המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:בשיחה קבוצתית שנערכה יממה אחרי ההפסד לחבורה של פאבלו לאסו, אדלשטיין נכנס לישיבה חריפה עם פדרמן, מזרחי ובדש, וככל הנראה גרם לשלישייה הבכירה לחשוב כי הסגל הנוכחי לא מתאים לטופ 8 ביורוליג. "ראינו שהוא לא מאמין בקבוצה".
מאיפה הציטוט?
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp
yanay21 כתב:"לא דורסים חלום של בחור צעיר"
אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:"לא דורסים חלום של בחור צעיר"
היו לו יציאות לא קשורות בסוף, אבל בטון הכללי הוא צודק.
yanay21 כתב:"לא דורסים חלום של בחור צעיר"
shayD כתב:תן תקציר שמואל
yanay21 כתב:הבעיה היא כזו-אם כבר העסקתם אותו, קחו בחשבון מה המחיר. ההעסקה שלו מלכתחילה לא מוצדקת, הפיטורים בהחלט לא מוצדקים, כי הם כבר לקחו אותו, וקיבלו בדיוק מה שהוא נותן.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:הבעיה היא כזו-אם כבר העסקתם אותו, קחו בחשבון מה המחיר. ההעסקה שלו מלכתחילה לא מוצדקת, הפיטורים בהחלט לא מוצדקים, כי הם כבר לקחו אותו, וקיבלו בדיוק מה שהוא נותן.
הוא איבד את חדר ההלבשה. הפיטורים היו בלתי נמנעים. מה שמעצבן זה שזה היה ידוע מראש.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:הבעיה היא כזו-אם כבר העסקתם אותו, קחו בחשבון מה המחיר. ההעסקה שלו מלכתחילה לא מוצדקת, הפיטורים בהחלט לא מוצדקים, כי הם כבר לקחו אותו, וקיבלו בדיוק מה שהוא נותן.
הוא איבד את חדר ההלבשה. הפיטורים היו בלתי נמנעים. מה שמעצבן זה שזה היה ידוע מראש.
ברור, לא הייתה ברירה, כי ברור לכולם שהדר לא יצליח יותר מבחינת כדורסל נטו. אבל אדלשטיין היה ידוע כאחד שלא מסתדר עם שחקנים. אז גם זה, כמו שכתבת, היה ידוע מראש. ההנהלה בעצם עורפת את ראשו על זה שהוא היה בדיוק האדם והמאמן שהוא. אני לא מחובבי אדלשטיין(או כל מאמן ישראלי אחר), אבל זה מעורר רחמים.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:הבעיה היא כזו-אם כבר העסקתם אותו, קחו בחשבון מה המחיר. ההעסקה שלו מלכתחילה לא מוצדקת, הפיטורים בהחלט לא מוצדקים, כי הם כבר לקחו אותו, וקיבלו בדיוק מה שהוא נותן.
ברור, לא הייתה ברירה, כי ברור לכולם שהדר לא יצליח יותר מבחינת כדורסל נטו. אבל אדלשטיין היה ידוע כאחד שלא מסתדר עם שחקנים. אז גם זה, כמו שכתבת, היה ידוע מראש. ההנהלה בעצם עורפת את ראשו על זה שהוא היה בדיוק האדם והמאמן שהוא. אני לא מחובבי אדלשטיין(או כל מאמן ישראלי אחר), אבל זה מעורר רחמים.
אני מסכים איתך כמובן שההנהלה אשמה פה, אבל אתה קצת מקל פה בחלק של ארז. מאמן לא אמור לאבד ככה את חדר ההלבשה, בטח לא אחרי חודש. אי אפשר לתרץ ב"טוב, זה האדם שהוא" .
בוא נסכם בזה שארז מעולם לא היה צריך להיות פה, ושההנהלה ממשיכה לעשות הכל בשביל להשמיד את המועדון.
אחדשיודע כתב:הדבר היחידי שאני לוקח מהפיטורים האלה הוא שיש פה חומר אנושי מסריח של שחקנים.
את כל השאר כבר ידעתי.
אחדשיודע כתב:הדבר היחידי שאני לוקח מהפיטורים האלה הוא שיש פה חומר אנושי מסריח של שחקנים.
את כל השאר כבר ידעתי.
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:הדבר היחידי שאני לוקח מהפיטורים האלה הוא שיש פה חומר אנושי מסריח של שחקנים.
את כל השאר כבר ידעתי.
שמע, אם אפילו דווין (שכבר ידע מאמנים גרועים במכבי) לקח פה חלק פעיל, כנראה שהמצב היה קיצוני מאוד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־8 אורחים