פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד המלפפונים

02 יולי 2021, 15:44

אין לי בעיה שוואנמיקר יהיה פה אבל לדעתי זה לא צריך להיות במקום אוואנס אלא יחד עם אוואנס לוותר על אוואנס יהיה פספוס גדול של מכבי

02 יולי 2021, 15:58

Jack55 כתב:
A.Parker כתב:דווקא לא הייתי פוסל הגעה של וונאמייקר (מבחינת ריאליות). מה שכן, אני לא בטוח כמה הוא מתאים לצד ווילבקין. ומי שינפנף בכך שהם שיחקו ביחד, אזכיר שווילבקין פרח רק לאחר העזיבה של וואנמייקר.

WTF? וונאמייקר לא מתאים לשחק ליד ווילבקין? :laugh3
לוונאמייקר יש את האיכויות והיכולות שכולם לא מפסיקים לדבר עליהם פה בשביל רכז שישחק לצידו של ווילבקין

גם שומר, גם פיזי, גם רכז, גם כימיה עם סקוטי וגם מביא ניסיון ורמת משחק גבוהה מאוד
אני חייב להגיד שזה אחד המשפטים הכי הזויים שקראתי פה

כשזה מגיע ממך, שיאן השטויות שנכתבו בפורום, אני סבבה לגמרי.
לא רואה אפילו צורך לנסות להסביר לך.

02 יולי 2021, 15:59

נשמע כמו ספין כדי לעודד מכירות של חידושי מנוי

02 יולי 2021, 15:59

Cobra כתב:אין לי בעיה שוואנמיקר יהיה פה אבל לדעתי זה לא צריך להיות במקום אוואנס אלא יחד עם אוואנס לוותר על אוואנס יהיה פספוס גדול של מכבי

נכון. הבעיה שכבר יש 300 זרים בסגל.

02 יולי 2021, 16:01

מזכיר לי את הגעת אהרון גקסון למכבי..
אחרי השיא שלו לא יתרום כל כך למכבי
עדיף הימור בעל פוטנציאל גדול כמו אוואנס

02 יולי 2021, 16:02

A.Parker כתב:
Jack55 כתב:
A.Parker כתב:דווקא לא הייתי פוסל הגעה של וונאמייקר (מבחינת ריאליות). מה שכן, אני לא בטוח כמה הוא מתאים לצד ווילבקין. ומי שינפנף בכך שהם שיחקו ביחד, אזכיר שווילבקין פרח רק לאחר העזיבה של וואנמייקר.

WTF? וונאמייקר לא מתאים לשחק ליד ווילבקין? :laugh3
לוונאמייקר יש את האיכויות והיכולות שכולם לא מפסיקים לדבר עליהם פה בשביל רכז שישחק לצידו של ווילבקין

גם שומר, גם פיזי, גם רכז, גם כימיה עם סקוטי וגם מביא ניסיון ורמת משחק גבוהה מאוד
אני חייב להגיד שזה אחד המשפטים הכי הזויים שקראתי פה

כשזה מגיע ממך, שיאן השטויות שנכתבו בפורום, אני סבבה לגמרי.
לא רואה אפילו צורך לנסות להסביר לך.

אתה מוזמן להגיד מה שאתה רוצה, אבל לכתוב שוונאמייקר לא מתאים ליד סקוטי זה כבר לשבור כל שיא אפשרי

02 יולי 2021, 16:15

רק שלא נצא קירחים מכל הצדדים עם כל ההמתנות האלה

02 יולי 2021, 16:55

itai7 כתב:רק שלא נצא קירחים מכל הצדדים עם כל ההמתנות האלה

לא לא, אם זה לא יהיה וונאמייקר זה יהיה אוואנס וככה יסגר הסגל
מנסים ניסיון אחרון להביא מישהו רציני לעמדת הרכז

02 יולי 2021, 16:58

הטרלות בטוויטר לשבת: עדכון על וויד(בולדווין): הוא החליט לעזוב את הגרמנים, המרוץ עכשיו בין קאזאן ומכבי תל אביב.

02 יולי 2021, 17:02

itai7 כתב:הטרלות בטוויטר לשבת: עדכון על וויד(בולדווין): הוא החליט לעזוב את הגרמנים, המרוץ עכשיו בין קאזאן ומכבי תל אביב.

זה הדיווח האמיתי של ספורטנדו - https://twitter.com/Carchia/status/1410 ... 85702?s=20
בולדווין באמת צפוי לעזוב את באיירן, אך אין שום איזכור רציני שקשור למכבי, בנוגע לקאזאן כרגע היא המובילה להחתים אותו

סתם מטרילים משועממים ומעבר לזה אני אגיד לך - מכבי אפילו לא פזלו לכיוון של בולדווין פעם אחת במהלך הקיץ הזה

02 יולי 2021, 17:09

Jack55 כתב:
itai7 כתב:הטרלות בטוויטר לשבת: עדכון על וויד(בולדווין): הוא החליט לעזוב את הגרמנים, המרוץ עכשיו בין קאזאן ומכבי תל אביב.

זה הדיווח האמיתי של ספורטנדו - https://twitter.com/Carchia/status/1410 ... 85702?s=20
בולדווין באמת צפוי לעזוב את באיירן, אך אין שום איזכור רציני שקשור למכבי, בנוגע לקאזאן כרגע היא המובילה להחתים אותו

סתם מטרילים משועממים ומעבר לזה אני אגיד לך - מכבי אפילו לא פזלו לכיוון של בולדווין פעם אחת במהלך הקיץ הזה

סומכים עליך ג'ק :heart

02 יולי 2021, 17:23

itai7 כתב:
Jack55 כתב:

אחלה עבודה אראל כל הכבוד.
פעם היה לנו את אסף מתוק אחרי זה את קנון
והשנה אתה הכוכב ביג טיים.

02 יולי 2021, 17:26

גיק שאפו ענק...
לא הבנתי מצד אחד אתה אומר שאוונס סגור ומצד שני אתה אומא שמחכים לוונמיקאר?

02 יולי 2021, 17:26

אנטוניו כתב:
itai7 כתב:
Jack55 כתב:

אחלה עבודה אראל כל הכבוד.
פעם היה לנו את אסף מתוק אחרי זה את קנון
והשנה אתה הכוכב ביג טיים.

:thumbup אני אומר רק מה שאני יודע שנכון במאה אחוז, לא רוצה ליצור פה פייק מיותר

02 יולי 2021, 17:39

דרך אגב מישהו יודע איפה החציל האצטקי נעלם ?
קצת מוזר תרד מלפפונים בלעדיו

02 יולי 2021, 17:45

אנטוניו כתב:דרך אגב מישהו יודע איפה החציל האצטקי נעלם ?

הוא קורא פה, פשוט הפסיק לכתוב

02 יולי 2021, 17:55

וכרמל ואור ועוד ועוד...

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

02 יולי 2021, 17:55

אם מכבי מתלבטת בין וונאמייקר לבולדווין (כרגע מדווח ב Euroleague Updates שקזאן מציעה 850K ומכבי 10 שח פחות), אז היא בעצם מתלבטת בין סקוטי בעמדה 2 (במקרה וונאמייקר הופך לציוני נלהב) או הרכז במקרה שבולדווין יחתום

02 יולי 2021, 17:57

felix_r כתב:

הוא קורא פה, פשוט הפסיק לכתוב

כך גם רועי מרום. מצטט את JAKE.

02 יולי 2021, 18:01

הייתי מביא רכז שיודע לשחק גם הגנה ומחפש מסירה(אבל שגם יהיו לו כלים התקפיים מסויימים), לא יודע מה יש לבלדווין לחפש פה כשוולבקין לצידו, כל אחד מהם מאוהב בכדור בשביל קבוצה שלמה.
פרסם תגובה