פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים החדש

02 יולי 2012, 07:02

אני אוהב את המחשבה על צמד תאומים חדש בברלי והיקמן, ויש להם גם יתרון על הצמד פ"פ בכך ששניהם יכולים לייצר נקודות והרבה.

זה בערך היתרון היחיד. החסרון הוא שכונה מארץ השכונות. אבל חבל על הויכוח, גם אף אחד לא יצליח פה לשכנע אותו שהציוות של היקמן את בברלי הוא מבורך, וגם למזלי יש לבברלי חוזה בספרקט+בייאאוט, ומכבי לא יקחו אותו.

02 יולי 2012, 07:06

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לפי פיק
Source: Ex-Gator Alex Tyus will pay Macc Ashdod $50k and opt OUT of next season's deal by July 15th.

למי שלא הבין, טיוס ישלם 50K וייצא מהחוזה שלו עד ה-15 ביולי..אז כן יגיע? רק הוא וליאור ב-4? לא אופתע

יש את ג'יימס, שביורוליג הוא אחלה 4 הגנתי ליד סנטר התקפי כמו שרמאן

אני גם חושב שזה מה שיקרה, והאמת זה לא כזה רע. אולי השם הוא פחות סקסי מכל מיני דולמנים, אבל אני בכלל לא בטוח שהוא פחות יעיל.
זה גם יאפשר למכבי להחזיק סגל עם זר נוסף, כי בליגה שלנו ג'יימס משחק 5, מה שיכול לאפשר לעשות רוטציה של מי יישחק.

אבל אני לא כ"כ בטוח שמכבי חושבים שהוא יכול לשחק 4, בטח לא אחרי שה-4 הקודם של מכבי היה בלו, עם הקליעה האבסולוטית משלוש.
חבל, כי אולי סופסוף היינו יכולים לקבל גם הגנה וגם ריבאונד מעמדה 4, ואת הכסף להשקיע בעמדה 1 ו5

02 יולי 2012, 07:06

אם אתה מחפש ניהול משחק אז להפקיד את הכדור בידים של מקאלב והיקמן זה לא פחות התאבדות .
אני לא טוען שבברלי שחקן טוב ממקאלב אלא שסגנון המשחק שלהם מאוד דומה . שניהם לא רכזים קלאסים אלא קומבו גארדים שיכולים לשחק גם רכזים בדיוק כמו שפארגו היה . הלפרין צריך להיות גורם מאזן כמו שאיידסון היה .
ההכרות של הלפרין עם בברלי נותנת גם יתרון מסויים .
ואגב גם בפרטיזן מקאלב היה שחקן דיי סוליסט שמאבד 2.5 כדורים למשחק ולא איזה רכז קבוצתי שמסדר את ההתקפה העומדת של פרטיזן . היו לה שחקנים אחרים למשחק המסודר...

02 יולי 2012, 07:07

אני די בספק אם ניתן יהיה לשחזר את ההצלחה של צמד הפ"פ במידה וינסו להביא צמד דומה להם בתכונותיו.
אני עדיין חושבת שחלק גדול מההצלחה של אותה עונה היה בשל החיבור המוצלח וההתאמה של הצמד לשחקנים האחרים שבעיקרם היה איידסון.
איידסון השלים בצורה נהדרת בדיוק מה שהיה חסר לצמד - ניהול וחוכמת משחק.
אם מכבי תנסה לשחזר את השנה את הצמד עם שחקן כמו סמית' ב-3, אני לא ממש רואה את זה עובד.
אולי רק בתנאי שהלפרין יצליח להיכנס לנעליים של צ'אקי (או אולי פניני?? :unsure ), ואני לא בטוחה שניתן לסמוך על זה.
אבל בוא נתחיל קודם בזה שהלפרין יחתום סופית על חוזה.... :whistle

02 יולי 2012, 07:10

jol9 כתב:
felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לפי פיק
Source: Ex-Gator Alex Tyus will pay Macc Ashdod $50k and opt OUT of next season's deal by July 15th.

למי שלא הבין, טיוס ישלם 50K וייצא מהחוזה שלו עד ה-15 ביולי..אז כן יגיע? רק הוא וליאור ב-4? לא אופתע

יש את ג'יימס, שביורוליג הוא אחלה 4 הגנתי ליד סנטר התקפי כמו שרמאן

אני גם חושב שזה מה שיקרה, והאמת זה לא כזה רע. אולי השם הוא פחות סקסי מכל מיני דולמנים, אבל אני בכלל לא בטוח שהוא פחות יעיל.
זה גם יאפשר למכבי להחזיק סגל עם זר נוסף, כי בליגה שלנו ג'יימס משחק 5, מה שיכול לאפשר לעשות רוטציה של מי יישחק.

אבל אני לא כ"כ בטוח שמכבי חושבים שהוא יכול לשחק 4, בטח לא אחרי שה-4 הקודם של מכבי היה בלו, עם הקליעה האבסולוטית משלוש.
חבל, כי אולי סופסוף היינו יכולים לקבל גם הגנה וגם ריבאונד מעמדה 4, ואת הכסף להשקיע בעמדה 1 ו5

אני זוכר את ג'יימס קולע שלשות מדי פעם בבני השרון, אולי זה יקרה גם במכבי? :neutral

02 יולי 2012, 07:13

חנו'ש כתב:אני די בספק אם ניתן יהיה לשחזר את ההצלחה של צמד הפ"פ במידה וינסו להביא צמד דומה להם בתכונותיו.
אני עדיין חושבת שחלק גדול מההצלחה של אותה עונה היה בשל החיבור המוצלח וההתאמה של הצמד לשחקנים האחרים שבעיקרם היה איידסון.
אם מכבי תנסה לשחזר את השנה את הצמד עם שחקן כמו סמית' ב-3, אני לא ממש רואה את זה עובד.
אולי רק בתנאי שהלפרין יצליח להיכנס לנעליים של צ'אקי (או אולי פניני?? :unsure ), ואני לא בטוחה שניתן לסמוך על זה.

הם לא ממש דומים לפ"פ בתכונות. לגבי אידסון כסוג של לינק, זה נכון, לא הייתי בונה על הלפרין כדמות מפתח בסנריו הזאת, וכבר הסברתי קודם לכן למה.

02 יולי 2012, 07:15

בברלי?? מקאלב???? יותר בכיוון של קיצ'ן ומורן רוט... לפחות אחד מהם רכז טבעי

02 יולי 2012, 07:16

er79 כתב:
חנו'ש כתב:אני די בספק אם ניתן יהיה לשחזר את ההצלחה של צמד הפ"פ במידה וינסו להביא צמד דומה להם בתכונותיו.

הם לא ממש דומים לפ"פ בתכונות. לגבי אידסון כסוג של לינק, זה נכון, לא הייתי בונה על הלפרין כדמות מפתח בסנריו הזאת, וכבר הסברתי קודם לכן למה.

מי לא דומה?? :neutral

02 יולי 2012, 07:16

אגב , בתכנון המקורי פארגו היה אמור להיות השחקן המחליף בעמדה 1 במקום טורנס הצעיר ומכבי חיפשה בזמנו עוד שחקן לעמדה 2 .
כשלא מצאו והבינו שזה עובד טוב כשהצמד על המגרש ביחד הפסיקו לחפש שוטינג גארד נוסף .
נראה לי שאז דיויד התחיל להתאהב בשחקנים שהם קומבו גארדים וששניים כאלו יהיו על המגרש יחד...

לגבי עמדה 4 , לזרוק למים את טיוס כמחילף לאליהו זה לא הוגן כלפיו . חייבים להביא זר בעמדה הזאת ואת טיוס לשים בעמדה 5 כסנטר שלישי במקום ג'יימס שהופך להיות זר מאוד יקר בעקבות עליית המס שלו...

02 יולי 2012, 07:18

אתם באמת לא שפויים, הא?
אתם מתקוטטים כאן אם עדיף את מקלאב או את בוורלי, כשלמכבי אין כסף להשאיר את פאקינג יוגב אוחיון?
לבוורלי יש חוזה של משהו כמו מיליון יורו ברוסיה ואם הוא ירצה לצאת ממנו הוא יצטרך גם לפצות את הקבוצה שלו בסכום יפה. מקאלב בכלל יכול לקבל היום בקלות 2-3 מיליון דולר והביי אאוט שסיינה מבקשת עליו הוא 2 מיליון יורו. אלה שחקנים שהם אפילו לא באזור החיוג של מכבי ולכן חבל על המילים. צריכים להתמקד בכל מיני היקמנים ושחקנים באזור המחיר של 500 אלף דולר ומטה (שחקנים כמו קיצ'ן).

02 יולי 2012, 07:19

קודי כתב:אתם באמת לא שפויים, הא?
אתם מתקוטטים כאן אם עדיף את מקלאב או את בוורלי, כשלמכבי אין כסף להשאיר את פאקינג יוגב אוחיון?
לבוורלי יש חוזה של משהו כמו מיליון יורו ברוסיה ואם הוא ירצה לצאת ממנו הוא יצטרך גם לפצות את הקבוצה שלו בסכום יפה. מקאלב בכלל יכול לקבל היום בקלות 2-3 מיליון דולר והביי אאוט שסיינה מבקשת עליו הוא 2 מיליון יורו. אלה שחקנים שהם אפילו לא באזור החיוג של מכבי ולכן חבל על המילים. צריכים להתמקד בכל מיני היקמנים ושחקנים באזור המחיר של 500 אלף דולר ומטה (שחקנים כמו קיצ'ן).

אתה אומר שהפכנו להיות הפועל מגדל?

02 יולי 2012, 07:21

יאאלה שיחתימו את קיצ'ן ובנקס ונסגור עניין....
האמת זה די מסקרן אותי לראות אם בלאט מסוגל לקחת שחקנים כאלו שיש להם פוטנציאל ולהפוך אותם לפארגו ופרקינס הבאים....מה שבטוח זה לא ימוטט את פדרמן כלכלית ואת המנויים הוא ימכור בכל מקרה....

02 יולי 2012, 07:21

Dperk כתב:

לא צריך להגזים, אנחנו עדיין דרגה אחת מעל מגדל אבל רחוקים מאוד מאזור הצמרת של היורוליג.

02 יולי 2012, 07:22

Dperk כתב:

הוא כל עונה פסימי מטבעו. דווקא הקיץ ייתכו וסוף סוף נבואות הפסימיות שלו תתגשם, אבל אני עדיין חושב שמכבי תשקיע יותר מחצי מליון דולר על עמדת הגארד הנוסף ועל עמדת הסנטר. נחכה ונראה.

02 יולי 2012, 07:22

yzafrir כתב:יאאלה שיחתימו את קיצ'ן ובנקס ונסגור עניין....
האמת זה די מסקרן אותי לראות אם בלאט מסוגל לקחת שחקנים כאלו שיש להם פוטנציאל ולהפוך אותם לפארגו ופרקינס הבאים....מה שבטוח זה לא ימוטט את פדרמן כלכלית ואת המנויים הוא ימכור בכל מקרה....

פדרמן לא ימכור מנויים עם בנקס וקיצ'ן. אם אתה מאמין בזה אתה חי בסרט.

02 יולי 2012, 07:33

er79 כתב:

פדרמן לא ימכור מנויים עם בנקס וקיצ'ן. אם אתה מאמין בזה אתה חי בסרט.

לא יודע מה איתך , אבל אני חידשתי את המנוי מזמן וכמוני עשו כבר יותר מ6000 איש .
אני מחדש את המנוי בעיקר בשביל לא לאבד את המקום שלי בהיכל כי יש רשימת המתנה גדולה מאוד לכל מנוי (בטח במקומות הטובים) שמתפנה .
אם אנשים לא יחדשו מנוי זו הזדמנות טובה להרבה כאלו שממתינים שנים למנוי לתפוס את המקום שלהם .
בזכות שנות ה-90 הגרועות יחסית הצלחתי לעבור משער 11 לאיפה שאני יושב היום...

כל המנויים ימכרו בלי קשר לאיך יראה הסגל (וזה מאוד עצוב , אבל זה המציאות...)

02 יולי 2012, 07:37

אוי ואבוי.

בלאט הוא מאמן כדורסל ולא קוסם. הוא לא יכול להפוך שחקנים למה שהם לא מסוגלים להיות.
פארגו שחקן מאוד מאוד מוכשר ואין מה להשוות אותו לבנקס או קיצ'ן, עד הודעה חדשה.
לגבי פרקינס, הוא אומנם לא עילוי התקפי, או בעל אפסייד כמו של ג'רמי, אבל הוא שומר יוצא מן הכלל והתאים בקונסטרוקציה של הסגל ההוא עם אידסון ופארגו. לדעתי, בסגל אחר, הוא היה עלול להוות אכזבה.

02 יולי 2012, 07:38

נותרו עוד 5000 מקומות, לא? בוא נראה כמה מהר הם ייחטפו, אם קיצ'ן ובנקס יחתמו במכבי.

02 יולי 2012, 07:43

er79 כתב:

נותרו עוד 5000 מקומות, לא? בוא נראה כמה מהר הם ייחטפו, אם קיצ'ן ובנקס יחתמו במכבי.

אתה מנוי ?
כי אם אתה חושב שהמנוי יחכה לך לשנה הבאה אתה טועה בגדול .
הזכות למנוי שמורה עד ה-15 ליולי כך שאני מאמין שעד אז יחדשו מעל 9000 איש את המנוי כמו בכל עונה ושאר המנויים (1500) תמיד נמכרים לכאלו שמתחלפים כל כמה עונות....
אני ועוד רבים כמונו מבינים שאין מה לעשות ואם רוצים לשמור על המקום בהיכל גם בעונות רעות (והיו לנו כאלו בשנות ה-90 ) אז חייבים לחדש את המנוי ובמקרה הכי גרוע (אישית לא הגעתי לשם ) למכור את כל הכרטיסים לאותה עונה ....

02 יולי 2012, 07:50

yzafrir כתב:
er79 כתב:

אתה מנוי ?
כי אם אתה חושב שהמנוי יחכה לך לשנה הבאה אתה טועה בגדול .
הזכות למנוי שמורה עד ה-15 ליולי כך שאני מאמין שעד אז יחדשו מעל 9000 איש את המנוי כמו בכל עונה ושאר המנויים (1500) תמיד נמכרים לכאלו שמתחלפים כל כמה עונות....
אני ועוד רבים כמונו מבינים שאין מה לעשות ואם רוצים לשמור על המקום בהיכל גם בעונות רעות (והיו לנו כאלו בשנות ה-90 ) אז חייבים לחדש את המנוי ובמקרה הכי גרוע (אישית לא הגעתי לשם ) למכור את כל הכרטיסים לאותה עונה ....

מי שלא חידש את המנוי עד עכשיו (עם 10% הנחה) כבר לא יחדש עד ה-15 לחודש. הרי לכל בעל מנוי היה למעלה מחודש לחדש ולשלם 10% פחות (שזה המון כסף במחירי המנוי הנוכחי), כך שמי שלא עשה את זה כבר לא יחדש במחיר המלא. אני מזכיר לך שבכל שנה מכבי מפרסמת או מדליפה את מספר המנויים במהלך הקיץ בשביל להראות את ההענות הגדולה ולגרום לנוספים להצטרף "אחרת יהיה מאוחר מדי" ואילו "משום מה" השנה זה לא קורה.
נושא נעול