פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים 23/24 V1

28 יוני 2023, 11:38

felix_r כתב:
Avi1508 כתב:אני קורא עוד פעם את הכתבה של אראל שהמטרה המרכזית היא זאק לידיי
ואני שואל את עצמי איך יכול להיות שרוצים להשקיע סכום כסף גבוה על זאק לידיי אם את מאט קוסטלו לא מחתימים בגלל הבייאאוט הגבוה ואת קורנלי בגלל השכר הגבוה שהוא דורש
מכבי באמת חושבים שזאק לידיי יעלה פחות מקורנלי וקוסטלו והמסקנה המתבקשת היא שמכבי לא באמת תביא את זאק לידיי אלא תחפש איזה גבוה בינוני באזור ה700K

לא בטוח שסיבות לאי החתמתם של קורנלי וקוסטלו הן אלה שציינת. מכבי בדקה מספר שחקנים (כולל קורנלי וקוסטלו ) והגיעה למסקנה שלידיי עדיף. לגיטימי.

נ.ב. עובדה חשובה: דיוויד בלאט הביא את לידיי לאולימפיאקוס בעונת 2018-19

הסיבות שכתבתי הם מהכתבה של אראל
אני מבין שרוצים להתמקד בלידיי ומוכנים לשים X כסף אבל אני שואל מה יקרה אם לידיי לא יגיע האם מכבי תשקיע את אותו סכום או שינסו למצוא איזה מציאה כמו מה שנשמע מהכתבה שהם לא יהיו מוכנים להשקיע על מישהו אחר

28 יוני 2023, 12:06

אראל בטוויטר: יום מעניין לפנינו.

https://twitter.com/ArelGinsber8/status ... 28385?s=20

28 יוני 2023, 12:12

מרסר כתב:אראל בטוויטר: יום מעניין לפנינו.

https://twitter.com/ArelGinsber8/status ... 28385?s=20

נראה לי בעיקר מתכוון למסיבת העיתונאים של ירושלים..צפוים של הכרזות וכו'

28 יוני 2023, 12:35

felix_r כתב:
ואני שואל את עצמי איך יכול להיות שרוצים להשקיע סכום כסף גבוה על זאק לידיי אם את מאט קוסטלו לא מחתימים בגלל הבייאאוט הגבוה ואת קורנלי בגלל השכר הגבוה שהוא דורש
מכבי באמת חושבים שזאק לידיי יעלה פחות מקורנלי וקוסטלו והמסקנה המתבקשת היא שמכבי לא באמת תביא את זאק לידיי אלא תחפש איזה גבוה בינוני באזור ה700K

לא בטוח שסיבות לאי החתמתם של קורנלי וקוסטלו הן אלה שציינת. מכבי בדקה מספר שחקנים (כולל קורנלי וקוסטלו ) והגיעה למסקנה שלידיי עדיף. לגיטימי.

אחרי עונה גדולה בגליל עם בחירה לחמישיית העונה.

היה לו משחק אחד, נגד ירושלים, עם 22 נק ו20 ריב. משהו משוגע. בכל מקרה זאת הייתה העונה הראשונה שלו אחרי הקולג'. ואז באמת דיוויד לקח אותו.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

28 יוני 2023, 16:24

Avi1508 כתב:
felix_r כתב:

הסיבות שכתבתי הם מהכתבה של אראל
אני מבין שרוצים להתמקד בלידיי ומוכנים לשים X כסף אבל אני שואל מה יקרה אם לידיי לא יגיע האם מכבי תשקיע את אותו סכום או שינסו למצוא איזה מציאה כמו מה שנשמע מהכתבה שהם לא יהיו מוכנים להשקיע על מישהו אחר

ככל הנראה אתה צודק וספציפית בשבילו יהיו מוכנים להשקיע יותר (או לפחות טוענים ככה).
מזכיר לי את המו"מ המפרך עם תאודוסיץ' ב2019 שדיברו ש"זהו הפעם השנה מביאים רכז אמיתי" ואז המו"מ נמרח ונמרח ובסוף זה נפל, אז האלטרנטיבה הייתה דורסי שהוא בכלל לא רכז והיה אלמוני וזול בלי ניסיון יורוליג בזמנו (איכשהו בסוף זה התחבר יפה באותה עונה אבל זה פוקס של הפוקסים של ההנהלה ולא בגלל החלטה מושכלת ונכונה).

בד"כ כשזה מו"מ פומבי, זה בלוף.

28 יוני 2023, 16:49

לא מבין על מה המהומה , אם הוא בא בנוסף למרטין אז איזה בעיה הוא בדיוק פותר ? מכבי צריכה סנטר מוביל לעמדה 5 וגם עוד שחקן ב 4 לפי מה שכתוב הוא יבוא כ 4 שיכול לשחק 5 , זה שחקן של 2 מטר בלחץ , טוב ככל שיהיה עדיין עמדה 5 תהיה גרועה , אםילו יותר משנה שעברה .

28 יוני 2023, 17:15

מקאדו 3 כתב:לא מבין על מה המהומה , אם הוא בא בנוסף למרטין אז איזה בעיה הוא בדיוק פותר ? מכבי צריכה סנטר מוביל לעמדה 5 וגם עוד שחקן ב 4 לפי מה שכתוב הוא יבוא כ 4 שיכול לשחק 5 , זה שחקן של 2 מטר בלחץ , טוב ככל שיהיה עדיין עמדה 5 תהיה גרועה , אםילו יותר משנה שעברה .
כי הוא בא כ4 פותח, וזה היה חסר לך יותר מאשר סנטר למען האמת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

28 יוני 2023, 17:19

TAYO כתב:
מקאדו 3 כתב:לא מבין על מה המהומה , אם הוא בא בנוסף למרטין אז איזה בעיה הוא בדיוק פותר ? מכבי צריכה סנטר מוביל לעמדה 5 וגם עוד שחקן ב 4 לפי מה שכתוב הוא יבוא כ 4 שיכול לשחק 5 , זה שחקן של 2 מטר בלחץ , טוב ככל שיהיה עדיין עמדה 5 תהיה גרועה , אםילו יותר משנה שעברה .
כי הוא בא כ4 פותח, וזה היה חסר לך יותר מאשר סנטר למען האמת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היה חסר 4 פותח וסנטר נורמלי עם יכולות ונוכחות

28 יוני 2023, 17:35

עידן כתב:
Shay_uzan כתב:
עידן כתב:הפתרון הוא 8 זרים כשמרטין לא אחד מהם ואז אפשר לבנות סגל מאוזן ובריא בהרבה. אבל כתבתי מה שכתבתי בגלל הדיווחים על כך שמרטין נשאר. במצב כזה, אני כן חושב שגם אם חלילה בראון או בולדווין ייפצעו לתקופה, כל מי שציינת כן יוכלו לגבות.

שוב, זה פלסטר וזה לא אידיאלי, אבל האפשרות של 9 זרים, כשאנחנו יודעים שזרים 8 ו-9 יהיו זרים בשקל תשעים, זה הרבה פחות אידיאלי. ובסופו של דבר כמו שכתבת הקו הקדמי הוא כן זה שהכריע בפלייאוף. אם אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שנצליח להגיע לפלייאוף עם כל השחקנים הבכירים בריאים, אנחנו חייבים עוד זר ברמה מספקת בקו הקדמי כדי שלא ניפול באותה הנקודה.

ישראלים:6
זרים:8
סגל:14
-------------
עמדה 1:בראון, בלאט
עמדה 2: בולדווין, אנגולה, גונדי
עמדה 3: בונזי, ריימן, מנקו
עמדה 4: 4 פותח טוב, סורקין, כהן
עמדה 5: 5 פותח טוב, ניבו
העונה תקום ותיפול על ה4 הפותח וה5 הפותח, אם זה באמת מרטין, בואו נסגור את העסק, הנה יש לכם פה סגל של 8 זרים, עם המשכיות ורמה טובה כל עוד הם לא יתקמצנו על להביא מחליף לגיטימי לפויתרס ומרטין (וואלה כרגע נראה שהם יותר נוטים להשאיר את שניהם מאשר לעשות את הדבר הראוי ולהעיף את שניהם).
כן עמדה 4 יחסית חלשה אבל יהיה אפוציה להביא חיזוק אם צריך (צריך ולא יביאו אבל חובת האכזבה על פדרקנטי). לא יודע איזה עוד גארד צריך להביא, לפציעות אפשר לחשוב אחר כך, לא עכשיו, מדובר בעמדה 1-2 שכל עוד בולדווין ניהל אותה שיחקה מושלם העונה. הם הבטיחו 2 שמות מפוצצים לא? הנה, 1.6 מיליון סגרתם פה סגל לפיינל פול, 1.3 דרומה תגידו תודה שיש פלייאין השנה

ואפילו הכנסת רק 7 זרים ברשימה שלך פה

ידעתי שחסר לי אחד, אפשר פה להכניס שחקן טוב מחליף לבונזי או מחליף ל4/4.5 ואז יש לך סגל מלא ומאוזן

28 יוני 2023, 17:40

אוף.. מתי יתפרסם איזה שם מעניין שנוכל קצת להתלהב ממנו?
זאק לידיי זה אחלה שם, אבל הוא עלה כאן בעבר באמצע העונה מאראל אז פחות יש בי התלהבות, מה גם שאני לא חושב שהוא באמת יגיע לפה.
בא לי איזה שם מפוצץ שיגיע משום מקום, יראה התאמה לפאזל שנבנה פה. יותר מהכל אני לא רוצה להתחיל את העונה עם הרגשה חמוצה ומאוכזבת מסיום הקיץ.

28 יוני 2023, 19:06

Adam כתב:אוף.. מתי יתפרסם איזה שם מעניין שנוכל קצת להתלהב ממנו?
זאק לידיי זה אחלה שם, אבל הוא עלה כאן בעבר באמצע העונה מאראל אז פחות יש בי התלהבות, מה גם שאני לא חושב שהוא באמת יגיע לפה.
בא לי איזה שם מפוצץ שיגיע משום מקום, יראה התאמה לפאזל שנבנה פה. יותר מהכל אני לא רוצה להתחיל את העונה עם הרגשה חמוצה ומאוכזבת מסיום הקיץ.

לא חושב שצריך שם מפוצץ, צריך לתת לבראון, בוולדוין ובונזי להמשיך להוביל.
אליהם צריך לצרף מישהו לעמדה 4 עם סט תכונות מתאים - קליעה הגנה ולפי דעתי גם ניסיון יורוליג.
ראינו מה קרה השנה לאפס שכוכב יורוליג הצטרף אליהם. קלייבורן רק הרס להם.

28 יוני 2023, 19:23

לידיי וקוסטלו הם שמות טובים.
אם אפשר להחליף את מרטין בקאבולקו בכלל טוב.
לדעתי ולצערי הקו האחורי שלנו לא מספיק עמוק, בראון בולדווין אנגולה זה אחלה - אבל אנגולה לא יודעים מה נקבל ואם בראון\בולדווין נפצעים אנחנו די קצרים.

28 יוני 2023, 20:04

refael כתב:
Adam כתב:אוף.. מתי יתפרסם איזה שם מעניין שנוכל קצת להתלהב ממנו?

לא חושב שצריך שם מפוצץ, צריך לתת לבראון, בוולדוין ובונזי להמשיך להוביל.
אליהם צריך לצרף מישהו לעמדה 4 עם סט תכונות מתאים - קליעה הגנה ולפי דעתי גם ניסיון יורוליג.
ראינו מה קרה השנה לאפס שכוכב יורוליג הצטרף אליהם. קלייבורן רק הרס להם.

לא חושב שקלייבורן הרס להם. לארקין החמיץ חלק גדול מהעונה ולא הצליח להיכנס לכושר. זה ה-דבר שהרס להם בעיניי. כמו גם… שובע. זו קבוצה שהייתה בטופ 4 שנים רצוף וקשה להישאר בטופ כל כך הרבה זמן. לא לשכוח שכבר בעונה שעברה הם חוו ירידה וסיימו רק במקום ה-6 בטבלה (וזכו עם הרבה מזל של אלופים בזכות התעלות במאני טיים).

דווקא קלייבורן היה נקודת אור בקבוצה ובזכותו פחות או יותר זכו באליפות בטורקיה.

מכבי חייבת עוד איכות. בטח בהתחשב באיך שלורנזו נראה לקראת סוף העונה. הוא היה סחוט

28 יוני 2023, 20:23

עוד איכות גם בקו הקדמי וגם בקו האחורי.
הבעיה שנראה שבלאט סוגר לנו קו אחורי לא הכי מאוזן..

28 יוני 2023, 20:26

תמיר בלאט מוסר נפלא. למעשה, לא ניתן יהיה לנטרל עושה משחק כי בלאט בולדווין אנגולה ולורנזו יודעים לרכז וגונדי יודע להוביל כדור.

28 יוני 2023, 20:34

רציתם לידי? קיבלתם גונסון מחולון?
קראו כתבה מעניינת מאפליקציית sport5

מכבי ת''א והפועל י-ם פנו לכריס ג'ונסון - ערוץ הספורט
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=441420

28 יוני 2023, 20:37

אם גונסון היה על תקן ישראלי, הייתי מבין. אפילו במקום מרטין זו בדיחה רעה. מרטין צריך לעוף ולידי וקבולקו צריכים לפניות בסגל.

28 יוני 2023, 20:45

בספק אם הוא יגיע

28 יוני 2023, 20:46

הוא באמת תפור על דזיקיץ'..

29 יוני 2023, 08:27

בסוף לא היה כזה יום מעניין כמו שאראל הבטיח אתמול.
נושא נעול