המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:דייויד גריפין צריך להתעורר ולהביא שחקנים לקבוצה הזו. שיביא את ג'י אר סמית' ודלמברט מהניקס. הם יתנו אותם ללא תמורה והסיכון אפסי כי לשניהם זו שנה אחרונה בחוזה. שינסה גם להביא את מוזגוב או קופוס מהגריזליז. שיעשה משהו - הבחור ישן וקליבלנד מתרסקת כי פשוט אין לה שחקנים.
Cleveland Cavaliers general manager David Griffin said first-year coach David Blatt isn't going anywhere, despite ongoing speculation that a rift has developed.
"This narrative of our coaching situation is truly ridiculous," Griffin told reporters on Sunday. "It's a non-story, it's a non-narrative. Coach Blatt is our coach, he's going to remain our coach. Do not write that as a vote of confidence. He never needed one. It was never a question. So don't write it that way
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מתי קליבלנד עושה טרייד על וויטרס?
בשביל זה הם צריכים לעשות לו שואוקייסינג ואי אפשר לעשות שואוקייסינג לשחקן שמשאיר סימני מריחה בכל מקום
בטח יש עדיין קבוצות שזוכרות את היכולת שלו מהשנים הקודמות ומייחסות את זה לטריו
תשמע..גם מה שהן זוכרות לא מצדיק טרייד יותר מדי גדול
הוא סקורר והוא סקורר טוב אבל הוא לא משהו שה-NBA לא ראה מעולם ותוסיף לזה שהוא לא האישיות הכי נעימה שמסתובבת בליגה
אני לא רואה קבוצה שתתנפל עליו
אני חושבת שהטרייד הכי טוב שהקאבס יכולים לעשות עליו זה או עם דנבר תמורת מוזגוב או עם הניקס תמורת כמה שחקנים
Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מתי קליבלנד עושה טרייד על וויטרס?
בשביל זה הם צריכים לעשות לו שואוקייסינג ואי אפשר לעשות שואוקייסינג לשחקן שמשאיר סימני מריחה בכל מקום
בטח יש עדיין קבוצות שזוכרות את היכולת שלו מהשנים הקודמות ומייחסות את זה לטריו
תשמע..גם מה שהן זוכרות לא מצדיק טרייד יותר מדי גדול
הוא סקורר והוא סקורר טוב אבל הוא לא משהו שה-NBA לא ראה מעולם ותוסיף לזה שהוא לא האישיות הכי נעימה שמסתובבת בליגה
אני לא רואה קבוצה שתתנפל עליו
אני חושבת שהטרייד הכי טוב שהקאבס יכולים לעשות עליו זה או עם דנבר תמורת מוזגוב או עם הניקס תמורת כמה שחקנים
הטרייד שרמזתי עליו מתבשל!
אימן שאמפרט וג'יי.אר סמית' לקאבס, דיון ווייטרס לאוקלהומה ורג'י ג'קסון ואמונדסון לניו יורק
אני ממש ממש ממש ממש לא אוהבת את ג'יי אר סמית' אבל אני מניחה שהוא לא יוכל לעשות יותר מדי בעיות ליד לברון וקיירי
שאמפרט זה שחקן שמאוד רציתי לראות עובר לקליבלנד
כמובן אבל שהם עדיין צריכים ביג-מן
אה וקליבלנד הפסידו לסיקסרז
אז אני בכלל לא בטוחה שייצא לדיוויד לאמן את שאמפרט או סמית'
Holiday_Armadillo כתב:אז בפעם הקודמת שהווריורס פגשו את הת'אנדר אמרו שזה לא נחשב כי דוראנט נפצע לפני סוף המחצית הראשונה
אז הפעם דוראנט היה וגם ווסטברוק, ווריורס בלי בוגוט ואזילי עדיין אבל בכל זאת ניצחו 117-91
הת'אנדר סיימו את המשחק עם 31% מהשדה וגם זה בגלל שתי קליעות בשניות האחרונות של הגירבוז'
דוראנט ו-ווסטברוק עם 8 מ-37 מהשדה
ה-splash brothers עם 15 מ-28 מהשדה ו-6 מ-9 מחוץ לקשת
קרי עם 9 ריבאונדים, גרין עם 3 חסימות ו-13 ריבאונדים, בארנס עם 5 שלשות (23 נקודות), איגי עם 6 אסיסטים
אה, ואם מישהו חשב שסטף שמע על דבר כזה שנקרא ''טווח'', אז לא (שלשה מס' 999 בקריירה)
https://vine.co/v/Od9qat9lwww
מצד אחד יש לי תחושה שנפסיד דווקא לקליבלנד ביום חמישי בבית
מצד שני אני מפחדת ממה יקרה אם לא נפסיד כי זה יכול להיגמר רע מאוד בשביל החבורה של דיוויד
Holiday_Armadillo כתב:הטרייד שרמזתי עליו מתבשל!
jol9 כתב:איזה מבאס להפסיד לפילי ועוד אחרי שהובילו ב-17...
נראה שיגיע גם גבוה, לא? קצת חייבים את זה אחרי שורז'או נפצע
מכביסט30 כתב:וואו איזה רצף הפסדים משפיל לבלאט.. לא יודע איך הוא יצא מזה :/
להפסיד לסיקסרז? WTF?!
מעניין איך רצף כזה של כישלונות היה מתקבל במכבי חח..
rc4991 כתב:שיקחו כבר את אוניל!!
roy1000 כתב:rc4991 כתב:שיקחו כבר את אוניל!!
הוא לא רוצה לחזור לשחק כרגע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], omerk ו־21 אורחים