אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי itai7 » 01 דצמבר 2011, 22:20

קקה מפסידה לקאנטו
itai7

הודעהעל ידי Euro_Basket » 02 דצמבר 2011, 00:51

itai7 כתב:קקה מפסידה לקאנטו

הבית הזה פשוט מטורף ופתוח לחלוטין. כל אחת מהקבוצות עשויה לסיים ראשונה או אחרונה.
בשבוע הבא 3 המובילות (שבמאזן 3-4) מתארחות אצל 3 האחרונות (שבמאזן 4-3) כך שגדולים הסיכויים שבשבוע הבא כל הקבוצות בבית תהיינה במאזן 4-4.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי itai7 » 02 דצמבר 2011, 07:01

מאצ'בן ולורבק MVP יחדיו עם מדד של 25
itai7

הודעהעל ידי rc4991 » 02 דצמבר 2011, 11:39

למישהו יש פרטים על החוזה של האיירסטון?(משך החוזה,שכר וכול')
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 דצמבר 2011, 16:10

הסתכלתי על קאנטו כי אני מתקשה להבין את הקבוצה הזו, ומשהו שם באמת מטורף.
לא פחות מתשעה שחקנים קולעים בין 7 ל10 נקודות מדי משחק, כשאף אחד לא מגיע לדאבל פיגרס, אבל לכולם תרומה די דומה.
דווקא אחד החביבים עליי, דייויד לייטי, מתקשה למצוא שם את הקצב, אבל אם הרוטציה הארוכה הזו היא באמת ה-שיטה של קאנטו, כנראה שנראה דברים יפים גם ממנו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Euro_Basket » 02 דצמבר 2011, 16:38

קבוצה שמאוד קשה לשחק נגדה למרות ששני שחקני מפתח אצלם בני 36. אבל זה הכוח שלהם בעצם. הקבוצתיות.
אני לא רואה במה מצארינו שזו העונה הראשונה שלו ביורוליג יותר טוב מטפירו שהוא בן גילו (ולדעתי רמה או שניים מעליו).
לעומת זאת המאמן שלהם נחשב כיום למאמן הכי טוב באיטליה.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי jol9 » 02 דצמבר 2011, 21:21

ספרטק רשמה הערב את הניצחון השביעי ברציפות שלה בליגה הVTB (או איך שקוראים לה) עם ניצחון על מריופול האוקראינית.

יותם שוב היה השחקן הדומיננטי בקבוצה עם 16 נק' ו-7 אס'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 דצמבר 2011, 21:32

jol9 כתב:ספרטק רשמה הערב את הניצחון השביעי ברציפות שלה בליגה הVTB (או איך שקוראים לה) עם ניצחון על מריופול האוקראינית.

ואוו, מה הממוצעים שלו כבר מכל השנה?
הייתי מהמר שבכל המסגרות יש לו בערך 15 - 5 - 3..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 דצמבר 2011, 21:38

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:ספרטק רשמה הערב את הניצחון השביעי ברציפות שלה בליגה הVTB (או איך שקוראים לה) עם ניצחון על מריופול האוקראינית.

ברוסיה 13.5 נקודות,7 אסיסטים,3.5 ריבאונדים
ב-VTB יש לו 15 נקודות,5.8 אסיסטים ו-2.3 ריבאונדים
ביורוקאפ 13 נקודות,4.2 אסיסטים ו-3.6 ריבאונדים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 דצמבר 2011, 21:44

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

פששש..
מתאים לי שנה הבאה עמדת שוטינג גארד שתכלול את הלפרין ולאנסברג\שוטינג גארד זר (במקרה שסילבן ישחק SF)..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 דצמבר 2011, 21:47

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

פששש..
מתאים לי שנה הבאה עמדת שוטינג גארד שתכלול את הלפרין ולאנסברג\שוטינג גארד זר (במקרה שסילבן ישחק SF)..

אני לא יודעת מה מתלהבים כל כך..
נכון,הלפרין נותן יופי של ממוצעים ואני שמחה בשבילו..אבל אני חושבת שהוא פשוט מצא את הרמה המתאימה לו..
הוא סופרסטאר ביורוקאפ,הוא נעלם ברמות הגבוהות יותר..אין בזה שום דבר רע..יותם נראה שחקן שיותר מתאים לרמות האמצעיות של אירופה..הוא פורח שם ולא מפחד..לא כל מה שמתאים ליורוקאפ מתאים ליורוליג..
הוא שחקן טוב בעיניי אבל לעולם לא יהיה שחקן דומיננטי בקבוצה גדולה מאוד ביורוליג..יכול לעלות,לתת את הדברים שהוא תמיד נתן ותמיד ייתן אבל הוא לא יהיה מנהיג כמו בספרטק..אולי עדיף לו להישאר שם..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 דצמבר 2011, 22:40

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

פששש..

אני לא יודעת מה מתלהבים כל כך..
נכון,הלפרין נותן יופי של ממוצעים ואני שמחה בשבילו..אבל אני חושבת שהוא פשוט מצא את הרמה המתאימה לו..
הוא סופרסטאר ביורוקאפ,הוא נעלם ברמות הגבוהות יותר..אין בזה שום דבר רע..יותם נראה שחקן שיותר מתאים לרמות האמצעיות של אירופה..הוא פורח שם ולא מפחד..לא כל מה שמתאים ליורוקאפ מתאים ליורוליג..
הוא שחקן טוב בעיניי אבל לעולם לא יהיה שחקן דומיננטי בקבוצה גדולה מאוד ביורוליג..יכול לעלות,לתת את הדברים שהוא תמיד נתן ותמיד ייתן אבל הוא לא יהיה מנהיג כמו בספרטק..אולי עדיף לו להישאר שם..

בסך הכל אני חושב שהוא צריך להיות SG שני שלנו, אחרי לנדסברג לדוגמא..
בשביל 15-18 דקות במכבי אני חושב שהוא יהיה טוב..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2011, 12:08

האמת אני לא כ"כ מבין על מה מדובר כאן.

הלפרין כבר מסתובב כמה שנים טובות באירופה, והוא שחקן נחשב מאוד שם. לאנדסברג בכלל לא באיזור הזה, למרות שבהחלט יש לו פוטנציאל.
כבר ראינו מי זה שייר. היה כאן לפחות איזה 50% מהפורום, שטען שהוא שחקן יותר טוב מיותם.

כרמל, לא כל שחקן שמגיע למכבי צריך להיות כוכב. הוא יכול להיות גם שחקן חשוב ומוביל, ואת התפקיד הזה הלפרין כבר עשה במכבי בהצלחה רבה.
ראינו כבר כ"כ הרבה דוגמאות לשחקנים שהגיעו מהמפעלים המשניים, ונתנו יכולת מצויינת גם במפעל הבכיר, וחוץ מזה ראינו שגם יותם יכול לתת את היכולת
הזאת במפעל הבכיר.

עוד דבר קטן - מאז שיותם עזב, מכבי לא הצליחה למלא את עמדה 2 בצורה טובה. התאומים הם יותר קומבואים, בראון היה נחמד אבל לא מספיק, ועל העונה הזאת אין מה לדבר בינתיים.
יותם מאוד מתאים למכבי, ומכבי גם צריכה אותו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2011, 14:43

jol9 כתב:האמת אני לא כ"כ מבין על מה מדובר כאן.

הלפרין כבר מסתובב כמה שנים טובות באירופה, והוא שחקן נחשב מאוד שם. לאנדסברג בכלל לא באיזור הזה, למרות שבהחלט יש לו פוטנציאל.
כבר ראינו מי זה שייר. היה כאן לפחות איזה 50% מהפורום, שטען שהוא שחקן יותר טוב מיותם.

כרמל, לא כל שחקן שמגיע למכבי צריך להיות כוכב. הוא יכול להיות גם שחקן חשוב ומוביל, ואת התפקיד הזה הלפרין כבר עשה במכבי בהצלחה רבה.
ראינו כבר כ"כ הרבה דוגמאות לשחקנים שהגיעו מהמפעלים המשניים, ונתנו יכולת מצויינת גם במפעל הבכיר, וחוץ מזה ראינו שגם יותם יכול לתת את היכולת
הזאת במפעל הבכיר.

עוד דבר קטן - מאז שיותם עזב, מכבי לא הצליחה למלא את עמדה 2 בצורה טובה. התאומים הם יותר קומבואים, בראון היה נחמד אבל לא מספיק, ועל העונה הזאת אין מה לדבר בינתיים.
יותם מאוד מתאים למכבי, ומכבי גם צריכה אותו.

אנחנו הרי יודעים שכל הזמן מנסים להראות כאילו ''אוקיי,חשבנו פעם שהלפרין שחקן שהוא בעצם לא,עכשיו אנחנו יודעים איזה שחקן הוא ולא נצפה ממנו ליותר ממה שהוא יכול לתת''..זה בולשיט..כולנו יודעים שטווח הסבלנות שיהיה כלפי הלפרין יהיה קטן עד ללא קיים..הוא לא יעשה הגנה למרות שאנחנו יודעים שהוא לא שחקן הגנה? ''למה הבאנו אותו בכלל?!'',הוא ייעלם ברגעים חשובים של המשחק? ''חתיכת פחדן! לא מגיע לו הכסף שהוא מקבל!''..אני חושבת פשוט שהלפרין מצא לעצמו את המקום המושלם ביותר בשבילו..הוא יגיע שוב לקבוצת יורוליג ואתה לא תראה זכר לשחקן שהוא היה בספרטק..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 דצמבר 2011, 14:46

אני לא מבין מה הבעיה הגדולה עם הלפרין.
הוא כבר תפקד כשחקן מוביל בקבוצת יורוליג ואפילו זכה להגיע איתה לגמר היורוליג, ועוד אותה קבוצה היתה מכבי.
אם מביאים לצדו שחקנים טובים בעמדות 1 ו3 (מה שאמנם אין עכשיו), הוא בהחלט יכול להספיק כ2 המוביל.

בכל מקרה, הוא טוב יותר מכל חברי הצוות פאפאלוקאס-בורשטיין-שאייר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 דצמבר 2011, 15:09

Euro_Basket כתב:קבוצה שמאוד קשה לשחק נגדה למרות ששני שחקני מפתח אצלם בני 36. אבל זה הכוח שלהם בעצם. הקבוצתיות.
אני לא רואה במה מצארינו שזו העונה הראשונה שלו ביורוליג יותר טוב מטפירו שהוא בן גילו (ולדעתי רמה או שניים מעליו).
לעומת זאת המאמן שלהם נחשב כיום למאמן הכי טוב באיטליה.

וינס, יש איזו סיבה שלייטי מתייבש שם? אני רואה שבליגה האיטלקית הממוצעים שלו יפים ביחס לדקות המועטות שהוא מקבל...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 03 דצמבר 2011, 15:10

Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת מה מתלהבים כל כך..

הוא שיחק במכבי והוא היה מצוין לא סתם אולימפיאקוס שילמו כל כך הרבה כסף בשבילו מספיק לבלבל את המוח בגלל שאת שונאת אותו
שיביאו אותו שנה הבאה ויעיפו את אוחיון לכל הרוחות
מה שכן לא לבנות עליו בדקות הסיום להושיב אותו על הספסל
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2011, 15:25

JasonWilliams12 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת מה מתלהבים כל כך..

הוא שיחק במכבי והוא היה מצוין לא סתם אולימפיאקוס שילמו כל כך הרבה כסף בשבילו מספיק לבלבל את המוח בגלל שאת שונאת אותו
שיביאו אותו שנה הבאה ויעיפו את אוחיון לכל הרוחות
מה שכן לא לבנות עליו בדקות הסיום להושיב אותו על הספסל

אני שונאת אותו? כן..זה הגיוני..בגלל זה אמרתי שאני שמחה בשבילו שהוא מצליח..
אני לא שונאת אותו,אני פשוט יודעת מה הוא עשה במכבי ואולי' ומה הוא עושה בקבוצה כמו ספרטק..
למה על סמית' מותר להגיד ש''לא כל מה שמתאים ליורוקאפ מתאים ליורוליג'' אבל על הלפרין לא?
תפסיקו לדבר כאילו אני היחידה שלא אהבה את הלפרין כשהיה במכבי בגלל איך שהוא תיפקד(או יותר נכון,לא תיפקד)..מה קרה? הדשא נראה ירוק יותר כשהוא אצל השכן גם אם הוא בדיוק אותו דשא? הזמן שעבר השכיח מכם את כל מה שאמרו עליו כשהוא היה במכבי ובגלל זה פתאום הוא תותח על?
יותם שחקן טוב..אבל כנראה הוא יכול להביא את היכולות שלו לידי ביטוי על בסיס קבוע רק בקבוצה כמו ספרטק..
אם היו אומרים לי שהוא בא הנה בשביל משכורת כמו של פניני ובלו הייתי אומרת סבבה והייתי מצפה ממנו לתפוקה זהה..אבל כולנו יודעים שאם הלפרין מתכנן לחתום במכבי זה יהיה רק בשביל 600K לפחות ואז אני בטוחה שהוא לא ייתן את התפוקה שמתאימה לשחקן עם משכורת כזאת..הכל עניין של תפוקה ביחס למחיר..והלפרין לא ייתן תפוקה מתאימה ביחס למשכורת שהוא יקבל..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 03 דצמבר 2011, 15:32

החציל האצטקי כתב:וינס, יש איזו סיבה שלייטי מתייבש שם? אני רואה שבליגה האיטלקית הממוצעים שלו יפים ביחס לדקות המועטות שהוא מקבל...

לייטי מראה ניצוצות פה ושם, אבל זה עדיין לא זה. הוא צריך עוד להשתפשף, ובליגה האיטלקית יותר קל לו מן הסתם מאשר ביורוליג.
המאמן מעדיף לתת דקות לבאזילה שהוא הגארד עם הכי הרבה ניסיון יורוליג בקבוצה.
חוץ ממנו כמובן יש על העמדה שלו את מרקוישווילי היציב (שגם לו יש ניסיון יורוליג בבנטון ולובליאנה) שהיה אחד מעמודי התווך של הקבוצה בעונה שעברה ,ולדעתי עוד יגיע לקבוצת יורוליג גדולה בהמשך הקריירה.
נערך לאחרונה על ידי Euro_Basket בתאריך 03 דצמבר 2011, 15:43, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 דצמבר 2011, 15:42

יש שם חתיכת רוטציה עמוקה.
צ'ינצ'יאריני, מצארינו ובאזילה אוכלים את רוב הדקות בעמדות 1 ו2, כך שמרקוישווילי משחק המון ב3 ושם משחק גם מיצוב המוכשר.
יחסית לרוקי שבחבורה, לייטי בסה"כ נותן תפוקה יפה מאוד, אם מסתכלים על זה ככה.

אני מאמין מאוד בבחור, לדעתי יום אחד הוא עוד יעניין את מכבי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: refael, מרסר ו־32 אורחים