ודרושפאקה.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 02318.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 דצמבר 2015, 23:48

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אין לך יותר מדי אלטרנטיבות, אז אני לא חושב שזה נכון להיתפס על הנקודה הזאת. ובוא נגיד איכשהו שאתה צודק, להצהיר בגלל זה שזו עבודה של אידיוט זאת הצהרה בלי שום מידתיות.

32 דקות ללנדסברג, 4 דקות לשגב, 11 דקות לארינזה ו- 70 נקודות במשחק הכי חשוב בעשור האחרון... אם דרושפאקה לא היו מחטיאים שלשות חופשיות לחלוטין בצורה מצחיקה, זה היה נגמר בתבוסה של מכבי.

חסר מושג, מאמן גרוע, אדיוט. אתה מוזמן לבחור את המילה הנכונה. בסמנטיקה אף פעם לא הייתי טוב במיוחד.

אתה נתפס לעניין של לאנדסברג, אבל זה לחלוטין מנותק מהמציאות.

המשחק הכי טוב של מכבי העונה, היה עם לנדסברג בחמישייה כשחקן משמעותי. במשחק הזה גם השגנו את ההפרש הגדול
שחיפשנו מול הטורקים.
יש לך בסה"כ ארבעה גארדים. אוחיון זוועת עולם, פארמר עוד יותר גרוע. אז מה אתה מציע? מי אמור לשחק בדיוק?

אתה לא יכול לבוא בטענות למאמן, כשאלה הכלים שעומדים לרשותו, וכששחקנים ותיקים ומנוסים כמו סמית', אוחיון, פניני ורנדל
קולעים ארבעתם יחד 12 נק' ועושים 1- במדד...
הם הבעיה ואליהם צריך לבוא בטענות הרבה לפני שבאים בטענות ללנדסברג או לטבאק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 19 דצמבר 2015, 08:23

jol9 כתב:אתה נתפס לעניין של לאנדסברג, אבל זה לחלוטין מנותק מהמציאות.

המשחק הכי טוב של מכבי העונה, היה עם לנדסברג בחמישייה כשחקן משמעותי. במשחק הזה גם השגנו את ההפרש הגדול
שחיפשנו מול הטורקים.
יש לך בסה"כ ארבעה גארדים. אוחיון זוועת עולם, פארמר עוד יותר גרוע. אז מה אתה מציע? מי אמור לשחק בדיוק?

אתה לא יכול לבוא בטענות למאמן, כשאלה הכלים שעומדים לרשותו, וכששחקנים ותיקים ומנוסים כמו סמית', אוחיון, פניני ורנדל

אני נתפס לזה שלטבק אין שום שיטה, שםו תרגילים ושום כלום. כל מה שהוא עושה זה רנדומלי לחלוטין, החל מההפיכה הזויה של לנדסברג לשחקן חמישייה, ודרך הדקות לארינזה ושגב.

כשלמאמן אין מושג, אז ברור שהוא יילך עם השחקנים השכונתיים שיכולים לשחק גם בלי שיטה, ופשוט להשליך שלשות ברגע שהכדור מגיע אליהם. זו הסיבה שסילבן ורוצ'סטי מחרבים את מה שהיה פעם מכבי ושכל שחקן שהוא לא שכונה (כמו אלה שהזכרת) נראה רע. אין שום מצב שמכבי קולעת 70 נקודות במשחק כזה, גם אם קראסטי הליצן מאמן.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 19 דצמבר 2015, 11:24

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אתה נתפס לעניין של לאנדסברג, אבל זה לחלוטין מנותק מהמציאות.

שחיפשנו מול הטורקים.

אני נתפס לזה שלטבק אין שום שיטה, שםו תרגילים ושום כלום. כל מה שהוא עושה זה רנדומלי לחלוטין, החל מההפיכה הזויה של לנדסברג לשחקן חמישייה, ודרך הדקות לארינזה ושגב.

כשלמאמן אין מושג, אז ברור שהוא יילך עם השחקנים השכונתיים שיכולים לשחק גם בלי שיטה, ופשוט להשליך שלשות ברגע שהכדור מגיע אליהם. זו הסיבה שסילבן ורוצ'סטי מחרבים את מה שהיה פעם מכבי ושכל שחקן שהוא לא שכונה (כמו אלה שהזכרת) נראה רע. אין שום מצב שמכבי קולעת 70 נקודות במשחק כזה, גם אם קראסטי הליצן מאמן.

אוקיי, עכשיו הבנתי את מה שאתה אומר לפחות...
אתה בעצם תולה את האפסיות של רוב השחקנים במאמן שהגיע לפני חודש, למצב בלתי אפשרי, לסגל בלי שום גבוה אמין,
בלי סקנד גארד ובלי עומק.
נשמע הגיוני.

השיטה של מכבי ע"פ הסגל שנבנה היא להשליך שלשות. אולי לא שמת לב, אבל מארק גאסול לא משחק במכבי, ואין למי לדחוף
את הכדור לצבע. אין בקבוצה גם שום שחקן שיכול לגבור על השומר שלו בכדרור.
אז מה בדיוק ציפית שיקרה על המגרש?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 19 דצמבר 2015, 15:24

jol9 כתב:אוקיי, עכשיו הבנתי את מה שאתה אומר לפחות...
אתה בעצם תולה את האפסיות של רוב השחקנים במאמן שהגיע לפני חודש, למצב בלתי אפשרי, לסגל בלי שום גבוה אמין,
בלי סקנד גארד ובלי עומק.
נשמע הגיוני.

השיטה של מכבי ע"פ הסגל שנבנה היא להשליך שלשות. אולי לא שמת לב, אבל מארק גאסול לא משחק במכבי, ואין למי לדחוף
את הכדור לצבע. אין בקבוצה גם שום שחקן שיכול לגבור על השומר שלו בכדרור.
אז מה בדיוק ציפית שיקרה על המגרש?

זה שהוא הגיע למצב בלתי אפשרי כולנו יודעים וכבר דיברנו על זה. זה שעם המצב שהוא קיבל, הוא עושה שטויות זה כבר משהו אחר.

אפשר להשליך שלשות בכל מיני צורות - אפשר לעשות את זה מהנעת כדור, במעבר, מהכנסת כדורים פנימה ועוד. לכדרר 20 שניות ואז להשליך שלשה על השומר כמו שאלילך רוצ'סטי עושה, זה לא כדורסל. מה ציפיתי? שלפחות ינסו לרוץ, לדחוף את הכדור. לא ציפיתי ל- 70 נקודות והתקפה עומדת.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 19 דצמבר 2015, 16:56

יוני, אני חושב שהויכוח עם רוי בנושא רוצ'יסטי וטבק הוא מיותר.הוא כבר החליט מהתחלה ועכשיו הוא רק רוצה לצאת צודק. הכי מצחיק שהוא מכולם האשים את יוסי באותו דבר בדיוק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 19 דצמבר 2015, 16:59

toja27 כתב:יוני, אני חושב שהויכוח עם רוי בנושא רוצ'יסטי וטבק הוא מיותר.הוא כבר החליט מהתחלה ועכשיו הוא רק רוצה לצאת צודק. הכי מצחיק שהוא מכולם האשים את יוסי באותו דבר בדיוק.

לא החלטתי שום דבר לגבי אף אחד מהם "מההתחלה". ברגע שראיתי את רוצ'סטי מכדרר 20 שניות וזורק שלשה על שחקן עוד במשחקי ההכנה, הבנתי במה המדובר. ברגע שראיתי את טבק מתחיל ברכבת חילופים הזויה ומעלה את לנדסברג בחמשייה, הבנתי גם במה המדובר.

מישהו רוצה להתערב איתי שכל עוד רוצ'סטי בקבוצה, לא נזכה בשום תואר פרט לגביע ווינר?
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 דצמבר 2015, 17:02

roy1000 כתב:
toja27 כתב:יוני, אני חושב שהויכוח עם רוי בנושא רוצ'יסטי וטבק הוא מיותר.הוא כבר החליט מהתחלה ועכשיו הוא רק רוצה לצאת צודק. הכי מצחיק שהוא מכולם האשים את יוסי באותו דבר בדיוק.

לא החלטתי שום דבר לגבי אף אחד מהם "מההתחלה". ברגע שראיתי את רוצ'סטי מכדרר 20 שניות וזורק שלשה על שחקן עוד במשחקי ההכנה, הבנתי במה המדובר. ברגע שראיתי את טבק מתחיל ברכבת חילופים הזויה ומעלה את לנדסברג בחמשייה, הבנתי גם במה המדובר.

מישהו רוצה להתערב איתי שכל עוד רוצ'סטי בקבוצה, לא נזכה בשום תואר פרט לגביע ווינר?

רוי, מה אתה רוצה להגיד?
מה נכון לעשות העונה בקבוצה הזאת?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים