המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Chen כתב:אותי מעניין מה יקרה אחרי החתמת לאנגפורד(סלחו לי אבל מבחינתי החתמתו היא כבר בטוחה ובאמת צריך להיות פושע כדי לא להחתים אותו), מה יהיה עם השחקן השני שצריך, הרכז ליום שאחרי? אני כבר חושש שיגידו שאין כסף ושהשקיעו את הכספים בלאנגפורד... אולי יביאו את פרקינס שהוא אכן מספיק טוב למשבצת הזאת ואם זה לא יהיה פרקינס אני באמת חושש ממי שיבוא בתקציב הנמוך שאני מניח שיקדישו לשחקן הזה.
החציל האצטקי כתב:המחליף של פארמר כבר בהרצה אם לא שמתם לב. בלאט מכין את התשתית ליום שאחרי עם יוגב בחמישיה.
yarinsaky כתב:אם פרקינס בכושר, ואני בספק גדול אם זה יקרה עוד העונה, אני מעדיף אותו בהרבה על אוחיון. אין פה בכלל שאלה. כמובן שאי אפשר לדעת בכמה אחוזים הוא יהיה לעומת פרקינס של לפני שנה, אבל אפשר לקחת את הסיכון הזה עם כל ההסתיגויות וסעיפי היציאה. הוא לפחות מכיר
את המערכת וישתלב בלי בעייה, אם וכאשר.
כספי עדיין אפשרות ?
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/297/ ... =3&cat=620
חביב אורנג'ד כתב:אני מקווה מאוד שאם וכאשר פארמר יעזוב, המחליף שלו לא יהיה פרקינס או כל שחקן אחר שלא שיחק כדורסל חצי שנה.
אני גם ממש לא מתלהב מהרעיון של להביא מחליף לשחקן מוביל באמצע העונה. לדעתי, זה מתכון לפלופ.
אם בכל זאת יצליחו למצוא איזה שחקן תותח שיסכים לבוא כמחליף לפארמר, אולי נצא מרווחים, אבל על פניו, הסיכוי שדבר כזה יקרה הוא די נמוך.
חביב אורנג'ד כתב:אני מקווה מאוד שאם וכאשר פארמר יעזוב, המחליף שלו לא יהיה פרקינס או כל שחקן אחר שלא שיחק כדורסל חצי שנה.
אני גם ממש לא מתלהב מהרעיון של להביא מחליף לשחקן מוביל באמצע העונה. לדעתי, זה מתכון לפלופ.
אם בכל זאת יצליחו למצוא איזה שחקן תותח שיסכים לבוא כמחליף לפארמר, אולי נצא מרווחים, אבל על פניו, הסיכוי שדבר כזה יקרה הוא די נמוך.
מקאדו כתב:עוד שחקן אחד לא הגיע ולא בטוח יגיע וכבר מדברים על עוד גארד ? לא יגיעו 2 שחקנים , 1 במקרה הטוב ובצדק לא צריכים 30 שחקנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים