פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים וזה...

23 יוני 2012, 20:37

חנו'ש כתב:
שחף כתב:החתמת הפאניקה האחרונה נדמה לי הייתה פארגו וזה דווקא הלך לא רע. בכל אופן אולי מכבי יבינו את הרמז וילכו על ישראלים זולים וזרים יקרים.

פארמר גם היה החתמת פאניקה אחרי שפארגו הבריז.

וואלה אחלה החתמות פאניקה. היו גם מרכוס בראון וארויו, אחרי שחיכו כל הקיץ לאדון סולומון...

23 יוני 2012, 20:40

ארויו זה דווקא הוכחה שמכבי מוציאה כסף רק במצבי פאניקה. שלא תחשבו שפדרמן תיכנן להוציא את הסכום הזה על לורבק או על דיאמנטידיס.

24 יוני 2012, 04:42

לא מאמין שאני אומר את זה אבל אם אוחיון עוזב אז הייתי רוצה לראות פה את נעימי .....אופס גם אותו הרוסים כבר חטפו לנו....
פשוט לא יאמן מה שקורה הקיץ הזה .
השחקנים הישראלים פשוט מחרבנים על מכבי !!!
כנראה שאוחיון מעדיף להרוויח במשך שנתיים 1.8 מליון שזה שווה לשכר של 10 שנים בקבוצה ישראלית אחרת .
אם הוא לא יצליח שם ולא ימצא חוזה באירופה אחרי זה , אין לאן לחזור לארץ אלא אם יסכים לשכר של 100K מקסימום....מבחינתי הוא שרוף !!
לגבי הלפרין המצב שונה , הוא כן רוצה לשחק אבל ענייני המס מאוד משמועתיים . הפתרון הוא כנראה שמכבי ישלמו לו חלק מהמס' וכרגע אני לא רואה ברירה אחרת .
אישית אני חושב שזה בושה כששמות כמו יבזורי מוזכרים בכלל בהקשר של מכבי . מדובר פה בשחקנים שגם כישראלים נחשבים לשוליים...
לאט לאט מבינים פה ש-7 זרים זה כנראה הפתרון הכי טוב שנוכל לקבל....

24 יוני 2012, 04:58

100k? גם שקל הוא לא יקבל. צא מזה - אוחיון לא יהיה יותר שחקן מכבי, וכף רגלו לעולם לא תדרך בנוקיה. הוא ייאלץ לצאת לגלות אירופית ארוכה, או לחילופין יחרבן קוביות באירופה, ישוב לארץ, וישחק עד פרישתו בהגועל ירושלים. לא צריך לאחל לו יותר מזה. גם אם לצוות המקצועי של מכבי תהיה התלבטות עתידית אם להחזירו או לא - אני מוכן להבטיח לך שאני באופן אישי ואוהדים רבים כמוני יטרפדו את המהלך, בדיוק כמו שנעשה בזמנו עם מרקוביץ'.

24 יוני 2012, 05:05

er79 כתב:100k? גם שקל הוא לא יקבל. צא מזה - אוחיון לא יהיה יותר שחקן מכבי, וכף רגלו לעולם לא תדרך בנוקיה. הוא ייאלץ לצאת לגלות אירופית ארוכה, או לחילופין יחרבן קוביות באירופה, ישוב לארץ, וישחק עד פרישתו בהגועל ירושלים. לא צריך לאחל לו יותר מזה. גם אם לצוות המקצועי של מכבי תהיה התלבטות עתידית אם להחזירו או לא - אני מוכן להבטיח לך שאני באופן אישי ואוהדים רבים כמוני יטרפדו את המהלך, בדיוק כמו שנעשה בזמנו עם מרקוביץ'.

אני איתך בזה ב-100% ....אני גמרתי עם השחקן הזה .
שנה שעברה פארגו הבריז אבל לפחות עשה את זה באמת כי רצה להתקדם מקצועית ולהגשים חלום בNBA . אוחיון עשה את זה רק בשביל הכסף . מקצועית זו ירידה גדולה , ואני בטוח שלשחק בקובן זה לא משאת נפשו...

24 יוני 2012, 05:56

צפריר וER, מבחינתי אם אוחיון היה בא להנהלת מכבי ומבקש להשתחרר בשביל חוזה חד פעמי, אז זה היה לגיטימי. סה"כ מותר לשחקן להגשים את עצמו מבחינה כלכלית.
כל אחד מאיתנו היה עושה את אותו הדבר, כך שאין כאן מקום לביקורת. אמרתי את זה אז במקרה של יותם, ואני אומר את זה גם היום.

מנגד, מה שאוחיון עשה זה בזוי. זה שורף אותו במכבי עד סוף הקריירה, כי האוהדים לא יסלחו לו על זה. בנוסף, גם הסוכן שלו לא יעבוד יותר מול מכבי.
ככה לפחות אני מקווה.

24 יוני 2012, 06:00

jol9 כתב:צפריר וER, מבחינתי אם אוחיון היה בא להנהלת מכבי ומבקש להשתחרר בשביל חוזה חד פעמי, אז זה היה לגיטימי. סה"כ מותר לשחקן להגשים את עצמו מבחינה כלכלית.
כל אחד מאיתנו היה עושה את אותו הדבר, כך שאין כאן מקום לביקורת. אמרתי את זה אז במקרה של יותם, ואני אומר את זה גם היום.

מנגד, מה שאוחיון עשה זה בזוי. זה שורף אותו במכבי עד סוף הקריירה, כי האוהדים לא יסלחו לו על זה. בנוסף, גם הסוכן שלו לא יעבוד יותר מול מכבי.
ככה לפחות אני מקווה.

אתה חושב שנכון לשחרר שחקנים לחוזים כאלה וגם מכבי כי פדרמן אמר בעצמו שברגע שיותם שאל אותם מה הוא צריך לעשות עם הצעת המליונים של אולי' הם אמרו לו שהוא חייב לקחת אותה. אוחיון כנראה לא האמין שהנהלת מכבי תתן לו להשתחרר והוא כנראה למד ממועדונים קודמים שהכל צריך להיות בכוח ועם עורכי דין והוא עשה טעות..הבעיה היא שברגע שהוא עשה טעות היה לו פרק זמן ארוך מאוד להבין שאם הוא יבוא למכבי וידבר איתם בכבוד ויסביר להם את הכל אז הרוחות יירגעו ואולי אפילו ייתנו לו לקבל את החוזה הזה בלי ''חילופי אש''..מה קרה בסוף? כולנו יודעים שהוא ברח כמו כדורגלן מצוי לעבור בדיקות רפואיות בחשאי

מזכיר לי את אבוחצירא שאמר שהוא טס להשתטח על קברי צדיקים ובעצם הלך לעבור בדיקות רפואיות ולחתום בקבוצה אחרת

אוחיון לא צריך לשחק פה כי בשורה התחתונה ההתנהגות שלו כלפי מועדון כמו מכבי שנתן לו כל כך הרבה היא בזויה ואם מכבי יחזירו אותו זה יהיה פשוט איבוד כבוד מסוים של מועדון כל כך גדול כלפי שחקן כל כך קטן

24 יוני 2012, 06:11

אבוחצירא, וגם מזכיר מאוד את מקרה גולסה ולאציו. בסוף גולסה חזר לחיפה עם הזנב בין הרגליים. כנראה במוסדות פיפ"א אין את הפוליעשטיקים הבזיוניים של מוסדות השיפוט של פיב"א.

24 יוני 2012, 06:13

jol9 כתב:צפריר וER, מבחינתי אם אוחיון היה בא להנהלת מכבי ומבקש להשתחרר בשביל חוזה חד פעמי, אז זה היה לגיטימי. סה"כ מותר לשחקן להגשים את עצמו מבחינה כלכלית.

ככה לפחות אני מקווה.

מסכים לגמרי. הוא היה יכול לבוא להנהלת מכבי, להציג את החוזה ולבקש שחרור בטענה שגם הם ירוויחו כסף טוב מהביי אאוט שלו. במקום זה הוא הלך כמו גנב בלילה, כשמה שמנחה אותו זה יצר החזירות והחמדנות (שהרי אם קובאן היו צריכים לשלם ביי אאוט גבוה יותר אז המשכורת שלו היתה נמוכה יותר). עכשיו הוא שרוף לחלוטין במכבי ולא משנה כמה מאמן עתידי ירצה אותו בעוד כמה שנים. כשהוא יחזור לשחק בארץ (מתי שהוא הוא ירצה להיות ליד המשפחה) הוא יוכל להרוויח גרושים בקבוצות כמו ירושלים, גליל או ראשל"צ. לא ברור לי איך בן אדם לא רק שורף את קשריו העתידיים אלא גם שורף את שמו ומוכן בשביל כסף לשרוף את שמו ואת תדמיתו. אגב, מה שבכלל לא מפתיע אותי זה שכמעט אף עיתונאי לא ביקר את אוחיון על הצעד שלו, למעט אולי דווקא עפר שלח שאמר שלדעתו הוא עושה טעות. איפה כל העיתונאים שמנסים לשכנע כל שנה שחקנים שלא ללכת לכסף של מכבי?

24 יוני 2012, 06:15

er79 כתב:אבוחצירא, וגם מזכיר מאוד את מקרה גולסה ולאציו. בסוף גולסה חזר לחיפה עם הזנב בין הרגליים. כנראה במוסדות פיפ"א אין את הפוליעשטיקים הבזיוניים של מוסדות השיפוט של פיב"א.

עם כל הכבוד לגולסה וחיפה, כאן מדובר בשחקן שהולך אך ורק אחרי הכסף ולא אחרי קידום מקצועי. שחקן שהולך מעמדה של שחקן מוביל באחת הקבוצות הטובות ביבשת לקבוצת יורוקאפ בערבות רוסיה. גולסה עוד רצה לעבור לקבוצה טובה יותר בליגה הרבה יותר טובה. בעוד גולסה רצה לעשות צעד קדימה מבחינה מקצועית, כשברור שגם הוא אמור להנות מזה מבחינה כלכלית, אוחיון עושה חד משמעית ובלי כל ספק צעד אחורה מבחינה מקצועית רק בשביל להרוויח עוד כסף. זה היה לגיטימי לחלוטין אם לא היה לו חוזה, שהרי כל כחד אחראי לגורלו ולגורל הקריירה שלו, אבל במקרה הזה הוא היה מוכן בשביל הכסף לירוק בפנים של כל מי שנתן לו גב אינסופי (בעיקר בלאט ופדרמן).
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 24 יוני 2012, 06:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

24 יוני 2012, 06:19

איפה כל העיתונאים שמנסים לשכנע כל שנה שחקנים שלא ללכת לכסף של מכבי?

דווקא אני זוכר שמליניאק חווה אורגזמה בטור העיתונות שלו לפני כשבוע. לגבי גולסה, הכוונה שלי הייתה יותר להראות את הנוקשות בפיפ"א לעומת החלמאות והרכות ואוזלת היד במנגנון השיפוטי של פיב"א. אני מוכן לחתום איתך שחוץ מ-200 אלף דולר קנס מכבי לא תרוויח כלום, בדיוק כמו עם מקרה פארגו. ואותי זה מטריף כי זה נותן לגיטימציה לכל פשחקן לשלם דמי כיס קנס ולהרוויח מליון וחצי לכיס במקום. חייבים לשים לזה סוף.

24 יוני 2012, 06:23

er79 כתב:
איפה כל העיתונאים שמנסים לשכנע כל שנה שחקנים שלא ללכת לכסף של מכבי?

דווקא אני זוכר שמליניאק חווה אורגזמה בטור העיתונות שלו לפני כשבוע. לגבי גולסה, הכוונה שלי הייתה יותר להראות את הנוקשות בפיפ"א לעומת החלמאות והרכות ואוזלת היד במנגנון השיפוטי של פיב"א. אני מוכן לחתום איתך שחוץ מ-200 אלף דולר קנס מכבי לא תרוויח כלום, בדיוק כמו עם מקרה פארגו. ואותי זה מטריף כי זה נותן לגיטימציה לכל פשחקן לשלם דמי כיס קנס ולהרוויח מליון וחצי לכיס במקום. חייבים לשים לזה סוף.

מסכים בעניין הזה - יש גם את הדוגמה של בגיץ', שברח באמצע העונה מז'אלגיריס לריאל והספרדים נדרשו לשלם כמה גרושים במקום שהשחקן יושעה לשנה מכדורסל. ההבדל הגדול הוא שבכדורגל השחקן הוא בבעלות המועדון ואילו בכדורסל יש לו בסך הכל חוזה לשחק במועדון. זה הבדל גדול בין עניין קנייני לבין דיני עבודה.

24 יוני 2012, 06:26

אתה צודק, אבל עדיין זו לא תואנה להקל בענישת שחקנים. חייבים לנקוט בצעדים משמעתיים חריפים יותר. אפילו בורוסיס על שימוש בסמים בסוף לא הושעה מכל פעילות. זה פשוט בדיחה מה שקורה כאן.

24 יוני 2012, 06:45

לא משנה לי כרגע מה העונש של אוחיון יהיה , כרגע מה שחשוב זה שצריך לשכוח ממנו לעונה הבאה ובכלל בהקשר של מכבי . מה שנקבל עליו בבוררות יהיה בונוס מבחינתינו .

בסופו של דבר כמו שזה נראה כרגע , כשהלפרין בספק ואוחיון בחוץ , ההחתמה של היקמן ניראת נמהרת מידי וקצת מגבילה אותנו בהחתמות הבאות מבחינת מבנה הקבוצה .
חייבים להחליט כבר עכשיו על איזה עמדה הוא ישחק וחשוב מיזה חייבים לקבל תשובה סופית מלאנגפורד כמה שיותר מהר .

24 יוני 2012, 06:49

yzafrir כתב:לא משנה לי כרגע מה העונש של אוחיון יהיה , כרגע מה שחשוב זה שצריך לשכוח ממנו לעונה הבאה ובכלל בהקשר של מכבי . מה שנקבל עליו בבוררות יהיה בונוס מבחינתינו .

בסופו של דבר כמו שזה נראה כרגע , כשהלפרין בספק ואוחיון בחוץ , ההחתמה של היקמן ניראת נמהרת מידי וקצת מגבילה אותנו בהחתמות הבאות מבחינת מבנה הקבוצה .
חייבים להחליט כבר עכשיו על איזה עמדה הוא ישחק וחשוב מיזה חייבים לקבל תשובה סופית מלאנגפורד כמה שיותר מהר .

זה בדיוק מה שיוני ואני אומרים כאן כל הזמן - בניית הקבוצה היא הפוכה, מאחר שמדי שנה מחתימים קודם את השחקנים המשניים ורק לאחר מכן את המובילים. יש כאן שתי בעיות - קודם כל, מחתימים שחקנים מובילים לפי מגבלות תקציביות שמכתיבים השחקנים המשניים ומעבר לכך במקום לבחור שחקנים משניים שמלימים את המובילים עושים בסוף ההיפך (מנסים להתאים את המובילים למשניים). אמנם זה לא מדע מדוייק ולא תמיד אפשר לחכות עם החתמה כזו או אחרת, אבל עדיין שחקנים מובילים כמו לנגפורד ומאריץ יש בודדים בשוק בעוד שחקנים כמו היקמן אפשר למצוא הרבה יותר בקלות.

24 יוני 2012, 08:02

מישהו מפורום תפוז (לא הבחור האמין, מישהו אחר שבד"כ מחרטט) אומר שמכבי שלחו למאריץ' חוזה מאוד נדיב, אבל הוא מטרפד זאת כל פעם באמצעות הכנסת סעיפים הזויים לחוזה. לא יודע עד כמה השמועה הזאת מבוססת, נשמע לי חרטא

24 יוני 2012, 08:25

מלפפון נוסף שהוזכר כאן, פביאן קאוסר הצרפתי, סיכם בקאחה ל-4 שנים. כנראה שם הבינו שגלום פוטנציאל רב בבחור. אפשר להוריד גם אותו מהרשימה.

24 יוני 2012, 09:11

עונת המלפפונים הזאת עושה בית ספר לעונת המלפפונים הקודמת שהייתה מגוכחת בפני עצמה....
כמו שזה נראה כרגע נצטרך הרבה מזל ביום שישי ושדיויד יעשה קסמים מטורפים יותר במבעונות הקודמות....
המילה "המשכיות" כל כך רחוקה ממכבי שזה פשוט מדהים .
תקראו י מזוכיסט אבל לפעמים זה הופך את העסק ליותר מעניין כשאתה לא יכול בכלל לחזות איך תראה העונה...

24 יוני 2012, 09:31

קודי כתב:אותי הכי מפחידה איזו החתמת פאניקה שתהיה פופוליסטית בשביל להלהיב את הקהל והתקשורת שלא תיתן שום תרומה מקצועית.

דוקא החתמות כאלו נטו לגרור כאן הרבה קרדיט.
כרגע, על דוכן הממתקים שההנהלה יכולה להביא לאוהדים נמצאים פאפאולקס, שאראס, פרקינס ופארקר שכולם שחקנים חופשיים כרגע.
החתמת אחד מהם תגרור הרבה באז והתלהבות, וסביר להניח שרוב האוהדים (לרבות כותב הפוסט אליו אני מגיב), יקבלו החתמה כזו בברכה ואפילו בשמחה (שתתחלף בעצב בהמשך העונה).

24 יוני 2012, 10:02

גם מורן רוט:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23079.html
נושא נעול