פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: תמיר בלאט - חתם במכבי תל אביב לשנתיים

30 יוני 2026, 21:18

גיא כתב:תחושה שלי מדר ישאר בהפועל.

שיישאר. עכשיו ינאי ירגיש על בשרו איך זה מרגיש כאשר היריבה בכוונה פונה לשחקנים שלך על מנת שאתה תבזבז יותר כסף. זה מה שינאי עשה בקיץ הקודם.

01 יולי 2026, 00:10

תמיר ככול הנראה עובר להפועל ת"א

https://x.com/i/status/2072062915515916478

05 יולי 2026, 09:26

אני מבין את האנשים שלא מרוצים מתמיר בגלל ההגנה
אבל צריך לומר ביושר שהוא אחד המוסרים הגדולים שהיו לנו, הוא מאוד יחסר לסורקין והורד
הוא היה יציב לאורך שלוש עונותיו במכבי על איזור 5 אסיסטים למשחק ויהיה קשה לשחזר אותם
גם ראינו שכשהוא היה רכז של 15 דקות למשחק החיסרון שלו בהגנה פחות הורגש
הוא בסוף נפל על כך שהוא העריך את עצמו בהרבה יותר ממה שהוא שווה ואם הוא היה דורש ממכבי סכום סביר אז הוא כבר היה סגור פה לפני חודש וכל הסאגה לא היתה מתחילה
עכשיו הוא אמנם ירוויח הרבה יותר אבל בצד המקצועי הוא הולך אחורה לכאורה, אם כי אני רואה סיכוי שיהיה לו שיתוף פעולה טוב עם אוטורו ואודיאסי

אני כן אתגעגע לאסיסטים הנפלאים שהוא היה מחלק ולשלשות שהיו משנות מומנטום כשהוא היה עולה מהספסל

05 יולי 2026, 10:01

תמיר תרם רבות למכבי, מאחל לו בהצלחה בפן האישי ופחות בפן הקבוצתי .

05 יולי 2026, 10:03

אחלה תמיר שחקן מעולה ולא הייתי מתנגד לראות אותו חוזר עוד שנתיים.
עף קרוב מדי לשמש ובסוף התרסק בחלק הפחות סימפטי של ת"א.

05 יולי 2026, 10:43

מהשניה שהגיע היה עם חצי רגל בחוץ. כל קיץ עשה משחקי מומ בשביל לסחוט עוד כסף.

לא אתגעגע.

05 יולי 2026, 10:51

עף קרוב מדי לשמש, והפעם נשרף. אם כי בואו נגיד את האמת כלכלית כן השתדרג. פשוט לא בצד שלנו.

הערכתי אותו, עם כל המגרעות. שיהיה לו בהצלחה אישית עם המון הפסדים קבוצתיים באדום.

05 יולי 2026, 11:03

MTA2311 כתב:מהשניה שהגיע היה עם חצי רגל בחוץ. כל קיץ עשה משחקי מומ בשביל לסחוט עוד כסף.

לא אתגעגע.
ואין עם זה שום בעיה

05 יולי 2026, 11:20

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:מהשניה שהגיע היה עם חצי רגל בחוץ. כל קיץ עשה משחקי מומ בשביל לסחוט עוד כסף.

לא אתגעגע.
ואין עם זה שום בעיה

לחלוטין אין בעיה. אבל כל קיץ מחדש.
מצד שני מגיע בן אדם שמוותר על מיליון דולר נטו בעונה כדי לשחק פה.

לא קשה להבין למה בלאט, על אף השנים הרבות כאן, לא מקבל ריספקט גדול בעזיבה שלו.

05 יולי 2026, 11:51

בייייי

05 יולי 2026, 11:57

Mitelka כתב:
שמואל1 כתב:

לא אתגעגע.
ואין עם זה שום בעיה

לחלוטין אין בעיה. אבל כל קיץ מחדש.
מצד שני מגיע בן אדם שמוותר על מיליון דולר נטו בעונה כדי לשחק פה.

לא קשה להבין למה בלאט, על אף השנים הרבות כאן, לא מקבל ריספקט גדול בעזיבה שלו.

וגם אין מחאות עזבו את מדר בצד, תמיר היה מחוץ למכבי גם שלא היו בטוחים שמדר יגיע ועדיין לאף אחד מאוהדי מכבי זה לא הפריע שהוא עוזב תחשבו מה היה קורה אם לרומן לא היו מחדשים חוזה והוא היה עובר להפועל .

05 יולי 2026, 11:57

מעולם לא התחברתי. יותר מדי ניסיון לעשות שואו עם אסיסטים (שבאמת לעיתים יפים מאד) אבל הגנה מחפירה ודרישות שכר מוגזמות .

שלום ולא להתראות.

05 יולי 2026, 12:42

הוא אף פעם לא באמת ניסה להראות שהוא מחובר למועדון והאוהדים. התנהג תמיד כשכיר חרב. אמנם ההתנהלות שלו באמת תמיד הייתה מאד מקצועית, לא היה עושה בעיות ולא פרצופים, אבל משהו בו יצר אנטי. ההרגשה קצת שמדובר כאילו בעוד זר שהגיע למועדון, עשה את העבודה שלו די כמו שציפו ממנו, לא יותר לא פחות, ועכשיו עוזב למועדון אחר שמציעים לו בו יותר כסף.

אני חושב שתהיה בעיה לבלאט אחרי שיגמר החוזה שלו עם הפועל. הוא רק בן 29 ועל פניו הוא אמור להיות מסוגל להמשיך להיות שחקן מחליף בקבוצת יורוליג קטנה עד בינונית מינוס, אבל כנראה מה שיקרה שהוא הולך להיות מיובש ע"י איטודיס והמעמד שלו יהיה נמוך משמעותית בסוף החוזה הזה ואז כבר יצטרך "להסתפק" בחוזי 400-500 אלף אצל ירושלים או קבוצת יורוקאפ אחרת. במכבי לעומת זאת, היה מרוויח פחות לטווח קצר, אבל כנראה שהיה מקבל הכנסה יציבה של איזור מיליון דולר עד שלהי הקריירה. מה עדיף? time will tell. בכל מקרה, מסכן הוא לא.

05 יולי 2026, 13:05

יהיו רגעים שנתגעגע אליו בשטף של המשחק, במסירות לסורקין והורד,
ברגעים שהקליעה של מדר לא תיכנס, ויהיו פחות אסיסטים.
כמו פליקס אמר, הגארד הנוסף בתקווה שיביאו, צריך להיות מישהו שמוסיף מסירה.

05 יולי 2026, 13:48

ברוך שפטרנו, הייתי סולח להרבה דברים אם הוא היה מראה אופי ולא מתחזר כל קיץ.
עכשיו הוא עשה את הטעות שהישראלים שחתמו בהפועל עשו, הוא קיבל פי 2 ממה שהוא שווה, אולי פי 3 אבל עוד שנתיים, אף אחד לא יתקרב אליו. זה מה שגינת וטימור הבינו והם הישראלים שהכי מזוהים עם השעונים.
עכשיו שמדר, סורקין וכן גם ליף, גונדי, לביא וריימן לראשונה מ2020 אני יכול לומר שהישראלים הכי טובים והכי פייטרים מחוץ לNBA נמצאים במכבי. אפשר להתווכח על האם זה באמת שווה משהו, על אם זה שווה את הכסף או שהשחקן הישראלי נהיה מוצר מאוס וכנראה אני אסכים איתכם אבל מצד שני אלו לא שחקנים שישבו רגל על רגל או ישבתו וכנראה שווים דקה או 2 ברמות הגבוהות וכמובן בליגה הישראלית (שיורידו עומס מהשאר)

05 יולי 2026, 13:52

שחקן מוגבל מאוד שהיה two trick pony, אבל עשה את שני "הטריקים" שלו מצוין - שלשות ואסיסטים פנימה.

זה באמת שחקן שהייתי שמח מאוד אם היה במכבי בתור רכז שלישי, אבל בתור רכז ראשון או אפילו שני - הרבה פחות. אפשר לכפר על האובדן של היכולות שלו עם זר ברמה גבוהה שיודע לתת את אותם הדברים, ובתקווה גם יידע לעשות דברים נוספים.

שיהיה לו בהצלחה מבחינה אישית וכישלון מבחינה קבוצתית כמו שאיחלו לו כאן.

05 יולי 2026, 14:04

עכשיו חסרים זרים טובים ואז אולי אחזור לראות את מכבי

05 יולי 2026, 14:34

לורנזו בראון היה יודע למצוא את השחקנים בצבע כמו בלאט
חייבים למצוא זר עם איכויות כאלה
כי מדר וקלארק פשוט לא כאלה
אולי לונדברג, אבל זה לא בטוח שהוא ישאר בכלל

06 יולי 2026, 11:30

תמיר בלאט שוחרר רשמית