המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
פארקר וניקולה קיבלו את הסכומים הכי גדולים בתולדות המועדון להוציא את ארויו... וגם ככה היה מדובר בתקופה שונה שבה מכבי היתה בין המשלמות הגדולות ביורוליג... בקאחה היו קיצוצים והחוזה של ליאור, שרק שנה קודם עזב לטובת הכסף, היה כבד על הקבוצה. ליאור גם העדיף לחזור לגן השעשועים שלו במכבי על פני העבודה עם איבאנוביץ' המטורף.. שום מכביזם ושום נעליים...קודי כתב:אורי כתב:אף שחקן לא היה פועל אחרת, אבל אנחנו גם ככה לא בתרד הנכון.
לא יודע אם "אף שחקן" זו ההגדרה הנכונה. מרבית השחקנים, שיש להם קריירה קצרה ומעדיפים למקסם את ההנכסה בכל שנה, היו נוהגים כמו יותם. זכורים לי כמה שחקנים, דוגמת פארקר ווויצ'יץ וגם פיני גרשון, ליאור אליהו וג'רמי פארגו שויתרו על לא מעט כסף כדי להיות כאן. אני לא מצפה מאף אחד שינהג כך אבל כל אחד מקבל את היחס שהוא עובד בשבילו - מכביסט מקבל יחס של מכביסט ואילו שכיר חרב יחס של שכיר חרב.
אורי כתב:פארקר וניקולה קיבלו את הסכומים הכי גדולים בתולדות המועדון להוציא את ארויו... וגם ככה היה מדובר בתקופה שונה שבה מכבי היתה בין המשלמות הגדולות ביורוליג... בקאחה היו קיצוצים והחוזה של ליאור, שרק שנה קודם עזב לטובת הכסף, היה כבד על הקבוצה. ליאור גם העדיף לחזור לגן השעשועים שלו במכבי על פני העבודה עם איבאנוביץ' המטורף.. שום מכביזם ושום נעליים...קודי כתב:אורי כתב:אף שחקן לא היה פועל אחרת, אבל אנחנו גם ככה לא בתרד הנכון.
לא יודע אם "אף שחקן" זו ההגדרה הנכונה. מרבית השחקנים, שיש להם קריירה קצרה ומעדיפים למקסם את ההנכסה בכל שנה, היו נוהגים כמו יותם. זכורים לי כמה שחקנים, דוגמת פארקר ווויצ'יץ וגם פיני גרשון, ליאור אליהו וג'רמי פארגו שויתרו על לא מעט כסף כדי להיות כאן. אני לא מצפה מאף אחד שינהג כך אבל כל אחד מקבל את היחס שהוא עובד בשבילו - מכביסט מקבל יחס של מכביסט ואילו שכיר חרב יחס של שכיר חרב.
קודי כתב:זה לא משנה את העובדה שפארקר, וויצ'יץ ואליהו היו יכולים להרוויח במקום אחר הרבה יותר מאשר במכבי.
asafb96 כתב:תהרגו אותי, אני לא מבין מי מחתים שחקנים בפילזן
על בראץ וסאבאנוביץ' הוציאו מיליונים סתם, במקום להחתים שחקנים חופשיים בהרבה פחות, אבל ניחה, יש להם כסף והם שחקנים טובים...
עכשיו, יש להם את באראץ, ראדוליצה, וגונלום שחקן שיכול לשחק 5, למה לעזאזל הם צריכים את באטיסטה?
לא עדיף במקומו להביא איזה רכז נורמלי, או סמול פורוורד? לא רוצים להתקדם מעבר לטופ 16?
אורי כתב:קודי כתב:זה לא משנה את העובדה שפארקר, וויצ'יץ ואליהו היו יכולים להרוויח במקום אחר הרבה יותר מאשר במכבי.
זהו שבתקופת השיא של מכבי, הם לא, בטח שלא באופן משמעותי.
misha כתב:asafb96 כתב:תהרגו אותי, אני לא מבין מי מחתים שחקנים בפילזן
על בראץ וסאבאנוביץ' הוציאו מיליונים סתם, במקום להחתים שחקנים חופשיים בהרבה פחות, אבל ניחה, יש להם כסף והם שחקנים טובים...
עכשיו, יש להם את באראץ, ראדוליצה, וגונלום שחקן שיכול לשחק 5, למה לעזאזל הם צריכים את באטיסטה?
לא עדיף במקומו להביא איזה רכז נורמלי, או סמול פורוורד? לא רוצים להתקדם מעבר לטופ 16?
הם רוצים להיפטר מראדוליצה ולהביא PG (כרגע מדברים על הוארטס, אבל גם בארסה רוצה אותו). הסגל שלהם לא יישאר כזה לא מאוזן.
אבל בלי קשר, במקומם לא הייתי מביא את באטיסטה. לא יודע מה הם ראו בו ועוד שילמו בייאוט.
yarinsaky כתב:יוסי צודק.
טוב שיש דפי אינטרנט מ 2004, פארקר קיבל הצעה על סך 1.5 מיליון דולר ( הרבה יותר ממה שקיבל במכבי ) ואפילו שאראס דחה הצעה מדהימה ( זו הצעה שאני זוכר אישית טוב מאוד והיו לו עוד הצעות, גם מצסק"א ) , כל זאת בשנת 2004 :
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2939186,00.html
לא יעזור שום דבר, יש סיבות מדוע פארקר הוא אחד האהובים על אוהדי מכבי ולא רק בגלל גדולתו כשחקן, לעומת הלפרין.נו.
השמועות הן שפדרמן מאוד לא אהב את ההודעה של הלפרין למרות שעדיין לא קיבל תשובות ממס הכנסה.
וד"א, יש לי הערה אישית- אתם מוכנים להפסיק עם סימני הניקוד האלו אחרי כל משפט ? אני רואה שזה הפך למגפה כאן בפורום. כל ה ... בסופי
משפט זה גם לא תקין וגם מעצבן.
סליחה על ההתנשאות הקטנה והמרגיזה הזאת שלי.
itai7 כתב:שמועות ברוסיה שמוזגוב(דנבר) חוזר לחימקי בקרוב
itai7 כתב:ג'יאקטי הקשיש מרומא חתם במילאנו
שמועות ברוסיה שמוזגוב(דנבר) חוזר לחימקי בקרוב
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־35 אורחים