המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:יצא לי לראות את בן אלטיט פה ושם העונה.
הילד בהחלט מוכשר ויש לו פוטנציאל, אבל אני כרגע אני לא רואה אותו הופך להיות פקטור ברמות הגבוהות בעתיד.
הוא משחק בעמדת סנטר בגובה 2.08 והוא יחסית דקיק. עם מבנה גוף כזה יהיה לו מאוד קשה להתמודד מול סנטרים באירופה.
גובה הוא כבר לא יוסיף, לכן הוא צריך להתמקד בשלב הזה בהעלאת מסה ופיתוח שריר.
itay92 כתב:שמואל1 כתב:יצא לי לראות את בן אלטיט פה ושם העונה.
הילד בהחלט מוכשר ויש לו פוטנציאל, אבל אני כרגע אני לא רואה אותו הופך להיות פקטור ברמות הגבוהות בעתיד.
הוא משחק בעמדת סנטר בגובה 2.08 והוא יחסית דקיק. עם מבנה גוף כזה יהיה לו מאוד קשה להתמודד מול סנטרים באירופה.
או לחלופין לפתח זריקה ולהיות ארבע עם פוטנציאל עצום
Holiday_Armadillo כתב:itay92 כתב:שמואל1 כתב:יצא לי לראות את בן אלטיט פה ושם העונה.
יש לו זריקה גם מחצי מרחק וגם מחוץ לקשת, הוא צריך לעשות את זה יותר כי הוא גם קולע ממש לא רע משם
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:itay92 כתב:שמואל1 כתב:יצא לי לראות את בן אלטיט פה ושם העונה.
יש לו זריקה גם מחצי מרחק וגם מחוץ לקשת, הוא צריך לעשות את זה יותר כי הוא גם קולע ממש לא רע משם
יודע להוריד כדור לריצפה?
rc4991 כתב:אלטיט יכול להיות שחקן גדול ביחס לישראלי
גבוה עם קליעה טובה מבחוץ,אתלטיות ומאסה
לדעתי הוא יותר ארבע אבל יכול לשחק גם סנטר
בכל מקרה הוא כישרון גדול ואני הייתי נותן לו דקות משמעותיות בכל משחק ליגה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אלטיט יכול להיות שחקן גדול ביחס לישראלי
אין לו מאסה, זאת הבעיה ובגלל זה הוא יותר מתאים ל-4
הוא נורא צנום וכשניסה לשמור על שחקנים בעמדה 5 כשקיבל דקות במכבי לא הצליח בזה בגלל שאין לו את הכוח הפיזי
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אלטיט יכול להיות שחקן גדול ביחס לישראלי
אין לו מאסה, זאת הבעיה ובגלל זה הוא יותר מתאים ל-4
הוא נורא צנום וכשניסה לשמור על שחקנים בעמדה 5 כשקיבל דקות במכבי לא הצליח בזה בגלל שאין לו את הכוח הפיזי
דווקא לי הוא נראה די פיזי
אני כמובן מדבר על עמדה ארבע כך שיש הבדל
חנו'ש כתב:עכשיו אני מתה שמכבי יקחו את גביע אירופה רק בשביל לשמוע את ברקו שר שיר לבלאט...
Roni1 כתב:חנו'ש כתב:עכשיו אני מתה שמכבי יקחו את גביע אירופה רק בשביל לשמוע את ברקו שר שיר לבלאט...
??
Holiday_Armadillo כתב:יש היום ראיון עם דיוויד בחדשות הספורט
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־28 אורחים