אשכול אירופי החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופי החדש - קיץ חם במילאנו

הודעהעל ידי itai7 » 19 יולי 2011, 08:51

יאסיסייטיס בטורק טלקום
itai7

הודעהעל ידי אורי » 19 יולי 2011, 09:00

קודי כתב:
אורי כתב:אף שחקן לא היה פועל אחרת, אבל אנחנו גם ככה לא בתרד הנכון.

לא יודע אם "אף שחקן" זו ההגדרה הנכונה. מרבית השחקנים, שיש להם קריירה קצרה ומעדיפים למקסם את ההנכסה בכל שנה, היו נוהגים כמו יותם. זכורים לי כמה שחקנים, דוגמת פארקר ווויצ'יץ וגם פיני גרשון, ליאור אליהו וג'רמי פארגו שויתרו על לא מעט כסף כדי להיות כאן. אני לא מצפה מאף אחד שינהג כך אבל כל אחד מקבל את היחס שהוא עובד בשבילו - מכביסט מקבל יחס של מכביסט ואילו שכיר חרב יחס של שכיר חרב.
פארקר וניקולה קיבלו את הסכומים הכי גדולים בתולדות המועדון להוציא את ארויו... וגם ככה היה מדובר בתקופה שונה שבה מכבי היתה בין המשלמות הגדולות ביורוליג... בקאחה היו קיצוצים והחוזה של ליאור, שרק שנה קודם עזב לטובת הכסף, היה כבד על הקבוצה. ליאור גם העדיף לחזור לגן השעשועים שלו במכבי על פני העבודה עם איבאנוביץ' המטורף.. שום מכביזם ושום נעליים...
אורי

הודעהעל ידי קודי » 19 יולי 2011, 09:18

אורי כתב:
קודי כתב:
אורי כתב:אף שחקן לא היה פועל אחרת, אבל אנחנו גם ככה לא בתרד הנכון.

לא יודע אם "אף שחקן" זו ההגדרה הנכונה. מרבית השחקנים, שיש להם קריירה קצרה ומעדיפים למקסם את ההנכסה בכל שנה, היו נוהגים כמו יותם. זכורים לי כמה שחקנים, דוגמת פארקר ווויצ'יץ וגם פיני גרשון, ליאור אליהו וג'רמי פארגו שויתרו על לא מעט כסף כדי להיות כאן. אני לא מצפה מאף אחד שינהג כך אבל כל אחד מקבל את היחס שהוא עובד בשבילו - מכביסט מקבל יחס של מכביסט ואילו שכיר חרב יחס של שכיר חרב.
פארקר וניקולה קיבלו את הסכומים הכי גדולים בתולדות המועדון להוציא את ארויו... וגם ככה היה מדובר בתקופה שונה שבה מכבי היתה בין המשלמות הגדולות ביורוליג... בקאחה היו קיצוצים והחוזה של ליאור, שרק שנה קודם עזב לטובת הכסף, היה כבד על הקבוצה. ליאור גם העדיף לחזור לגן השעשועים שלו במכבי על פני העבודה עם איבאנוביץ' המטורף.. שום מכביזם ושום נעליים...

זה לא משנה את העובדה שפארקר, וויצ'יץ ואליהו היו יכולים להרוויח במקום אחר הרבה יותר מאשר במכבי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 19 יולי 2011, 10:04

אם הלפרין חותם במדריד ליותר משנה , הוא כנראה סיים את דרכו עם מכבי אלא אם הוא מוכן לשחק ב-200K לעונה .
לא נראה לי שמכבי יתאמצו להחזיר אותו אם עוד שנה הוא לא ירצה לבוא , מה גם ששנה הבאה לאנדסברג יהיה חופשי וסביר להניח שמכבי יחתימו אותו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יולי 2011, 11:25

למי שמתעניין:אתר היורוליג עדכן את הקבוצות שמשתתפות בה ואת הסגלים שלהן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 19 יולי 2011, 11:26

צריך לבדוק את העניין לעומק, כי הוא עוד לא סגר בריאל. אם הוא אכן יסגור בריאל, על אף שכלל לא קיבל תשובה מרשויות המס - אז הוא עדיין אותו שכיר חרב שברח ממכבי תחת חוזה לאולימפיאקוס. הוא לא מפתיע אף אחד עם ההתנהלות שלו, ולכן אני לא כל כך מתרגש. בעונה הבאה הוא יראה רק את האבק מהנעליים של שייר, שחקן טוב יותר, ראוי יותר, בהרבה פחות כסף.
er79

הודעהעל ידי אורי » 19 יולי 2011, 12:41

קודי כתב:זה לא משנה את העובדה שפארקר, וויצ'יץ ואליהו היו יכולים להרוויח במקום אחר הרבה יותר מאשר במכבי.

