ת׳רד המלפפונים V3- פישר חתם בקאזאן. ג'ייק כהן למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים V3

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יולי 2014, 11:23

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:כמו שאמרתי , מדובר באותו סכום שהיה אמור לקבל בפעם הקודמת . אם מוסיפים לזה את הפיצוי מהרוסים שאני מניח שיהיה משהו כמו חצי מליון ( מחצית מההפרש שבחוזה שלו שם ) ויוצא שהוא ירוויח 2.5 מליון לשנתיים שזה יפה מאוד . אם זה יקרה ומכבי תשלים גם שני שחקנים לעמדה 4 (3-4) ופישר שכנראה יחתום , אז למכבי אמור להיות סגל אטרקטיבי.
על פיינלפור אני לא מדבר כי גם הסגל של עונה קודמת על הנייר לא היה שווה פיינלפור לדעתי...

אתה כל כך מחזיק מהיינס? מה גורם לך להאמין בפוטנציאל שלו?
לרייס למשל יש חדירה נהדרת שיכלנו לראות כבר מזמן אבל איזו תכונה מיוחדת יש להיינס?

חודר לא פחות טוב מרייס (אולי אפילו יותר טוב , ומהיר יותר)
הוא אתלטי יותר מרייס ויש לו יד טובה יותר . היתרון העיקרי של רייס הוא הביצים שלו , כי את אלו של היינס עוד לא ראינו ברמות הגבוהות ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 21 יולי 2014, 13:25

על פי הסוכן של בייקס, מכבי יצאה מהמרוץ. השחקן יחתום או באולימפיאקוס או בוולנסיה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יולי 2014, 13:58

felix_r כתב:על פי הסוכן של בייקס, מכבי יצאה מהמרוץ. השחקן יחתום או באולימפיאקוס או בוולנסיה

יש לך מקור ?
בייקס פוטנציאל טוב אבל אני מעדיף את פארגו המנוסה יותר...
אני מקווה שזה בגלל שיש התפתחויות רציניות בגזרה של פארגו.
אני גם מקווה שכשפארגו יגיע הוא יגיע רעב בטירוף להצליח ויראה כמו הקדנציה הקודמת שלו . סופו הגיע לפה השנה אחרי סיטואציה דומה והיה מצויין העונה !
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 21 יולי 2014, 14:51

המקור הוא פיק מהטוויטר.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי er79 » 21 יולי 2014, 15:03

זה משהו ישן, מלפני כמה ימים
er79

הודעהעל ידי felix_r » 21 יולי 2014, 16:01

er79 כתב:זה משהו ישן, מלפני כמה ימים

נכון, אבל זהו פיק עצמו כתב שמכבי מתעניינת בשחקן מהתחלה. לכן המידע הזה רלוונטי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 21 יולי 2014, 16:27

לא אמרתי שזה לא רלוונטי, אמרתי שמאז עברו כבר כמה ימים ולא הייתה שום ידיעה חדשה יותר. נחכה ונראה. גלדסטון הטיפש מנסה לתת קונטרה לפיק ולהוריד את הדרמה מהפרסום שלו. כותב שיש סבירות גבוהה שפארגו ילבש צהוב אבל מכבי לא תפנה אליו לפני שצסק"א תתיר את חוזהו. אני נוטה להאמין לידיעה של פיק, שמכבי כבר בשיחות עם צסק"א. שום דבר בהתנהלות של גלדסטון הקיץ הוכיח לי שהוא ראוי לתואר כתב.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 21 יולי 2014, 16:39

er79 כתב:לא אמרתי שזה לא רלוונטי, אמרתי שמאז עברו כבר כמה ימים ולא הייתה שום ידיעה חדשה יותר. נחכה ונראה. גלדסטון הטיפש מנסה לתת קונטרה לפיק ולהוריד את הדרמה מהפרסום שלו. כותב שיש סבירות גבוהה שפארגו ילבש צהוב אבל מכבי לא תפנה אליו לפני שצסק"א תתיר את חוזהו. אני נוטה להאמין לידיעה של פיק, שמכבי כבר בשיחות עם צסק"א. שום דבר בהתנהלות של גלדסטון הקיץ הוכיח לי שהוא ראוי לתואר כתב.

פארגו חתום בצסקא גם לעונה הבאה, ואני רואה כמה סיבות למה הוא לא יהיה במכבי:

1) צסקא החליפה מאמן, ולא ידוע מה המאמן החדש חושב על פארגו. אם מסינה היה נשאר, אז פארגו בטוח היה עוזב, אבל מסינה הלך, אז יש סיכוי שפארגו ישאר.

2) אם צסקא כן תשחרר אותו, היא לא תרצה לשלם לו חלק מהמשכורת, במיוחד במקרה שילך למכבי. למה שצסקא תעזור למכבי? מה גם שצסקא ומכבי נמצאות באותו הבית ביורוליג.

3) בהמשך למה שנאמר ב 2, בגלל שצסקא לא תרצה להשלים את שכרו של פארגו במכבי, מכבי תהיה חייבת לשלם לו 2 מיליון (כמו שיש לו בצסקא), ומכבי לא תעשה את זה. מכבי לא תשלם לפארגו 2 מיליון. אין סיכוי.

4) אני גם לא רואה קבוצה אחרת שתרצה לשלם לפארגו 2 מיליון אחרי עונת הנפל שלו. זאת הסיבה שפארגו לא יסכים לעזוב את צסקא, כי הוא ירצה את ה 2 מיליון שהובטחו לו בחוזה שלו, מה גם שיש סיכוי, שאצל מאמן החדש הוא כן יקבל זמן משחק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקובי » 21 יולי 2014, 16:44

פליקס- עצם העובדה שאיטודיס החתים את דה קולו ותיאודוסיץ' אומר שאחד מבין ג'קסון ופארגו יעזבו , עקב העובדה שג'קסון נתן עונה טובה יותר רוב הסיכויים שזה יהיה פארגו.
כרגע יש לו חוזה ענק, ואני מניח שהם יעדיפו להשתחרר מהחוזה ולתת לו פיצוי מסוים (בלי קשר למכבי)- זה על אותו משקל של שנה שעברה- למה שמכבי תשלם לקיינר מדלי הרי הוא חתם בקבוצת יורוליג... קבוצות במעמד הזה בד"כ עומדות בחוזה שלהם.
מסכים לגבי 3-4 אבל אני קצת מסתייג מ-4, פארגו מבין שעוד עונה כמו העונה ויהיה לו קשה למצוא חוזה טוב בשנה הבאה... נניח אם עכשיו הוא מקבל 2 מיליון (והוא יהיה במנודים ולא ישחק כמעט), בשנה הבאה הוא יקבל חוזה במקרה הטוב של מיליון- ז"א 3 מיליון בשנתיים, אם מכבי מציעה לו 2 מיליון בשנתיים ונוסיף לכך פיצוי מסוים מצסק"א (נניח חצי מיליון) אז הוא מקבל 2.5 לשנתיים במקום שהוא ישחק בו ויהיה הרכז המוביל.

השאלה המרכזית היא אם יש עוד מעוניינות בו.
מקובי

הודעהעל ידי felix_r » 21 יולי 2014, 16:56

מקובי כתב:פליקס- עצם העובדה שאיטודיס החתים את דה קולו ותיאודוסיץ' אומר שאחד מבין ג'קסון ופארגו יעזבו , עקב העובדה שג'קסון נתן עונה טובה יותר רוב הסיכויים שזה יהיה פארגו.
כרגע יש לו חוזה ענק, ואני מניח שהם יעדיפו להשתחרר מהחוזה ולתת לו פיצוי מסוים (בלי קשר למכבי)- זה על אותו משקל של שנה שעברה- למה שמכבי תשלם לקיינר מדלי הרי הוא חתם בקבוצת יורוליג... קבוצות במעמד הזה בד"כ עומדות בחוזה שלהם.
מסכים לגבי 3-4 אבל אני קצת מסתייג מ-4, פארגו מבין שעוד עונה כמו העונה ויהיה לו קשה למצוא חוזה טוב בשנה הבאה... נניח אם עכשיו הוא מקבל 2 מיליון (והוא יהיה במנודים ולא ישחק כמעט), בשנה הבאה הוא יקבל חוזה במקרה הטוב של מיליון- ז"א 3 מיליון בשנתיים, אם מכבי מציעה לו 2 מיליון בשנתיים ונוסיף לכך פיצוי מסוים מצסק"א (נניח חצי מיליון) אז הוא מקבל 2.5 לשנתיים במקום שהוא ישחק בו ויהיה הרכז המוביל.

השאלה המרכזית היא אם יש עוד מעוניינות בו.

אני לא מסכים איתך, ואני אסביר.
מסינה נהג לשחק רוב הזמן עם גארד אחד בסך הכל בחמישיה - תאודוסיץ' (או ג'קסון), כאשר סוני ווימס שיחק אצלו בעמדה 2, וחריאפה ב 3. אני בטוח ב 99% שאיטודיס ישחק בסגנון אחר, בסגנון מהיר וזריז יותר, כפי שנהוג היום בכל אירופה, עם 2 רכזים בעמדות הגארדים באופן קבוע, ולכן גארד נוסף שהגיע (דה קולו) לא מבטיח בכלל שגארד אחד ישוחרר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 21 יולי 2014, 17:01

אבל יש גם את פרידזון. יותר מדי צפוף שם. אני די בטוח שפארגו או ג'קסון ישוחררו.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 21 יולי 2014, 17:08

er79 כתב:אבל יש גם את פרידזון. יותר מדי צפוף שם. אני די בטוח שפארגו או ג'קסון ישוחררו.

לפרידזון יש הובלת כדור של דווין סמית', הוא לא עוזר לרכז בכלום, ומתאים לו יותר לשחק בעמדה 3
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 21 יולי 2014, 17:34

זה לא משנה, הוא עדיין גארד. לא רואה סיבה שצסק"א תחזיק בארבעה מובילי כדור. נחכה ונראה
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 21 יולי 2014, 18:06

אני לא רואה שום סיכוי שפארגו ישחק בצסקא עונה הבאה .
הסיבה העיקרית זה שהוא לא רוצה בלי קשר לזהות המאמן .
לפארגו יש שתי אפשרויות :
1. לוותר על החוזה שלו לעונה הבאה תמורת פיצוי ולעבור למכבי או לקבוצה אחרת שתשלם יותר ( הפעם אני מאמין שהוא לא יבריז )
2. להעביר עוד עונה על הספסל או מחוץ לסגל עם פרצוף תחת ולגמור לעצמו את הקריירה . ( סיכוי קלוש...)

לפי מה שהבנתי ג'אקסון ימשיך בצסקא כך שהעניין עם פארגו זה רק נושא הפיצוי .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 21 יולי 2014, 21:30

הנה משהו שאולי יעצבן חלק מהגולשים כאן. מישהו באינטרבסקט, לא ידועה לי אמינותו, כותב שבאייקס בדרך לאולי' בעלות של 600 אלף בלבד. אם זה נכון, כנראה שמכבי לא באמת מעוניינים בו. 600 אלף זה סכום שגם לפדרמן לא אמורה להיות בעיה לשלם.
er79

הודעהעל ידי Maccabikid » 21 יולי 2014, 21:36

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:
yzafrir כתב:כמו שאמרתי , מדובר באותו סכום שהיה אמור לקבל בפעם הקודמת . אם מוסיפים לזה את הפיצוי מהרוסים שאני מניח שיהיה משהו כמו חצי מליון ( מחצית מההפרש שבחוזה שלו שם ) ויוצא שהוא ירוויח 2.5 מליון לשנתיים שזה יפה מאוד . אם זה יקרה ומכבי תשלים גם שני שחקנים לעמדה 4 (3-4) ופישר שכנראה יחתום , אז למכבי אמור להיות סגל אטרקטיבי.
על פיינלפור אני לא מדבר כי גם הסגל של עונה קודמת על הנייר לא היה שווה פיינלפור לדעתי...

אתה כל כך מחזיק מהיינס? מה גורם לך להאמין בפוטנציאל שלו?
לרייס למשל יש חדירה נהדרת שיכלנו לראות כבר מזמן אבל איזו תכונה מיוחדת יש להיינס?

חודר לא פחות טוב מרייס (אולי אפילו יותר טוב , ומהיר יותר)
הוא אתלטי יותר מרייס ויש לו יד טובה יותר . היתרון העיקרי של רייס הוא הביצים שלו , כי את אלו של היינס עוד לא ראינו ברמות הגבוהות ....

נו באמת, היתרון היחידי של רייס (MVP היורוליג והאחראי הראשי להבאתו של גביע היורוליג לתל אביב) על פני היינס, זה "הביצים" והיינס טוב ממנו בכל השאר.. ברור.. כי הרי היינס עשה המון ב.. (מה בעצם הוא עשה?) גבר, אתה לפעמים לא אמיתי בעליל..
Maccabikid

הודעהעל ידי cannon » 21 יולי 2014, 21:37

מדובר על 600K יורו ולא דולר. זה כמעט הסכום שמדובר על התשלום שמציעים לפארגו. עם כל הכבוד, פארגו שחקן מוכח יותר מבייקס שמלבד משחקים בליגת הקיץ ובליגה הצרפתית הוא נעלם מבחינת כולם על אף שפוטנציאל כנראה יש. לא רואה במה פארגו נופל ממנו ולמכבי כולל הרצון לרצות את האוהדים, פארגו הרעב עדיף.
cannon

הודעהעל ידי er79 » 21 יולי 2014, 21:53

cannon כתב:מדובר על 600K יורו ולא דולר. זה כמעט הסכום שמדובר על התשלום שמציעים לפארגו. עם כל הכבוד, פארגו שחקן מוכח יותר מבייקס שמלבד משחקים בליגת הקיץ ובליגה הצרפתית הוא נעלם מבחינת כולם על אף שפוטנציאל כנראה יש. לא רואה במה פארגו נופל ממנו ולמכבי כולל הרצון לרצות את האוהדים, פארגו הרעב עדיף.

הוא רשם 600k, לא ציין דולר או יורו, אז אלא אם כן אתה אותו גולש, אין לך באמת מושג למה הוא התכוון
er79

הודעהעל ידי er79 » 21 יולי 2014, 22:52

לא רק ולנסיה ואולי', גם מילאנו מעוניינים בבאייקס
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 יולי 2014, 22:53

er79 כתב:הנה משהו שאולי יעצבן חלק מהגולשים כאן. מישהו באינטרבסקט, לא ידועה לי אמינותו, כותב שבאייקס בדרך לאולי' בעלות של 600 אלף בלבד. אם זה נכון, כנראה שמכבי לא באמת מעוניינים בו. 600 אלף זה סכום שגם לפדרמן לא אמורה להיות בעיה לשלם.

למה מעצבן? מפתיע!!
אם מכבי באמת הולכים חזק על פארגו, זה אומר שפדרמן ויתר על אופציה זולה יותר בשביל האופציה היקרה יותר (פארגו הולך לעלות יותר ממה שכנראה באייקס דרש).
משהו כאן לא מסתדר לי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים