yarinsaky כתב:עזבו, קיץ רע ומתסכל. עכשיו גם גל חום שאין לו סוף לפי התחזית.
כל שבוע אומרים בתחזית שיש עלייה
בסוף אוגוסט אני עושה בופה ארוחת בוקר על האספלט אם מישהו רוצה לשריין מקום
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:עזבו, קיץ רע ומתסכל. עכשיו גם גל חום שאין לו סוף לפי התחזית.
חנו'ש כתב:אם נכונות השמועות על מאצ'בן, אז ההתנהלות של מכבי לא ממש ברורה לי.
למכבי יש בכלל מושג אם הם רוצים אותו או לא??
Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:עזבו, קיץ רע ומתסכל. עכשיו גם גל חום שאין לו סוף לפי התחזית.
yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:אם נכונות השמועות על מאצ'בן, אז ההתנהלות של מכבי לא ממש ברורה לי.
כשאומרים מכבי למי מתכוונים בעצם ?
מבלאט למשל לא שמעתי מילה וחצי מילה עליו . למעשה חוץ מהפרסום המפוקפק הזה ב ONE אין בכלל התייחסות אליו כשחקן שהוא אופצייה לשנה הבאה.
כאילו התאדה לו יחד עם החוזה בחום.
yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:עזבו, קיץ רע ומתסכל. עכשיו גם גל חום שאין לו סוף לפי התחזית.
ביצה עין וכזה ? אנחנו כבר באים, יהיה אחלה מפגש פורום.
Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:אם נכונות השמועות על מאצ'בן, אז ההתנהלות של מכבי לא ממש ברורה לי.
מבלאט למשל לא שמעתי מילה וחצי מילה עליו . למעשה חוץ מהפרסום המפוקפק הזה ב ONE אין בכלל התייחסות אליו כשחקן שהוא אופצייה לשנה הבאה.
הדבר הכי חשוב שבלאט אמר היה ביציע העיתונות כשהוא בעצם אמר שאם בלו פורש אז יביאו PF זר..לא אמר שפשוט מצ'באן יחזור אלא שיביאו PF ואז שהזכירו את מצ'באן אז ראו שטיפה לא נוח לו כי הוא לא רוצה פשוט להגיד ''הוא לא יהיה פה''
מצ'באן הוא בול מהשחקנים שאפשר להכניס עליהם הרבה מאוד כסף בשוק האירופאי אם מוצאים את הפראייר התורן
ראשי מכבי צריכים לעבור השתלמות אצל בעלי קאחה שמכר את באטיסטה ובאראץ' במעל לשני מליוןyarinsaky כתב:Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:עזבו, קיץ רע ומתסכל. עכשיו גם גל חום שאין לו סוף לפי התחזית.
ביצה עין וכזה ? אנחנו כבר באים, יהיה אחלה מפגש פורום.
מה שמבקשים..אני עושה לפי REQUEST
yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:אם נכונות השמועות על מאצ'בן, אז ההתנהלות של מכבי לא ממש ברורה לי.
אני בבוקר אוכל רק קורנפלקס.
Holiday_Armadillo כתב:אני בבוקר אוכל רק קורנפלקס.
אם מצאו דרך להכין קפה בפחית שימורים אז אפשר למצוא דרך להכין קורנפלקס על אספלט
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בבוקר אוכל רק קורנפלקס.
חח אני צוחק, בבוקר אני אוכל פשוט את מה שאמא שמה על השולחן. וזה יכול להיות כל דבר.
tomerp כתב:זוכרים שלפני חודש אמרתי שמדלי מאוד קרוב?
אז עכשיו אמרו לי שלפני חודש הוא הסכים על כל הסעיפים בחוזה חוץ מסעיף הכסף....ומכבי לא הסכימו לדרישות שלו ואז נהייתה התרחקות....
ולפני שבוע מכבי הציעה הצעה משופרת יותר+עוד כמה סעיפים(שאני לא יודע אותם) שגרמו למדלי לסכם....ולפני יומיים מדלי וסוכנו העבירו את החוזה חתום למכבי ורק נשארה חתימה של מכבי, וכאמור מכבי אמורה לחתום בקרוב וגם בימים הקרובים תצא הודעה רשמית באתר של מכבי....
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בבוקר אוכל רק קורנפלקס.
חח אני צוחק, בבוקר אני אוכל פשוט את מה שאמא שמה על השולחן. וזה יכול להיות כל דבר.
תתחיל ללמוד לבשל
אז עכשיו אמרו לי שלפני חודש הוא הסכים על כל הסעיפים בחוזה חוץ מסעיף הכסף....ומכבי לא הסכימו לדרישות שלו ואז נהייתה התרחקות....
ולפני שבוע מכבי הציעה הצעה משופרת יותר+עוד כמה סעיפים(שאני לא יודע אותם) שגרמו למדלי לסכם....ולפני יומיים מדלי וסוכנו העבירו את החוזה חתום למכבי ורק נשארה חתימה של מכבי, וכאמור מכבי אמורה לחתום בקרוב וגם בימים הקרובים תצא הודעה רשמית באתר של מכבי....
זה מזכיר לי את ONE שאמרו על מקאלב ומכבי שהם הסכימו על הכל חוץ מהכסף..כאילו זה דבר שולי ביותר
מצד שני היה לי ברור ברגע שאמרו שהוא סיכם\חצי חתם במכבי שזה היה בגלל שהשתחרר למכבי כסף אחרי העזיבה של לאנגפורד והנדריקס
Holiday_Armadillo כתב:זה מזכיר לי את ONE שאמרו על מקאלב ומכבי שהם הסכימו על הכל חוץ מהכסף..כאילו זה דבר שולי ביותר
מצד שני היה לי ברור ברגע שאמרו שהוא סיכם\חצי חתם במכבי שזה היה בגלל שהשתחרר למכבי כסף אחרי העזיבה של לאנגפורד והנדריקס
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה מזכיר לי את ONE שאמרו על מקאלב ומכבי שהם הסכימו על הכל חוץ מהכסף..כאילו זה דבר שולי ביותר
הם אמרו דבר כזה?
felix_r כתב:חנו'ש כתב:אם נכונות השמועות על מאצ'בן, אז ההתנהלות של מכבי לא ממש ברורה לי.
ההנהלה רוצה, כי במילא משלמת לו, ואילו בלאט לא רוצה
gandya כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אם נכונות השמועות על מאצ'בן, אז ההתנהלות של מכבי לא ממש ברורה לי.
ההנהלה רוצה, כי במילא משלמת לו, ואילו בלאט לא רוצה
שטויות במיץ.
ההנהלה יכולה להפטר מהחוזה של מאצבאן בקלות, אולי אפילו לעשות כמה בוחטות על הדרך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים