כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2014, 07:42

felix_r כתב:
roy1000 כתב:החוק הרוסי נותן ייתרון עצום לירושלים. אין הרבה קבוצות שמקבלות יותר מחצי מהנקודות מהישראלים.

פעם בעשור? בדרך כלל או הלפרין או אליהו באאוט

לא בליגה - בליגה הם טובים כי מי שעומד מולם מאוד חלש. זו הסיבה שירושלים מטיילת בליגה. גם בר טימור לא רע.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 01 דצמבר 2014, 09:24

roy1000 כתב:
felix_r כתב:
roy1000 כתב:החוק הרוסי נותן ייתרון עצום לירושלים. אין הרבה קבוצות שמקבלות יותר מחצי מהנקודות מהישראלים.

פעם בעשור? בדרך כלל או הלפרין או אליהו באאוט

לא בליגה - בליגה הם טובים כי מי שעומד מולם מאוד חלש. זו הסיבה שירושלים מטיילת בליגה. גם בר טימור לא רע.

ברייסי רייט היה מתאים לנו מאד במקום הקופיף המקפץ בעמדה 2.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2014, 09:59

ankram כתב:ברייסי רייט היה מתאים לנו מאד במקום הקופיף המקפץ בעמדה 2.

ברייסי רייט נראה שחקן יותר טוב מהיינס כרגע אם לזה אתה מתכוון, אבל במכבי הולכים עם השיטה של להביא כוכבים מקבוצות קטנות. לפעמים זה הולך ולפעמים זה נכשל.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 01 דצמבר 2014, 11:59

roy1000 כתב:
ankram כתב:ברייסי רייט היה מתאים לנו מאד במקום הקופיף המקפץ בעמדה 2.

ברייסי רייט נראה שחקן יותר טוב מהיינס כרגע אם לזה אתה מתכוון, אבל במכבי הולכים עם השיטה של להביא כוכבים מקבוצות קטנות. לפעמים זה הולך ולפעמים זה נכשל.

גם ירושליים קבוצה קטנה לא :::
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2014, 12:47

ankram כתב:גם ירושליים קבוצה קטנה לא :::

כן, אבל ברייסי רייט היה במקומות אחרים לפני ירושלים. מכבי אוהבת להביא שחקנים 4-5 שנים יותר צעירים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2014, 13:38

אפרופו היינס, כשחביב אורנג'ד היה גולש פעיל כאן, היו לי איתו לא מעט ויכוחים. הוא טען ששחקן בגיל המתאים, בכושר המתאים ובסיטואציה המתאימה, לרוב
יהיה מוצלח יותר, גם אם איננו שחקן מוכח.
אני טענתי ההיפך.

בינתיים נראה שאף גישה לא חסינה מטעויות. הנה, פארגו משחק פח, היינס משחק פח, ומנגד רנדל מצויין וסופו היה מצויין בשנה שעברה.

בסופו של דבר, לבנות קבוצה זאת אמנות, ואם דוגלים בשיטה של להחליף חצי סגל כל עונה, אז צריך שהאיש שעומד מאחורי ההחתמות יהיה גאון כדורסל,
מה שכנראה לא בדיוק נכון בהקשר למכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 01 דצמבר 2014, 13:47

למה לעזאזל עד שיש משחק אחד טוב בליגה המשמימה שלנו לא מביאים לו תקציר?
קיצור, מי שמוצא תקציר/משחק מלא של אילת נגד חיפה מאתמול-אז אני יותר מאשמח שהוא יביא לכאן...תודה מראש! :search
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי התנין » 01 דצמבר 2014, 15:39

jol9 כתב:בסופו של דבר, לבנות קבוצה זאת אמנות, ואם דוגלים בשיטה של להחליף חצי סגל כל עונה, אז צריך שהאיש שעומד מאחורי ההחתמות יהיה גאון כדורסל,
מה שכנראה לא בדיוק נכון בהקשר למכבי.

שכחת לציין שנדרש גם המון מזל. לכן אני לא מאלה שבאופן אוטומטי מאשים את מי שמרכיב את הקבוצה, כשהיא נראית כמו פח. זה תקף לגביי קבוצות עם תקציב בינוני ולגביי קבוצות עם תקציב עתק. תראו כמה כישלונות היו לברצלונה, פילזן, ריאל, פנרבחצ'ה, צסק"א, אולימפיאקוס וכו' לאורך השנים עם התקציבים הכי מנופחים שאפשר.
התנין

הודעהעל ידי yzafrir » 01 דצמבר 2014, 20:47

אין מתכון שהוא 100% הצלחה. אבל ברור שככל שהתקציב יותר גדול אז הסיכוי להצליח עולה אבל לעולם לא יגיע ל-100% וגם לא ל-90%...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי sunshine » 01 דצמבר 2014, 23:43

זוכרים שיש משחקים באמצע שבוע?
מישו ראה את דאוסן?
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי ankram » 02 דצמבר 2014, 10:01

דאוסן שחקן טוב ויהיה יותר טוב אבל ההגנה שלו זהה לרמת ההגנה של לאנדסברג. מה שכן , מכבי צריכה להחתים אותו עלו חוזה ארוך טווח (3-4 שנים) ולתת לו לשחק במקום אחר ולא על הספסל של מכבי , עוד שנה בגילבוע,ראשון
והוא יהיה מוכן למכבי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 02 דצמבר 2014, 12:30

ankram כתב:דאוסן שחקן טוב ויהיה יותר טוב אבל ההגנה שלו זהה לרמת ההגנה של לאנדסברג. מה שכן , מכבי צריכה להחתים אותו עלו חוזה ארוך טווח (3-4 שנים) ולתת לו לשחק במקום אחר ולא על הספסל של מכבי , עוד שנה בגילבוע,ראשון
והוא יהיה מוכן למכבי.

לא הייתי ממהר להחתים אותו. כמות הפציעות שלו היא כפולה מזאת של רנדל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 02 דצמבר 2014, 14:56

הבכיינות של מגדל-יהב בנוגע למיקום גמר הגביע היא מבישה וגם ובעיקר צבועה-
שנים הם התבכיינו שנותנים יתרון ביתיות למכבי בכך שהגמר בנוקיה ועכשיו כשהם מרגישים שהם הולכים סוףסוף להגיע לגמר(בוא נראה שזה קורה קודם) הם טוענים שזה "טבעי" לערוך את הגמר בארנה..
מעבר לזה הטענות של- "תמיד נותנים יתרון למכבי" נעלמות כשמסתכלים על איך הליגה פה בארץ בנויה בשנים האחרונות עם שיטות הזויות שכל מטרתן הן לפגוע במכבי..

הסיבות הן כלכליות נטו!
אם לא הפחד של אי הכנסה מלאה מכל הכרטיסים(נוקיה כמעט בטוח יתמלא גם אם מכבי לא עולה. הארנה לעומת זאת אם מגדל-יהב לא תעלה- ממש לא) למישו נדמה שהגמר לא היה בארנה?! ואם יש מישו כזה אז שיצא מהסרט...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 02 דצמבר 2014, 15:56

my man - אין שום סיבה לערוך את הגביע בשיטת הרוטציה , יש 2 אולמות מעל 10000 איש? שנה פה שנה פה.
יש יותר? לעשות יותר רוטציה.

כולה מדינה של מטר על מטר , מה זה משנה באמת איפה הגמר?

אין שום טיעון רציונאלי להעדיף את נוקיה על הארנה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 02 דצמבר 2014, 19:19

ankram כתב:my man - אין שום סיבה לערוך את הגביע בשיטת הרוטציה , יש 2 אולמות מעל 10000 איש? שנה פה שנה פה.
יש יותר? לעשות יותר רוטציה.

כולה מדינה של מטר על מטר , מה זה משנה באמת איפה הגמר?

אין שום טיעון רציונאלי להעדיף את נוקיה על הארנה.

קודם כל יש טיעון רציונלי שהמנהלת עצמה טוענת והוא שההכנסות מנוקיה בטוחות בכיס ובשאר האולמות יש פחות מקום או שפשוט לא בטוח יתמלאו...זה די רציונלי...

ובכ"ז אני מסכים איתך שצריך להתחיל פה איזושהי רוטציה אבל לא זו הטענה שלהם...
אם הטענה היתה בוא נתחיל רוטציה אז סבבה, ובאמת יש הרבה אולמות חדשים וכאלה שבדרך-חולון, חיפה, באר שבע, ארנה וכמובן נוקיה...
אבל אם אני קורא בין השורות של הדברים וההתבכיינויות שלהם בימים האחרונים אז אני שומע שמבחינתם צריך עכשיו להתחיל לפצות אותם על כל השנים בהם למכבי היה יתרון ביתיות בגמרים...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 02 דצמבר 2014, 22:07

רמת גן מנצחת את רעננה 88:73 עם חצי ראשון צמוד ורבע שלישי מוחץ לרבע רביעי גירבוג'י,יש לי תחושה שלא תיהיה סטט'...אולי באתר של מכבי יותר מאוחר.

עריכה:
חח ידעתי שאני אמצא את הסטט' דווקא באתר ^_^

קוואמי וון (24 נק' ו-11 ריב'), :bored
דראגן בנדר (23 נק', 12 ריב') :heat
בן אלטיט (20 נק' ו-5 ריב') :clap2 :clap2 :clap2 (חח התעצבן שלא מסרו לו אתמול? )
אור לאומי 7 נק' :cool
וגל גילינסקי 2 נק'(שומר על הסטטיסטיקה ;) )
מה עם אסיסטים??..רמת גם ממש תלויה בשחקנים של מכבי.

וביינתים "ספסל" עונים על השאלה המבוקשת...

http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=23220
עירוני ר"ג צירפה לשורותיה מתאזרח נוסף ששייך למכבי ת"א והושאל אליה להשתפשפות, הגארד האמריקאי אדם הוניג (1.85). הוניג בוגר טרי של מכללת דיקינסון (NCCA3), בשורותיה העמיד ממוצעים של 16.4 נק', 3.8 רב' ו3 אס' בעונתו האחרונה. כמו כן זכה עם דיקינסון בעונה הרגילה, ממנה העפילו לטורניר הגמר האזורי. הוניג נבחר לחמישית העונה בטורניר. ר"ג תיהיה התחנה הראשונה שלו בקריירה אחרי המכללות.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2014, 00:18

אביהוא כתב:

עירוני ר"ג צירפה לשורותיה מתאזרח נוסף ששייך למכבי ת"א והושאל אליה להשתפשפות, הגארד האמריקאי אדם הוניג (1.85). הוניג בוגר טרי של מכללת דיקינסון (NCCA3), בשורותיה העמיד ממוצעים של 16.4 נק', 3.8 רב' ו3 אס' בעונתו האחרונה. כמו כן זכה עם דיקינסון בעונה הרגילה, ממנה העפילו לטורניר הגמר האזורי. הוניג נבחר לחמישית העונה בטורניר. ר"ג תיהיה התחנה הראשונה שלו בקריירה אחרי המכללות.

הבעיה היא שהוא שיחק ב NCCA3 ... שזה הליגה השלישית של NCAA . ככה שהמספרים שלו ממש לא מרשימים. זה כמו שבישראל מישהו יעשה מספרים טובים בליגה הארצית.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי sunshine » 03 דצמבר 2014, 01:01

felix_r כתב:
אביהוא כתב:
וב
++
יינתים "ספסל" עונים על השאלה המבוקשת...

הבעיה היא שהוא שיחק ב NCCA3 ... שזה הליגה השלישית של NCAA . ככה שהמספרים שלו ממש לא מרשימים. זה כמו שבישראל מישהו יעשה מספרים טובים בליגה הארצית.

כן,אבל אני מניח שזה לא יכול להיות גרוע...

זה פשוט מדהים,אף אוהד מכבי סל כבר לא יכול לשמוע/לקרוא שום דבר בתשקורת האינטרסנטית הזאת.אלא אם כן הוא מזוכיסט
עריכה:
דרך אגב..5 אס' לקוואמה..מה קורה עם האסיסטים של בנדר?!..וקראתי שהייתה רוטאציה קצרה בגלל פצועים..עשה טוב לצעירי מכבי.
שבוע הבא משחק קשה בחוץ נגד המוליכה קריית גת שהיא עם הפסד אחד,כנראה יהיה שידור ואולי נראה את אדם הוניג
עריכה2:
כבר הולך לנו?! :huh
בחודש פברואר במסגרת המחנה, שנקרא באנגלית Basketball Without Boarders, בנדר יתחרה מול כוכבים צעירים בני גילו במהלך שבוע האולסטאר של ה-NBA
ובחודש דצמבר בנדר ישתתף במחנה צעירים של היורוליג
ונודע לגוף תקשורתי שאני מסרב להכיר בוא,שעקב היכולת של בנדר "צפוי" להיות כבר שנה הבאה בבוגרת (בטח שמעו הלצה ועשו את זה "פיקנטי")
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 03 דצמבר 2014, 01:55

אביהוא כתב:רמת גן מנצחת את רעננה 88:73 עם חצי ראשון צמוד ורבע שלישי מוחץ לרבע רביעי גירבוג'י,יש לי תחושה שלא תיהיה סטט'...אולי באתר של מכבי יותר מאוחר.

עריכה:
חח ידעתי שאני אמצא את הסטט' דווקא באתר ^_^

קוואמי וון (24 נק' ו-11 ריב'), :bored
דראגן בנדר (23 נק', 12 ריב') :heat
בן אלטיט (20 נק' ו-5 ריב') :clap2 :clap2 :clap2 (חח התעצבן שלא מסרו לו אתמול? )
אור לאומי 7 נק' :cool
וגל גילינסקי 2 נק'(שומר על הסטטיסטיקה ;) )
מה עם אסיסטים??..רמת גם ממש תלויה בשחקנים של מכבי.

בן אלטיט לא משחק ברמה מספיק גבוהה בשביל לקבל דקות רציניות בליגה החלשה להחריד שלנו השנה???

תנו לו לשחק תרוויחו שחקן לשנים הבאות..אני פשוט אוהב את מה שאני רואה ממנו- הפוטנציאל שלו לפחות כישראלי לליגה הוא חבל על הזמן...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 03 דצמבר 2014, 02:33

הבעיה היחידה לדעתי היא שכול שנה רוצים להריץ את השחקנים החדשים עם הישנים כמה שיותר שיתחברו לקראת השלבים המכריעים, ככה שקשה לי לראות צעירים מקבלים דקות משמעותיות במכבי :thumbdown
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], WendelA ו־38 אורחים