07 מרץ 2012, 17:49
החציל האצטקי כתב:תראי, אני באמת לא רוצה לרדת לרמה נמוכה של דיון. סך-הכל אמרתי משהו שאני מרגיש בתור אחד שמתגלגל פה כבר 5 שנים.
באמריקה יש "ספרטנס" אחד והם מישיגן סטייט. לקרוא למכללה מליגה למקומות עבודה "ספרטנס" זה מביש, וזה- מוריד את הרמה.
זה כמו לקרוא למכבי גדרה "מכבי".
אני באמת לא מרגיש שחטאתי פה- מציע שתעשי חשבון נפש עם עצמך ותגידי למי יש תרבות דיון וקצת שכל ישר.
07 מרץ 2012, 18:03
07 מרץ 2012, 19:04
asafb96 כתב:אם הנדריקס הוא כזה עילוי, ו-וויטסייד הוא כלום, כי הוא היה בקונפרנס חלש, אז איך זה שוויטסייד נבחרת על סף סיבוב ראשון, ולעומתו הנדריקס לקראת סוף סיבוב שני? מוזר משהו, לא? שוב, אני אומר שהנדריקס התקפית יותר טוב, ואולי גם מבחינת המכלול. אבל לא זאת הנקודה.
07 מרץ 2012, 19:37
החציל האצטקי כתב:asafb96 כתב:אם הנדריקס הוא כזה עילוי, ו-וויטסייד הוא כלום, כי הוא היה בקונפרנס חלש, אז איך זה שוויטסייד נבחרת על סף סיבוב ראשון, ולעומתו הנדריקס לקראת סוף סיבוב שני? מוזר משהו, לא? שוב, אני אומר שהנדריקס התקפית יותר טוב, ואולי גם מבחינת המכלול. אבל לא זאת הנקודה.
לא מוזר בכלל. פאוור-פורוורדים במימדים הפיזיים ובסקילסט (המוגבל, בסופו של יום, גם אם רחב) של ריצ'י יש בNBA בערימות, וסבן פוטרים הגנתיים טובים לא. רק הפוטנציאל של וויטסייד להתפתח לאיזה בייבי-טייסון צ'נדלר מפתה ג'נרל מנג'רים לבחור בו. כמו ש7-3 כמו האשים ת'אביט נבחר במטרה להיות המוטומבו הבא (ונכשל), ואנדרו ביינום נבחר כדי להיות שאק (ודי הצליח).
בקיצור, לא הייתי מביא שחקן שהוא נון-פאקטור התקפי מראש. גם את הנדריקס הביאו כי ידעו שהוא יכול לתרום המון בשני צדי המגרש, אבל כן, כשסופו חתם התפקיד שלו עבר להיות בעיקר הגנה והאסל. העונה הוא חושף עוד יכולות, ואין ספק שהוא הרבה יותר מוכשר ממה שאנשים שלא ראו אותו לפני העונה הראשונה שלו במכבי חשבו. זה לא שהוא התפתח מכלום- הוא תמיד היה שחקן נפלא, ופשוט לא הייתה לו הבמה להראות את זה. לוויטסייד כבר ניתנה במה (מכללות, די-ליג) והוא לא הרשים, אז מה הטעם להחתים?
07 מרץ 2012, 19:45
07 מרץ 2012, 20:00
החציל האצטקי כתב:אני מסכים איתך שאם הנדריקס עוזב, אז מן הסתם החלופה שלו צריכה להביא דברים דומים לאקסטרות שהוא הביא- וזה בעיקר הגנה והאסל.
לעומת זאת, לא הייתי מביא שחקן מוגבל לחלוטין התקפית, אלא אם הוא איזה עילוי הגנתי. את ג'ואי דורסי מאולימפיאקוס, למשל, הייתי מוכן לקחת. גם את ויוקאס.
07 מרץ 2012, 20:04
07 מרץ 2012, 20:05
Allan Turing כתב:מה עםhttp://en.wikipedia.org/wiki/Jonas_Valan%C4%8Di%C5%ABnas ?
שחקן ששווה לשים עליו בוחטה.
יקר? כן. אפשרי? אולי. כדאי? בטוח!
07 מרץ 2012, 20:05
Allan Turing כתב:מה עםhttp://en.wikipedia.org/wiki/Jonas_Valan%C4%8Di%C5%ABnas ?
יקר? כן. אפשרי? אולי כדאי? בטוח!
07 מרץ 2012, 20:09
asafb96 כתב:Allan Turing כתב:מה עםhttp://en.wikipedia.org/wiki/Jonas_Valan%C4%8Di%C5%ABnas ?
אין מצב בחיים. ממש לא. זה בחירה טופ 5 בדרפט. הולך לקריירה מובטחת בNBA. ואם איכשהו לא, תהיה בטוח שהוא יקבל בוכטות שמכבי לא יכולה לגרד חצי מהמחירים האלה.
07 מרץ 2012, 20:12
07 מרץ 2012, 20:13
07 מרץ 2012, 20:13
Allan Turing כתב:asafb96 כתב:Allan Turing כתב:מה עםhttp://en.wikipedia.org/wiki/Jonas_Valan%C4%8Di%C5%ABnas ?
אין מצב בחיים. ממש לא. זה בחירה טופ 5 בדרפט. הולך לקריירה מובטחת בNBA. ואם איכשהו לא, תהיה בטוח שהוא יקבל בוכטות שמכבי לא יכולה לגרד חצי מהמחירים האלה.
חבל מאד, לא ספציפית על השחקן הזה, (ראיתי משחק שלו בשבוע שעבר מול בנטון, הוא פירק להם את הצורה), אלא על זה שאפילו האוהדים של מכבי מוותרים מראש על שחקן שעוד קבוצות רוצות.
07 מרץ 2012, 20:15
asafb96 כתב:Allan Turing כתב:asafb96 כתב:Allan Turing כתב:מה עםhttp://en.wikipedia.org/wiki/Jonas_Valan%C4%8Di%C5%ABnas ?
חבל מאד, לא ספציפית על השחקן הזה, (ראיתי משחק שלו בשבוע שעבר מול בנטון, הוא פירק להם את הצורה), אלא על זה שאפילו האוהדים של מכבי מוותרים מראש על שחקן שעוד קבוצות רוצות.
מה לעשות. צריך להתמודד עם האמת! מכבי לא קבוצה עם תקציב מהגבוהים באירופה, ולא מאתמול. זה לא חדש. אבל עדיף קבוצה עם היגיון כלכלי, מאשר קבוצה כמו אולי' שהייתה קבוצה גדולה, נעלמה, פתאום שופכת סוכמים פסיכיים ואחרי חצי עשור שוב בדרך להיעלם. תהיה בטוח ב100% שעם המצב הכלכלי באירופה, המצב הזה לא ימשך עוד הרבה זמן.
בנוגע לשחקן הזה ספציפית, גם אוהדי בארסה או צסק"א לא יכולים לפנטז עליו. זה שחקן NBA. לכל דבר ועניין. בחירה 5 בדרפט
07 מרץ 2012, 20:16
07 מרץ 2012, 20:17
החציל האצטקי כתב:אני אישית פחות מחזיק מדייויס ושרמדיני. שניהם מאוד מוכשרים התקפית אבל רכים מדי בהגנה, וקו קדמי שכולל את סופו, ליאור, בלו (ומצ'באן?) הוא רך בבסיסו, וחייבים מישהו שיבוא לשרוט.
אלכס מאריץ' חתיכת שחקן גם במעמדו, ואותו הייתי מביא במידה והמחיר שלו לא מרקיע שחקים.
07 מרץ 2012, 20:18
Allan Turing כתב:asafb96 כתב:Allan Turing כתב:asafb96 כתב:Allan Turing כתב:מה עםhttp://en.wikipedia.org/wiki/Jonas_Valan%C4%8Di%C5%ABnas ?
מה לעשות. צריך להתמודד עם האמת! מכבי לא קבוצה עם תקציב מהגבוהים באירופה, ולא מאתמול. זה לא חדש. אבל עדיף קבוצה עם היגיון כלכלי, מאשר קבוצה כמו אולי' שהייתה קבוצה גדולה, נעלמה, פתאום שופכת סוכמים פסיכיים ואחרי חצי עשור שוב בדרך להיעלם. תהיה בטוח ב100% שעם המצב הכלכלי באירופה, המצב הזה לא ימשך עוד הרבה זמן.
בנוגע לשחקן הזה ספציפית, גם אוהדי בארסה או צסק"א לא יכולים לפנטז עליו. זה שחקן NBA. לכל דבר ועניין. בחירה 5 בדרפט
האמת שני יכול להבין מה ראו בו.
הוא משאבת ריבאונד, קולע מחצי מרחק, אם משחק גב לסל מגווון, רץ את המגרש, ומרר לגורי את החיים בהגנה.
אבל למה לשים בוחטה על סייבוטיס כשיש לך כבר שחקן כמו לנגפורד בעמדה שלו?
07 מרץ 2012, 20:19
החציל האצטקי כתב:ולנצ'יונאס נבחר כבר וילך לראפטורס כשיסיים חוזה בריטאס. הילד יהיה מפלצת.
07 מרץ 2012, 20:27
לא שאני אומר שהוא האופציה הראשונה, אבל ממש לא הייתי מתנגד לסייבוטיס במקום סמית'
07 מרץ 2012, 20:28
Allan Turing כתב:החציל האצטקי כתב:ולנצ'יונאס נבחר כבר וילך לראפטורס כשיסיים חוזה בריטאס. הילד יהיה מפלצת.
הוא אחר בסגנון של מלאנגפורד, יכול לשחק רכז, מוסר טוב.
חוצמזה, למה בוחטה? נראה לך שהוא יקר?