19 מאי 2014, 22:46
19 מאי 2014, 22:47
rc4991 כתב:אני מאוד מאוד מקווה שהוא ישאר אבל אם לא אז אני אשמח אם הוא יגיע ל-nba
הניקס יכולה להיות חתיכת הזדמנות עבורו:מועדון עשיר אך כושל ועם פיל ג'קסון
הצלחה שלו שם (שזה בהחלט אפשרי) והוא יהיה מבוקש מאוד בליגה הטובה בעולם
19 מאי 2014, 22:50
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אני מאוד מאוד מקווה שהוא ישאר אבל אם לא אז אני אשמח אם הוא יגיע ל-nba
השאלה אם יסכימו להביא אותו כמאמן ראשי.
בדרך כלל מאמנים מאירופה לא מגיעים ישירות למשרת המאמן הראשי אלא משמשים כעוזרים לפני זה כמו במקרה מייק דאנטוני.
19 מאי 2014, 22:52
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אני מאוד מאוד מקווה שהוא ישאר אבל אם לא אז אני אשמח אם הוא יגיע ל-nba
השאלה אם יסכימו להביא אותו כמאמן ראשי.
בדרך כלל מאמנים מאירופה לא מגיעים ישירות למשרת המאמן הראשי אלא משמשים כעוזרים לפני זה כמו במקרה מייק דאנטוני.
אולי הם פחות יפחדו כי ג'קסון בסביבה ויכול לעזור
19 מאי 2014, 23:23
19 מאי 2014, 23:31
שמואל1 כתב:גלדסטון: דיוויד בלאט כנראה לא ישאר במכבי. ברוסיה מדברים על כך שבלאט יחתום בצסק"א ויביא איתו את בלו בחוזה של מיליון יורו שישכנע אותו לא לפרוש.
19 מאי 2014, 23:33
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:גלדסטון: דיוויד בלאט כנראה לא ישאר במכבי. ברוסיה מדברים על כך שבלאט יחתום בצסק"א ויביא איתו את בלו בחוזה של מיליון יורו שישכנע אותו לא לפרוש.
הוא אמר שזה מה שאמרו לו עיתונאים רוסיים אבל שזה נשמע כאילו הם לא ממש יודעים מה הם מדברים (למען האמת גם גלדסטון לרוב לא יודע מה הוא מדבר...)
19 מאי 2014, 23:38
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:גלדסטון: דיוויד בלאט כנראה לא ישאר במכבי. ברוסיה מדברים על כך שבלאט יחתום בצסק"א ויביא איתו את בלו בחוזה של מיליון יורו שישכנע אותו לא לפרוש.
הוא אמר שזה מה שאמרו לו עיתונאים רוסיים אבל שזה נשמע כאילו הם לא ממש יודעים מה הם מדברים (למען האמת גם גלדסטון לרוב לא יודע מה הוא מדבר...)
19 מאי 2014, 23:40
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:גלדסטון: דיוויד בלאט כנראה לא ישאר במכבי. ברוסיה מדברים על כך שבלאט יחתום בצסק"א ויביא איתו את בלו בחוזה של מיליון יורו שישכנע אותו לא לפרוש.
יכול אבל זה דווקא נשמע תסריט מאוד הגיוני.
בלאט רוצה חוזה ארוך טווח במכבי ואני לא בטוח שההנהלה תהיה מעוניינת בזה.
לרוסים לא תהיה בעיה לתת לבלאט צ'ק פתוח ודיוויד בלו בחיים לא יסרב למיליון יורו לעונה. זה יותר ממה שהוא הרוויח ב 5 השנים האחרונות.
19 מאי 2014, 23:44
Allan Turing כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:גלדסטון: דיוויד בלאט כנראה לא ישאר במכבי. ברוסיה מדברים על כך שבלאט יחתום בצסק"א ויביא איתו את בלו בחוזה של מיליון יורו שישכנע אותו לא לפרוש.
לרוסים לא תהיה בעיה לתת לבלאט צ'ק פתוח ודיוויד בלו בחיים לא יסרב למיליון יורו לעונה. זה יותר ממה שהוא הרוויח ב 5 השנים האחרונות.
ההנהלה לא רוצה חוזה ארוך? מישהו רוצה להסביר לי את ההגיון מאחורי המשפט הזה?
19 מאי 2014, 23:46
שמואל1 כתב:Allan Turing כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:גלדסטון: דיוויד בלאט כנראה לא ישאר במכבי. ברוסיה מדברים על כך שבלאט יחתום בצסק"א ויביא איתו את בלו בחוזה של מיליון יורו שישכנע אותו לא לפרוש.
ההנהלה לא רוצה חוזה ארוך? מישהו רוצה להסביר לי את ההגיון מאחורי המשפט הזה?
באמת צריך להסביר לך? שכחת כבר את כל הגועל נפש שהוציאו עליו כל העונה ואפילו אחרי ההעפלה לפיינל פור?
ההנהלה לא מעריכה את בלאט וזה לא הולך להשתנות.
מהראיון של פדרמן עושה רושם שהם כן רוצים להמשיך את החוזה עם בלאט (יש לו עוד עונה בחוזה), אבל קשה לי להאמין שהם יסכימו לתת לו אשראי לעוד 3-5 שנים.
19 מאי 2014, 23:48
19 מאי 2014, 23:52
חנו'ש כתב:מה אתם אומרים? יקבל את תואר "מאמן העונה"??
20 מאי 2014, 00:05
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:מה אתם אומרים? יקבל את תואר "מאמן העונה"??
יהיה מאוד מביך אם לא.
20 מאי 2014, 00:10
שמואל1 כתב:גלדסטון: דיוויד בלאט כנראה לא ישאר במכבי. ברוסיה מדברים על כך שבלאט יחתום בצסק"א ויביא איתו את בלו בחוזה של מיליון יורו שישכנע אותו לא לפרוש.
20 מאי 2014, 00:10
20 מאי 2014, 00:15
20 מאי 2014, 00:17
שמואל1 כתב:רסקין: "דיוויד פדרמן ישאיר את בלאט במכבי בכל מחיר"
20 מאי 2014, 00:21
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:רסקין: "דיוויד פדרמן ישאיר את בלאט במכבי בכל מחיר"
ממתי הוא נהיה כתב?
פדרמן האב זה נראה לי הבן אדם שהכי שונא את בלאט
20 מאי 2014, 01:27