לשקחנים כאלה יכולים לפרגן רק אוהדי הפועל חולון ובליגה השניה בצ'כיה
בתור אוהד מכבי אני מצפה ממך ליותר בשביל הקבוצה ולא פחות
זה לא השחקנים שמגיע לאוהדים של מכבי ת"א

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
JasonWilliams12 כתב:לפרגן אפשר ששחקן הוא טוב ויציב כמו שחורצי הנדריקס בלו ואליהו לא כל כך יציב אבל עדיין טוב מהם ב100 דרגות
JasonWilliams12 כתב:דעתך לא נכונה בכלל אם אתה חושב שאוחיון לא רע בכלל
יכול להיות שהוא נראה יותר טוב בטלוויזיה מאשר בנוקיה?
asafb96 כתב:JasonWilliams12 כתב:לפרגן אפשר ששחקן הוא טוב ויציב כמו שחורצי הנדריקס בלו ואליהו לא כל כך יציב אבל עדיין טוב מהם ב100 דרגות
זה גם לא אוהדים שמגיע למכבי תל אביב
במקום לאהוב ולתמוך בקבוצה, עסוקים בלרדת על שחקנים
כל ההודעות שלך מסתכמות בכמה סמית' ואוחיון אפסים עלובים, כמה פדרמן קמצן מסריח, ולא כמה סופו, אליהו, בלו והנדריקס טובים ויציבים
asafb96 כתב:JasonWilliams12 כתב:דעתך לא נכונה בכלל אם אתה חושב שאוחיון לא רע בכלל
יכול להיות שהוא נראה יותר טוב בטלוויזיה מאשר בנוקיה?
מה זה "דעתך לא נכונה"?! מי נתן לך את הזכות לקבוע איזה דיעה נכונה ואיזה לא?
אוחיון רכז מחליף נחמד מאוד. לא יודע כמה אתה שם לב, אבל אם תפסיק לחשוב על כמה הוא אפס מאופס (וזה נכון שיש לו לא מעט חסרונות), תשים לב גם לדברים טובים במשחק שלו, כמו כמה משחקים טובים מאוד שהוא נתן גם ביורוליג
זה לא כאילו שלכל אירופה יש דיאמנטידיסים, מקלאבים והוארטסים על הספסל, והמצב שאוחיון מקבל הרבה דקות הוא באמת לא אופטימלי, אבל אפשר גם להתעסק בדברים הטובים, ולא רק לחפור כמה חרא הכל
Frid כתב:מבין את החשש שלך, ג׳ייסון, למרות שאני לא מאמין שנפסיד את האליפות השנה.
יש דרך וצורה להביע דעה ואיך שאתה דוחף את סמית׳ ואוחיון לכל מקום, זה פשוט נראה מגוחך.
וחוץ מזה, שיש לי מנוי, אז כדאי שתבדוק לפני שאתה סתם זורק דברים לאוויר.
Allan Turing כתב:כל מי שראה את הדאנק של לאנדברג על שני שחקנים כבר לא יכול להישאר אדיש. מה הוא צריך לעשות כדי שמכבי תחתים אותו? לקחת ממנה אליפות?
הוא פשוט שחקן מצויין.
rc4991 כתב:הפסד של ירושלים לגראבלין ישלח אותה למאזן של 3 הפסדים וניצחון אחד ויבטיח לצרפתים את המקום בטופ 16. המשמעות של הפסד כזה הוא שירושלים תהיה חייבת לנצח את דונייצק במלחה ביותר מ-9 נקודות ולקוות להפסד נוסף של האוקראינים במחזור האחרון לגראבלין, בעוד שהיא תצטרך לנצח את ציבונה, שהודחה הערב סופית מהמפעל.
בקיצור היא בצרות גדולות![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
טיקי חוזר כתב:העניין הוא שלגרבלין אין שום סיבה לנצח במחזור אחרון כרהם כבר מקום ראשון בכל מקרה . אותי מעניין כמה אדון כדיר הצליח וכמה ישראלים תרמו ....
Ido_Maccabi כתב:אוי קטש, קטש...
Holiday_Armadillo כתב:Ido_Maccabi כתב:אוי קטש, קטש...
אל תדאג..הניצחון על מכבי תידלק אותם ליובלות עכשיו..
אלביסי הזה..רואה אדום וחוגג..10 נקודות ו-10 אסיסטים היום..
Ido_Maccabi כתב:אוי קטש, קטש...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים