המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:ריאל מדריד לא מתעכבת יותר מדי עם מחליף לרודי ומחתימה את קייל סינגר, הפורוורד המצויין של אליקנטה. צפוי לעבור לריאל מיידית ולשחק מול מכבי בשבוע הבא.
felix_r כתב:חחח... שלושת הזרים מישראל במדי באמברג כמעט ניצחו את צסקא: מארקוס סלוטר (ירושלים לשעבר), פי גיי טאקר (חולון לשעבר) ובריאן רוברטס (גליל אני חושב). רוברטס הטמבל איבד את הכדור בהתקפה האחרונה ותאודוסיץ' שם שלשה מנצחת עם הבאזר!
Euro_Basket כתב:מעמדו של גל מקל בבנטון מתערער.
השחקן ממעט לקבל דקות, ואתמול לא שותף כלל בניצחון החוץ של בנטון על צדוויטה זאגרב (כן כן אותה קבוצה שעשתה חיים קשים למכבי השבוע).
נראה מה אבא שלו יעשה עכשיו
yzafrir כתב:קודי כתב:ריאל מדריד לא מתעכבת יותר מדי עם מחליף לרודי ומחתימה את קייל סינגר, הפורוורד המצויין של אליקנטה. צפוי לעבור לריאל מיידית ולשחק מול מכבי בשבוע הבא.
החתמה טובה שלהם , שחקן שיכול למצוא חוזה בNBA אבל העדיף להישאר....חברו הטוב של שייר , אולי אם היה מגיע למכבי גם שייר היה מתחיל להראות כמו שחקן כדורסל ??
roy1000 כתב:yzafrir כתב:קודי כתב:ריאל מדריד לא מתעכבת יותר מדי עם מחליף לרודי ומחתימה את קייל סינגר, הפורוורד המצויין של אליקנטה. צפוי לעבור לריאל מיידית ולשחק מול מכבי בשבוע הבא.
החתמה טובה שלהם , שחקן שיכול למצוא חוזה בNBA אבל העדיף להישאר....חברו הטוב של שייר , אולי אם היה מגיע למכבי גם שייר היה מתחיל להראות כמו שחקן כדורסל ??
לא ממש מתלהב מהשחקן הזה. תמיד הזכיר לי את לוק ג'קסון של ירושלים. מסוג השחקנים הגבוהים שקולעים קצת משלוש אבל אין להם הרבה יותר מזה ברמות הגבוהות.
קודי כתב:לא רואה את לו ג'קסון קולע 15 נק' למשחק בקבוצת צמרת בליגה הספרדית וזה עוד בעונה הראשונה שלו באירופה. מעבר לכך, רק שליש מהזריקות שלו הן ל-3, כך שכנראה יש לו עוד כמה יכולות.
yzafrir כתב:felix_r כתב:חחח... שלושת הזרים מישראל במדי באמברג כמעט ניצחו את צסקא: מארקוס סלוטר (ירושלים לשעבר), פי גיי טאקר (חולון לשעבר) ובריאן רוברטס (גליל אני חושב). רוברטס הטמבל איבד את הכדור בהתקפה האחרונה ותאודוסיץ' שם שלשה מנצחת עם הבאזר!
פשוט לא יאמן איזה טעות של טירונים , רוברטס הסריח את הפרקט כל המשחק ובסוף הוא לוקח את הכדור האחרון....
זה לא יאמן איך סאמי מאחיה לא נספר בצסק"א , כשהוא על המגרש פשוט מתעלמים ממנו לחלוטין ולא מוסרים לו בכלל . מה שכן הוא שחקן מאוד זריז ברגליים ושומר טוב....
ארון ג'קסון עם משחק טוב שני ברציפות...הוא מתחיל לחזור לעצמו...
Euro_Basket כתב:לכל המקטרים על אחוזי העונשין של לנגפורד, אתמול ספליטר עשה 1 מ-9 מהקו נגד אקדמיק סופיה.
מזל שהוא לא הגיע לכאן, כנראה היה נרגם באבנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים