המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:הדבר היחידי שאני לוקח מהפיטורים האלה הוא שיש פה חומר אנושי מסריח של שחקנים.
את כל השאר כבר ידעתי.
שמע, אם אפילו דווין (שכבר ידע מאמנים גרועים במכבי) לקח פה חלק פעיל, כנראה שהמצב היה קיצוני מאוד.
החציל האצטקי כתב:קשה לי להסכים לגבי חומר השחקנים. יש פה חבר'ה סופר תחרותיים, עם ניסיון בטופ של הטופ, ורצון אמיתי ללכת עד הסוף. זה ממש לא התיישר עם המאמן שלהם, שמדבר ביראת כבוד על אלכס צ'וברביץ', ואולי טוב ללכת עם אלה שבראש הנכון ולא לנסות לשנות את ארז (בחוסר הצלחה).
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:הדבר היחידי שאני לוקח מהפיטורים האלה הוא שיש פה חומר אנושי מסריח של שחקנים.
את כל השאר כבר ידעתי.
שמע, אם אפילו דווין (שכבר ידע מאמנים גרועים במכבי) לקח פה חלק פעיל, כנראה שהמצב היה קיצוני מאוד.
זה דווקא הגיוני שהוא מתוסכל, בטח אחרי ההחלטה לא לרשום אותו לליגה.
זה לא אומר שאפשר לבוא וללכלך על המאמן, בטח לא בתקשורת.
ולא מעניין אותי כמה הוא מאמן גרוע. כבוד בסיסי.
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:קשה לי להסכים לגבי חומר השחקנים. יש פה חבר'ה סופר תחרותיים, עם ניסיון בטופ של הטופ, ורצון אמיתי ללכת עד הסוף. זה ממש לא התיישר עם המאמן שלהם, שמדבר ביראת כבוד על אלכס צ'וברביץ', ואולי טוב ללכת עם אלה שבראש הנכון ולא לנסות לשנות את ארז (בחוסר הצלחה).
גם לברון סופר תחרותי עם רצון אמיתי ללכת עד הסוף.
הוא עדיין זבל אנושי בעיניי. ויסלח לי ליאב.
שועל כתב:יש משהו במה שחציל אומר. אצל פארמר ורצ'סטי לדוגמה לא היינו בחיים רואים צורת התנהגות כזאת, אבל גם על המגרש הם היו אפסים חסרי אופי
שמואל1 כתב:וואלה בהודעת פוש:
שמעון מזרחי:" אנחנו לא באים בטענות לשמעון מזרחי"
WTF?
WTF?
WTF?
שועל כתב:יש משהו במה שחציל אומר. אצל פארמר ורצ'סטי לדוגמה לא היינו בחיים רואים צורת התנהגות כזאת, אבל גם על המגרש הם היו אפסים חסרי אופי
שמואל1 כתב:שמעון מזרחי:
כשהוחלט למנות מאמן ישראלי ארז היה המועמד הראשון בשורה ולכן קיבל את המינוי. אפשר להגיד בוודאות שרמי וליאור הם צוות המאמנים מעתה והלאה. לא היה קל להיפרד מארז, רמי חשב והתלבט והרהר ובסופו של יום החליט לקבל עליו את התפקיד. אני לא רואה שינוי בסגל השחקנים, יש סגל מהטובים שהיו פה, אפשר להגיע איתם להישגים מצוינים"
אחדשיודע כתב:שועל כתב:יש משהו במה שחציל אומר. אצל פארמר ורצ'סטי לדוגמה לא היינו בחיים רואים צורת התנהגות כזאת, אבל גם על המגרש הם היו אפסים חסרי אופי
ואצל אנתוני פארקר ראינו אופי תחרותי במגרש, וכבוד וצניעות מחוצה לו.
בואו לא נתחיל להצדיק התנהגות ביזיונית של שחקנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־18 אורחים