RomanR כתב:rc4991 כתב:לגבי הרוסים או ספציפית על ג'ניה?
לגבי הרוסים
אה, זה לא באמת משנה לי המוצא, אבל אין ספק שאתה וג'ניה מוסיפים נקודות זכות למגזר
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RomanR כתב:rc4991 כתב:לגבי הרוסים או ספציפית על ג'ניה?
לגבי הרוסים
rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:חחחחח אתה משהו
![]()
הכל סבבה, לא יודע עדיין מה אעשה שנה הבאה
תבוא כבר למשחק של מכבי ונדבר
טוב, אני לא אוהב להרגיש מחוץ לעניינים, מה אמור להיות שנה הבאה?
תמיד אני חש פרץ נוסטלגיה כשמדברים על כפר סבא, פעם היו לי שם כמה חברים ממש טובים, הייתי שם מלא. זה הרגיש לי כמו חו"ל
לא אמור לקרות כלום, סתם תהיה מה אלמד בעתיד
היית פעם מלא בכפר סבא ולא באת להגיד שלום? חוצפן!
יו, לא ידעתי שזה התכנון! אתה מתכנן להתחיל באוקטובר הקרוב, או שאתה מתכנן להתחיל לתכנן החל משנה הבאה? מה הכיוון מבחינת תחום?
זה היה לפני שנים, כשעוד הייתי צעיר ולחיים היו טעם. כמעט פעם בחודש(שזה יחסית הרבה בגיל הזה)
אין שום תכנון, אני אבוד, זה הקטע
yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:
טוב, אני לא אוהב להרגיש מחוץ לעניינים, מה אמור להיות שנה הבאה?
תמיד אני חש פרץ נוסטלגיה כשמדברים על כפר סבא, פעם היו לי שם כמה חברים ממש טובים, הייתי שם מלא. זה הרגיש לי כמו חו"ל
לא אמור לקרות כלום, סתם תהיה מה אלמד בעתיד
יו, לא ידעתי שזה התכנון! אתה מתכנן להתחיל באוקטובר הקרוב, או שאתה מתכנן להתחיל לתכנן החל משנה הבאה? מה הכיוון מבחינת תחום?
זה היה לפני שנים, כשעוד הייתי צעיר ולחיים היו טעם. כמעט פעם בחודש(שזה יחסית הרבה בגיל הזה)
היי, אתה לא אבוד, זה לא שאתה בן 25, גר בשטחים, נשוי, ויש לך כבר שלושה ילדים and counting.
סתם![]()
תחשוב על מה היית רוצה לעשות, ואז מה יכול להוביל אותך לזה, גם אם זה לא בהכרח אחד לאחד(כלומר, כדי להיות מהנדס צריך ללמוד הנדסה, אבל לפעמים אתה יכול לעסוק בפיננסים ולהיות משפטן ,נניח). ואם בכלל בכלל אין לך כיוון, הכי טוב זה להתחיל לשוטט באתרים של האוניברסיטאות, יכול להיות שתיתקל במשהו שבכלל לא ידעת שקיים. אני הכי אשמח לעזור לך לחפש אם תרצה! ושמעתי, סתם ככה, שמועות, שהאוניברסיטה העברית זה ממש ממש אחלה
rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:לא אמור לקרות כלום, סתם תהיה מה אלמד בעתיד
היי, אתה לא אבוד, זה לא שאתה בן 25, גר בשטחים, נשוי, ויש לך כבר שלושה ילדים and counting.
סתם![]()
תחשוב על מה היית רוצה לעשות, ואז מה יכול להוביל אותך לזה, גם אם זה לא בהכרח אחד לאחד(כלומר, כדי להיות מהנדס צריך ללמוד הנדסה, אבל לפעמים אתה יכול לעסוק בפיננסים ולהיות משפטן ,נניח). ואם בכלל בכלל אין לך כיוון, הכי טוב זה להתחיל לשוטט באתרים של האוניברסיטאות, יכול להיות שתיתקל במשהו שבכלל לא ידעת שקיים. אני הכי אשמח לעזור לך לחפש אם תרצה! ושמעתי, סתם ככה, שמועות, שהאוניברסיטה העברית זה ממש ממש אחלה
באופן כללי אני לא לחוץ ללמוד כרגע אז אני גם לא מחפש
כשאחשוב על זה ברצינות אשמח להיעזר בך, ההבנה שלי בנושא הזה אפסית
yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:
סתם![]()
באופן כללי אני לא לחוץ ללמוד כרגע אז אני גם לא מחפש
כשאחשוב על זה ברצינות אשמח להיעזר בך, ההבנה שלי בנושא הזה אפסית
שום דבר אתה לא צריך לעשות מלחץ, אחרת אלו תמיד יהיו הדברים הלא נכונים.
בבוא הזמן, תמיד פה לעזור
my man כתב:הצופה כתב:בר טימור המשיך הערב עם יכולת אפסית באירופה. היתרון היחידי שלנו על מגדל ביום ראשון זה בגזרת הישראלים.
חחחחחחחחחחחח
#סליחה
roy1000 כתב:בראיין רנדל חי.
שועל כתב:לא יודע למה אבל עצוב לי לראות את רנדל בירושלים
roy1000 כתב:שועל כתב:לא יודע למה אבל עצוב לי לראות את רנדל בירושלים
עצוב כי הוא גוויה?
הצופה כתב:משחק קשה לצפייה. רמה נמוכה מאוד. איך מגדל לא יורדת למחצית 20 הפרש?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Mitelka כתב:40-36 לזניט על ריטאס בהפסקה... לוגאן קלע 20 נקודות לליטאים מתוך ה-36 !!
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, JarJarBinx ו־18 אורחים