MTA2311 כתב:rc4991 כתב:חבל מאוד שאנשים פה שכל הזמן ביקרו אותו לא מסוגלים לפרגן לו גם עכשיו
לא ראיתי שאתה פתחת ת'רד שמהלל את משפחת פדרמן.
נכון,כי הצלחנו בזכות פדרמן
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:חבל מאוד שאנשים פה שכל הזמן ביקרו אותו לא מסוגלים לפרגן לו גם עכשיו
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:חבל מאוד שאנשים פה שכל הזמן ביקרו אותו לא מסוגלים לפרגן לו גם עכשיו
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:חבל מאוד שאנשים פה שכל הזמן ביקרו אותו לא מסוגלים לפרגן לו גם עכשיו
אם מטיפים לפרגון לכאלה שלא פירגנו להם במהלך העונה, אז צריך לעשות את זה עד הסוף.
לא הצלחנו בזכות בלאט, ולא הצלחנו בזכות פדרמן. זאת קבוצה אחת.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:חבל מאוד שאנשים פה שכל הזמן ביקרו אותו לא מסוגלים לפרגן לו גם עכשיו
אם מטיפים לפרגון לכאלה שלא פירגנו להם במהלך העונה, אז צריך לעשות את זה עד הסוף.
לא הצלחנו בזכות בלאט, ולא הצלחנו בזכות פדרמן. זאת קבוצה אחת.
לא הצלחנו בזכות בלאט? אתה אמיתי?
באמת צריך לפרגן לכל השותפים ובגלל זה רייס מקבל פה ים סופרלטיבים
toja27 כתב:כל הכבוד לדיוויד בלאט, נתן עונה מדהימה. מגיע לו לזכות ביורוליג.
ואני מסכים עם אור לגמרי,זה ניצחון של כולם כולל ההנהלה, מי שרוצה לשמוע הודעה בטעיות , צריך לדעת לעשות את זה בעצמו.
rc4991 כתב:איזה מלך הבן אדם הזה
"אני לא רוצה להישאר לעוד עונה,אני רוצה להישאר להרבה שנים"
להחתים עכשיו על חוזה לחמש עונות
אין אף בן אדם יחיד שרשום על ההצלחה הזאת.
לא דיברנו על רייס. לפני שאתה מטיף לאחרים תהיה בטוח שאתה לא עושה את אותו הדבר בדיוק.
yzafrir כתב:אלכס (דיויד בלאט) פרגסון....כמה שנים הוא היה ביונייטד ? ככה אני רוצה שבלאט ישאר במכבי...
בלאט הבהיר היום נקודה מאוד חשובה . לא הכסף זה הבעיה אלא המבט שלו על העתיד הרחוק יותר במכבי . הוא רוצה להרגיש באמת מעורך ובעל סמכות , סוג של אוברדוביץ' בפאו כל השנים....
מה שכן , כנראה הייתה שיחה מאוד רצינית ולבבית בין בלאט לבין הפדרמנים והוציאו את כל הלב החוצה כמו שצריך לעשות במשפחה . אני מקווה שזה באמת יעזור...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], where is the love? ו־34 אורחים