פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

01 יוני 2013, 18:59

Thorin כתב:בתכלס אני חושב שכל הפורום מבין שבספטמבר ינחתו כאן שחקני דרג ז' באירופה בנוסף לקפיץ 4.5 אמריקאי חסר שכל שבלאט כל כך אוהב.
כולנו נהנים לשחק במשחק הזה כי יש עוד שלושה חודשים עד תחילת משחקי ההכנה.
בסופו של דבר יהיה לכולנו מאוד משעמם להתעסק בלוגאנים ובהיקמנים עד ספטמבר , למרות שכולנו יודעים שזה בדיוק מה שנקבל ממשפחת פדרמן.

כי זו התקופה היפה של הכדורסל במכבי (בשנים האחרונות) - יוני עד ספטמבר....כשעוד חולמים אופטימית.

01 יוני 2013, 19:15

סילבר כתב:
yzafrir כתב:ניסיון נוסף לסגל מקוצץ :
1-2 פארגו (1.8) , ג'אקסון (800K השאלה מצסק"א ) או טייריס רייס (500K) ואם רוצים ממש לחסוך אז אפשר להביא את אדריאן בנקס , מקל (300K) , הלפרין (400K) , שון דאוסן (150K )
3 סמית' (1 מליון ) או מאחיה (800K ) , פניני (400K) .
4 ליאור (500K) , קלאתס ( 350K) , טיוס (350K)
5 ג'יימס ( 300K חוזה נוכחי או 600K חוזה חדש ) , זר ( 1 מליון )

הסכומים בנטו !!!
לאנדסברג מושאל . אוחיון בקובאן

מסתבר שאני לא לבד בעניין בנקס.
יופי של סגל למרות שאני מעדיף את הופסון הצעיר הפזיז והאטרקטיבי על פני דויין-מניה בטוחה+לא לקלקל את מה שכבר עובד-סמית.

למה להרוס את דאוסן. לא מספיק שהורסים את שגב?
להשאיל את לנדסברג? מלך הסלים של השנה שעברה? בכל זאת נותן לו עונה נוספת.

לגבי פניני , הייתי מציע לו חוזה לעוד 3 שנים בסכום של 280-300K בתמורה לביטול החוזה הנוכחי....(ומשאיל אותו אחרי שהוא חותם חחחח )

:clap2

ללאנדסברג שהראה כלום ושום דבר אתה רוצה לתת עונה נוספת, אבל את סמית' שנותן כאן שתי עונות טובות, אתה רוצה לזרוק... הרבה הגיון יש כאן.

בנקס? כאחד משני הזרים הבכירים בקו האחורי??

01 יוני 2013, 20:14

בנקס הוא למקרה שיחליטו על זר אחד בכיר . זה שחקן שיכול לעשות את הקפיצה לדעתי במיוחד אחרי העונה הטובה שלו באיטליה . גם היחסים הטובים שלו עם בלאט וגם עם פארגו יכולים לעזור להתאקלמות...

01 יוני 2013, 21:32

yzafrir כתב:בנקס הוא למקרה שיחליטו על זר אחד בכיר . זה שחקן שיכול לעשות את הקפיצה לדעתי במיוחד אחרי העונה הטובה שלו באיטליה . גם היחסים הטובים שלו עם בלאט וגם עם פארגו יכולים לעזור להתאקלמות...

אתה רוצה להגיד לי שצסק"א תחתים את בנקס ובלאט ?

02 יוני 2013, 06:29

אדגר פו כתב:
yzafrir כתב:בנקס הוא למקרה שיחליטו על זר אחד בכיר . זה שחקן שיכול לעשות את הקפיצה לדעתי במיוחד אחרי העונה הטובה שלו באיטליה . גם היחסים הטובים שלו עם בלאט וגם עם פארגו יכולים לעזור להתאקלמות...

אתה רוצה להגיד לי שצסק"א תחתים את בנקס ובלאט ?

בקצב הזה צסק"א תחתים את בלאט בתור עוזר מאמן שני תחת פיל ג'אקסון ...

02 יוני 2013, 09:00

ללאנדסברג שהראה כלום ושום דבר אתה רוצה לתת עונה נוספת, אבל את סמית' שנותן כאן שתי עונות טובות, אתה רוצה לזרוק... הרבה הגיון יש כאן.

לנדסברג מאוד כשרוני. להכנס למערכת לחוצה של מכבי לא פשוטה ראה אנטוני פרקר. תן לילד עוד עונה בא יוכל להראות את מה שהוא אמור לספק.

סמית האפור לא שווה מליון. הוא שחקן טוב, אישיות מיוחדת, שומר טוב אבל לא שווה מעל 600K. עד לאן ירדו הסטנדרטים שלך? תאודוסיץ 1.8M וסמית 1M?????
אמריקאים טובים בעמדה 3 יש בשפע. יש אחד, דייויד בלאט שהקיץ יתפנה לטובת הקבוצה, שיעבוד קצת וימצא.

02 יוני 2013, 11:45

סילבר כתב:

לנדסברג מאוד כשרוני. להכנס למערכת לחוצה של מכבי לא פשוטה ראה אנטוני פרקר. תן לילד עוד עונה בא יוכל להראות את מה שהוא אמור לספק.

סמית האפור לא שווה מליון. הוא שחקן טוב, אישיות מיוחדת, שומר טוב אבל לא שווה מעל 600K. עד לאן ירדו הסטנדרטים שלך? תאודוסיץ 1.8M וסמית 1M?????
אמריקאים טובים בעמדה 3 יש בשפע. יש אחד, דייויד בלאט שהקיץ יתפנה לטובת הקבוצה, שיעבוד קצת וימצא.

לאנדסברג מאוד כשרוני, רק שגם נגד הקבוצות המקומיות, מולן אמור לו להיות קל יותר, הוא נראה כמו כלום.
אפשר לתת גם הזדמנות נוספת למדלי, בדיוק מאותן הסיבות. לא רואה כאן הבדל.

לאנדסברג הוא אחד הכשלונות הגדולים של העונה הזאת, וזה לא ממש מעודד לקראת ההמשך.

לגבי סמית' - מליון זה יותר מדי, אני מסכים. השווי האמיתי של סמית' לדעתי הוא בערך 700-800K.
העניין עם השפע של השחקנים בעמדה הזאת, זאת פשוט אגדה אורבנית מהסוג החוזר על עצמו. יש בכל עמדה שחקנים שאפשר להמר עליהם.
הנה, היקמן הגיע לכאן בכלום כסף, וניפק מספרים כמעט כמו של ספאנוליס... זה לא אומר כלום.
כולנו רואים כדורסל איזה יום יומיים, ואנחנו יודעים שלפגוע בול בשחקן, שיתאים וישתלב מייד, וגם ייתן תפוקה מקצועית נאה, זה דבר קשה מאוד.
לאידסון לקח עונה להתחבר, לסמית' חצי עונה, גם לפארקר הגדול זה לקח חצי עונה.

בין לבין, הסתובבו כאן כל מיני שחקנים כמו אנדרסון, יסאייטיס וביופורד (כל אחד ובעיותיו) ובטח עוד איזה אחד שניים שאני לא זוכר.
אז מכבי יכולה להמר ולהביא סמול בסכום של 400K, אבל הסיכון כאן עולה על הרווח הפוטנציאלי. אם הרווח הזה יאפשר להביא לכאן שחקן באמת טוב
לקו האחורי, אז אולי זה הדבר הנכון, אבל שנינו יודעים שזה לא המצב.

02 יוני 2013, 12:13

אני לא יודע מה זה שווי שוק אמיתי או שווי שוק לא אמיתי, שחקן בסופו של דבר שווה כמו שהקבוצה ששילמה עליו הכי הרבה, בפועל, בקיץ הרלוונטי.
גם איידסון לא היה שווה את השכר שלו בברצלנה ,לכאורה, אבל זה מה שהם חשבו שהוא שווה בקיץ ההוא שהוא עזב את מכבי, אחרי זה הם ראו שזה היה מוגזם מבחינתם וחתכו ענייין.

כלומר, סמית' יכול להיות שווה לצסק"א או ברצלונה יותר ממה שאנחנו מעריכים כשווי האמיתי שלו, או לפי המושגים של מכבי לגבי שווי שחקן.

חוץ מזה, בלי קשר, אני לא מוצא שום דבר מיוחד בכישרון ההתקפי של סמית', בעיניי הוא שחקן די סתמי מהבחינה הזאת,שחקן שבלאט דחף לדקות משחק בלתי מוגבלות בעיקר כי הוא יציב מבחינה הגנתית והוא באמת שחקן הגנה מעולה.

אם מכבי יכולה להשאיר אותו ולהצמיד אליו כשרונות התקפיים רציניים בקו האחורי אז סבבה אגוזים. אם לא אז לא, ממש לא טרגדיה.

בעצם אנחנו יודעים שיש סיכוי שסמית' ישאר הכוכב של מכבי גם בשנה הבאה.

02 יוני 2013, 12:45

אם התקציב של מכבי לא יגדל משמעותית אז אין בכלל מה לדבר על היורוליג שנה הבאה כי המצב רק ילך וידרדר ... אם השנה עלינו בקושי להצלבה , בקצב הזה שנה הבאה תיהיה קבוצה שהצלבה זה בגדר חלום מבחינתה .
אלא אם יהיה למכבי מזל משמיים ויצליחו בכל ההימורים שיגיעו בסופו של דבר....
כרגע נשאר לנו רק לפנטז...

02 יוני 2013, 14:15

אדגר פו כתב:אני לא יודע מה זה שווי שוק אמיתי או שווי שוק לא אמיתי, שחקן בסופו של דבר שווה כמו שהקבוצה ששילמה עליו הכי הרבה, בפועל, בקיץ הרלוונטי.
גם איידסון לא היה שווה את השכר שלו בברצלנה ,לכאורה, אבל זה מה שהם חשבו שהוא שווה בקיץ ההוא שהוא עזב את מכבי, אחרי זה הם ראו שזה היה מוגזם מבחינתם וחתכו ענייין.

כלומר, סמית' יכול להיות שווה לצסק"א או ברצלונה יותר ממה שאנחנו מעריכים כשווי האמיתי שלו, או לפי המושגים של מכבי לגבי שווי שחקן.

חוץ מזה, בלי קשר, אני לא מוצא שום דבר מיוחד בכישרון ההתקפי של סמית', בעיניי הוא שחקן די סתמי מהבחינה הזאת,שחקן שבלאט דחף לדקות משחק בלתי מוגבלות בעיקר כי הוא יציב מבחינה הגנתית והוא באמת שחקן הגנה מעולה.

אם מכבי יכולה להשאיר אותו ולהצמיד אליו כשרונות התקפיים רציניים בקו האחורי אז סבבה אגוזים. אם לא אז לא, ממש לא טרגדיה.

בעצם אנחנו יודעים שיש סיכוי שסמית' ישאר הכוכב של מכבי גם בשנה הבאה.

זה שאתה מחשיב את ככוכב מדגיש את עליבות הסגל שנבנה השנה. צאסקא יהנו ממנו.

05 יוני 2013, 16:07

במידה וסמית יחליף את ווימס בצסק"T אז הייתי הולך על ווימס בכל הכח(כמובן שזה לא יקרה אבל עדיין רציתי לכתוב את זה)

1.ג'קסון,אוחיון/מקל/רוט
2.מורו,לאנדסברג
3.ווימס,פניני
4.אליהו גיסט
5.ג'יימס,בורוסיס

05 יוני 2013, 16:36

rc4991 כתב:במידה וסמית יחליף את ווימס בצסק"T אז הייתי הולך על ווימס בכל הכח(כמובן שזה לא יקרה אבל עדיין רציתי לכתוב את זה)

1.ג'קסון,אוחיון/מקל/רוט
2.מורו,לאנדסברג
3.ווימס,פניני
4.אליהו גיסט
5.ג'יימס,בורוסיס

אתה לא רוצה להשקיע בסמית' 800K כי זה יגרום לקיצוץ בשאר העמדות,
אבל מוכן להביא את ווימס, שלא יגיע לכאן בפחות מ1.5M (וזה עוד במקרה הטוב)?

05 יוני 2013, 17:09

or163 כתב:
rc4991 כתב:במידה וסמית יחליף את ווימס בצסק"T אז הייתי הולך על ווימס בכל הכח(כמובן שזה לא יקרה אבל עדיין רציתי לכתוב את זה)

1.ג'קסון,אוחיון/מקל/רוט
2.מורו,לאנדסברג
3.ווימס,פניני
4.אליהו גיסט
5.ג'יימס,בורוסיס

בוא נדייק בעובדות
אני לא רוצה להשאיר את סמית בסכומים שהוא יחתום עבורם (900 אלף-מיליון) בגלל שהוא שחקן משלים
ווימס לעומתו שחקן אדיר ושלם שאני יותר מישמח לראות במכבי,כנ"ל פארגו שאני וכל הפורום רוצים פה
אני לא אומר לא להשקיע הרבה כסף (יחסית) על שחקן-שניים וההפך הוא הנכון אבל אני ממש לא חושב שסמית' צריך להיות השחקן הזה

05 יוני 2013, 17:24

rc4991 כתב:
or163 כתב:

1.ג'קסון,אוחיון/מקל/רוט
2.מורו,לאנדסברג
3.ווימס,פניני
4.אליהו גיסט
5.ג'יימס,בורוסיס

בוא נדייק בעובדות
אני לא רוצה להשאיר את סמית בסכומים שהוא יחתום עבורם (900 אלף-מיליון) בגלל שהוא שחקן משלים
ווימס לעומתו שחקן אדיר ושלם שאני יותר מישמח לראות במכבי,כנ"ל פארגו שאני וכל הפורום רוצים פה
אני לא אומר לא להשקיע הרבה כסף (יחסית) על שחקן-שניים וההפך הוא הנכון אבל אני ממש לא חושב שסמית' צריך להיות השחקן הזה

+1 :thumbup

05 יוני 2013, 17:39

מיליון זה באמת סכום שמכבי לא יכולה לשלם עליו. השנתיים האחרונות הוכיחו שהוא שווה סכומים כאלה, אבל פשוט לא במכבי.
ב800 רוב הסיכויים שלא נמצא שחקן יותר טוב ממנו( בטח לא אינגלז שמשום מה הוזכר פה).

07 יוני 2013, 19:32

תאודוסיץ': 2.4M
מקל: 500K
היקמן: 600K
הלפרין: 600K
לאנדסברג: 500K
סמית': 1.25M
פניני: 600K
טיוס: 600K
קלאת'יס: 500K
ג'יימס: 800K
קרסטיץ': 2.6M

סה"כ: 11M ברוטו

שיעמם לי, אז בניתי סגל בעקבות השחרורים הצפויים של צסק"א, אני יודע שבלתי אפשרי, אבל למה לא?

(דרך אגב זאת בדיחה)

07 יוני 2013, 19:35

חזרה של מוריס ?? :rabbi
הלוואי היה שחקן כמוהו היום בשוק משלים את גיימס נפלא

07 יוני 2013, 22:03

די אנשים, היגון משתלט לכם על החשיבה הראציונאלית. תאודוסיץ? קרסטיץ? מוריס שלא שיחק כבר שלוש שנים?
מה קורה איתכם? מכבי במצב העליבות הנוכחי נאבקת עם הפועל ירושליים על שחקנים ספק יולב, לא על שחקנים מהשורה הראשונה באירופה.

07 יוני 2013, 22:47

טוב, בצער רב ובלב כבד אני עושה שינוי מזערי בסגל שלי. אחרי שמושא הפנטזיה שלי פארגו חתם אצל הבולשביקים. קצת מצחיק לקרוא את הכתבה ההזויה מאתר יורו הופס שצסק״א מקצצת וחותכת שחקנים יקרים כדי לחסוך עלויות, וכמה רגעים לאחר מכן מחתימים את פארגו. שכחו מזה, הם הולכים לבנות קבוצה מפלצתית גם העונה. לגבי הסגל שלי, אותו סגל פנטזיה של החתימה שלי, מינוס פארגו+ג׳קסון. כמובן גם מינוס כספי+פניני. סגל זול יותר, פחות טוב, אבל עדיין לוקח אותו בשני ידיים.

07 יוני 2013, 22:53

rc4991 כתב:
or163 כתב:

1.ג'קסון,אוחיון/מקל/רוט
2.מורו,לאנדסברג
3.ווימס,פניני
4.אליהו גיסט
5.ג'יימס,בורוסיס

בוא נדייק בעובדות

נו באמת, אני עדיין לא מבין את השטויות האלו של סמית׳ שחקן משלים. איך אפשר לקרוא לאחד מטובי הסמול פורוורדים באירופה שחקן משלים? הרשה לי לגחך.
הרשה לי לגחך בעצמי...
אני חושב שגם התומכים הנלהבים שלו מסכימים שהוא שחקן משלים
נושא נעול