ankram כתב:JarJarBinx כתב:איזה גשרים? אני לא מאמין שאדלשטיין מתאים כל כך למכבי. אין לו את השקט שצריך כדי לאזן את כל הטירוף סביב מכבי.
מכבי לא צריכה שקט , היא צריכה אטרף , שקט זה מה שאתה רואה על הפנים של פארמר , דווין סמית' , אין להם רעל .
100%
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:JarJarBinx כתב:איזה גשרים? אני לא מאמין שאדלשטיין מתאים כל כך למכבי. אין לו את השקט שצריך כדי לאזן את כל הטירוף סביב מכבי.
מכבי לא צריכה שקט , היא צריכה אטרף , שקט זה מה שאתה רואה על הפנים של פארמר , דווין סמית' , אין להם רעל .
dod כתב:1. מאחל לשמעון עד 120
2. אם פיני הגיע למכבי גם ארז יכול
בקיצור - נמתין ונראה
roy1000 כתב:גם אביב לביא וגם מליניאק משתמשים בביטוי "הקבוצה הגרועה של מכבי בעשור האחרון". לא מבין איך זה קרה דווקא בעונה שבה הגדילו את התקציב בצורה משמעותית.
roy1000 כתב:dod כתב:1. מאחל לשמעון עד 120
2. אם פיני הגיע למכבי גם ארז יכול
בקיצור - נמתין ונראה
נמתין ונראה. רק קח בחשבון שארז עצמו אמר שהוא לא יחליף שום מאמן באמצע העונה. עם הטרוף של מכבי, יכול להיות שעוד יביאו את ארז בארט של ייאוש אחרי הפסד ביום חמישי. אי אפשר לפסול כלום במערכת הזו, אבל לדעתי, שמעון כבר יילחץ להביא את פיני ולשלוח את ניקולה הביתה.
jol9 כתב:זאת לא קבוצה כזאת גרועה. הבעיה היא רב מערכתית, אבל הכשרון קיים שם.
אני חושב שהעיתונאים האלה מונעים מאג'נדה ברורה - לגרום למכבי להקטין את התקציב (כי גם ככה הם מצליחים יותר כשיש תקציב נמוך יותר)
ולגרום למכבי להחזיק יותר ישראלים צברים (כי מתאזרחים הם לא ישראלים כשרים).
שני הדברים האלה לא יהיו טובים למכבי.
למכבי יש שחקנים טובים, אבל קבוצה לא טובה. בשביל זה צריך מאמן חזק וטוב, וחיזוק מקצועי בקו הקדמי.
זה פשוט וידוע לכולם, ולא צריך להקשיב לפרשנים יותר מדי.
yzafrir כתב:מה אתה מצפה שהוא יגיד ? ברור שהוא לא רוצה לפגוע בקולגות שלו....וכשהוא מאמן את הפועל ונשאל האם הוא שואף לאמן את מכבי אתה באמת מצפה לתשובה אמיתית ?? נו באמת !!! אין שום משמעות למה שאמר עד עכשיו...
roy1000 כתב:yzafrir כתב:מה אתה מצפה שהוא יגיד ? ברור שהוא לא רוצה לפגוע בקולגות שלו....וכשהוא מאמן את הפועל ונשאל האם הוא שואף לאמן את מכבי אתה באמת מצפה לתשובה אמיתית ?? נו באמת !!! אין שום משמעות למה שאמר עד עכשיו...
הוא אמר את זה אחרי שפוטר מהפועל ת"א, והוא אכן קיבל הצעות באמצע העונה ודחה אותן. בכל מקרה, אני עדיין סבור שהסיכוי שארז יגיע למכבי קלוש ולא רק בגלל מה שהוא אמר.
roy1000 כתב:jol9 כתב:זאת לא קבוצה כזאת גרועה. הבעיה היא רב מערכתית, אבל הכשרון קיים שם.
אני חושב שהעיתונאים האלה מונעים מאג'נדה ברורה - לגרום למכבי להקטין את התקציב (כי גם ככה הם מצליחים יותר כשיש תקציב נמוך יותר)
למכבי יש שחקנים טובים, אבל קבוצה לא טובה. בשביל זה צריך מאמן חזק וטוב, וחיזוק מקצועי בקו הקדמי.
אני חושב ששחקנים טובים שלא מתאימים אחד לשני יכולים ליצור קבוצה גרועה וזה מה שאנחנו רואים. כרגע, קשה שלא להסכים שזו אחת הקבוצות הגרועות של מכבי בעשורים האחרונים.
roy1000 כתב:jol9 כתב:זאת לא קבוצה כזאת גרועה. הבעיה היא רב מערכתית, אבל הכשרון קיים שם.
אני חושב ששחקנים טובים שלא מתאימים אחד לשני יכולים ליצור קבוצה גרועה וזה מה שאנחנו רואים. כרגע, קשה שלא להסכים שזו אחת הקבוצות הגרועות של מכבי בעשורים האחרונים.
dod כתב:אפשר להיזכר בגמר הגביע בשנה שעברה.
ירשולים עלה ליתרון מהיר ברבע הראשון.
ואז איזה מושמץ אחד לקח את הכדור, לא ראה אף אחד ופשוט החזיר את מכבי למשחק.
השנה פשוט אין אף קילר כזה. כולם למלמים.
JarJarBinx כתב:dod כתב:אפשר להיזכר בגמר הגביע בשנה שעברה.
מסכים עם זה. כבר שנים שמפמפמים לנו כל שנה שחשוב למכבי לבנות קבוצה עם "אנשים טובים", כאילו שמתכננים קייטנה לקיץ.
בקבוצת כדורסל מנצחת צריך קילרים. מי שמביא אליפויות זה שאראסים, שארפים, האפמנים, מקדונלדים, וגם פארגואים. אין פייטרים בקבוצה הזו, וזה רק מראה איך החיסרון של בלו משמעותי, לא רק מבחינת יכולת אישית, אלא מבחינת מנהיגות. מישהו שישרה רוח לחימה בכל הקבוצה, כי כשהוא בקבוצה איתך אז אתה לא יכול להיות אפאתי ונרפה, או שהוא יעמיד אותך במקום. מכבי נראית ומשחקת כמו חבורת מחנה קיץ של הצופים.
JarJarBinx כתב:dod כתב:אפשר להיזכר בגמר הגביע בשנה שעברה.
מסכים עם זה. כבר שנים שמפמפמים לנו כל שנה שחשוב למכבי לבנות קבוצה עם "אנשים טובים", כאילו שמתכננים קייטנה לקיץ.
בקבוצת כדורסל מנצחת צריך קילרים. מי שמביא אליפויות זה שאראסים, שארפים, האפמנים, מקדונלדים, וגם פארגואים. אין פייטרים בקבוצה הזו, וזה רק מראה איך החיסרון של בלו משמעותי, לא רק מבחינת יכולת אישית, אלא מבחינת מנהיגות. מישהו שישרה רוח לחימה בכל הקבוצה, כי כשהוא בקבוצה איתך אז אתה לא יכול להיות אפאתי ונרפה, או שהוא יעמיד אותך במקום. מכבי נראית ומשחקת כמו חבורת מחנה קיץ של הצופים.
jol9 כתב:roy1000 כתב:גם אביב לביא וגם מליניאק משתמשים בביטוי "הקבוצה הגרועה של מכבי בעשור האחרון". לא מבין איך זה קרה דווקא בעונה שבה הגדילו את התקציב בצורה משמעותית.
זאת לא קבוצה כזאת גרועה. הבעיה היא רב מערכתית, אבל הכשרון קיים שם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־18 אורחים