Holiday_Armadillo כתב:מי שרוצה להתעצבן, עוד מעט הטרול חיים אוחיון בחמישיות
מעניין את התוסיק הלבנבן שלי

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מי שרוצה להתעצבן, עוד מעט הטרול חיים אוחיון בחמישיות
קודי כתב:http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/368/819.html?hp=3&cat=620
ושוב אני שואל - איפה שמעון מזרחי בכל הסיפור הזה? איך הוא נותן יד להמלכת קופל ועוד חותם איתו הסכמי תמיכה? איך יכול להיות שמזרחי מתעסק בפוליטיקה קטנה במקום במינוי יו"ר איגוד מקצועי כמו שרף, שבוודאי יעשה טוב יותר לכדורסל מאשר פוליטיקאי קטן כמו קופל? איך יכול להיות שעד עכשיו מזרחי לא אמר מילה בנושא? פשוט עצוב.
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/368/819.html?hp=3&cat=620
ושוב אני שואל - איפה שמעון מזרחי בכל הסיפור הזה? איך הוא נותן יד להמלכת קופל ועוד חותם איתו הסכמי תמיכה? איך יכול להיות שמזרחי מתעסק בפוליטיקה קטנה במקום במינוי יו"ר איגוד מקצועי כמו שרף, שבוודאי יעשה טוב יותר לכדורסל מאשר פוליטיקאי קטן כמו קופל? איך יכול להיות שעד עכשיו מזרחי לא אמר מילה בנושא? פשוט עצוב.
לסיעת מכבי יש הסכם חתום עם קופל ובגלל זה שמעון לא ממש יכול להביע תמיכה בצביקה
אני מקווה שבמידה ויהיו בחירות חשאיות אז שמעון יעשה את הדבר הנכון
Mta_atic כתב:כנראה שלא יהיו בחירות חשאיות.
הכל כאן מתנהל בקומבינות ובגלל זה אנחנו נראים כמו הפרצוף של אבנר קופל.
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/368/819.html?hp=3&cat=620
לסיעת מכבי יש הסכם חתום עם קופל ובגלל זה שמעון לא ממש יכול להביע תמיכה בצביקה
אני מקווה שבמידה ויהיו בחירות חשאיות אז שמעון יעשה את הדבר הנכון
על מה ולמה חתם שמעון מזרחי, שעומד בראש סיעת מכבי ועל פיו ישק שם דבר, על הסכם עם קופל? עבור מה הוא מכר את נשמת הכדורסל לשטן? אני גם לא רואה שיהיו בחירות חשאיות כי כולם בצד של קופל, כולל מזרחי שלא עושה דבר למען בחירות כאלה.
קודי כתב:Mta_atic כתב:כנראה שלא יהיו בחירות חשאיות.
הכל כאן מתנהל בקומבינות ובגלל זה אנחנו נראים כמו הפרצוף של אבנר קופל.
הבעיה היא שגם אנשי מכבי משתפים פעולה עם קופל, אז מי אנחנו כי נלין עליו?
rc4991 כתב:אבנר קופל: שיטת פיינל פור לא ספורטיבית ואינה טובה לכדורסל
יו"ר המנהלת הגיע לאולפן 'מתמסרים' וענה על כל השאלות הקשות: "לא רצינו שמכבי תוכתר כל עונה מראש, אך אחזיר את הסדרות". על תקרת שכר: "אולי זה מה שיצמצם פערים". ומה היה לו לומר על הסכסוך עם דייויד בלאט? הכל בפנים
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 20901.html
נראה לי שמישהו פה מפחד
Holiday_Armadillo כתב:הגועל חניון כנראה יעלו היום ליגה
אני אישית מאוכזבת
Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:הגועל חניון כנראה יעלו היום ליגה
אני אישית מאוכזבת
כל עוד הם עלו בצורה ספורטיבית אין לי בעיה עם זה (למרות שאני פשוט שונא את האוהדים הקופים שלהם).
גם בעונה שעברה וגם העונה הם הוכיחו שהם קבוצה שמתאימה לליגת העל שלנו (הסטנדרטים ממילא לא גבוהים) ואפילו לפליאוף עליון.
אני בכל אופן יתענג כשמכבי יתנו להם בראש.
Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:הגועל חניון כנראה יעלו היום ליגה
אני אישית מאוכזבת
כל עוד הם עלו בצורה ספורטיבית אין לי בעיה עם זה (למרות שאני פשוט שונא את האוהדים הקופים שלהם).
גם בעונה שעברה וגם העונה הם הוכיחו שהם קבוצה שמתאימה לליגת העל שלנו (הסטנדרטים ממילא לא גבוהים) ואפילו לפליאוף עליון.
לי יש בעיה עם זה שהם ישרפו את נוקיה כשהם יהיו פה ואני לא מתכוונת בצורה מטאפורית אלא יגרמו נזק אמיתי לאולם שלנו ויש לי בעיה עם שירי השואה וההתאבדות שהם ישירו לנו ועם זה שהתקשורת תהלל את העידוד ''הנפלא'' שלהם
Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:הגועל חניון כנראה יעלו היום ליגה
אני אישית מאוכזבת
לי יש בעיה עם זה שהם ישרפו את נוקיה כשהם יהיו פה ואני לא מתכוונת בצורה מטאפורית אלא יגרמו נזק אמיתי לאולם שלנו ויש לי בעיה עם שירי השואה וההתאבדות שהם ישירו לנו ועם זה שהתקשורת תהלל את העידוד ''הנפלא'' שלהם
מי שישרוף ישלם. יש לא מעט אמצעים לאתר פורעים.
לגבי שירי השואה, נשפך על הנושא הזה הרבה דיו, אבל מיותר לציין שאני מסכים לחלוטין וזו אחת הסיבות שאני שונא את אותם אוהדים שפלים ובזויים.
Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:הגועל חניון כנראה יעלו היום ליגה
אני אישית מאוכזבת
מתAMסרת כתב:Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:הגועל חניון כנראה יעלו היום ליגה
אני אישית מאוכזבת
התקשורת לא תהלל שירי שואה והתאבדות..לפחות מקווה כך.
והם לא ישרפו את נוקיה. אל תתני להם כל כך הרבה כח שאין להם...
rc4991 כתב:אבנר קופל: שיטת פיינל פור לא ספורטיבית ואינה טובה לכדורסל
יו"ר המנהלת הגיע לאולפן 'מתמסרים' וענה על כל השאלות הקשות: "לא רצינו שמכבי תוכתר כל עונה מראש, אך אחזיר את הסדרות". על תקרת שכר: "אולי זה מה שיצמצם פערים". ומה היה לו לומר על הסכסוך עם דייויד בלאט? הכל בפנים
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 20901.html
נראה לי שמישהו פה מפחד
לגבי הביקורת של מאמן מכבי כלפי החוק הרוסי והפיינל פור, סיכם יו"ר המנהלת: הוא מאמן שמקבל סכומים גבוהים והוא ידע את החוקים בתחלית העונה. הוא היה צריך להתנהל בהתאם. כשאימן ברוסיה ובאיטליה הוא הרי עבד לפי החוקים. למרות הכל הוא אדם ישר והגון. בלאט עוד ימצא עצמו בדרגים הגבוהים של הענף כאן".
מתAMסרת כתב:אחרי שהם יעמידו תקציב ויבנו קבוצה לליגת קופל, לא מאמינה שישארו להם רזרבות לשלם על הריסת יציע או שריפתו.
בואי נקווה שהם יגלו ספורטיביות ולא יותר מזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים