המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:לא יודע אם הזכירו איפשהו, אבל אם מישהו חלם עוד על קלארק, אז שישכח מזה:
חתם ביום שישי האחרון בדי ליג.
yzafrir כתב:קובי כתב:לא יודע אם הזכירו איפשהו, אבל אם מישהו חלם עוד על קלארק, אז שישכח מזה:
חתם ביום שישי האחרון בדי ליג.
זה הופך אותו רישמית לנגר . הרי כל שחקן שמגיע מהדי ליג הוא נגר שאין לו סיכוי להצליח במכבי...
עכשיו ברצינות , אחרי ואופייבו חתם , מכבי לא צריכה שחקן בסגנון שלו אלא סנטר אמיתי...
מירזה בגיץ' או ג'ורדן נשמעים לי האופציות הכי טובות אם הם עדיין פנויים .
Chen כתב:ג'ף אדריאן עדיין חופשי. הדבר הכי נורמלי שאפשר למצוא בשוק.
החציל האצטקי כתב:ארינזה עוד לא אמר את המילה האחרונה.
החציל האצטקי כתב:ארינזה עוד לא אמר את המילה האחרונה.
החציל האצטקי כתב:ממוצע של 4.5 ריבאונדים למשחק ב10 דקות שהוא מקבל זה עדיין יפה מאוד.
שים לב שהוא גם מגיע 2.7 פעמים במשחק לקו וסוחט 2.3 עבירות באותן 10 דקות.
זה קצב מצויין לשחקן שהגיע בלי כושר ובלי נסיון אירופי. התקפית הוא יכול לתת יותר וגם יתן יותר כשישחק.
כאילו, עם כל הנגרות שהוא מפגין וכמה שנהנים להסתלבט עליו, גם היום הוא כבר שחקן ששווה 10 נקודות ו-15 ריבאונדים ב30 דקות משחק.
הוא שחקן תורם שיכול להשתלב כחלק מסיסטמה יציבה וטובה. משהו שרחוק מלהיות קיים במכבי של גיא גודס.
dod כתב:הוא אכן ריבאונדר טוב מאד.
התקפית לדעתי לא יכול לתרום הרבה.
ולקו עדיף שיגיע כמה שפחות
החציל האצטקי כתב:ארז אדלשטיין נוהג להגיד שאין מקום לדבר על חיזוק לפני שמיצית את הכשרון שיש לך בקבוצה.
גודס אפילו לא התחיל להראות שיש לו כשרון בקבוצה. רק עוד נדבך המעיד על רמת האימון הפנטסטית של הבחור.
החציל האצטקי כתב:אני חושב שאין מה לדבר על רכש כשכל שחקני הרכש זולת אמבקווה נראים כל כך רע.
ברור שלא יבוא עוד מישהו עד דצמבר. עד שיבטיחו את כספי הטופ16 לא יוציאו אגורה נוספת מהכיס (אולי רק יחדשו את החוזה של אונואקו).
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:אני חושב שאין מה לדבר על רכש כשכל שחקני הרכש זולת אמבקווה נראים כל כך רע.
ברור שלא יבוא עוד מישהו עד דצמבר. עד שיבטיחו את כספי הטופ16 לא יוציאו אגורה נוספת מהכיס (אולי רק יחדשו את החוזה של אונואקו).
אתה ממש אובססיבי עם השמן הזה אה? הסיכוי שהוא יישאר פה מעבר לדצמבר הוא קלוש לדעתי. אופייבו יאכל לו את כל הדקות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־11 אורחים