זהו שבתקופת השיא של מכבי, הם לא, בטח שלא באופן משמעותי.
אורי

הודעהעל ידי misha » 19 יולי 2011, 15:53

asafb96 כתב:תהרגו אותי, אני לא מבין מי מחתים שחקנים בפילזן
על בראץ וסאבאנוביץ' הוציאו מיליונים סתם, במקום להחתים שחקנים חופשיים בהרבה פחות, אבל ניחה, יש להם כסף והם שחקנים טובים...
עכשיו, יש להם את באראץ, ראדוליצה, וגונלום שחקן שיכול לשחק 5, למה לעזאזל הם צריכים את באטיסטה?
לא עדיף במקומו להביא איזה רכז נורמלי, או סמול פורוורד? לא רוצים להתקדם מעבר לטופ 16?

הם רוצים להיפטר מראדוליצה ולהביא PG (כרגע מדברים על הוארטס, אבל גם בארסה רוצה אותו). הסגל שלהם לא יישאר כזה לא מאוזן.
אבל בלי קשר, במקומם לא הייתי מביא את באטיסטה. לא יודע מה הם ראו בו ועוד שילמו בייאוט.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי יוסי22 » 19 יולי 2011, 19:22

אורי כתב:
קודי כתב:זה לא משנה את העובדה שפארקר, וויצ'יץ ואליהו היו יכולים להרוויח במקום אחר הרבה יותר מאשר במכבי.

זהו שבתקופת השיא של מכבי, הם לא, בטח שלא באופן משמעותי.

למה סתם לכתוב שטויות?

גם פארקר וגם ניקולה יכלו להכפיל את השכר שלהם בקבוצות אחרות כולל הצעות מאוד קונקרטיות שנדחו על ידם באותם ימים.
יוסי22

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יולי 2011, 19:54

misha כתב:
asafb96 כתב:תהרגו אותי, אני לא מבין מי מחתים שחקנים בפילזן
על בראץ וסאבאנוביץ' הוציאו מיליונים סתם, במקום להחתים שחקנים חופשיים בהרבה פחות, אבל ניחה, יש להם כסף והם שחקנים טובים...
עכשיו, יש להם את באראץ, ראדוליצה, וגונלום שחקן שיכול לשחק 5, למה לעזאזל הם צריכים את באטיסטה?
לא עדיף במקומו להביא איזה רכז נורמלי, או סמול פורוורד? לא רוצים להתקדם מעבר לטופ 16?

הם רוצים להיפטר מראדוליצה ולהביא PG (כרגע מדברים על הוארטס, אבל גם בארסה רוצה אותו). הסגל שלהם לא יישאר כזה לא מאוזן.
אבל בלי קשר, במקומם לא הייתי מביא את באטיסטה. לא יודע מה הם ראו בו ועוד שילמו בייאוט.

שווה עדיין להחתים אותו?(ראדוליצ'ה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אורי » 19 יולי 2011, 22:55

יוסי אל תבלבל לי בביצים. באותם ימים היתה בערך קבוצה אחת ששילמה מעל אירופה וזו צסקא וגם שם לא מדובר בחוזים שדומים למה שמרוויחים תאודוסיץ' וקרסטיץ' למשל... מכבי עמדה יפה מאוד במובן התקציבי נגד קבוצות כמו בארסה, ריאל והיווניות היו בעונות פיננסיות, והאיטלקיות החלו בנפילתן הכלכלית...
אורי

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 יולי 2011, 03:29

יוסי צודק.

טוב שיש דפי אינטרנט מ 2004, פארקר קיבל הצעה על סך 1.5 מיליון דולר ( הרבה יותר ממה שקיבל במכבי ) ואפילו שאראס דחה הצעה מדהימה ( זו הצעה שאני זוכר אישית טוב מאוד והיו לו עוד הצעות, גם מצסק"א ) , כל זאת בשנת 2004 :

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2939186,00.html

לא יעזור שום דבר, יש סיבות מדוע פארקר הוא אחד האהובים על אוהדי מכבי ולא רק בגלל גדולתו כשחקן, לעומת הלפרין.נו.

השמועות הן שפדרמן מאוד לא אהב את ההודעה של הלפרין למרות שעדיין לא קיבל תשובות ממס הכנסה.

וד"א, יש לי הערה אישית- אתם מוכנים להפסיק עם סימני הניקוד האלו אחרי כל משפט ? אני רואה שזה הפך למגפה כאן בפורום. כל ה ... בסופי
משפט זה גם לא תקין וגם מעצבן.

סליחה על ההתנשאות הקטנה והמרגיזה הזאת שלי. :)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 יולי 2011, 06:24

אפרופו פארקר,
מסתבר שהבחור הגיע עם כל המשפוחה לביקור:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 03647.html

WELCOME!!
:worship
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי cannon » 20 יולי 2011, 06:53

קאזרטה בדרך לסגור עם ראשאד מקאנטס, שחקן שממש אבל ממש לא הייתי מתנגד לראות במכבי...
cannon

הודעהעל ידי אורי » 20 יולי 2011, 07:13

yarinsaky כתב:יוסי צודק.

טוב שיש דפי אינטרנט מ 2004, פארקר קיבל הצעה על סך 1.5 מיליון דולר ( הרבה יותר ממה שקיבל במכבי ) ואפילו שאראס דחה הצעה מדהימה ( זו הצעה שאני זוכר אישית טוב מאוד והיו לו עוד הצעות, גם מצסק"א ) , כל זאת בשנת 2004 :

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2939186,00.html

לא יעזור שום דבר, יש סיבות מדוע פארקר הוא אחד האהובים על אוהדי מכבי ולא רק בגלל גדולתו כשחקן, לעומת הלפרין.נו.

השמועות הן שפדרמן מאוד לא אהב את ההודעה של הלפרין למרות שעדיין לא קיבל תשובות ממס הכנסה.

וד"א, יש לי הערה אישית- אתם מוכנים להפסיק עם סימני הניקוד האלו אחרי כל משפט ? אני רואה שזה הפך למגפה כאן בפורום. כל ה ... בסופי
משפט זה גם לא תקין וגם מעצבן.

סליחה על ההתנשאות הקטנה והמרגיזה הזאת שלי. :)

אני די מפקפק באמינות הכתבה, שמציינת ''פארקר קיבל הצעה גבוהה מקבוצה אירופית בכירה''. חוץ מזה שפארקר חתם על חוזה חדש (אם אני לא טועה בקיץ 2004) שמוערך ביותר ממיליון דולר לעונה, סכום עצום באותם ימים.
פארקר היה נאמן לקבוצה, אהוב ע''י האוהדים ובנאדם נפלא והכל בצדק. אבל קחו אותו ותציבו אותו במציאות של ימינו, בה המחיר שלו מתחיל מאזור ה-2 מיליון יורו בעוד מכבי מוכנה לשלם מיליון דולר. לא צריך להיות נאיבי עד כדי כך. המציאות הכלכלית של אז לא דומה במאומה למציאות של היום.

שאראס היחידי שידוע בבירור שויתר על הצעה גדולה, עקב חוסר רצונות לשחק ברוסיה אצל צסק''א(ששוב, היתה היחידה שהיתה משלמת באזור המיליון וחצי)...

בקיצור בואו נעזוב את הנושא הזה בשקט, זהו ת'רד מלפפונים אירופים.
אורי

הודעהעל ידי itai7 » 20 יולי 2011, 10:54

טרנס קינזקי בדרך לעבור מפנר' לאפס
itai7

הודעהעל ידי refael » 20 יולי 2011, 12:53

פארקר בישראל ! חח איזה כיף לראות אותו שוב כאן !

דרך אגב מי אלו שמרימים אותו על הכתפיים עם החולצות הירוקות ?
תמונה
תמונה
refael

הודעהעל ידי itai7 » 20 יולי 2011, 13:25

ג'יאקטי הקשיש מרומא חתם במילאנו
שמועות ברוסיה שמוזגוב(דנבר) חוזר לחימקי בקרוב
itai7

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 יולי 2011, 13:38

itai7 כתב:שמועות ברוסיה שמוזגוב(דנבר) חוזר לחימקי בקרוב

חשוב לציין,רק עד סוף השביתה