פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים החדש

02 יולי 2012, 04:34

שכחת להוסיף את האמרה הזחוחה של דני פדרמן באותו עיתון (ישראל היום): "את הכסף סופרים במדרגות". שיילך יחפש מי ינענע אותו. עוד מצוין שם שהעונה לא ילכו על גימיקים, אז תשכחו משחקן על. בעיתון ידיעות כתוב שאוחיון מתרחק מקובאן בגלל החתמת קלאתיס, אבל בד בבד מצוין שהתוכנית של קובאן הייתה להביא את שני השחקנים ולא אחד על חשבון השני.

02 יולי 2012, 04:52

אני לא מבין איך דבון ג'פרסון עוד לא עלה כמעומד לעמדה 4 ???

לגבי וואפר , שחקן אגואיסט עם אופי בעייתי , נזרק מאולימפיאקוס אחרי שהובא לשם בהרבה רעש....

לגבי בברלי , הייתי שמח לראות אותו פה אבל קשה לי להאמין....

02 יולי 2012, 04:57

לאלכס טיוס יש גם הצעה ממורסיה. לגבי בברלי, לא ברור לי מה כולם מתלהבים ממנו. בסך הכל תואם פרקינס, לא יותר מזה.

02 יולי 2012, 04:58

er79 כתב:לאלכס טיוס יש גם הצעה ממורסיה. לגבי בברלי, לא ברור לי מה כולם מתלהבים ממנו. בסך הכל תואם פרקינס, לא יותר מזה.

לא הייתי מתנגד בכלל לתואם פרקינס לפני הפציעה שלו.
בסופו של יום אולי הוא ביחד עם היקמן יתנו משהו דומה למה שנתנו פרקינס ופארגו לפני שנתיים...

02 יולי 2012, 04:59

er79 כתב:לאלכס טיוס יש גם הצעה ממורסיה. לגבי בברלי, לא ברור לי מה כולם מתלהבים ממנו. בסך הכל תואם פרקינס, לא יותר מזה.

מאוד מזכיר את פרקינס אבל עם משחק התקפי הרבה יותר טוב , חודר יותר טוב , קולע יותר טוב...

אלכס טיוס ישחק במכבי אם מכבי תרצה...

02 יולי 2012, 05:03

בסופו של יום אולי הוא ביחד עם היקמן יתנו משהו דומה למה שנתנו פרקינס ופארגו לפני שנתיים...

ומי ינהל את המשחק? פארגו לפחות עשה זאת לא רע. בברלי שחקן שכונה, והיקמן אנחנו כבר למדנו שהוא לא ממנהלי המשחק הגדולים בדורנו. צר לי, אבל אני רוצה קודם כל גארד שינהל את המשחק, ואל תגידו לי הלפרין שוב פעם.

02 יולי 2012, 05:10

er79 כתב:

ומי ינהל את המשחק? פארגו לפחות עשה זאת לא רע. בברלי שחקן שכונה, והיקמן אנחנו כבר למדנו שהוא לא ממנהלי המשחק הגדולים בדורנו. צר לי, אבל אני רוצה קודם כל גארד שינהל את המשחק, ואל תגידו לי הלפרין שוב פעם.

לך תדע, אולי זה יסתדר איכשהו.
גם עם פארגו זה לא היה ברור איך יראה ניהול המשחק.

בסופו של יום קו אחורי של שני אלה, הלפרין ואולי גם לנסדברג הוא לא הדבר הכי מרטיט בעולם אבל גם לא מזעזע.
זה כמובן בהנחה שפדרמן לא שומר את שאר הבוחטות לעצמו ומנצל את הכסף שלא בוזבז על סופרסטאר כדי להביא
איזה מאריץ' בעמדת הסנטר.

02 יולי 2012, 05:16

הפכו פה את פארגו למנהל משחק גדול והוא ממש לא . הוא מנהל משחק טוב ולא יותר . צריך להפנים את זה שאת המשמעת הקבוצתית וההכנסות כדורים פנימה הגיעו בעיקר מאיידסון .
פארגו לרוב היה חודר ואו שמסיים את זה או מוציא כדור לפניני או בלו . אבל במשחק העומד הוא לא כזה גדול ולא יותר טוב מפרקינס או בברלי .
מצד שני מכבי צריכה כרגע שחקן שיוכל לעשות את אותם פעולות אישיות ששחקנים מסוגו של פארגו וגם בברלי מסוגלים לעשות....

02 יולי 2012, 05:17

לך תדע, אולי זה יסתדר איכשהו.
גם עם פארגו זה לא היה ברור איך יראה ניהול המשחק.

בסופו של יום קו אחורי של שני אלה, הלפרין ואולי גם לנסדברג הוא לא הדבר הכי מרטיט בעולם אבל גם לא מזעזע.
זה כמובן בהנחה שפדרמן לא שומר את שאר הבוחטות לעצמו ומנצל את הכסף שלא בוזבז על סופרסטאר כדי להביא
איזה מאריץ' בעמדת הסנטר.

אבל לעומת פארגו, שאולי לא ידעת מה תקבל, מבברלי כבר ניתן לדעת מה אנחנו נקבל. זה שחקן שכן זכה לחשיפה בשנים האחרונות. והוא לא מנהל משחק גדול. יש לו הגנה נפלאה, זה נכון, אבל הוא משחק שכונתי. הוא סוג של סלאשר שמחפש קודם כל את הסל. אגב, גם היקמן כזה. אם אתם מעמיד את שניהם בקו הגארדים שלך, לא יהיה לך אחד שיעשה סדר במשחק. שניהם ידרכו אחד על היבלות של השני. הלפרין הוא לא שחקן שלוקח אחריות במאני טיים, ואני לא הייתי רוצה לראות אותו בעמדה הזו. אם אוחיון לא היה עושה קונצים, אז הייתי יכול לחיות עם רוטציות של אוחיון בעמדה 1 והיקמן בעמדה 2, ומהספסל בברלי בעמדה 1 עם הלפרין בעמדה 2. זה כבר יותר הגיוני. בגלל שאין לך את אוחיון, אתה חייב רכז קודם כל. להיקמן אני לא יכול קרוא רכז קלאסי. גם לא לבברלי. רוצים קומבו גארד ולא רכז? אין בעיה, אבל שיהיה קומבו גארד שגם ידע לראות ולנהל את המשחק יפה, כמו דה קולו למשל.

02 יולי 2012, 05:18

הפכו פה את פארגו למנהל משחק גדול והוא ממש לא . הוא מנהל משחק טוב ולא יותר . צריך להפנים את זה שאת המשמעת הקבוצתית וההכנסות כדורים פנימה הגיעו בעיקר מאיידסון .
פארגו לרוב היה חודר ואו שמסיים את זה או מוציא כדור לפניני או בלו . אבל במשחק העומד הוא לא כזה גדול ולא יותר טוב מפרקינס או בברלי .
מצד שני מכבי צריכה כרגע שחקן שיוכל לעשות את אותם פעולות אישיות ששחקנים מסוגו של פארגו וגם בברלי מסוגלים לעשות....

אין לי בעיה, תן לי מנהל משחק טוב. אם אתה מצפה לקבל את זה מבברלי והיקמן אתה צפוי להתאכזב.

02 יולי 2012, 05:29

er79 כתב:

אין לי בעיה, תן לי מנהל משחק טוב. אם אתה מצפה לקבל את זה מבברלי והיקמן אתה צפוי להתאכזב.

אני לא מצפה לקבל את זה מהם אבל אני מצפה מהלפרין שיאזן בניהם כמו שעשה בספארטק .
כשבברלי על המגרש בעמדה 1 אז הלפרין ישחק 2 וכשהיקמן ישחק בעמדה 2 אז הרכז השני שלנו (היה אמור להיות אוחיון...) ישחק 1...
אפשר למצוא עוד הרבה קומבינציות .
אפילו יהיו הרבה רגעים של משחק ריצה שאז היקמן ובברלי יוכלו להיות יחד על המגרש בדומה לעונה של התאומים . הרבה חטיפות ומתפרצות...
ושוב אני חייב לומר שבברלי לא כזה מנהל משחק אגואיסט כמו שאתה עושה ממנו , אסור לשכוח שהוא צעיר ורואים אצלו התקדמות מעונה לעונה...

02 יולי 2012, 05:40

א
ני לא מצפה לקבל את זה מהם אבל אני מצפה מהלפרין שיאזן בניהם כמו שעשה בספארטק .
כשבברלי על המגרש בעמדה 1 אז הלפרין ישחק 2 וכשהיקמן ישחק בעמדה 2 אז הרכז השני שלנו (היה אמור להיות אוחיון...) ישחק 1...

אבל שוב פעם, מי הרכז השני שלנו? למה אתה חושב שאם בברלי יבוא-יבוא גם עוד רכז? אם מכבי יביאו את בברלי, לפי דעתי הם ייעדו אותו להיות רכז עם היקמן. והלפרין יהיה בעמדה 2 עם לנדסברג. איך שלא תסובב את זה, מבין כל הארבעה רק הלפרין הוא מנהל משחק סביר, ואת דעתי על הלפרין בתפקיד הזה כבר הבעתי - כדי להרחיק אותו משם כמו מאש. הלפרין שחקן משלים נפלא, אבל הוא כשלון כשהאחריות עליו. את זה לא אני אמרתי, את זה ההסטוריה לימדה אותנו. ולכן מכבי צריכה קודם כל רכז, אין לי בעיה שהרכז הזה יהיה קומבו גארד ולא רכז במובן הקלאסי של המילה, אבל חשוב שידע לקחת אחריות ולהפעיל את הקבוצה, חשוב שתהיה לו ראית משחק טובה. שחקנים כמו דה קולו, דיא, ואפילו ארויו יכולים לבוא בחשבון במניין הזה. גם מקאלב אגב, שאמנם גם הוא סלאשר אבל הוא מנהל משחק לא רע. לא אדיר אבל גם לא רע. אלו שמות יקרים. אפשר למצוא יותר זולים. אוחיון לא עלה לך בשנה שעברה מליון דולר. עדיף להשקיע בעמדה הזו ולא לחסוך, אבל זה כבר לא תלוי בי.

02 יולי 2012, 06:05

er79 כתב:א
ני לא מצפה לקבל את זה מהם אבל אני מצפה מהלפרין שיאזן בניהם כמו שעשה בספארטק .

אבל שוב פעם, מי הרכז השני שלנו? למה אתה חושב שאם בברלי יבוא-יבוא גם עוד רכז? אם מכבי יביאו את בברלי, לפי דעתי הם ייעדו אותו להיות רכז עם היקמן. והלפרין יהיה בעמדה 2 עם לנדסברג. איך שלא תסובב את זה, מבין כל הארבעה רק הלפרין הוא מנהל משחק סביר, ואת דעתי על הלפרין בתפקיד הזה כבר הבעתי - כדי להרחיק אותו משם כמו מאש. הלפרין שחקן משלים נפלא, אבל הוא כשלון כשהאחריות עליו. את זה לא אני אמרתי, את זה ההסטוריה לימדה אותנו. ולכן מכבי צריכה קודם כל רכז, אין לי בעיה שהרכז הזה יהיה קומבו גארד ולא רכז במובן הקלאסי של המילה, אבל חשוב שידע לקחת אחריות ולהפעיל את הקבוצה, חשוב שתהיה לו ראית משחק טובה. שחקנים כמו דה קולו, דיא, ואפילו ארויו יכולים לבוא בחשבון במניין הזה. גם מקאלב אגב, שאמנם גם הוא סלאשר אבל הוא מנהל משחק לא רע. לא אדיר אבל גם לא רע. אלו שמות יקרים. אפשר למצוא יותר זולים. אוחיון לא עלה לך בשנה שעברה מליון דולר. עדיף להשקיע בעמדה הזו ולא לחסוך, אבל זה כבר לא תלוי בי.

אם אין לך בעיה עם מקאלב כמנהל משחק אז לא צריכה להיות לך בעיה עם בברלי . הם מנהלי משחק פחות או יותר באותו סגנון....

02 יולי 2012, 06:07

אם אין לך בעיה עם מקאלב כמנהל משחק אז לא צריכה להיות לך בעיה עם בברלי . הם מנהלי משחק פחות או יותר באותו סגנון....

אתה רציני? אין בסיס להשוואה אפילו.

02 יולי 2012, 06:12

er79 כתב:

אתה רציני? אין בסיס להשוואה אפילו.

למה לא?
ביורוקאפ היה לבברלי 3.7 אסיסטים
ברוסיה היה לו 4.9 אסיסטים
ב-VTB היה לו 4.4 אסיסטים

למקאלב ביורוליג היה 2.6 אסיסטים ובאיטליה 3.4

02 יולי 2012, 06:25

למה לא?
ב-VTB היה לו 4.4 אסיסטים

את לא מסתכלת על זה נכון. לבברלי היו מעט יותר אסיסטים. תסתכלי על אותו הדף של בברלי ולכי שנה אחורה לעונה שלו באולימפיאקוס. מה קרה שם? רמת האסיסטים שלו ירדה פלאים ל-0.6. אני לא עושה השוואות בין היורוקאפ ליורוליג, עם כל הכבוד. ואני לא מדבר רק על אסיסטים, אני מדבר גם על ההשפעה על השטף הקבוצתי. מבלי להסתכל על מדד ה+/- אני די בטוח שהמדד של מקאלב הרבה יותר טוב משל בברלי. למעשה, אם אני לא טועה, בעונה האחרונה שלו בספרטק, המדד הקבוצתי היה טוב יותר כשהלפרין היה על המגרש ולא בברלי.

02 יולי 2012, 06:31

er79 כתב:
למה לא?
ב-VTB היה לו 4.4 אסיסטים

את לא מסתכלת על זה נכון. לבברלי היו מעט יותר אסיסטים. תסתכלי על אותו הדף של בברלי ולכי שנה אחורה לעונה שלו באולימפיאקוס. מה קרה שם? רמת האסיסטים שלו ירדה פלאים ל-0.6. אני לא עושה השוואות בין היורוקאפ ליורוליג, עם כל הכבוד. ואני לא מדבר רק על אסיסטים, אני מדבר גם על ההשפעה על השטף הקבוצתי. מבלי להסתכל על מדד ה+/- אני די בטוח שהמדד של מקאלב הרבה יותר טוב משל בברלי. למעשה, אם אני לא טועה, בעונה האחרונה שלו בספרטק, המדד הקבוצתי היה טוב יותר כשהלפרין היה על המגרש ולא בברלי.

בברלי הגיע לאולי' כשהוא היה ילדון ולא הכיר את הכדורסל האירופאי..זה לא פייר להזכיר כל הזמן מה הוא עשה(או לא עשה)באולי' כי הוא השתפר מאז המון

אתה יכול להגיד שאתה לא מדבר רק על אסיסטים אבל במבחן האסיסטים בברלי מנצח
תקן אותי אם אני טועה אבל אף אחד לא יגיד על רכז של 2.6 שהוא רכז מהרמה הגבוהה ביותר כי יש לו ''השפעה''..יש לו עדיין רק 2.6 אסיסטים למשחק וזה לא משהו שאפשר להתווכח עליו

ומה עם זה שלמקאלב יש 3.4 בליגה האיטלקית ולבברלי 4.9? זה לא כאילו הליגה האיטלקית זה NBA והליגה הרוסית זה הליגה השנייה בפינלנד
או לזה שעם כל הכבוד לעניין שאתה לא משווה בין היורוליג ליורוקאפ עדיין יש לבברלי יותר אסיסטים ביותר מאשר למקאלב ביורוליג אז זה די מתאזן?

מקאלב לא רכז ולעולם לא יהיה רכז, הוא קומבו שיכול לרכז אבל אם למישהו יש יותר סיכוי למצוא שחקן במקום הנכון ובזמן הנכון זה לבברלי

02 יולי 2012, 06:35

אני אמרתי שמקאלב רכז קלאסי? תסתכלי על הפוסטים הקודמים שלי. הוא קומבו שיודע לנהל משחק, ואני יכול לחיות עם זה. ולגבי אסיסטים, לבחור יש ארסנל שמספק אותי. רק אתמול או שלשום הוא חילק 10 כאלה במדי נבחרת מקדוניה. אני גם זוכר אותו לטובה כשהפעיל מצוין קבוצה קטנה יחסית בשם פרטיזן. את זה לא תוכלי לקחת ממנו. ושוב, אין לי אפשרות לעשות השוואה בין מדדים של יורוקאפ למדדים של יורוליג, כי אני לא רואה ביורוקאפ מפעל כזה דומיננטי. אני ראיתי כמה משחקים של בברלי, הוא חושב על עצמו לפני שהוא חושב על הקבוצה, ו-3.7 אסיסטים לא ישנו את זה. שוב אני אומר, לא הייתה לי בעיה לראות אותו אם אוחיון היה נשאר פה על מנת שיהיה איזון מסוים, אבל להפקיד את הכדור בידיים שלו ושל היקמן לדעתי זו התאבדות.

02 יולי 2012, 06:59

לא הבנתי למה אתם חושבים שלבברלי יש חוזה??
מצאתי עכשיו כתבה מתי שהוא חתם על החוזה ורשום פה שזה לשנה וחצי וזה היה ינואר 2011 אז נראה לי שהוא פנוי
http://www.bc-spartak.ru/press/969

02 יולי 2012, 06:59

er79 כתב:אני אמרתי שמקאלב רכז קלאסי? תסתכלי על הפוסטים הקודמים שלי. הוא קומבו שיודע לנהל משחק, ואני יכול לחיות עם זה. ולגבי אסיסטים, לבחור יש ארסנל שמספק אותי. רק אתמול או שלשום הוא חילק 10 כאלה במדי נבחרת מקדוניה. אני גם זוכר אותו לטובה כשהפעיל מצוין קבוצה קטנה יחסית בשם פרטיזן. את זה לא תוכלי לקחת ממנו. ושוב, אין לי אפשרות לעשות השוואה בין מדדים של יורוקאפ למדדים של יורוליג, כי אני לא רואה ביורוקאפ מפעל כזה דומיננטי. אני ראיתי כמה משחקים של בברלי, הוא חושב על עצמו לפני שהוא חושב על הקבוצה, ו-3.7 אסיסטים לא ישנו את זה. שוב אני אומר, לא הייתה לי בעיה לראות אותו אם אוחיון היה נשאר פה על מנת שיהיה איזון מסוים, אבל להפקיד את הכדור בידיים שלו ושל היקמן לדעתי זו התאבדות.

גם פארגו שיחק 2 בגליל לצד מנהל משחק כמו גל מקל והיה בסדר גמור במכבי בעמדת הרכז. (פרקינס שיחק 2). בברלי עושה התקדמות מעונה לעונה ובלאט לדעתי יוכל ליישר אותו לגמרי. אני אוהב את המחשבה על צמד תאומים חדש בברלי והיקמן, ויש להם גם יתרון על הצמד פ"פ בכך ששניהם יכולים לייצר נקודות והרבה. לדעתי זאת תהיה דווקא החלטה מצוינת, והשאלה היא אם מכבי בכלל מסוגלת להחתים את בברלי.
נושא נעול