לאנגפורד בדרך למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לאנגפורד בדרך למכבי?

הודעהעל ידי misha » 15 אוקטובר 2011, 20:39

קובי כתב:
Taqa כתב:לנגפורד במכבי רשמית :
http://twitter.com/#!/keith_langford

הוא מאשר שהוא יגיע לתל אביב , ציוץ אחרון!

הציוץ האחרון שלו זה מההתכתבות עם קודי, לא ?

כן, הוא סה"כ ענה ליובל לגבי העיקוב בהחתמה (באופן כללי) ולאגפורד אמר שזה יהיה בקרוב. מכבי לא הוזכרה בכלל.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוקטובר 2011, 20:41

שחף כתב:האמת שמהציוץ שלו הוא טוען שזה קרוב... אני מקווה שרק לא נחטוף פתאום איזה זפטה לפנים והוא יחתום בסיינה או משהו...

הוא טוען שהוא קרוב לחתימה בקבוצה..כל קבוצה..הוא לא אמר מכבי..
תתכוננו לשמוח אבל גם תתכוננו לאכזבה כמו שאמרת..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 15 אוקטובר 2011, 20:41, נערך פעם אחת בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 15 אוקטובר 2011, 20:41

אין לך שום מידע חדש?
שחף

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 15 אוקטובר 2011, 20:42

Holiday_Armadillo כתב:
ה לא שלפרקינס יש הצעות על הפרק... מכבי יכולה להזמין אותו לפה כשהוא יחלים, לראות מה מצבו, ואז להחליט. אם אני זוכר נכון מכבי עדיין עוקבת אחריו ואפילו הפיזיותרפיסט ביקר אותו בארה"ב, ככה שהקשר לא נותן ומכבי עוד בעניין שלו.

אין שום צורך להחתים את פרקינס כמחליף לפארמר..זאת ירידה ברמה ואם זה היה כל שחקן חוץ מפרקינס היו שוחטים את ההנהלה ומאשימים את פדרמן בקמצנות ובזה שהוא מנסה להחתים שחקן זול אבל גימיק וככה לא יתלוננו..
אפשר יהיה להחתים שחקן הרבה יותר טוב שלא יקבל חוזה ב-NBA..

אני לא אומר להחתים... אני אומר שלא צריך לשלול אותו. שמכבי תבוא לבחון אותו, אין לה מה להפסיד
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוקטובר 2011, 20:44

שחף כתב:אין לך שום מידע חדש?

כן ולא..
כן אבל משהו שבעצם לא אומר שום דבר חדש..אבל לא על משהו דרמטי..
גם ביקשו ממני לא לכתוב את זה כאן בגלל שיש פה אנשים שיכולים להעביר את זה לאנשים אחרים והם יעשו מזה כתבה שלמה..סתם יגנבו את המידע לטובתם..
אבל תאמין לי שבכל מקרה זה לא משהו שיעניין אתכם :neutral לא משהו שלאנגפורד לא אמר כבר בעצמו בקשר לזה שזה אמור להסתיים בקרוב(ואני באמת לא יודעת לאיזה צד)
ד''א,מי שרוצה יותר ממוזמן לשאול אותי בפרטי :thumbup
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 15 אוקטובר 2011, 21:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 אוקטובר 2011, 20:44

misha כתב:
MTA2311 כתב:
misha כתב:
MTA2311 כתב:להביא sg היום, עדיפות ללנגפורד כמובן, ולהביא מחליף לפארמר אם וכאשר הוא יעזוב. אני פשוט לא מבין איך אוהד מכבי יכול לרצות שהשביתה תיגמר זה הכל.

תרצה או לא תרצה, היא כנראה תיגמר בשלב כלשהו ולזה צריך להיערך. אבל גם היא לא, לא בטוח שבתמונה הגדולה, אם מסתכלים על רצון להתקדם ביורוליג כמה שיותר גבוה כהמטרה הגדולה, זה יהיה שווה לנו.

אני גם מאמין שבשלב כלשהו השביתה תסתיים, רק שבניגוד אליך, לשחק עם אוחיון, פאפא ועוד איזה שחקן סוג ז' ב300 אלף דולר בתור רכזים, יותר מפחיד אותי מאשר להתמודד עם גלינארי או איליאסובה בידיעה שיש לנו את פארמר.

כשפארמר לא יהיה פה, גם גלינארי ואיליאסובה לא יהיו פה. מה שחשוב כרגע, זה להיות מכוסים כמה שיותר ליום שאחרי פארמר והחתמת לאנגפורד זה צד לכיוון הנכון שחייבים לעשות. אתו זה יהיה פחות מפחיד ואז נדאג לרכז (ולא הייתי ממהר לקבוע סוג ז' או לא, נחכה ונראה מי יהיה פנוי). אין לך אופציה יותר טובה כרגע.

אני יודע שגם להם יש סעיף חזרה, סתם נתתי דוגמה שתמחיש את העמדה שלי בנוגע לסיום השביתה. אני לא מבין למה אתה ממשיך לחזור על עצמך. כבר בהתחלת הדיון הסכמתי איתך שצריך להחתים את לנגפורד עכשיו וכשתגמר השביתה להחתים רכז מחליף, זה לא קשור לעמדה שלי לגבי השביתה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גל גל » 15 אוקטובר 2011, 20:45

שיחתום כברררררררררררררר :insist :insist :insist :insist :insist :insist :insist :insist :insist :insist :insist
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוקטובר 2011, 20:45

ד''א,איליאסובה צייץ לא מזמן בטוויטר שלו משהו מעניין..
הוא אמר ''אני רוצה להישאר באפס עד סיום העונה,אני מקווה שיש משהו בחוק של פיב''א שיאפשר לי לשחק בטורקיה ולא לחזור ל-NBA''..הוא כנראה עוד אחד מהאירופאים שטעמו את ה-NBA והחליטו שזה לא בשבילם..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 15 אוקטובר 2011, 20:46

Holiday_Armadillo כתב:
שחף כתב:אין לך שום מידע חדש?

כן ולא..
כן אבל משהו שבעצם לא אומר שום דבר חדש..אבל לא על משהו דרמטי..
גם ביקשו ממני לא לכתוב את זה כאן בגלל שיש פה אנשים שיכולים להעביר את זה לאנשים אחרים והם יעשו מזה כתבה שלמה..סתם יגנבו את המידע לטובתם..
אבל תאמין לי שבכל מקרה זה לא משהו שיעניין אתכם :neutral לא משהו שלאנגפורד לא אמר כבר בעצמו בקשר לזה שזה אמור להסתיים בקרוב(ואני באמת לא יודעת לאיזה צד)

חחח גדול
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוקטובר 2011, 20:51

Ido_Maccabi כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
ה לא שלפרקינס יש הצעות על הפרק... מכבי יכולה להזמין אותו לפה כשהוא יחלים, לראות מה מצבו, ואז להחליט. אם אני זוכר נכון מכבי עדיין עוקבת אחריו ואפילו הפיזיותרפיסט ביקר אותו בארה"ב, ככה שהקשר לא נותן ומכבי עוד בעניין שלו.

אין שום צורך להחתים את פרקינס כמחליף לפארמר..זאת ירידה ברמה ואם זה היה כל שחקן חוץ מפרקינס היו שוחטים את ההנהלה ומאשימים את פדרמן בקמצנות ובזה שהוא מנסה להחתים שחקן זול אבל גימיק וככה לא יתלוננו..

אני לא אומר להחתים... אני אומר שלא צריך לשלול אותו. שמכבי תבוא לבחון אותו, אין לה מה להפסיד

תשמע..הלוואי שהייתי אופטימית אפילו בקשר ללבחון אותו..אבל אני לא מבינה באמת מה אפשר להשיג מזה..הרי זה לא לראות אותו במסגרת משחק אמיתית..הוא יכול לעלות על הפרקט ולקבל רגליים קרות..להיזהר על הברך שלו..זאת פציעה מאוד מנטלית גם..
לא נראה שהוא עבד על הקליעה שלו בזמן הזה..אני גם בספק כמה היא יכולה להשתפר כי הטכניקה שלו מלכתחילה לא מושלמת..
אני פשוט חושבת שאם יביאו את פרקינס כמחליף לפארמר אחרי שהוא חוזר ל-NBA אז נדפקנו..אבל אנשים לא יראו את זה ככה כי זאת תהיה החתמה רגשית בשבילם..כשיראו שלמכבי חסר רכז דומיננטי(ורוב האסיסטים של פרקינס לא הגיעו ממשחק מסודר)אז האשמה תהיה מופנית לכל אחד אחר חוץ מלאוהדים שדרשו את פרקינס כאן..

מישהו יודע אם קאחה כבר החתימה מישהו על העמדה של לאנגפורד? אני יודעת שפלאניניץ' אמר לו שלא יילך לשחק שם בגלל איבאנוביץ' אבל כסף לפעמים עושה את שלו..
סתם מעניין אותי כי פנר למשל אנחנו יודעים שירדה מהפרק אחרי שאמרו שהיא אחת מהמועמדות לקלוט אותו..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 15 אוקטובר 2011, 20:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 15 אוקטובר 2011, 20:51

הכי קטעים בסוף אנחנו נקבל איזה זביאן דאודל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי גל גל » 15 אוקטובר 2011, 20:51

קודי שאל אותו אם יש סיכוי שזה יהיה מכבי,אז לנגפורד אמר לו שאין עוד הרבה זמן עד שיחתום ושיחכה בסבלנות
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Chen » 15 אוקטובר 2011, 20:53

הוא שאל אותו אחרי זה אם זה מכבי...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוקטובר 2011, 20:54

גל גל כתב:קודי שאל אותו אם יש סיכוי שזה יהיה מכבי,אז לנגפורד אמר לו שאין עוד הרבה זמן עד שיחתום ושיחכה בסבלנות

לפי מה שאני הבנתי לאנגפורד הגיב לו על ציוץ אחר..על זה שהוא אמר לו ''עבר יותר משבוע מאז שאמרת שאתה מוכן להודיע על הקבוצה החדשה שלך''

Chen כתב:הכי קטעים בסוף אנחנו נקבל איזה זביאן דאודל.

לאנגפורד ודאודל בא לי טוב..יהיו אחלה של ציוות(ואני רצינית)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 15 אוקטובר 2011, 20:56

Holiday_Armadillo כתב:
גל גל כתב:קודי שאל אותו אם יש סיכוי שזה יהיה מכבי,אז לנגפורד אמר לו שאין עוד הרבה זמן עד שיחתום ושיחכה בסבלנות

לפי מה שאני הבנתי לאנגפורד הגיב לו על ציוץ אחר..על זה שהוא אמר לו ''עבר יותר משבוע מאז שאמרת שאתה מוכן להודיע על הקבוצה החדשה שלך''

:eek

אם כבר שחקן חופשי (דאודל חופשי?)מNBA אז להביא שחקן שבאמת שווה את הסכומים שהוא רוצה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוקטובר 2011, 20:57

Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אם כבר שחקן חופשי (דאודל חופשי?)מNBA אז להביא שחקן שבאמת שווה את הסכומים שהוא רוצה.

דאודל לא בדיוק חופשי..יש לו חוזה שפיניקס יכולה לבטל עד ינואר אחרת הוא הופך לשחקן קבוע בסגל..
הוא גם לא כזה יקר לפי מה שאני יודעת..הוא פשוט רוצה סעיף יציאה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 15 אוקטובר 2011, 20:58

אני מניח שהשם הרע של איבאנוביץ' יצא למרחקים. לא סתם קאחה לא הצליחו להחתים שחקנים אירופאיים רצינים בשנים האחרונות. לבחור כמו לאנגפורד אני מניח שהרבה יותר אטרקטיבי לשחק תחת מאמן כמו דייויד שיחסי האנוש והאנגלית שלו מצויינים גם אם זה אומר לוותר על כמה דולרים.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 15 אוקטובר 2011, 21:02, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 15 אוקטובר 2011, 21:01

Holiday_Armadillo כתב:
Ido_Maccabi כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

תשמע..הלוואי שהייתי אופטימית אפילו בקשר ללבחון אותו..אבל אני לא מבינה באמת מה אפשר להשיג מזה..הרי זה לא לראות אותו במסגרת משחק אמיתית..הוא יכול לעלות על הפרקט ולקבל רגליים קרות..להיזהר על הברך שלו..זאת פציעה מאוד מנטלית גם..
לא נראה שהוא עבד על הקליעה שלו בזמן הזה..אני גם בספק כמה היא יכולה להשתפר כי הטכניקה שלו מלכתחילה לא מושלמת..
אני פשוט חושבת שאם יביאו את פרקינס כמחליף לפארמר אחרי שהוא חוזר ל-NBA אז נדפקנו..אבל אנשים לא יראו את זה ככה כי זאת תהיה החתמה רגשית בשבילם..כשיראו שלמכבי חסר רכז דומיננטי(ורוב האסיסטים של פרקינס לא הגיעו ממשחק מסודר)אז האשמה תהיה מופנית לכל אחד אחר חוץ מלאוהדים שדרשו את פרקינס כאן..

מישהו יודע אם קאחה כבר החתימה מישהו על העמדה של לאנגפורד? אני יודעת שפלאניניץ' אמר לו שלא יילך לשחק שם בגלל איבאנוביץ' אבל כסף לפעמים עושה את שלו..
סתם מעניין אותי כי פנר למשל אנחנו יודעים שירדה מהפרק אחרי שאמרו שהיא אחת מהמועמדות לקלוט אותו..

גם אם (במקרה היפותטי, ברור לי שזה לא יקרה) הוא חוזר לאותו כושר, את לא תרצי אותו? לדעתי אין מה להפסיד מלבחון
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Chen » 15 אוקטובר 2011, 21:02

Holiday_Armadillo כתב:
Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

דאודל לא בדיוק חופשי..יש לו חוזה שפיניקס יכולה לבטל עד ינואר אחרת הוא הופך לשחקן קבוע בסגל..
הוא גם לא כזה יקר לפי מה שאני יודעת..הוא פשוט רוצה סעיף יציאה..

רגע, לא אמרת שאת רוצה רכז שיודע לקלוע? דאודל הוא לא בדיוק אחד כזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 אוקטובר 2011, 21:05

רגע, לא אמרת שאת רוצה רכז שיודע לקלוע? דאודל הוא לא בדיוק אחד כזה.

דאודל לא מומחה מעבר לקשת..רחוק מזה..אבל כן יש לו זריקה אוטומטית מחצי מרחק שאני מאוד אוהבת..וכשיש לך שחקנים כמו שיש למכבי אתה לא חייב רכז שיודע לקלוע שלשות באחוזים מדהימים..מספיק לי שהוא יודע למסור(והוא יודע..)

גם אם (במקרה היפותטי, ברור לי שזה לא יקרה) הוא חוזר לאותו כושר, את לא תרצי אותו? לדעתי אין מה להפסיד מלבחון

אני אישית לא הייתי רוצה..
ראינו כבר שרק הגנה(וזה כל מה שפרקינס נותן)לא תספיק מול קבוצות חזקות מאוד כמו ברצלונה,קאחה לאבורל(פעמיים וחצי)וכו'..צריך יותר מזה..
השיטה ההגנתית של בלאט יכולה לעבוד גם עם שחקנים שהם לא בולדוג הגנתי כמו פרקינס..הוא עושה את זה טוב מאוד עם רוסיה..זה עניין של רצון,תיזמון ותירגול..ואת זה אפשר להשיג גם עם שחקנים אחרים שיותר מוכשרים בצד ההתקפי ולא יתקעו את מכבי אם במקרה אין התקפה מהירה..
כי אני עוד זוכרת בתחילת העונה שפארגו לא היה בעניינים ואמרו שאין למכבי שום התקפה עומדת..הכל ממתפרצות..זה לא במקרה..פרקינס לא רכז משחק מספיק טוב ולא קלעי מספיק טוב..אני מוכנה להביא שחקן התקפי יותר טוב שלא שומר כמוהו כי אני יודעת שבלאט יגרום לו לתפקד טוב בהגנה הקבוצתית..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־42 אורחים