המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
לדעתי זה לא מוזר בכללשועל כתב:משחקן ספסל ביורוליג לשחקן חמישיה בNBA
מעבר מוזר
~Box & 1~ כתב:האזנתי לראיון של דני אחרי המשחק, וזה היה נשמע שהוא אסיר תודה על עצם העובדה שהוא בכלל באן בי איי. זה ניכר על איך שהוא נראה על הפרקט. עושה בדיוק מה שמבקשים ממנו. לא יותר ולא פחות. אני מקווה שלא יקח לו הרבה זמן להשתחרר מהמיינדסט ה"יס מני" הזה ולהתחיל לחשוב ולהתאמן כמו כוכב. מי שיכול לספק דקות כאלה (כולל הדקות שבאו אחרי הסרטון הזה) במשחק הבכורה שלו באן בי איי בגיל 19 בהחלט צריך לשאוף להיות כוכב ולהפסיק להסתפק בזה שהוא חולק עם כוכבי אן בי איי את אותו פרקט:
https://twitter.com/RealQuintonMayo/sta ... 0047690752
~Box & 1~ כתב:האזנתי לראיון של דני אחרי המשחק, וזה היה נשמע שהוא אסיר תודה על עצם העובדה שהוא בכלל באן בי איי. זה ניכר על איך שהוא נראה על הפרקט. עושה בדיוק מה שמבקשים ממנו. לא יותר ולא פחות. אני מקווה שלא יקח לו הרבה זמן להשתחרר מהמיינדסט ה"יס מני" הזה ולהתחיל לחשוב ולהתאמן כמו כוכב. מי שיכול לספק דקות כאלה (כולל הדקות שבאו אחרי הסרטון הזה) במשחק הבכורה שלו באן בי איי בגיל 19 בהחלט צריך לשאוף להיות כוכב ולהפסיק להסתפק בזה שהוא חולק עם כוכבי אן בי איי את אותו פרקט:
כן זה מטורף מה שהוא עשה בצד הזה של המגרש... לא סתם יש לו פלוס מינוס 14my man כתב:הבוקס אאוט על אמביד
שמואל1 כתב:~Box & 1~ כתב:האזנתי לראיון של דני אחרי המשחק, וזה היה נשמע שהוא אסיר תודה על עצם העובדה שהוא בכלל באן בי איי. זה ניכר על איך שהוא נראה על הפרקט. עושה בדיוק מה שמבקשים ממנו. לא יותר ולא פחות. אני מקווה שלא יקח לו הרבה זמן להשתחרר מהמיינדסט ה"יס מני" הזה ולהתחיל לחשוב ולהתאמן כמו כוכב. מי שיכול לספק דקות כאלה (כולל הדקות שבאו אחרי הסרטון הזה) במשחק הבכורה שלו באן בי איי בגיל 19 בהחלט צריך לשאוף להיות כוכב ולהפסיק להסתפק בזה שהוא חולק עם כוכבי אן בי איי את אותו פרקט:
אני חושב שהבעיה יותר בקבוצה ופחות אצלו.
קשה לעשות אחרת כשסביבך יש שחקנים כמו ווסטברוק וביל.
עידן כתב:אני לא מודאג. הוא ישתפר ויעז וייקח על עצמו יותר, וסיכוי גבוה שתהיה לו קריירה יפה מאוד בנבא.
אבל עדיין, נכון לעכשיו - הוא צפוי להיות אופציה רביעית בהתקפה בקבוצה שלו. ככה זה כשאתה משחק עם ווסטברוק, ביל וברטאנס (ועוד לא הזכרתי את האצ'ימורה). יש יותר מידי אנשים שחושבים שהוא אמור להתמודד על תואר רוקי השנה משום מה, וזה סופר לא ריאלי.
~Box & 1~ כתב:עידן כתב:אני לא מודאג. הוא ישתפר ויעז וייקח על עצמו יותר, וסיכוי גבוה שתהיה לו קריירה יפה מאוד בנבא.
אבל עדיין, נכון לעכשיו - הוא צפוי להיות אופציה רביעית בהתקפה בקבוצה שלו. ככה זה כשאתה משחק עם ווסטברוק, ביל וברטאנס (ועוד לא הזכרתי את האצ'ימורה). יש יותר מידי אנשים שחושבים שהוא אמור להתמודד על תואר רוקי השנה משום מה, וזה סופר לא ריאלי.
אני דווקא מאוד מודאג. בליגה הזו יש חשיבות ענקית לבאזז ולהייפ סביב שחקנים, במיוחד במועדונים שעדיין מחפשים כיוון ואין להם דרך מוכחת כמו הוויזארדס. כרגע ההייפ סביב דני וזה יתרון עצום שיכול להשתנות בקלות. תחשוב שעד עכשיו היו לדני מתוך ארבעה משחקים (כולל בפרי סיזן) שני משחקים כמעט מושלמים סטטיסטית, בברוקלין ואתמול, ובשניהם הוא סיים פעם עם 15 נקודות ופעם עם 7. מספרים לא מרשימים לכל הדעות. כלומר, כדי לרשום מספרים סבירים הוא צריך יום מושלם, זו סיטואציה בלתי אפשרית ומסוכנת עבורו. נגיד והוא יסיים את השנה עם ממוצע של 8 נקודות, למרות שלנו ברור שהוא אחד השחקנים החכמים על המגרש ואחת הסיבות העיקריות לכדורסל מנצח, מה שיזכרו לו זה 8 נקודות בלבד.
עכשיו תחשוב שבקיץ וושינגטון יבחרו בדראפט איזה קייד קוניגהם שהוא בפוטנציאל אותו שחקן בסגנון של אבדיה רק כזה שהרבה יותר משחק בשביל הסטטיסטיקה של עצמו ויודע לסיים עם מספרים מרשימים, דני יכול מהר מאוד למצוא את עצמו בסיטואציה שהוא הופך לאופציית פיתוח משנית עבור הוויזארדס כי הם יעדיפו להשקיע בעמדה הזו של הפוינט פורוורד במישהו שמביא מספרים. ודין רוקי לא כדין שחקן עונה שנייה או שלישית. הסלחנות כלפיו תהיה הרבה יותר גדולה כשהוא רוקי ולכן גם החשיבות שהוא ייצור רושם מצויין בשנה הזו היא קריטית.
דני הגיע לסיטואציה נוראית עבורו, פשוט נוראית. לפני הכל הוא צריך שיתנו לו לצמוח מתוך טעויות, שיתנו לו להוביל כדור גם אם הוא יאבד אותו בסוף הפוזישן, שיתנו לו להתבלגן קצת על המגרש כדי שהוא יאתגר את היכולות היצירתיות שלו. בפועל הוא מקבל פירורים שבהם אם הוא יטעה הוא יהיה שחקן ספסל. דני צריך בעיקר לשאול את עצמו מה חסר לו כדי לדרוש יותר את הכדור וכדי לקחת על עצמו יותר, ועל הנקודות החסרות האלה לעבוד בלי סוף באימונים (לדעתי זה בעיקר בכדרור והיכולת ליצור לעצמו מצבים מתוך כדרור).
+1.my man כתב:~Box & 1~ כתב:עידן כתב:אני לא מודאג. הוא ישתפר ויעז וייקח על עצמו יותר, וסיכוי גבוה שתהיה לו קריירה יפה מאוד בנבא.
אני דווקא מאוד מודאג. בליגה הזו יש חשיבות ענקית לבאזז ולהייפ סביב שחקנים, במיוחד במועדונים שעדיין מחפשים כיוון ואין להם דרך מוכחת כמו הוויזארדס. כרגע ההייפ סביב דני וזה יתרון עצום שיכול להשתנות בקלות. תחשוב שעד עכשיו היו לדני מתוך ארבעה משחקים (כולל בפרי סיזן) שני משחקים כמעט מושלמים סטטיסטית, בברוקלין ואתמול, ובשניהם הוא סיים פעם עם 15 נקודות ופעם עם 7. מספרים לא מרשימים לכל הדעות. כלומר, כדי לרשום מספרים סבירים הוא צריך יום מושלם, זו סיטואציה בלתי אפשרית ומסוכנת עבורו. נגיד והוא יסיים את השנה עם ממוצע של 8 נקודות, למרות שלנו ברור שהוא אחד השחקנים החכמים על המגרש ואחת הסיבות העיקריות לכדורסל מנצח, מה שיזכרו לו זה 8 נקודות בלבד.
עכשיו תחשוב שבקיץ וושינגטון יבחרו בדראפט איזה קייד קוניגהם שהוא בפוטנציאל אותו שחקן בסגנון של אבדיה רק כזה שהרבה יותר משחק בשביל הסטטיסטיקה של עצמו ויודע לסיים עם מספרים מרשימים, דני יכול מהר מאוד למצוא את עצמו בסיטואציה שהוא הופך לאופציית פיתוח משנית עבור הוויזארדס כי הם יעדיפו להשקיע בעמדה הזו של הפוינט פורוורד במישהו שמביא מספרים. ודין רוקי לא כדין שחקן עונה שנייה או שלישית. הסלחנות כלפיו תהיה הרבה יותר גדולה כשהוא רוקי ולכן גם החשיבות שהוא ייצור רושם מצויין בשנה הזו היא קריטית.
דני הגיע לסיטואציה נוראית עבורו, פשוט נוראית. לפני הכל הוא צריך שיתנו לו לצמוח מתוך טעויות, שיתנו לו להוביל כדור גם אם הוא יאבד אותו בסוף הפוזישן, שיתנו לו להתבלגן קצת על המגרש כדי שהוא יאתגר את היכולות היצירתיות שלו. בפועל הוא מקבל פירורים שבהם אם הוא יטעה הוא יהיה שחקן ספסל. דני צריך בעיקר לשאול את עצמו מה חסר לו כדי לדרוש יותר את הכדור וכדי לקחת על עצמו יותר, ועל הנקודות החסרות האלה לעבוד בלי סוף באימונים (לדעתי זה בעיקר בכדרור והיכולת ליצור לעצמו מצבים מתוך כדרור).
אני אוהב את כל מה שאתה כותב..
~Box & 1~ כתב:עידן כתב:אני לא מודאג. הוא ישתפר ויעז וייקח על עצמו יותר, וסיכוי גבוה שתהיה לו קריירה יפה מאוד בנבא.
עידן כתב:וואו. קצת (הרבה, המון) הגזמת. בוא, רוקי שבמשחק הפתיחה של העונה פותח בחמישייה, משחק 30 דקות, מסיים את הערב על המגרש, מקבל מחמאות מכל עבר ומקבל חניכה אישית מאחד השחקנים הטובים בליגה - לא הגיע למקום רע עבורו, בטח שלא "לסיטואציה נוראית" ובטח ובטח שהוא לא בפועל "מקבל פירורים". לא צריך למסכן ולקרבן אותו, הוא מסתדר בינתיים מצוין בלי זה.
אז הוא אופציה שלישית או רביעית בהתקפה, סו פאקינג וואט? הנבא זו לא אירופה. גם שחקן שהוא אופציה שלישית יכול בכיף לקלוע 20 נקודות למשחק (שאל את שייק מילטון אתמול), ובכיף יכול לסיים עונה עם ממוצע של 15-20 נקודות. הוא יצבור ביטחון וזה יגיע עם הזמן. ועם כל הכבוד שלי לדני (ויש לי המון כבוד, שלא תטעה), אני באמת לא חושב שהוא יהיה לברון או דונצ'יץ' הבא, ואני לא מאמין שבשום שלב בקריירה שלו הוא יוכל לקלוע 30 נקודות פר ערב, "סיטואציה נוראית" או לא.
לגבי זה שזוכרים לשחקן את העונה הראשונה אם הוא מסיים אותה עם 8 נקודות - נו, מה אני אגיד לך. תסתכל כמה נקודות יאניס או קובי בריאנט קלעו בעונה הראשונה שלהם, ויש עוד אינספור דוגמאות כאלו.
~Box & 1~ כתב:עידן כתב:וואו. קצת (הרבה, המון) הגזמת. בוא, רוקי שבמשחק הפתיחה של העונה פותח בחמישייה, משחק 30 דקות, מסיים את הערב על המגרש, מקבל מחמאות מכל עבר ומקבל חניכה אישית מאחד השחקנים הטובים בליגה - לא הגיע למקום רע עבורו, בטח שלא "לסיטואציה נוראית" ובטח ובטח שהוא לא בפועל "מקבל פירורים". לא צריך למסכן ולקרבן אותו, הוא מסתדר בינתיים מצוין בלי זה.
אז הוא אופציה שלישית או רביעית בהתקפה, סו פאקינג וואט? הנבא זו לא אירופה. גם שחקן שהוא אופציה שלישית יכול בכיף לקלוע 20 נקודות למשחק (שאל את שייק מילטון אתמול), ובכיף יכול לסיים עונה עם ממוצע של 15-20 נקודות. הוא יצבור ביטחון וזה יגיע עם הזמן. ועם כל הכבוד שלי לדני (ויש לי המון כבוד, שלא תטעה), אני באמת לא חושב שהוא יהיה לברון או דונצ'יץ' הבא, ואני לא מאמין שבשום שלב בקריירה שלו הוא יוכל לקלוע 30 נקודות פר ערב, "סיטואציה נוראית" או לא.
לגבי זה שזוכרים לשחקן את העונה הראשונה אם הוא מסיים אותה עם 8 נקודות - נו, מה אני אגיד לך. תסתכל כמה נקודות יאניס או קובי בריאנט קלעו בעונה הראשונה שלהם, ויש עוד אינספור דוגמאות כאלו.
תיארתי תסריט קצת פסימי אבל ככה הדברים מתנהלים בליגה הזו. מספיק שאתה קצת לא עומד בציפיות ואתה עובר אחורה בסדר העדיפויות של הפרנצ'ייז. במיוחד אם נוצרת הזדמנות להביא בדראפט הבא שחקן טוב (והדראפט הבא נחשב חזק). דוגמא חיה זה טרוי בראון ג'וניור שנבחר על ידי הוויזארדס במקום 15 בדראפט. עוד לא עברו שנתיים והוא כבר אחד המועמדים הבולטים לעבור בטרייד בגלל ההגעה של אבדיה.
דני פותח כרגע בחמישיה כי הוא קולע באחוזים מטורפים ולא אופייניים לקריירה מהשלוש. מה יקרה כשהוא יכנס לרצף קליעה לא טוב?
והאמת היא שאני כבר לא יודע מה יותר עדיף לו. אולי באמת עדיף לו לשחק יותר עם החמישיה השנייה ושהיוסאג' שלו יגדל משמעותית כדי שיפתח את המשחק שלו. מצד שני יש פה קאץ', כשחקן ספסל הסלחנות כלפיו תהיה פחות גדולה. שחקני ספסל פחות מקבלים קרדיט על ניצחונות.
בגלל זה הסיטואציה נוראית. אם יפתח בחמישיה היוסאג' שלו יהיה נמוך ביותר. מול פילדלפיה זה עמד על 5%, הכי נמוך מבין כל הרוקיז. כשאתה משחק בקבוצה עם שני גארדים כוכבים סופר-דומיננטים אתה אוטומטית תיגע קצת בכדור. עם אסרטיביות זה צפוי להשתפר, אבל גם אז, מרווח הטעויות עם הכדור עדיין יהיה לא מספיק גדול עבורו. יצפו ממנו לעשות הרבה במעט הזדמנויות. לא סיטואציה טובה לבחירת טופ 10 שמצפים ממנה לקבלות.
ברוקס נמצא בעונת חוזה והדבר היחיד שחשוב לו כרגע זה ניצחונות. בשבילו שחקן מוכשר שעושה את כל העבודה השחורה ומקריב את הסטטיסטיקה האישית שלו בשביל הצלחת הקבוצה זה אידיאלי. אני לא רוצה שיעצבו אותו להיות רול פלייר אלא כפוינט פורוורד, אתה אולי לא חושב שהוא יכול להיות כוכב (?) ואם כן זו זכותך, אני חושב שהוא כן וזה דורש תנאים אחרים של פיתוח.
ושוב, לא מוריד את האחריות מדני, הוא יהיה חייב לעבוד סופר-חזק באימונים על הכדרור והיכולת ליצור לעצמו מכדרור כדי שגם בסיטואציה הלא פשוטה הזו הוא יהיה הרבה יותר מעורב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], מקאדו 3 ו־18 אורחים