המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:yarinsaky כתב:כן, ההשוואה באמת לא במקום. הקבוצה בשנה שעברה כבר הייתה בשוונג גדול באמצע משחקי ההצלבה כשפארגו נכנס לכושר אדיר, זה בכלל לא דומה למצב היום שבו פאפאלוקאס לא משחק כמעט ומכבי עדיין רק בתחילת העונה.
אבל אתה יודע שעניין החיזוק הוא גם פונקציה של מה יקרה בפועל, כמו במקרה של לאנגפורד שמכבי הזדרזה איתו אחרי ההפסד למילאנו. אם מכבי תיכנס למצוקה גדולה אני דווקא כן רואה את הכיסים נפתחים קצת יותר לרווחה.
מכבי תדע אם היא במצוקה רק בטופ 16 ולהביא אז שחקן יהיה כבר מאוחר מדי. לא משנה מה יאמרו, במכבי יודעים כבר היום שהקבוצה בבעיה גדולה בלי פרמאר. אם אפילו טל בורשטיין, שחקן שמאוד מאמין בעצמו וחרד לדקות המשחק שלו, אמר בשבועות האחרונים בשני ראיונות שיש צורך בחיזוק אחרי שפרמאר יעזוב, אז אין לי גם ספק שמודעים לבעיה. השאלה הגדולה, יותר מאשר האם הם מודעים לגודל הבעיה ולסיטואציה הקשה שיש היום בשוק השחקנים, היא האם הם מוכנים לשלם את המחיר כדי לפתור לפחות חלק מהבעיה. בזה אני בכלל לא בטוח.
yarinsaky כתב:קודי, זה הראיון עם שלף בגלי צה"ל הבוקר :
פוסל את פרקינס , אבל טוען שצריך חיזוק.
http://glz.co.il/NewsArticle.aspx?NewsId=94269
yarinsaky כתב:יוסי, אתה קצת מגזים.
הסגנון עם פאפאלוקס שונה, אבל זה לא אומר שהוא יכול לשחק את הדקות של פארמר לאורך העונה כולה, הוא לא ילד ולא אתלט כמו פארמר. אתה מבקש ממנו דברים שקצת גדולים עליו היום.
זה נכון שהוא צריך לקבל יותר דקות, אבל הוא ממש לא מחליף שלם לפארמר, אין דבר כזה בהרכב הנוכחי של מכבי והפגיעה היא וודאית . כולם אומרים את זה, החל מהמאמנים ועד אחרוני השחקנים.
פארמר לא היה רק רכז, הוא היה השחקן שהלכו עליו כשהכול תקוע, כמו הרבע האחרון מול מילאנו. ד"א, בחצי הראשון הוא הפעיל נהדר את סופו והיה אחראי ראשי לשיא הקריירה שלו.
פארוק כתב:לא יודע משהו מוזר נראה לי שפאפא לא משחק כבר 4 משחקים.
לא מזמן הייתה כתבה בוואלה שכתבו שמכבי רצו להעביר אותו לקבוצה אחרת תמורת רכז (אם אני לא טועה בראיין רוברטס ששיחק בגליל). אני לא יתפלא אם זה מה שמבשלים עכשיו.
yarinsaky כתב:זו לא כתבה של וואלה, הם ציטטו את האתר של שמועות יורוליג האירופאי.
yarinsaky כתב:צפריר, זה נכון שהוא שוחרר ללא תמורה, אבל עצם הבאתו מנעה הגעה של שחקן אחר שיכל להגיע ולעזור למכבי. זה כבר לא יקרה עם פרקינס שיתפוס מקום של זר שמכבי לא תוכל להרשות לעצמה אחרי שכבר החתימה 7 זרים.
לגבי סמוש פארקר אפשר להתייעץ שוב עם צביקה שרף. הפעם לשמוע לו גם.
asafb96 כתב:ידוע אם רק פארמר ישאר לשחק באירופה ביום חמישי הזה ביורוליג, או שכל שחקני הNBA יוכלו לשחק משחק אחרון? במי זה תלוי מתי הם יעזבו?
יוסי22 כתב:קודי כתב:yarinsaky כתב:כן, ההשוואה באמת לא במקום. הקבוצה בשנה שעברה כבר הייתה בשוונג גדול באמצע משחקי ההצלבה כשפארגו נכנס לכושר אדיר, זה בכלל לא דומה למצב היום שבו פאפאלוקאס לא משחק כמעט ומכבי עדיין רק בתחילת העונה.
אבל אתה יודע שעניין החיזוק הוא גם פונקציה של מה יקרה בפועל, כמו במקרה של לאנגפורד שמכבי הזדרזה איתו אחרי ההפסד למילאנו. אם מכבי תיכנס למצוקה גדולה אני דווקא כן רואה את הכיסים נפתחים קצת יותר לרווחה.
מכבי תדע אם היא במצוקה רק בטופ 16 ולהביא אז שחקן יהיה כבר מאוחר מדי. לא משנה מה יאמרו, במכבי יודעים כבר היום שהקבוצה בבעיה גדולה בלי פרמאר. אם אפילו טל בורשטיין, שחקן שמאוד מאמין בעצמו וחרד לדקות המשחק שלו, אמר בשבועות האחרונים בשני ראיונות שיש צורך בחיזוק אחרי שפרמאר יעזוב, אז אין לי גם ספק שמודעים לבעיה. השאלה הגדולה, יותר מאשר האם הם מודעים לגודל הבעיה ולסיטואציה הקשה שיש היום בשוק השחקנים, היא האם הם מוכנים לשלם את המחיר כדי לפתור לפחות חלק מהבעיה. בזה אני בכלל לא בטוח.
היית גם מוכן להישבע שלא יביאו את לאנגפורד שהוא "אחד הגארדים הטובים באירופה" כהגדרתך.
בלאט לא יקבל כלום ובצדק עד שהוא לא ישתמש במה שיש לו וזה פאפלוקאס , אחר כך יביאו מחליף .
לגבי הליגה למכבי יש יתרון קטנטן שהיא שווה בממוצע 35 הפרש על כל קבוצה בליגה כשהיא באה טריה אבל זה ממש בקטנה.
בכל מקרה תהיה לנו בשבועות הקרובים הזדמנות לבדוק כמה הפגיעה במכבי קשה , ברור שהיא תהיה קשה מאוד אם בלאט יתעקש על אוחיון במקום פאפס .
אבל אם בלאט ישכיל לתת את המפחות לפחות ביורוליג לפאפס הפגיעה במכבי לא תהיה כל כך קשה אלא נראה יותר שינוי מהותי בסגנון של מכבי כשלטעמי סמית , פניני ואליהו רק ירוויחו מזה עם התקפה מסודרת יותר ולאנגפורד יקבל הזדמנות באמת לקחת על עצמו יותר .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים