ת'רד המלפפונים - חיפושים אחר מחליף למילר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים - חיפושים אחר מחליף למילר

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 יולי 2016, 18:25

נסטור קומאטוס הקרואטי
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יולי 2016, 18:26

er79 כתב:מי זה בכלל? איפה משחק?

שחקן שהשיא קריירה שלו ביורוליג הוא 8 נקודות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Mitelka » 30 יולי 2016, 18:28

MTA2311 כתב:טוב. נשברתי.

הפינה "שיט שמכבי עושה במקום לבנות קבוצת כדורסל ראוייה 2.0"

1. לאחר שיצירת המופת 78-77 נאסרה להקרנה בישראל וב50 מדינות נוספות בעולם, לאחר האונס השיווקי של הקיץ שעבר, דורון ג'מצ'י אשר סיפק קריינות מרגשת להקרנות בהיכל הבין כי הוא זקוק לפרנסה חדשה. הדרישות:
א. מינימום עבודה אשר דורשת מינימום יכולת מקצועית, כיאה למכביסט אמיתי.
ב. עבודה עם קהל יעד מוחלש, על מנת שהפער הקוגנטיבי בינו לבין האוכלוסייה הנורמטיבית הבוגרת בארץ לא יורגש.
לאחר ימים ארוכים של דיונים עם הצוות המקצועי ובראשות הדרג הניהולי של המועדון (הפגישות נערכו באולם אירועים עקב הגדילה הבלתי פרופורציונאלית במספר אנשי המועדון) נמצאה הפארסה החדשה. סיורי בר מצווה בהיכל בהדרכת כוכב העבר דורון ג'מצ'י. אתם עשויים לחשוב שמדובר בגניבת דעת, מכיוון שסיורי יום הולדת בהיכל כבר נחלו הצלחה מסחררת בעבר ( שלושה אירועים ב5 השנים האחרונות, שניים מהם היו של צפריר), אך לא כך הדבר! מדובר בחוויית משתמש שונה לחלוטין! שברתם רגל לפני בר המצווה? משעמם לכם עם הגבס הרגיל? אין בעיה, מעתה ילדי בר המצווה יוכלו לבחור גבס של אחד משחקני הקבוצה מהקולקציה רחבת ההיקף שמוצבת במוזיאון המועדון. דווין סמית? אולי קווינסי מילר? פניני? פרקינס? בורשטיין? פבראני (לאלה ההולכים על פריט אספנות)?? כל האופציות פתוחות. בהצלחה דורון!
2. "מכבי פוקס תל אביב אינה מתכוונת להחליף את המנכל המצויין, המוערך והנערץ אלי דריקס. הדבר מעולם לא נשקל, לא הועלה על הדעת, לא נחלם בלילה, לא היה חלק ממשחקי התפקידים של דני והפרחה ובאופן כללי נעדיף למות לפני שדבר כזה יקרה".
יומיים אח"כ, "מכבי גאה להציג את המנכל החדש חגי בדש שיחליף בתפקידו את אלי דריקס אשר כשל בכל פן בתפקידו". אז כן, שלל הרשתות החברתיות (פייס, טוויטר, אינסטוש, גוגל פלוס, מחוברים, מקושרים, טינדר, ג'יי דייט וכו') הכילו ברכות נלהבות למנכל החדש של מכבי, שתפקידו החדש, בדומה לישן, יהיה להביא כמה שיותר כסף לבוסים שלו, באמצעות הימורים שונים תוך מזעור הוצאות. ואתם אומרים שאין רכש.. בהצלחה חגי!
3. מיוחד לחברי מכביסט++++ (מכביסט + הרגיל כבר לא רלוונטי)- הנחה של 50% על כל פרטי הלבוש של העונה האחרונה. כי מי לא רוצה חולצה של סימונס ב750 שקל (אחרי הנחה)? החולצה כמובן כוללת כתמי דם וחתיכות סחוס בדיוק כמו במקור.
4.שלל ראיונות, תמונות, מרצ'נדייז, ספרים חתומים, לוחות שנה בפוזות סקסיות, צעצועי מין וכו' של ווימס. כי אם לא נביא
# 12_שחקני_יורוליג, נדאג לפמפם את שחקן היורוליג היחיד בקבוצה 12 פעמים ביום על מנת להטעות את הקהל.
5. ראיון מיוחד עם מילר. מילר :" אני השחקן הטוב בעולם לגילי, אין ספק שאני שווה מאות מיליוני דולרים, לברון יכול למצוץ לי, אני קלעי יותר טוב מקרי, ניצחתי את מייקל באחד על אחד, שמתי גול לנוייר בפנדל, ניצחתי את נובאק באוסטרליה ואני הולך לפתוח ליורוליג את התחת כל שבוע"
5. אז מילר נפצע. הודעה לקונית ומשעממת של מכבי באמצעי בתקשורת על הפציעה של מילר (+הוספת סמיילי עצוב, על מנת שנבין מה הרגש המתאים לסיטואציה. תודה על זה!). כמעט כאילו הם מקווים שלא נשים לב. יש עוד מנויים שלא נמכרו כנראה.
6. ברכות נלהבות לשחקני נבחרת העתודה של ישראל, כולל העלאת תמונה של שחקן של הפועל עם מדי הנבחרת רק כי אבא שלו פעם היה במועדון ושנא אותם שנאת מוות.
7. ספירה של שבוע מראש ליום ההולדת של בלו. כל יום הועלה סרטון חדש עם סלים ורגעים גדולים מהקריירה. אין ספק שמדובר בנסיון להכאיב לנו יותר עם החתמת האוול סטייל הפרסומת של אולד ספייס. "מה שלומכם אוהדי מכבי? האם השחקן של מכבי נראה כמו בלו? האם הוא מריח כמו בלו? האם הוא קולע כמו בלו? רוצים שחקן שיכול לקלוע מחצי מרחק מול צסקא בדקה האחרונה בגמר הפיינל? תסתכלו על האוול. עכשיו תסתכלו על בלו. שוב על האוול. עכשיו בלו על סוס".
8. מפגש מחזור מרגש, קריטי והכי חשוב ממומן על ידי מכבי הנוכחית של קבוצת 1977. מיותר לציין שחוץ מיוני אין אף אוהד מכבי חי שמכיר את השחקנים האלה, מה שמעלה את האופציה ששלחו את אבי לעשות סקאוטינג על 10 זקנים בפארק. הכל בשביל לשדר עבודה כשבפועל לא עושים שום דבר כבר עשרות שנים.
9. ברכות נלהבות ביותר לחברות קבוצת ההתעמלות האומנותית של ישראל שזכו במדליה כלשהי בתחרות כלשהי בעולם (לא היה לי זין לבדוק). אין ספק שמועדון הכדורסל מכבי פוקס תל אביב, אמור לבזבז את זמנו בניסוח ברכות לחבורת ילדות שסבלו מהתעללות פיזית קשה מגיל 6 בערך בעוד לא הייתה החתמה כבר 20 שנה.
10. שיתוף מרגש וקריטי של תמונה שכוכב הקבוצה, מקל פרי-סער, הראשון לשמו, אב הדרקונים, מלך מירין, מלך האנדאלים וראשוני האדם, החאל של ים העשב הגדול ומנתץ השלשלאות פרסם בפייסבוק האישי שלו. בתמונה מפרט הסופרסטאר עד כמה בדיוק הוא מתרגש לקראת פתיחת עוד עונה שתיגמר בסוף אוקטובר. בתמונה הוא נראה חוגג עם מחליפו, השמדון יוגב טארגריין את הלייאפ הראשון בקריירה של יוגב שלא נגמר באיירבול. קבוצה מרגשת.
11. ברכה שנונה ביותר למוטי דניאל שחוגג יום הולדת. "מזל טוב גבר, אבל לא שכחנו לך את הגביע עם ירושלים קריצה קריצה." יא אללה, מה עשיתם פה.
12. סרטון מרגש של דווין סמית' שמצליח לאחר שנים של התניידות בכסא גלגלים לעמוד בכוחות עצמו למשך 8 שניות! זה נס! כל דאגה שהייתה לי לגבי העונה הזאת נגוזה בשנייה שראיתי שהוא כשיר למשחק פעיל*
* של רמי קיוב מול יוני בפארק באשדוד, שגם אותו הוא יסיים באמבטיית קרח של שלושה ימים רצופים+ ניתוח לשחזור הרצועה בברך. שווה כל דולר מהמיליארד 400 אלף שהוא ירוויח ב30 שנה הקרובות.
13. סרטון הומוריסטי של סילבן (בלי חולצה ) שקולע לסל עם כדור פוטבול. מיותר לציין שאם היה אפילו ניחוח של מאני טיים זה היה נגמר באיירבול ובריחה בדמעות מחוץ לאולם.
14. מכבי גאה ביותר לקחת חלק בטורניר לכבוד פרישתו של כוכב הכדורסל דיאמנטידיס. כמו כן, המועדון מבקש להבהיר כי דיא' בסך הכל עוד צעיר וכי הוא כמעט ולא סבל מפציעות לאורך הקריירה ועל כן תחתים אותו כשחקן חמישייה מוביל לאחר שתספוג 60 הפרש בממוצע מכל קבוצה בטורניר הזה. החתמה מרגשת זאת תהיה.
15. תמונה אומנותית ביותר של גל מקל אשר עוצבה בפוטושופ על ידי מה שנראה כמו משתתף בחוג יצירה של אקי"ם+ תיוג של גל השואל אם הוא אהב. מיותר לציין שמקל אוהב כל תמונה שמכילה אותו בצורה כזאת או אחרת, גם אם היא ברקע ירוק קיא עם כתמי רוק.
16. ההילייט האמיתי של הקיץ. הסנסציה הבינלאומית פוקימון גו מגיעה להיכל!! רוצים לזכות בפרסים (סיור מודרך בהיכל עם דורון, חולצה של מילסאפ, רצועה של דווין וכו')? כל שעליכם לעשות הוא לשלוח תמונה של פוקימון צהוב שתפסתם. מכבי פוקס תל אביב. תמיד עדכנית. תמיד מחוברת לקהילה. אם מישהו מצליח לתפוס את אבי או ניקולה בפוקדור שישלח לי תמונה. מבטיח פרס אמיתי.

ניסיתי...

או מיי גד. זה הכי טוב שנתקלתי בחיים שלי. אני מת.

גאון.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Mitelka בתאריך 30 יולי 2016, 19:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יולי 2016, 18:28

yzafrir כתב:בגיל 40 כבר לא כל כך...אבל אני בטח שהמסך של רוי כבר מלא כתמים לבנים...קשים הם חיי הפולנים...

טוב נו, אור כבר הקדים אותי, אבל סימונס ואנוואקו באמת עושים לך את זה? או שמהזווית שלך בהיכל שמעון ודייויד נראים צעירים מגילם?

ולמה להעליב את הפולנים? לא שלמיטב ידיעתי יש לי שורשים בפולין, אבל למה לפונלים יש חיים קשים? רוב הפולנים שאני מכיר חיים טוב.
roy1000

הודעהעל ידי cannon » 30 יולי 2016, 18:29

אסף הזכיר אותו כבר. משחק במינסוטה
cannon

הודעהעל ידי A_P_18 » 30 יולי 2016, 20:27

Mitelka כתב:
אנטוניו כתב:לא יודיע כמה זה נכון
אבל נאמר לי damjan rudez הקרואטי 2.08 עם יד קטלנית מהשלוש.
הוצע למכבי.

שחקן של מיליון דולר וצפונה.
לא יקרה.

סתם שחקן ... בחיים לא שווה מיליון דולר ...
חוץ מקליעה טובה הוא לא ממש נותן לך הרבה , שחקן בגובה שלו שממוצע הריבאונדים שלו בקריירה
עומד על פחות מ-2 ריבאונדים למשחק אומר את הכל .
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יולי 2016, 21:10

לאור האופציות בשוק דורסי יכול להיות אופציה טובה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יולי 2016, 21:18

הבעיה שלי עם דורסי שהוא בן 33 כבר.
קבוצה זקנה יש לנו פה, בטח עם פציעתו של מילר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי my man » 30 יולי 2016, 21:22

דורסי זה רע! זקן ומוגבל בטירוף...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 יולי 2016, 21:23

הייתי בודק מה הסטטוס של ברנדון אשלי באלבא ברלין לעמדה 4. אמור להיות די זול. אפסייד גבוה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יולי 2016, 21:27

מוזר שג׳ייסון ת׳ומפסון לא מקבל חוזה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 יולי 2016, 21:38

LIAV10 כתב:מוזר שג׳ייסון ת׳ומפסון לא מקבל חוזה.

הוא יקבל... זה בסדר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 30 יולי 2016, 21:44

מי שהעלה את השם של דורסי במכבי, זהו אותו החמור, שאין לו שום ידע בשוק השחקנים, ובגלל זה פעם אחר פעם הוא מוציא שמות מהבוידעם. שמות של שחקנים, שפעם הוא ראה בטלויזיה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אנטוניו » 30 יולי 2016, 22:00

החציל האצטקי כתב:הייתי בודק מה הסטטוס של ברנדון אשלי באלבא ברלין לעמדה 4. אמור להיות די זול. אפסייד גבוה.

שחקן עם פונטציאל מאוד גבוה לא בטוח שעדיין בשל להיות 4 מוביל בקבוצת טופ יורוליג.
חציל , צריך למנות אותך לסקאוטר של מכבי.
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 יולי 2016, 22:03

אנטוניו כתב:
החציל האצטקי כתב:הייתי בודק מה הסטטוס של ברנדון אשלי באלבא ברלין לעמדה 4. אמור להיות די זול. אפסייד גבוה.

שחקן עם פונטציאל מאוד גבוה לא בטוח שעדיין בשל להיות 4 מוביל בקבוצת טופ יורוליג.
חציל , צריך למנות אותך לסקאוטר של מכבי.

זה שם שלא הייתי מעלה, אלמלא הייתי מפנים ש"טופ יורוליג" אנחנו לא וגם לא נהיה...
עונה אחת טובה באירופה (ולא 10 משחקים בחאווה בשכונה של אלבא) והוא משיג חוזה עתק.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יולי 2016, 22:05

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:בגיל 40 כבר לא כל כך...אבל אני בטח שהמסך של רוי כבר מלא כתמים לבנים...קשים הם חיי הפולנים...

טוב נו, אור כבר הקדים אותי, אבל סימונס ואנוואקו באמת עושים לך את זה? או שמהזווית שלך בהיכל שמעון ודייויד נראים צעירים מגילם?

ולמה להעליב את הפולנים? לא שלמיטב ידיעתי יש לי שורשים בפולין, אבל למה לפונלים יש חיים קשים? רוב הפולנים שאני מכיר חיים טוב.

אני מנוי 27 שנים ועל כל שנה של ארינזה , סימונס , הורטון ,....יש גם שנים של פארקר , שאראס , מקדונלד , האפמן , רייס , פארגו פרקינס , אפילו ביינום...
אני לא מתרגש מעונה וחצי בינוניות , בטח לא כשהסגל לא סגור עדיין והשחקנים עוד לא פגשו אחד את השני. בו נחכה לפחות עד דצמבר לפני שאנחנו מכריזים שטייריס רייס לא ישאר עד ינואר....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי A_P_18 » 30 יולי 2016, 22:06

felix_r כתב:מי שהעלה את השם של דורסי במכבי, זהו אותו החמור, שאין לו שום ידע בשוק השחקנים, ובגלל זה פעם אחר פעם הוא מוציא שמות מהבוידעם. שמות של שחקנים, שפעם הוא ראה בטלויזיה.

מכבי טיפשים , הם אומרים בו נהיה כמו צסקא ,ריאל ,בארסה... לא ניקח הימורים על שחקנים בלי ניסיון מהדי-ליג ונחכה שקבוצות אחרות יקחו את ההימור הזה ואם השחקן הזה יצליח נחתים אותו שנה הבאה,רק במכבי שוכחים שאין להם את הכסף והמשאבים כמו לקבוצות העשירות ,קבוצות כמו בארסה, ריאל וצסקא משלמות מיליון דולר בייט אאוט בלי למצמץ... מכבי באמת חושבים שהם יכולים להתחרות איתן ?! מכבי טיפשים שהם כל הזמן מביאים שחקנים שהם מעבר לשיא רק בגלל הטיעון ש"מחפשים שחקן עם ניסיון אירופאי".
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 30 יולי 2016, 22:10

yzafrir כתב:
roy1000 כתב:

אני מנוי 27 שנים ועל כל שנה של ארינזה , סימונס , הורטון ,....יש גם שנים של פארקר , שאראס , מקדונלד , האפמן , רייס , פארגו פרקינס , אפילו ביינום...
אני לא מתרגש מעונה וחצי בינוניות , בטח לא כשהסגל לא סגור עדיין והשחקנים עוד לא פגשו אחד את השני. בו נחכה לפחות עד דצמבר לפני שאנחנו מכריזים שטייריס רייס לא ישאר עד ינואר....

פשששששששששששש להנהלה המחורבנת יש על מי לסמוך תאמין לי , שכנעת אותי לא רק שהם לא חולירות גונבי דעת ותחמנים נהפוך הוא הם בכלל גאונים שיודעים בדיוק עם מי יש להם עסק .

חכה חכה תיכף יגיעו 3 החתמות מדהימות .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יולי 2016, 22:15

אף שחקן מבין הרשימה שהזכרתי לא הגיע לפה כשם גדול . דווקא אלו שכן גמרו את העונה בכישלון ( פארמר , ארויו...)
.אני מעדיף להיות בין ה-7000 שמחדשים מנוי קבוע מאשר ב4000 מזדנבים רק אחרי עונה טובה.
ממש לא מזיז לי מה את חושבים על זה.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 30 יולי 2016, 22:58

yzafrir כתב:אף שחקן מבין הרשימה שהזכרתי לא הגיע לפה כשם גדול . דווקא אלו שכן גמרו את העונה בכישלון ( פארמר , ארויו...)
.אני מעדיף להיות בין ה-7000 שמחדשים מנוי קבוע מאשר ב4000 מזדנבים רק אחרי עונה טובה.
ממש לא מזיז לי מה את חושבים על זה.

אתה באמת מאמין שהעונה הבאה תיגמר כמו אלה שציינת?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים