13 יוני 2012, 10:39
13 יוני 2012, 10:45
yzafrir כתב:מה המצב של פונקראשוב בצסקא ? אם ישוחרר הוא יכול להיות אחלה רכז למכבי למרות שזו לא העמדה הטיבעית שלו...
13 יוני 2012, 10:48
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:מה המצב של פונקראשוב בצסקא ? אם ישוחרר הוא יכול להיות אחלה רכז למכבי למרות שזו לא העמדה הטיבעית שלו...
לא עמדה טבעית? הוא פורוורד בכלל..
ממש לא הייתי רוצה פוררורד של 7 דקות בממוצע ביורוליג כרכז..
13 יוני 2012, 10:58
13 יוני 2012, 11:00
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:yzafrir כתב:מה המצב של פונקראשוב בצסקא ? אם ישוחרר הוא יכול להיות אחלה רכז למכבי למרות שזו לא העמדה הטיבעית שלו...
פונקראשוב הוא פוינט פאווררד שמעדיף לשחק כרכז....הגבת בלי להכיר בכלל את השחקן....
גם התגובות שלך על דולמן די נראות כאילו לא ראית אותו משחק אף פעם...
13 יוני 2012, 11:08
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:LIAV10 כתב:yzafrir כתב:מה המצב של פונקראשוב בצסקא ? אם ישוחרר הוא יכול להיות אחלה רכז למכבי למרות שזו לא העמדה הטיבעית שלו...
פונקראשוב הוא פוינט פאווררד שמעדיף לשחק כרכז....הגבת בלי להכיר בכלל את השחקן....
גם התגובות שלך על דולמן די נראות כאילו לא ראית אותו משחק אף פעם...
את דולמן באמת לא ראיתי, את הרוסי כן והוא פורוורד בינוני, גם אם הוא יודע לרכז, הוא ממש לא מספיק בשביל להחזיק קבוצה כמו מכבי, וגם לא הייתי רוצה אותו כאן כרכז מחליף..
דרך אגב הוא דומה לקווין מקליסטר, גם הסנטר של מילאנו לאון רדוסביץ' או משהו כזה דומה לו..
13 יוני 2012, 11:31
קודי כתב:אסף, איזה טורניר הכנה ואיזה נעליים? יש לבלאט בונצואלה את טורניר המוקדמות של האולימפיאדה ממנו עולות הקבוצות ללונדון. זה לא פחות חשוב מהמשחקים האולימפיים. מהיכרותנו עם בלאט הוא אכן עובד 24/7, בטח בטורניר כל כך חשוב כשאתה צריך מיד אחרי משחק להתכונן כבר למשחק הבא. תוסיף את המרחק הגיאוגרפי ואת העובדה הפעוטה שבלאט גם אמור לישון שעה-שעתיים בלילה ותבין שזה מצב בלתי אפשרי לבניית קבוצה.
אני לא יודע איזה שמות יש או אין אצל ההנהלה אבל מספיקק שלא הולך עם שחקן אחר אז אולי צריך ללכת גם על שחקן אחר לידו ולעתים גם צצים מועמדים חדשים שהופכים לפנויים. בקיצור - זה עניין דינמי ולא סתם איזו רשימת העדפות שבלאט שולח במייל להנהלה.
13 יוני 2012, 11:34
13 יוני 2012, 11:38
yzafrir כתב:מי שיותר נפגע זה נבחרת רוסיה שהמאמן שלה לא מרוכז ב-100% בא אלא חושב ומתעסק בחלק מהזמן בבניית הקבוצה שלו...נגמרו ימי יונות הדואר ובלאט בקשר רציף עם העוזרים שלו ועם ההנהלה בבניית הקבוצה...
13 יוני 2012, 12:38
asafb96 כתב:קודי כתב:אסף, איזה טורניר הכנה ואיזה נעליים? יש לבלאט בונצואלה את טורניר המוקדמות של האולימפיאדה ממנו עולות הקבוצות ללונדון. זה לא פחות חשוב מהמשחקים האולימפיים. מהיכרותנו עם בלאט הוא אכן עובד 24/7, בטח בטורניר כל כך חשוב כשאתה צריך מיד אחרי משחק להתכונן כבר למשחק הבא. תוסיף את המרחק הגיאוגרפי ואת העובדה הפעוטה שבלאט גם אמור לישון שעה-שעתיים בלילה ותבין שזה מצב בלתי אפשרי לבניית קבוצה.
אני לא יודע איזה שמות יש או אין אצל ההנהלה אבל מספיקק שלא הולך עם שחקן אחר אז אולי צריך ללכת גם על שחקן אחר לידו ולעתים גם צצים מועמדים חדשים שהופכים לפנויים. בקיצור - זה עניין דינמי ולא סתם איזו רשימת העדפות שבלאט שולח במייל להנהלה.
די בחייאת, תפסיק להיות כזה לחוץ ולחפש רק בעיות בקיץ. יש להנהלה רשימת שמות, הם יודעים מי בלאט רוצה. אני לא יודע מתי מתחיל כל הטורניר הזה, ולא ממש אכפת לי. אני יודע שגם אם לא מצליחים להחתים שחקן אחד, שתיים, וגם שלוש, מהשחקנים שבלאט רוצה, מספיקה שיחה של רבע שעה (וכן, אפשר לעשות את זה! בלאט לא עובד 24/7) כדי לסגור את זה. נראה כאילו בכוח אתה רק מחפש את הבעיות במכבי
בקשר לפונקרשוב-רכז לכל דבר ועניין. שחקן נחמד, אבל אני בספק אם הוא ישוחרר מצסק"א, ובספק גדול יותר אם הוא מתאים להיות רכז מוביל (במידה ואוחיון בסוף לא ימשיך), כי אנחנו צריכים פה רכז ברמה אם אוחיון לא ישאר
13 יוני 2012, 12:44
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:אסף, איזה טורניר הכנה ואיזה נעליים? יש לבלאט בונצואלה את טורניר המוקדמות של האולימפיאדה ממנו עולות הקבוצות ללונדון. זה לא פחות חשוב מהמשחקים האולימפיים. מהיכרותנו עם בלאט הוא אכן עובד 24/7, בטח בטורניר כל כך חשוב כשאתה צריך מיד אחרי משחק להתכונן כבר למשחק הבא. תוסיף את המרחק הגיאוגרפי ואת העובדה הפעוטה שבלאט גם אמור לישון שעה-שעתיים בלילה ותבין שזה מצב בלתי אפשרי לבניית קבוצה.
די בחייאת, תפסיק להיות כזה לחוץ ולחפש רק בעיות בקיץ. יש להנהלה רשימת שמות, הם יודעים מי בלאט רוצה. אני לא יודע מתי מתחיל כל הטורניר הזה, ולא ממש אכפת לי. אני יודע שגם אם לא מצליחים להחתים שחקן אחד, שתיים, וגם שלוש, מהשחקנים שבלאט רוצה, מספיקה שיחה של רבע שעה (וכן, אפשר לעשות את זה! בלאט לא עובד 24/7) כדי לסגור את זה. נראה כאילו בכוח אתה רק מחפש את הבעיות במכבי
בקשר לפונקרשוב-רכז לכל דבר ועניין. שחקן נחמד, אבל אני בספק אם הוא ישוחרר מצסק"א, ובספק גדול יותר אם הוא מתאים להיות רכז מוביל (במידה ואוחיון בסוף לא ימשיך), כי אנחנו צריכים פה רכז ברמה אם אוחיון לא ישאר
1. קצת אינפורמציה - הטורניר הקדם אולימפי (מוקדמות האולימפיאדה) בונצואלה מתחיל ב-2 ביולי ונמשך משהו כמו 10 ימים אינטנסיביים מאוד, כאשר ב-29 ביולי מתחיל כבר טורניר הכדורסל האולימפי ומסתיים באמצע אוגוסט. כך שלבלאט יש עוד פחות משבועיים כדי לסגור את הסגל (אלא אם כן אנחנו רוצים שילד חסר נסיון בשנתו הראשונה כג'נרל מנג'ר יבנה את הסגל עם קצת יעוץ מבלאט).
2. תסלח לי, אבל בשיחות של רבע שעה אתה לא בונה קבוצה. הנושא "טיפה" יותר מורכב.
3. אני ממש לא מחפש את הבעיות במכבי בכוח, דווקא בקיץ הזה הן יוצאות החוצה לבד...
13 יוני 2012, 12:50
13 יוני 2012, 12:53
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:אסף, איזה טורניר הכנה ואיזה נעליים? יש לבלאט בונצואלה את טורניר המוקדמות של האולימפיאדה ממנו עולות הקבוצות ללונדון. זה לא פחות חשוב מהמשחקים האולימפיים. מהיכרותנו עם בלאט הוא אכן עובד 24/7, בטח בטורניר כל כך חשוב כשאתה צריך מיד אחרי משחק להתכונן כבר למשחק הבא. תוסיף את המרחק הגיאוגרפי ואת העובדה הפעוטה שבלאט גם אמור לישון שעה-שעתיים בלילה ותבין שזה מצב בלתי אפשרי לבניית קבוצה.
1. קצת אינפורמציה - הטורניר הקדם אולימפי (מוקדמות האולימפיאדה) בונצואלה מתחיל ב-2 ביולי ונמשך משהו כמו 10 ימים אינטנסיביים מאוד, כאשר ב-29 ביולי מתחיל כבר טורניר הכדורסל האולימפי ומסתיים באמצע אוגוסט. כך שלבלאט יש עוד פחות משבועיים כדי לסגור את הסגל (אלא אם כן אנחנו רוצים שילד חסר נסיון בשנתו הראשונה כג'נרל מנג'ר יבנה את הסגל עם קצת יעוץ מבלאט).
נו, אז מה כל הלחץ?? חשבתי שזה הרבה יותר גרוע. יש לבלאט עוד 3 שבועות עד שהטורניר הזה יתחיל, הטורניר ימשך 10 ימים, ואז יש לו עוד שבועיים וחצי. אחרי זה מתחילה האולימפיאדה לעוד שבועיים-שלושה, והוא פנוי עד תחילת העונה. זה ממש לא כזה עמוס. יש לו כמעט חודש וחצי פנוי, ואחרי שהטורניר נגמר הוא פנוי לגמרי עד תחילת היורוליג (שזה בערך כמעט 3 חודשים!)
אתה לא צריך לבנות את הקבוצה בשיחות של רבע שעה, למה אתה מנסה להוציא את זה כזה רע?? יש למכבי שמות ומועמדים כבר מזמן, בלאט נתן את השמות שלו, ותהיה בטוח שהוא לא נתן שם אחד בכל עמדה. עכשיו זה לא תלוי בו, ולא צריך אותו בכלל. המנהלים הם אלו שינהלו את המו"מ מול השחקנים, לא הוא. מקסימום יש מקרה חריג ולא מצליחים עם כמה שחקנים שבלאט רצה, אז בהחלט תספיק שיחה של רבע שעה, ואם צריך אפשר גם יותר, כדי שבלאט יתן את המועמדים האחרים שלו. מכבי לא צריכה עכשיו לשבת ולבנות סגל שלם שמתחילים בו מאפס, כי יש פה כבר שחקנים, ויש כבר את כל המועמדים שהמאמן רוצה, ובלאט כמו שאמרתי, לא צריך להיות פה, ולא צריך לנהל את המו"מ. שיתן את רשימת השחקנים שלו ומצידי שיעבוד כל הקיץ.
13 יוני 2012, 12:58
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:אסף, איזה טורניר הכנה ואיזה נעליים? יש לבלאט בונצואלה את טורניר המוקדמות של האולימפיאדה ממנו עולות הקבוצות ללונדון. זה לא פחות חשוב מהמשחקים האולימפיים. מהיכרותנו עם בלאט הוא אכן עובד 24/7, בטח בטורניר כל כך חשוב כשאתה צריך מיד אחרי משחק להתכונן כבר למשחק הבא. תוסיף את המרחק הגיאוגרפי ואת העובדה הפעוטה שבלאט גם אמור לישון שעה-שעתיים בלילה ותבין שזה מצב בלתי אפשרי לבניית קבוצה.
נו, אז מה כל הלחץ?? חשבתי שזה הרבה יותר גרוע. יש לבלאט עוד 3 שבועות עד שהטורניר הזה יתחיל, הטורניר ימשך 10 ימים, ואז יש לו עוד שבועיים וחצי. אחרי זה מתחילה האולימפיאדה לעוד שבועיים-שלושה, והוא פנוי עד תחילת העונה. זה ממש לא כזה עמוס. יש לו כמעט חודש וחצי פנוי, ואחרי שהטורניר נגמר הוא פנוי לגמרי עד תחילת היורוליג (שזה בערך כמעט 3 חודשים!)
אתה לא צריך לבנות את הקבוצה בשיחות של רבע שעה, למה אתה מנסה להוציא את זה כזה רע?? יש למכבי שמות ומועמדים כבר מזמן, בלאט נתן את השמות שלו, ותהיה בטוח שהוא לא נתן שם אחד בכל עמדה. עכשיו זה לא תלוי בו, ולא צריך אותו בכלל. המנהלים הם אלו שינהלו את המו"מ מול השחקנים, לא הוא. מקסימום יש מקרה חריג ולא מצליחים עם כמה שחקנים שבלאט רצה, אז בהחלט תספיק שיחה של רבע שעה, ואם צריך אפשר גם יותר, כדי שבלאט יתן את המועמדים האחרים שלו. מכבי לא צריכה עכשיו לשבת ולבנות סגל שלם שמתחילים בו מאפס, כי יש פה כבר שחקנים, ויש כבר את כל המועמדים שהמאמן רוצה, ובלאט כמו שאמרתי, לא צריך להיות פה, ולא צריך לנהל את המו"מ. שיתן את רשימת השחקנים שלו ומצידי שיעבוד כל הקיץ.
טוב, אצלך הכל פשוט (לא צריך להתכונן ליריבות, לא לעשות סקאוטינג וטלפון קצר פותר הכל). בגלל שזה כל כך פשוט מכבי, שמדברת השכם והערב על המשכיות (בלאט גם אמר שזה התחליף של מכבי לשחקני העל שלא יכולים להגיע לכאן) הצליחה להשאיר מהסגל הראשון שבלאט בנה לפני פחות משנתיים רק שני שחקנים (פניני ואליהו).
13 יוני 2012, 14:56
13 יוני 2012, 15:08
Assaf M כתב:תגידו, מה קרה לכם, השתגעתם?
אף קבוצה באירופה עדיין לא החתימה אף שחקן, גם לא הגדולות.
כרגע כל השוק במצב של הולד אחד גדול, בעיקר בגלל הצפי לחלופת המאמנים בכל קבוצות העילית.
13 יוני 2012, 15:13
13 יוני 2012, 16:06
13 יוני 2012, 16:26
Assaf M כתב:תגידו, מה קרה לכם, השתגעתם?
כרגע כל השוק במצב של הולד אחד גדול, בעיקר בגלל הצפי לחלופת המאמנים בכל קבוצות העילית.
13 יוני 2012, 16:40
rc4991 כתב:Assaf M כתב:תגידו, מה קרה לכם, השתגעתם?
מה נסגר בסוף עם ג'קסון?(דיווחת שהוא סגור בצסק"א לפני שבועיים-שלושה)
יכול להיות שהיא לא רוצה אותו בסוף או שהם מחכים למאמן שיגיע ואז יחליטו?