המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקובי כתב:שאלה שמסקרנת אותי....
נניח ומכבי תלך על שני שחקנים- ברור שאחד יהיה זר ואחד ישראלי (לא זכור לי שמכבי החתימה זר רק לאירופה)
טיוס+ גארד כלשהו (נניח פרקינס שקבוצתו הודחה מהיורוקאפ)
ביינס+ יותם\ נעימי (לגבי יותם זאת שנת מס חדשה ככה שיש סיכוי שזה רלוונטי...)
er79 כתב:אני לא מאמין שמכבי תביא שני זרים. ואם היא תביא, אני לא מבין למה דווקא אנשים חושבים שהשני יהיה גארד. לדעתי הצורך בפורוורד במקום מדלי יותר חיוני. על אף שאני מאוכזב מלוגאן, בלאט לא יחליף אותו. ולא, אני עדיין לא מתלהב ולא מתרשם מטיוס והמספרים שלו בקאנטו. כשיש לך פה את את תומאס ואת ג'יימס טיוס פשוט מיותר, זה הכל. אני עדיין בסתר ליבי מקווה לראות פה גם את ביינס וגם את בלו, אבל איאלץ להסתפק בביינס.
jol9 כתב:er79 כתב:אני לא מאמין שמכבי תביא שני זרים. ואם היא תביא, אני לא מבין למה דווקא אנשים חושבים שהשני יהיה גארד. לדעתי הצורך בפורוורד במקום מדלי יותר חיוני. על אף שאני מאוכזב מלוגאן, בלאט לא יחליף אותו. ולא, אני עדיין לא מתלהב ולא מתרשם מטיוס והמספרים שלו בקאנטו. כשיש לך פה את את תומאס ואת ג'יימס טיוס פשוט מיותר, זה הכל. אני עדיין בסתר ליבי מקווה לראות פה גם את ביינס וגם את בלו, אבל איאלץ להסתפק בביינס.
אין לך שום צורך בפורוורד.
ליאור צריך לשחק 25-30 דקות ותומאס ייתן דקות במקומו ובעמדה חמש בעת הצורך.
ראינו גם שבלאט ישתמש בשילוב שלו עם שון לא מעט.
מה שחסר למכבי זה קבוצה איכותית יותר אבל בנקודת זמן זו זה סנטר וגארד יוצר/רכז מחליף טוב שיודע לשחק פיק אנד רול.
קודי כתב:הג'נרל מנג'ר של מילאנו אמר היום שריצ'רד הנדריקס ישוחרר מהקבוצה. לדבריו, יש להנדריקס 3 הצעות והם לא יעמדו בדרכו.
felix_r כתב:קודי כתב:הג'נרל מנג'ר של מילאנו אמר היום שריצ'רד הנדריקס ישוחרר מהקבוצה. לדבריו, יש להנדריקס 3 הצעות והם לא יעמדו בדרכו.
כבר אתמול כתבתי, שמילאנו תחתוך אותו בכל מקרה גם אם יהיו הצעות וגם אם לא
MTA2311 כתב:קביליו טוענת שלובליאנה רוצה 150 אלף דולר על ביינס, בעוד שמכבי מוכנה לשלם רק 100. היא מוסיפה גם שהשחקן צפוי להשתכר 200 אלף לעונה.
נשמע כמו סכום שאפילו פדרמן יכול לעמוד בו.
מכביסט28 כתב:MTA2311 כתב:קביליו טוענת שלובליאנה רוצה 150 אלף דולר על ביינס, בעוד שמכבי מוכנה לשלם רק 100. היא מוסיפה גם שהשחקן צפוי להשתכר 200 אלף לעונה.
נשמע כמו סכום שאפילו פדרמן יכול לעמוד בו.
אם על זה תיפול העסקה.. פדרמן יתגלה כקמצן הכי גדול בתולדות הקבוצה.
אני מקווה מאוד שהנהלת מכבי יודעת מה היא עושה :/
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים