המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:קקה מפסידה לקאנטו
jol9 כתב:ספרטק רשמה הערב את הניצחון השביעי ברציפות שלה בליגה הVTB (או איך שקוראים לה) עם ניצחון על מריופול האוקראינית.
יותם שוב היה השחקן הדומיננטי בקבוצה עם 16 נק' ו-7 אס'.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:ספרטק רשמה הערב את הניצחון השביעי ברציפות שלה בליגה הVTB (או איך שקוראים לה) עם ניצחון על מריופול האוקראינית.
ואוו, מה הממוצעים שלו כבר מכל השנה?
הייתי מהמר שבכל המסגרות יש לו בערך 15 - 5 - 3..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:ספרטק רשמה הערב את הניצחון השביעי ברציפות שלה בליגה הVTB (או איך שקוראים לה) עם ניצחון על מריופול האוקראינית.
ברוסיה 13.5 נקודות,7 אסיסטים,3.5 ריבאונדים
ב-VTB יש לו 15 נקודות,5.8 אסיסטים ו-2.3 ריבאונדים
ביורוקאפ 13 נקודות,4.2 אסיסטים ו-3.6 ריבאונדים
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:ספרטק רשמה הערב את הניצחון השביעי ברציפות שלה בליגה הVTB (או איך שקוראים לה) עם ניצחון על מריופול האוקראינית.
פששש..
מתאים לי שנה הבאה עמדת שוטינג גארד שתכלול את הלפרין ולאנסברג\שוטינג גארד זר (במקרה שסילבן ישחק SF)..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:ספרטק רשמה הערב את הניצחון השביעי ברציפות שלה בליגה הVTB (או איך שקוראים לה) עם ניצחון על מריופול האוקראינית.
פששש..
מתאים לי שנה הבאה עמדת שוטינג גארד שתכלול את הלפרין ולאנסברג\שוטינג גארד זר (במקרה שסילבן ישחק SF)..
אני לא יודעת מה מתלהבים כל כך..
נכון,הלפרין נותן יופי של ממוצעים ואני שמחה בשבילו..אבל אני חושבת שהוא פשוט מצא את הרמה המתאימה לו..
הוא סופרסטאר ביורוקאפ,הוא נעלם ברמות הגבוהות יותר..אין בזה שום דבר רע..יותם נראה שחקן שיותר מתאים לרמות האמצעיות של אירופה..הוא פורח שם ולא מפחד..לא כל מה שמתאים ליורוקאפ מתאים ליורוליג..
הוא שחקן טוב בעיניי אבל לעולם לא יהיה שחקן דומיננטי בקבוצה גדולה מאוד ביורוליג..יכול לעלות,לתת את הדברים שהוא תמיד נתן ותמיד ייתן אבל הוא לא יהיה מנהיג כמו בספרטק..אולי עדיף לו להישאר שם..
jol9 כתב:האמת אני לא כ"כ מבין על מה מדובר כאן.
הלפרין כבר מסתובב כמה שנים טובות באירופה, והוא שחקן נחשב מאוד שם. לאנדסברג בכלל לא באיזור הזה, למרות שבהחלט יש לו פוטנציאל.
כבר ראינו מי זה שייר. היה כאן לפחות איזה 50% מהפורום, שטען שהוא שחקן יותר טוב מיותם.
כרמל, לא כל שחקן שמגיע למכבי צריך להיות כוכב. הוא יכול להיות גם שחקן חשוב ומוביל, ואת התפקיד הזה הלפרין כבר עשה במכבי בהצלחה רבה.
ראינו כבר כ"כ הרבה דוגמאות לשחקנים שהגיעו מהמפעלים המשניים, ונתנו יכולת מצויינת גם במפעל הבכיר, וחוץ מזה ראינו שגם יותם יכול לתת את היכולת
הזאת במפעל הבכיר.
עוד דבר קטן - מאז שיותם עזב, מכבי לא הצליחה למלא את עמדה 2 בצורה טובה. התאומים הם יותר קומבואים, בראון היה נחמד אבל לא מספיק, ועל העונה הזאת אין מה לדבר בינתיים.
יותם מאוד מתאים למכבי, ומכבי גם צריכה אותו.
Euro_Basket כתב:קבוצה שמאוד קשה לשחק נגדה למרות ששני שחקני מפתח אצלם בני 36. אבל זה הכוח שלהם בעצם. הקבוצתיות.
אני לא רואה במה מצארינו שזו העונה הראשונה שלו ביורוליג יותר טוב מטפירו שהוא בן גילו (ולדעתי רמה או שניים מעליו).
לעומת זאת המאמן שלהם נחשב כיום למאמן הכי טוב באיטליה.
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת מה מתלהבים כל כך..
נכון,הלפרין נותן יופי של ממוצעים ואני שמחה בשבילו..אבל אני חושבת שהוא פשוט מצא את הרמה המתאימה לו..
הוא סופרסטאר ביורוקאפ,הוא נעלם ברמות הגבוהות יותר..אין בזה שום דבר רע..יותם נראה שחקן שיותר מתאים לרמות האמצעיות של אירופה..הוא פורח שם ולא מפחד..לא כל מה שמתאים ליורוקאפ מתאים ליורוליג..
הוא שחקן טוב בעיניי אבל לעולם לא יהיה שחקן דומיננטי בקבוצה גדולה מאוד ביורוליג..יכול לעלות,לתת את הדברים שהוא תמיד נתן ותמיד ייתן אבל הוא לא יהיה מנהיג כמו בספרטק..אולי עדיף לו להישאר שם..
JasonWilliams12 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת מה מתלהבים כל כך..
הוא שיחק במכבי והוא היה מצוין לא סתם אולימפיאקוס שילמו כל כך הרבה כסף בשבילו מספיק לבלבל את המוח בגלל שאת שונאת אותו
שיביאו אותו שנה הבאה ויעיפו את אוחיון לכל הרוחות
מה שכן לא לבנות עליו בדקות הסיום להושיב אותו על הספסל
החציל האצטקי כתב:וינס, יש איזו סיבה שלייטי מתייבש שם? אני רואה שבליגה האיטלקית הממוצעים שלו יפים ביחס לדקות המועטות שהוא מקבל...