02 יולי 2012, 07:02
אני אוהב את המחשבה על צמד תאומים חדש בברלי והיקמן, ויש להם גם יתרון על הצמד פ"פ בכך ששניהם יכולים לייצר נקודות והרבה.
02 יולי 2012, 07:06
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי פיקSource: Ex-Gator Alex Tyus will pay Macc Ashdod $50k and opt OUT of next season's deal by July 15th.
למי שלא הבין, טיוס ישלם 50K וייצא מהחוזה שלו עד ה-15 ביולי..אז כן יגיע? רק הוא וליאור ב-4? לא אופתע
יש את ג'יימס, שביורוליג הוא אחלה 4 הגנתי ליד סנטר התקפי כמו שרמאן
02 יולי 2012, 07:06
02 יולי 2012, 07:07
02 יולי 2012, 07:10
jol9 כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי פיקSource: Ex-Gator Alex Tyus will pay Macc Ashdod $50k and opt OUT of next season's deal by July 15th.
למי שלא הבין, טיוס ישלם 50K וייצא מהחוזה שלו עד ה-15 ביולי..אז כן יגיע? רק הוא וליאור ב-4? לא אופתע
יש את ג'יימס, שביורוליג הוא אחלה 4 הגנתי ליד סנטר התקפי כמו שרמאן
אני גם חושב שזה מה שיקרה, והאמת זה לא כזה רע. אולי השם הוא פחות סקסי מכל מיני דולמנים, אבל אני בכלל לא בטוח שהוא פחות יעיל.
זה גם יאפשר למכבי להחזיק סגל עם זר נוסף, כי בליגה שלנו ג'יימס משחק 5, מה שיכול לאפשר לעשות רוטציה של מי יישחק.
אבל אני לא כ"כ בטוח שמכבי חושבים שהוא יכול לשחק 4, בטח לא אחרי שה-4 הקודם של מכבי היה בלו, עם הקליעה האבסולוטית משלוש.
חבל, כי אולי סופסוף היינו יכולים לקבל גם הגנה וגם ריבאונד מעמדה 4, ואת הכסף להשקיע בעמדה 1 ו5
02 יולי 2012, 07:13
חנו'ש כתב:אני די בספק אם ניתן יהיה לשחזר את ההצלחה של צמד הפ"פ במידה וינסו להביא צמד דומה להם בתכונותיו.
אני עדיין חושבת שחלק גדול מההצלחה של אותה עונה היה בשל החיבור המוצלח וההתאמה של הצמד לשחקנים האחרים שבעיקרם היה איידסון.
איידסון השלים בצורה נהדרת בדיוק מה שהיה חסר לצמד - ניהול וחוכמת משחק.
אם מכבי תנסה לשחזר את השנה את הצמד עם שחקן כמו סמית' ב-3, אני לא ממש רואה את זה עובד.
אולי רק בתנאי שהלפרין יצליח להיכנס לנעליים של צ'אקי (או אולי פניני??), ואני לא בטוחה שניתן לסמוך על זה.
אבל בוא נתחיל קודם בזה שהלפרין יחתום סופית על חוזה....
02 יולי 2012, 07:15
02 יולי 2012, 07:16
er79 כתב:חנו'ש כתב:אני די בספק אם ניתן יהיה לשחזר את ההצלחה של צמד הפ"פ במידה וינסו להביא צמד דומה להם בתכונותיו.
אני עדיין חושבת שחלק גדול מההצלחה של אותה עונה היה בשל החיבור המוצלח וההתאמה של הצמד לשחקנים האחרים שבעיקרם היה איידסון.
אם מכבי תנסה לשחזר את השנה את הצמד עם שחקן כמו סמית' ב-3, אני לא ממש רואה את זה עובד.
אולי רק בתנאי שהלפרין יצליח להיכנס לנעליים של צ'אקי (או אולי פניני??), ואני לא בטוחה שניתן לסמוך על זה.
הם לא ממש דומים לפ"פ בתכונות. לגבי אידסון כסוג של לינק, זה נכון, לא הייתי בונה על הלפרין כדמות מפתח בסנריו הזאת, וכבר הסברתי קודם לכן למה.
02 יולי 2012, 07:16
חנו'ש כתב:אני די בספק אם ניתן יהיה לשחזר את ההצלחה של צמד הפ"פ במידה וינסו להביא צמד דומה להם בתכונותיו.
02 יולי 2012, 07:18
02 יולי 2012, 07:19
קודי כתב:אתם באמת לא שפויים, הא?
אתם מתקוטטים כאן אם עדיף את מקלאב או את בוורלי, כשלמכבי אין כסף להשאיר את פאקינג יוגב אוחיון?
לבוורלי יש חוזה של משהו כמו מיליון יורו ברוסיה ואם הוא ירצה לצאת ממנו הוא יצטרך גם לפצות את הקבוצה שלו בסכום יפה. מקאלב בכלל יכול לקבל היום בקלות 2-3 מיליון דולר והביי אאוט שסיינה מבקשת עליו הוא 2 מיליון יורו. אלה שחקנים שהם אפילו לא באזור החיוג של מכבי ולכן חבל על המילים. צריכים להתמקד בכל מיני היקמנים ושחקנים באזור המחיר של 500 אלף דולר ומטה (שחקנים כמו קיצ'ן).
02 יולי 2012, 07:21
02 יולי 2012, 07:21
Dperk כתב:קודי כתב:אתם באמת לא שפויים, הא?
אתם מתקוטטים כאן אם עדיף את מקלאב או את בוורלי, כשלמכבי אין כסף להשאיר את פאקינג יוגב אוחיון?
לבוורלי יש חוזה של משהו כמו מיליון יורו ברוסיה ואם הוא ירצה לצאת ממנו הוא יצטרך גם לפצות את הקבוצה שלו בסכום יפה. מקאלב בכלל יכול לקבל היום בקלות 2-3 מיליון דולר והביי אאוט שסיינה מבקשת עליו הוא 2 מיליון יורו. אלה שחקנים שהם אפילו לא באזור החיוג של מכבי ולכן חבל על המילים. צריכים להתמקד בכל מיני היקמנים ושחקנים באזור המחיר של 500 אלף דולר ומטה (שחקנים כמו קיצ'ן).
אתה אומר שהפכנו להיות הפועל מגדל?
02 יולי 2012, 07:22
Dperk כתב:קודי כתב:אתם באמת לא שפויים, הא?
אתה אומר שהפכנו להיות הפועל מגדל?
02 יולי 2012, 07:22
yzafrir כתב:יאאלה שיחתימו את קיצ'ן ובנקס ונסגור עניין....
האמת זה די מסקרן אותי לראות אם בלאט מסוגל לקחת שחקנים כאלו שיש להם פוטנציאל ולהפוך אותם לפארגו ופרקינס הבאים....מה שבטוח זה לא ימוטט את פדרמן כלכלית ואת המנויים הוא ימכור בכל מקרה....
02 יולי 2012, 07:33
er79 כתב:yzafrir כתב:יאאלה שיחתימו את קיצ'ן ובנקס ונסגור עניין....
האמת זה די מסקרן אותי לראות אם בלאט מסוגל לקחת שחקנים כאלו שיש להם פוטנציאל ולהפוך אותם לפארגו ופרקינס הבאים....מה שבטוח זה לא ימוטט את פדרמן כלכלית ואת המנויים הוא ימכור בכל מקרה....
פדרמן לא ימכור מנויים עם בנקס וקיצ'ן. אם אתה מאמין בזה אתה חי בסרט.
02 יולי 2012, 07:37
yzafrir כתב:יאאלה שיחתימו את קיצ'ן ובנקס ונסגור עניין....
02 יולי 2012, 07:38
לא יודע מה איתך , אבל אני חידשתי את המנוי מזמן וכמוני עשו כבר יותר מ6000 איש .
02 יולי 2012, 07:43
er79 כתב:לא יודע מה איתך , אבל אני חידשתי את המנוי מזמן וכמוני עשו כבר יותר מ6000 איש .
נותרו עוד 5000 מקומות, לא? בוא נראה כמה מהר הם ייחטפו, אם קיצ'ן ובנקס יחתמו במכבי.
02 יולי 2012, 07:50
yzafrir כתב:er79 כתב:לא יודע מה איתך , אבל אני חידשתי את המנוי מזמן וכמוני עשו כבר יותר מ6000 איש .
נותרו עוד 5000 מקומות, לא? בוא נראה כמה מהר הם ייחטפו, אם קיצ'ן ובנקס יחתמו במכבי.
אתה מנוי ?
כי אם אתה חושב שהמנוי יחכה לך לשנה הבאה אתה טועה בגדול .
הזכות למנוי שמורה עד ה-15 ליולי כך שאני מאמין שעד אז יחדשו מעל 9000 איש את המנוי כמו בכל עונה ושאר המנויים (1500) תמיד נמכרים לכאלו שמתחלפים כל כמה עונות....
אני ועוד רבים כמונו מבינים שאין מה לעשות ואם רוצים לשמור על המקום בהיכל גם בעונות רעות (והיו לנו כאלו בשנות ה-90 ) אז חייבים לחדש את המנוי ובמקרה הכי גרוע (אישית לא הגעתי לשם ) למכור את כל הכרטיסים לאותה עונה ....