פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
12 יוני 2012, 18:34
יש לי תחושה שנשמע בקרוב משהו חיובי לשם שינוי. סגירה של מאריץ', או של לאנגפורד. אני יותר בכיוון של הראשון.
12 יוני 2012, 18:39
אני לא יודע כמה וויוקאס מועמד רציני אם בכלל, אבל הוא יכול להיות אופציה שניה אחרי מאריץ', העונה הוא הרוויח רק חצי מיליון אז אני מניח שיהיה אפשר להביא אותו לכאן במחיר שפוי.
12 יוני 2012, 18:48
רגע, אני היחידי פה שמעדיף את וויוקאס על פני מאריץ'?
12 יוני 2012, 18:58
Maccabikid כתב:רגע, אני היחידי פה שמעדיף את וויוקאס על פני מאריץ'?
אני פשוט חושבת שאם מאריץ' בשיא היכולת אז הוא בנוי להיות סנטר מוביל לקבוצה שרוצה להגיע לפיינל פור
וויוקאס לא מתאים להיות סנטר מוביל, אין לו מספיק כישרון פשוט
אבל כשחקן אני מאוד אוהבת אותו בלי קשר למחליף או לא
12 יוני 2012, 19:02
Holiday_Armadillo כתב:Maccabikid כתב:רגע, אני היחידי פה שמעדיף את וויוקאס על פני מאריץ'?
אני פשוט חושבת שאם מאריץ' בשיא היכולת אז הוא בנוי להיות סנטר מוביל לקבוצה שרוצה להגיע לפיינל פור
וויוקאס לא מתאים להיות סנטר מוביל, אין לו מספיק כישרון פשוט
אבל כשחקן אני מאוד אוהבת אותו בלי קשר למחליף או לא
לא יודע בהקשר לכישרון אבל מבחינת המנטליות מאריץ' היה סקורר במכללות ובפרטיזן. אני חושב שאפשר להגיע לפיינל פור גם עם סנטר כמו וויוקאס, אבל זה מצריך פאוור התקפי ברמה מאוד מאוד גבוהה.
12 יוני 2012, 19:14
חוץ מזה הפלוס הכי גדול של וויוקאס היא שהוא יעיל בשני הצדדים של המגרש. הוא חוסם טוב ושומר קשוח.
12 יוני 2012, 19:15
באטיסט!!!!!
12 יוני 2012, 19:52
למכבי? אני חושב שאם באטיסט ישתחרר יהיו קבוצות עם יותר מזומנים שיקחו אותו. חוץ מזה, באטיט שחקן נפלא אבל אחרי השיא, בעיני. ראינו אותו בחצי הגמר מול צסק''א מתקשה לסיים בפנים מול הסייז שלהם. הוא לא יהיה יותר טוב שגם החבר דיאמנטידיס לא לידו.
12 יוני 2012, 20:02
שחף כתב:למכבי? אני חושב שאם באטיסט ישתחרר יהיו קבוצות עם יותר מזומנים שיקחו אותו. חוץ מזה, באטיט שחקן נפלא אבל אחרי השיא, בעיני. ראינו אותו בחצי הגמר מול צסק''א מתקשה לסיים בפנים מול הסייז שלהם. הוא לא יהיה יותר טוב שגם החבר דיאמנטידיס לא לידו.
בסדר, המחליפים שלו לא היו יותר טובים וגם הם מועמדים למכבי..
צסק״א קראו יפה את הפיק אנד רול, במכבי הוא יכול לשחק בצורות שונות גם (התרגיל שמשאיר את סופו בפוסט אחרי שתי מסירות בין הגארדים מתאים לו)..
אם הוא יהיה חופשי הוא ולורבק יהיו הסנטרים החופשיים הכי טובים בשוק, לורבק לא יגיע, אני מקווה שבאטיסט כן, עם גיבוי ארוך של גרגמל..
20 דקות כל אחד ובאטיסט לא יתעייף (ובלאט יודע לתזמן דקות מצויין, כמו עם סופו)
12 יוני 2012, 20:11
LIAV10 כתב:שחף כתב:למכבי? אני חושב שאם באטיסט ישתחרר יהיו קבוצות עם יותר מזומנים שיקחו אותו. חוץ מזה, באטיט שחקן נפלא אבל אחרי השיא, בעיני. ראינו אותו בחצי הגמר מול צסק''א מתקשה לסיים בפנים מול הסייז שלהם. הוא לא יהיה יותר טוב שגם החבר דיאמנטידיס לא לידו.
בסדר, המחליפים שלו לא היו יותר טובים וגם הם מועמדים למכבי..
צסק״א קראו יפה את הפיק אנד רול, במכבי הוא יכול לשחק בצורות שונות גם (התרגיל שמשאיר את סופו בפוסט אחרי שתי מסירות בין הגארדים מתאים לו)..
אם הוא יהיה חופשי הוא ולורבק יהיו הסנטרים החופשיים הכי טובים בשוק, לורבק לא יגיע, אני מקווה שבאטיסט כן, עם גיבוי ארוך של גרגמל..
20 דקות כל אחד ובאטיסט לא יתעייף (ובלאט יודע לתזמן דקות מצויין, כמו עם סופו)
באטיסט של היום הוא פוסט אפר הרבה פחות טוב מאשר לפני כמה שנים. הוא איבד מהמסה שלו. לא כל כך ראו את זה מול מכבי כי בגלל הגנות החילופים מי ששמרו עליו בחלק מהמקרים זה לאנגפורד ודווין סמית'. אי אפשר לשחק איתו כמו עם סופו ביורוליג. גם בשיאו, אגב, הוא עשה פוסט אפים על פאוור פורוורדים כשלידו שיחק סנטר(תומאשביץ'). מכבי לא יכולה לשחק את הפיק אנד רול של פאו כי
1. אין לה את דיאמנטידיס
2. אין לה קלעים בפינות שיהיו אופציה שנייה לזריקה וימנעו מהיריב לצופף את הצבע.
מעבר לזה, אם נחזור לעניין הסייז, אז לפאו חוץ משני סנטרים של 2.11 מ' שעלו מהספסל או חלקו עם באטיסט בדקות היו גם שני פורוורדים של 2.09 מ' שהיוו קונטרה לנחיתות בגובה של באטיסט.
12 יוני 2012, 20:12
באטיסט? אולי נחזיר את ניקולה מפרישה?
הבחור לא פוגע חוץ מבמשחקים נגד מכבי, כבר שנתיים.. לא תודה.
12 יוני 2012, 20:15
MTA2311 כתב:באטיסט? אולי נחזיר את ניקולה מפרישה?
וויצ'יץ' לא פרש
הוא שיחק השנה 20 משחקים בספליט וקלע 11 נקודות עם 5.4 ריבאונדים ב-28 דקות
12 יוני 2012, 20:19
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:באטיסט? אולי נחזיר את ניקולה מפרישה?
וויצ'יץ' לא פרש
באמת??
כל השנה תהיתי מה קרה איתו ולמה לא שיחק בשום מקום העונה אבל מצד שני לא הודיע עדיין על פרישה.
מתי הספיק לשחק השנה בספליט??
12 יוני 2012, 20:19
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:באטיסט? אולי נחזיר את ניקולה מפרישה?
וויצ'יץ' לא פרש
אז אולי באמת צריך לשקול להחזיר אותו. יחד עם שאראס ובאטיסט יכולה להיות לנו יופי של קבוצה
12 יוני 2012, 20:21
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:באטיסט? אולי נחזיר את ניקולה מפרישה?
וויצ'יץ' לא פרש
אז אולי באמת צריך לשקול להחזיר אותו. יחד עם שאראס ובאטיסט יכולה להיות לנו יופי של קבוצה
כולם צעירים, בשריים וחיות בהגנה
אני לא רואה סיבה לא
12 יוני 2012, 20:24
שחף כתב:למכבי? אני חושב שאם באטיסט ישתחרר יהיו קבוצות עם יותר מזומנים שיקחו אותו. חוץ מזה, באטיט שחקן נפלא אבל אחרי השיא, בעיני. ראינו אותו בחצי הגמר מול צסק''א מתקשה לסיים בפנים מול הסייז שלהם. הוא לא יהיה יותר טוב שגם החבר דיאמנטידיס לא לידו.
בואו לא נהיה מפונקים וחזירים מדי. מבחינתי אפשר להטיל מטבע ולפי התוצאה ניקח אקראית אחד משלושתם. לא רואה סיכוי לקחת מישהו טוב יותר והחשש שלי הוא שלא יהיה כסף לאף אחד מהם ונקבל כאן איזה ברזילאי חיוור או שנישאר עם הנדריקס כסנטר פותח.
קשה להחליט אם עדיף את ויוקאס או מאריץ. אני חושב שויוקאס יציב יותר וטכני יותר ואילו מאריץ בעל אפסייד גדול יותר, אם כי גם הסיכוי אצלו לנפילה גדול יותר.
12 יוני 2012, 20:26
לפי וואן מכבי בהחלט מנסה לחזור לאופציה של מאריץ', רק שכנראה שהדרישות שלו די גבוהות.
12 יוני 2012, 20:31
הבעייתיות במשפט שלך מתחילה מההתחלה "לפי וואן". מתי ONE כתבו משהו נכון בקיץ הזה? הם לא אלו שפירסמו שמכבי ירדה ממאריץ', הולכת על האטשמייר למרות שלמאריץ' יש עדיין סיכוי להגיע אבל הנה מאריץ' שוב המועמד המוביל?
בקיצור לא להקשיב להם...
12 יוני 2012, 20:32
שחף כתב:הבעייתיות במשפט שלך מתחילה מההתחלה "לפי וואן". מתי ONE כתבו משהו נכון בקיץ הזה? הם לא אלו שפירסמו שמכבי ירדה ממאריץ', הולכת על האטשמייר למרות שלמאריץ' יש עדיין סיכוי להגיע אבל הנה מאריץ' שוב המועמד המוביל?
בקיצור לא להקשיב להם...
ONE לפני שבוע שברו שיא בחירטוטים והנפצות ואני אולי מתייחסת למה שהם כותבים אבל ממש לא מאמינה להם
12 יוני 2012, 20:33
שחף כתב:הבעייתיות במשפט שלך מתחילה מההתחלה "לפי וואן". מתי ONE כתבו משהו נכון בקיץ הזה? הם לא אלו שפירסמו שמכבי ירדה ממאריץ', הולכת על האטשמייר למרות שלמאריץ' יש עדיין סיכוי להגיע אבל הנה מאריץ' שוב המועמד המוביל?
בקיצור לא להקשיב להם...
לא מתווכחת איתך כאן...