המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:אני ממש מקווה שימכרו. מבאס אותי שזה לא מעורר בי שום רגש בערך. אולי הם גם ימצאו דרך להכניס משקיע בלי למכור את רוב האחזקות שלהם בקבוצה. בעצם, מה שמשנה זה לא מי הבעלים, זה איך מתנהל. כי גם אם היהודי העשיר והנחמד הזה יהיה הבעלים, אבל ינהל את הקבוצה בעצמו, כמו שהם עושים, המצב יהיה רע. יש הנהלה, יש צוות מקצועי.
אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:אני ממש מקווה שימכרו. מבאס אותי שזה לא מעורר בי שום רגש בערך. אולי הם גם ימצאו דרך להכניס משקיע בלי למכור את רוב האחזקות שלהם בקבוצה. בעצם, מה שמשנה זה לא מי הבעלים, זה איך מתנהל. כי גם אם היהודי העשיר והנחמד הזה יהיה הבעלים, אבל ינהל את הקבוצה בעצמו, כמו שהם עושים, המצב יהיה רע. יש הנהלה, יש צוות מקצועי.
נו מה ינאי? יש לך את זה ביותר פסימי?
לא יהיה יותר גרוע ב-10 השנים הקרובות אם הפדרמנים מוכרים, חותם לך.
MTA2311 כתב:קודם כל שיעופו, אחרי זה נראה מה יהיה. גם במכבי רגל היינו צריכים לעבור תקופת מעבר עד שמיטש יגיע. שיעופו, ואז נתעסק בשאר.
MTA2311 כתב:קודם כל שיעופו, אחרי זה נראה מה יהיה. גם במכבי רגל היינו צריכים לעבור תקופת מעבר עד שמיטש יגיע. שיעופו, ואז נתעסק בשאר.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:קודם כל שיעופו, אחרי זה נראה מה יהיה. גם במכבי רגל היינו צריכים לעבור תקופת מעבר עד שמיטש יגיע. שיעופו, ואז נתעסק בשאר.
אז אתה מעדיף את מרזל על ביבי?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:קודם כל שיעופו, אחרי זה נראה מה יהיה. גם במכבי רגל היינו צריכים לעבור תקופת מעבר עד שמיטש יגיע. שיעופו, ואז נתעסק בשאר.
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:קודם כל שיעופו, אחרי זה נראה מה יהיה. גם במכבי רגל היינו צריכים לעבור תקופת מעבר עד שמיטש יגיע. שיעופו, ואז נתעסק בשאר.
מצויינת
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:קודם כל שיעופו, אחרי זה נראה מה יהיה. גם במכבי רגל היינו צריכים לעבור תקופת מעבר עד שמיטש יגיע. שיעופו, ואז נתעסק בשאר.
מצויינת
אני יודעת
הצטלמתי עם הבעלים
אודי רקנאטי צחק וניסה לסגור את המעיל לפני הצילום כי הוא לא אוהב את פיני גרשון, אבל אני אוהד שרוף של פיני גרשון ולא מתכוון להצטרף למחנה מתנגדי פיני גרשון, למרות שהם אחים שלי מאותה קבוצה, גאה להיות במחנה תומכי פיני גרשון ואף אחד מההנהלה לא ישנה את דעתי, צהוב עולה !! מכבי FOX תל-אביב לשלטון לנצח נצחים !! עם פיני גרשון מכבי תכבוש את כל אירופה !!
MTA2311 כתב:פייסבוק זה הדבר הכי טוב שקרה לאנושות :הצטלמתי עם הבעלים
אודי רקנאטי צחק וניסה לסגור את המעיל לפני הצילום כי הוא לא אוהב את פיני גרשון, אבל אני אוהד שרוף של פיני גרשון ולא מתכוון להצטרף למחנה מתנגדי פיני גרשון, למרות שהם אחים שלי מאותה קבוצה, גאה להיות במחנה תומכי פיני גרשון ואף אחד מההנהלה לא ישנה את דעתי, צהוב עולה !! מכבי FOX תל-אביב לשלטון לנצח נצחים !! עם פיני גרשון מכבי תכבוש את כל אירופה !!
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:קודם כל שיעופו, אחרי זה נראה מה יהיה. גם במכבי רגל היינו צריכים לעבור תקופת מעבר עד שמיטש יגיע. שיעופו, ואז נתעסק בשאר.
מצויינת
אני יודעת
דמייני שהעליתי פה בהצלחה גיף של מוניקה עושה i know
rc4991 כתב:גורם בדרושפאקה מבהיר: ''בלאט עובד כבר על העונה הבאה''
בצל הדיווחים על התעניינות מצד מכבי תל אביב בדיוויד בלאט, במועדון הטורקי דוחים את האפשרות שמאמנם יעזוב את הקבוצה ויצטרף לצהובים. גורם בקבוצה: ''הוא נשאר כאן, אין לו אופציית יציאה''
http://www.isport.co.il/showArticle-27676
RomanR כתב:rc4991 כתב:גורם בדרושפאקה מבהיר: ''בלאט עובד כבר על העונה הבאה''
בצל הדיווחים על התעניינות מצד מכבי תל אביב בדיוויד בלאט, במועדון הטורקי דוחים את האפשרות שמאמנם יעזוב את הקבוצה ויצטרף לצהובים. גורם בקבוצה: ''הוא נשאר כאן, אין לו אופציית יציאה''
http://www.isport.co.il/showArticle-27676
יותר טוב, שישאר שם
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], גל גל ו־20 אורחים