המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:פר שנה. תמחרת את טיוס בחוזה משודרג. אני לא. סופו לא שווה מליון. היינס שווה חצי מליון. תמחרתי את פארגו פחות או יותר במחיר שלך. על כספי שמתי מליון וחצי. נראה לי גם שהלכת קצת רחוק מדי עם סמית'. בוא נגיד במקרה הקיצוני, שכספי אכן יעלה 2 מליון, אז אולי תקציב של 8 מליון. לא בשמיים לדעתי.
LIAV10 כתב:פארגו (1.33M), יוגב (650K)
היינס (670K), פרידט (670K)
סמית (1.2M), לאנדסברג (600K)
כספי (2M), פניני (600K)
סופו (1M), טיוס (1.2M בחוזה משודרג לשלוש עונות)
הכל בברוטו, יוצא פחות מ10M.
(אם לא כספי אז קלייזה [1.35M] ופישר [650K] בערך)
er79 כתב:טוב, כספי האמת מופיע אצלי בסגל פנטזיה, ואני לא רואה סיכוי שהוא יבוא הנה, אבל אני גם אנסה להשתעשע עם סגל עדכני:
1. פארגו/ג'קסון/באייקס, אוחיון, ווסטרמן (מוכן רק אם זה כגארד שלישי שיתחרה עם אוחיון על חולצת המחליף הראשון, אבל לא אם זה כגארד מוביל לצד אוחיון).
2. היינס, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
4. כספי/באביט/האמיל, רנדל
5. סופו, טיוס, פישר
להערכתי אם כספי באורח פלא ינחת כאן ופארגו גם זה סגל בתקציב ברוטו של משהו כמו 7.5 מליון. אם יחתום באייקס ואחד מהפורוורדים האחרים ברשימה שלי, זה יורד לכיוון ה-5 מליון. לא רואה סיבה שלא ניתן להעמיד את הסגל שהצעתי תקציבית, אבל אני בטוח שפדרמן ימצא כבר משהו.
yzafrir כתב:er79 כתב:טוב, כספי האמת מופיע אצלי בסגל פנטזיה, ואני לא רואה סיכוי שהוא יבוא הנה, אבל אני גם אנסה להשתעשע עם סגל עדכני:
1. פארגו/ג'קסון/באייקס, אוחיון, ווסטרמן (מוכן רק אם זה כגארד שלישי שיתחרה עם אוחיון על חולצת המחליף הראשון, אבל לא אם זה כגארד מוביל לצד אוחיון).
2. היינס, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
5. סופו, טיוס, פישר
להערכתי אם כספי באורח פלא ינחת כאן ופארגו גם זה סגל בתקציב ברוטו של משהו כמו 7.5 מליון. אם יחתום באייקס ואחד מהפורוורדים האחרים ברשימה שלי, זה יורד לכיוון ה-5 מליון. לא רואה סיבה שלא ניתן להעמיד את הסגל שהצעתי תקציבית, אבל אני בטוח שפדרמן ימצא כבר משהו.
זה סגל כמעט זהה למה שאני כתבתי ואני חושב שזה סגל מצויין , אבל איפה הקלעי האבסולוטי שדיברתי עליו ?
מאוד הייתי שמח אם כספי היה מגיע אבל קשה לי לראות את זה קורה ....לוק באביט הוא קלעי מצויין ונראה לי שיתאים מאוד לסגל הזה....
ווסטרמן זו השקעה מוגזמת לחלוטין לגארד רביעי או חמישי . אני הייתי מעדיף את דאוסן שהוא זול בהרבה ולא פחות מוכשר...
er79 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:טוב, כספי האמת מופיע אצלי בסגל פנטזיה, ואני לא רואה סיכוי שהוא יבוא הנה, אבל אני גם אנסה להשתעשע עם סגל עדכני:
2. היינס, לנדסברג.
3. סמית', פניני.
5. סופו, טיוס, פישר
להערכתי אם כספי באורח פלא ינחת כאן ופארגו גם זה סגל בתקציב ברוטו של משהו כמו 7.5 מליון. אם יחתום באייקס ואחד מהפורוורדים האחרים ברשימה שלי, זה יורד לכיוון ה-5 מליון. לא רואה סיבה שלא ניתן ל העמיד את הסגל שהצעתי תקציבית, אבל אני בטוח שפדרמן ימצא כבר משהו.
זה סגל כמעט זהה למה שאני כתבתי ואני חושב שזה סגל מצויין , אבל איפה הקלעי האבסולוטי שדיברתי עליו ?
מאוד הייתי שמח אם כספי היה מגיע אבל קשה לי לראות את זה קורה ....לוק באביט הוא קלעי מצויין ונראה לי שיתאים מאוד לסגל הזה....
ווסטרמן זו השקעה מוגזמת לחלוטין לגארד רביעי או חמישי . אני הייתי מעדיף את דאוסן שהוא זול בהרבה ולא פחות מוכשר...
אתה צודק, לא יהיה לצערי קלעי אבסולוטי. רציתי את קארול, גודס הביא את היינס. בגלל זה השתדלתי לשבץ בעמדה 4 פורוורד עם קליעה טובה. כספי, האמיל ובאביט הם כאלה. אחד מהם, יחד עם פניני, סמית והיינס מהווים איום משלוש, אבל ברור שזה לא כמו שקיוויתי
er79 כתב:אני לא כל כך מסכים, כל עונה שהיה לנו קלעי איכותי הייתה מסורתית מוצלחת יותר, אבל אין ברירה, נאלץ לבנות כפיצוי על כך כמה קלעים סבירים. לא אידאלי אבל זה מה יש
er79 כתב:לוגאן היה זוועה. לא יציב בעליל. לא שחקן קלאץ. כל השלשות שלו נקלעו במשחקים הלא חשובים
er79 כתב:אין הרבה כמו בלו, באירופה אני מכיר אחד, אבל זו עבודה של מחלקת סקאוטינג, אני בטוח שניתן למצוא שחקנים כאלה, אבל כנראה לא ינסו
LIAV10 כתב:ג׳ימר פרידט חזק על הכוונת של פאו אז חשבתי שמעבר לאירופה הוא ריאלי.
er79 כתב:אל תהיה בטוח, ולכן אני אומר שזו עבודה של סקאוטינג
er79 כתב:זה לא חייב להיות עמדה 4, וישנם מסכים קלעים איכותיים בעולם, לא כולם מעוגנים כרגע חוזית. בשביל זה יש מחלקת סקאוטינג
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־23 אורחים