חנו'ש כתב:מעניין מתי פרקינס יהפוך לשם ממש חם, כי יש לי הרגשה חזקה שזה יקרה מתישהוא...
נראה לך שיש תקציב לפרקינס? תוך יומיים נשמע על חתימה של קיצ'ן או בנקס(וזה ממש לא בהכרח יותר גרוע מפרקינס)
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:מעניין מתי פרקינס יהפוך לשם ממש חם, כי יש לי הרגשה חזקה שזה יקרה מתישהוא...
מקובי כתב:חנו'ש כתב:מעניין מתי פרקינס יהפוך לשם ממש חם, כי יש לי הרגשה חזקה שזה יקרה מתישהוא...
יוני, אני עדיין אופטימיי.
לא משנה מה יקרה- אני בטוח שתהיה פה קבוצה ששווה +- הצלבה, כמו בכל שנה (לפעמים זה מתחבר יותר ולפעמים פחות, אבל זה המקום הממוצע של מכבי בעשור האחרון)
חני- אני לא אתפלא אם נראה אותו פה, יוגב שהוא שחקן די דומה לפרקינס יעזוב ככה שאני מעריך שמכבי ירצו להביא אותו. השאלה אם זה יהיה ע"ח לאנגפורד או ביחד איתו.
קודי כתב:אותי הכי מפחידה איזו החתמת פאניקה שתהיה פופוליסטית בשביל להלהיב את הקהל והתקשורת שלא תיתן שום תרומה מקצועית.
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:אותי הכי מפחידה איזו החתמת פאניקה שתהיה פופוליסטית בשביל להלהיב את הקהל והתקשורת שלא תיתן שום תרומה מקצועית.
אני לא שוללת החתמת פאניקה אבל אני לא חושבת שהיא תהיה פופוליסטית בשביל להרגיע\להלהיב את הקהל
תהיה החתמת פאניקה כי כמו בקיץ הקודם, גם הקיץ הזה שחקנים החליטו בשבילם חוזה זה לא משהו שחקוק בסלע(כמו..חוזה או משהו)וזה שינה למכבי את כל מה שהם חשבו שיהיה
אוחיון לא רק הרס למכבי את הסגל שהם חשבו שיהיה אלא(וזה מה שאני חושבת)הוא גם הרס להם את התיכנון של כל הזרים שהם חשבו שהם צריכים להחתים ועכשיו הם מפחדים שהם יישארו בלי הזרים שהם רצו ובלי הזרים שפתאום הם צריכים להביא אחרי הברז שיוגב דפק לנו
שחף כתב:אין לי בעיה שפדרמן יחתים את לורבק בשביל להרגיע את האוהדים.
(yeah right....)
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:אותי הכי מפחידה איזו החתמת פאניקה שתהיה פופוליסטית בשביל להלהיב את הקהל והתקשורת שלא תיתן שום תרומה מקצועית.
אני לא שוללת החתמת פאניקה אבל אני לא חושבת שהיא תהיה פופוליסטית בשביל להרגיע\להלהיב את הקהל
תהיה החתמת פאניקה כי כמו בקיץ הקודם, גם הקיץ הזה שחקנים החליטו בשבילם חוזה זה לא משהו שחקוק בסלע(כמו..חוזה או משהו)וזה שינה למכבי את כל מה שהם חשבו שיהיה
אוחיון לא רק הרס למכבי את הסגל שהם חשבו שיהיה אלא(וזה מה שאני חושבת)הוא גם הרס להם את התיכנון של כל הזרים שהם חשבו שהם צריכים להחתים ועכשיו הם מפחדים שהם יישארו בלי הזרים שהם רצו ובלי הזרים שפתאום הם צריכים להביא אחרי הברז שיוגב דפק לנו
קודי כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:מעניין מתי פרקינס יהפוך לשם ממש חם, כי יש לי הרגשה חזקה שזה יקרה מתישהוא...
לחלוטין. לא רק זה, אני גם חושב שהוא יישחק במכבי בעונה הבאה, כנראה במקום אוחיון.
וזה בעיניי בסדר גמור אבל רק בהנחה שיהיו 7 זרים, מאחר שחייבים גם סקורר בקו האחורי ופרקינס והיקמן הם לא כאלה.
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:מעניין מתי פרקינס יהפוך לשם ממש חם, כי יש לי הרגשה חזקה שזה יקרה מתישהוא...
נראה לך שיש תקציב לפרקינס? תוך יומיים נשמע על חתימה של קיצ'ן או בנקס(וזה ממש לא בהכרח יותר גרוע מפרקינס)
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:אותי הכי מפחידה איזו החתמת פאניקה שתהיה פופוליסטית בשביל להלהיב את הקהל והתקשורת שלא תיתן שום תרומה מקצועית.
אוחיון לא דפק ברז כמו פארגו בסוף יולי אלא בתחילת-אמצע יוני. זה משאיר מספיק זמן לסגור את החור בשקט ובלי החתמות פאניקה.
מקובי כתב:חנו'ש כתב:מעניין מתי פרקינס יהפוך לשם ממש חם, כי יש לי הרגשה חזקה שזה יקרה מתישהוא...
יוני, אני עדיין אופטימיי.
לא משנה מה יקרה- אני בטוח שתהיה פה קבוצה ששווה +- הצלבה, כמו בכל שנה (לפעמים זה מתחבר יותר ולפעמים פחות, אבל זה המקום הממוצע של מכבי בעשור האחרון)
חני- אני לא אתפלא אם נראה אותו פה, יוגב שהוא שחקן די דומה לפרקינס יעזוב ככה שאני מעריך שמכבי ירצו להביא אותו. השאלה אם זה יהיה ע"ח לאנגפורד או ביחד איתו.
שחף כתב:החתמת הפאניקה האחרונה נדמה לי הייתה פארגו וזה דווקא הלך לא רע. בכל אופן אולי מכבי יבינו את הרמז וילכו על ישראלים זולים וזרים יקרים.
שחף כתב:החתמת הפאניקה האחרונה נדמה לי הייתה פארגו וזה דווקא הלך לא רע. בכל אופן אולי מכבי יבינו את הרמז וילכו על ישראלים זולים וזרים יקרים.
קודי כתב:אותי הכי מפחידה איזו החתמת פאניקה שתהיה פופוליסטית בשביל להלהיב את הקהל והתקשורת שלא תיתן שום תרומה מקצועית.
yarinsaky כתב:שחף כתב:החתמת הפאניקה האחרונה נדמה לי הייתה פארגו וזה דווקא הלך לא רע. בכל אופן אולי מכבי יבינו את הרמז וילכו על ישראלים זולים וזרים יקרים.
חוץ מלורבק, איזה זר מתחשחק לך שהוא יקר ?
jol9 כתב:קודי כתב:אותי הכי מפחידה איזו החתמת פאניקה שתהיה פופוליסטית בשביל להלהיב את הקהל והתקשורת שלא תיתן שום תרומה מקצועית.
אני לא יכול לחשוב על דוגמאות טובות לעניין הזה, שגם יעברו את המסננת של בלאט.
אנטוניו כתב:לאור המצב הקשה בעמדה 4 PF אני מציע לבלאט לבחון מומעדות של שני השחקנים הבאים:
1. למונט המילטון 2.08 יכול לשמש גם כסנטר נבחר לסנטר השנה בצרפת
2. ארווין דאדלי- ששיחק בעבר במכבי ראשון, אזרח טורקי כיכב השנה בבשיקטאש יד מצויינת מחצי מרחק מאוד מזכיר לי את דיון תומס(למי שזוכר)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים