המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Maccabikid כתב:יש לי תחושה שהקיץ זה קורה. רק שאלה אחרת למה לא לשחרר את יוגב לקובאן ולחסוך 700 ברוטו. לוותר על רייס ולחסוך עוד 650-700 ברוטו. ולוותר על שאראס ולחסוך עוד 400 ברוטו. ואז יש משהו כמו 2 מיליון ברוטו. לזר זה בערך 1.5 נטו. ואפשר בכסף הזה אן קצת יותר.להביא שחקן באמת טוב.
Maccabikid כתב:למי אכפת מה יוגב רוצה? הוא חתם איתם על חוזה? שידפק. למה אנחנו נלחמים על דבר שברור לכולם שיותר טוב שלא יהיה פה?
Maccabikid כתב:יש לי תחושה שהקיץ זה קורה. רק שאלה אחרת למה לא לשחרר את יוגב לקובאן ולחסוך 700 ברוטו. לוותר על רייס ולחסוך עוד 650-700 ברוטו. ולוותר על שאראס ולחסוך עוד 400 ברוטו. ואז יש משהו כמו 2 מיליון ברוטו. לזר זה בערך 1.5 נטו. ואפשר בכסף הזה אן קצת יותר.להביא שחקן באמת טוב.
or163 כתב:משתמש בתפוז שנשמע לי די אמין רשם שאליהו סגר לעונה וירוויח 500K,
הוא אומר שעדיין לא שלחו את החוזה לרייס, למרות שהחוזה מוכן, רייס עדיין מועמד אבל כעת שהחתימו את סופו יכול להיות שילכו על שחקן אחר "רכז בכיר" הוא אומר.
חנו'ש כתב:עכשיו אני רוצה מאוד לקוות שאליהו באמת יחליט להישאר במכבי ולו רק בשביל שיהיה מקום לעוד זר בקו האחורי ולא יוכלו להשתמש בתירוץ של "תסתפקו באורז ובהיקמן כי יש לנו כבר 6 זרים ולא נושיב 2 זרים במד בכל משחק ליגה"
חנו'ש כתב:עכשיו אני רוצה מאוד לקוות שאליהו באמת יחליט להישאר במכבי ולו רק בשביל שיהיה מקום לעוד זר בקו האחורי ולא יוכלו להשתמש בתירוץ של "תסתפקו באורז ובהיקמן כי יש לנו כבר 6 זרים ולא נושיב 2 זרים במד בכל משחק ליגה"
יוסי22 כתב:עד עכשיו מכבי עובדת בהחלט כמו שצריך , הבכי האוטומטי קצת מוגזם.
היקמן ג'יימס וסמית נתנו עונה טובה , הם לא הבעיה במכבי מודל 12/13 אלא שלמכבי היה קן קידמי שכלל אליהו בלי קרדיט / פצוע / לא בכושר , מדלי , שארמדיני/ תומאס / פלאניניץ' ושחקן אחד שגם הוא קרס תחת העומס לקראת הסוף ג'יימס.
קן קידמי עם סופו , תיוס , ג'יימס ואליהו / 4 ראוי אחר זה קו קידמי סביר או יותר מכך.
עמדה 3 עם סמית ופניני היא שוב בסדר גמור .
עכשיו השאלה היא מה קורה בקו האחורי , החתמה אחת טובה ואפשר לרוץ לא רע עם ההרכב הזה.
יוסי22 כתב:עד עכשיו מכבי עובדת בהחלט כמו שצריך , הבכי האוטומטי קצת מוגזם.
היקמן ג'יימס וסמית נתנו עונה טובה , הם לא הבעיה במכבי מודל 12/13 אלא שלמכבי היה קן קידמי שכלל אליהו בלי קרדיט / פצוע / לא בכושר , מדלי , שארמדיני/ תומאס / פלאניניץ' ושחקן אחד שגם הוא קרס תחת העומס לקראת הסוף ג'יימס.
קן קידמי עם סופו , תיוס , ג'יימס ואליהו / 4 ראוי אחר זה קו קידמי סביר או יותר מכך.
עמדה 3 עם סמית ופניני היא שוב בסדר גמור .
עכשיו השאלה היא מה קורה בקו האחורי , החתמה אחת טובה ואפשר לרוץ לא רע עם ההרכב הזה.
er79 כתב:מישהו מכיר את השחקן Devon Van Oostrum? שחקן בריטי צעיר שמשחק בקאחה. ציוצים בטוויטרים בספרד טוענים שמכבי מעוניינת בו. מההילייטס ביוטיוב רואים פוטנציאל עתידי לא רע של פוינט גארד עם מסירות מדהימות והמון זריזות ואתלטיות. שוב, רק יוטיוב, אבל נראה כמו פרוספקט מעניין.
https://www.youtube.com/watch?v=adhAFzZyFSE
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים