התכוונתי כמובן לפייר ג'קסון.MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:ג'רמי פארגו תפר 67 נקודות היום במשחק בליגה הסינית.
ידעתי שהפציעה בגב זה קונספירציה של פדרמן
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התכוונתי כמובן לפייר ג'קסון.MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:ג'רמי פארגו תפר 67 נקודות היום במשחק בליגה הסינית.
ידעתי שהפציעה בגב זה קונספירציה של פדרמן
+1A.Parker כתב:אם כבר אקסים מהעונה שעברה, נוריס קול ממשיך לעשות חיל עם אבלינו בליגת האלופות
http://www.championsleague.basketball/1 ... |tab=stats
השחקן הזה הוא פספוס רציני של ספאחיה והמערכת
היה יכול להיות חלק חשוב בסגל השנה
שילוב של קול עם בלאק והיה יכול להיות פה גרעין מטורף..A.Parker כתב:אם כבר אקסים מהעונה שעברה, נוריס קול ממשיך לעשות חיל עם אבלינו בליגת האלופות
http://www.championsleague.basketball/1 ... |tab=stats
השחקן הזה הוא פספוס רציני של ספאחיה והמערכת
היה יכול להיות חלק חשוב בסגל השנה
toja27 כתב:ארל קלארק שהוזכר כאן מכל מיני סיבות עם משחק לפנתיאון היום נגד ריאל עם מדד של 13-.
my man כתב:toja27 כתב:ארל קלארק שהוזכר כאן מכל מיני סיבות עם משחק לפנתיאון היום נגד ריאל עם מדד של 13-.
הלו עד קלארקוש..
מושמץ? חצי פורום רצה אותו פהA.Parker כתב:דריק וויליאמס המושמץ עם 22 נק' באחוזים נהדרים
Rampel כתב:מושמץ? חצי פורום רצה אותו פהA.Parker כתב:דריק וויליאמס המושמץ עם 22 נק' באחוזים נהדרים
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
התנין 2 כתב:באיירן קבוצה טובה וקשוחה וחשוב מכך - עם מאמן מעולה (רדונצ'יץ' שנתן עונות יפות בכוכב האדום). בנו סגל די אפרורי, קבוצת יורוקאפ מוחלשת לכאורה אפילו (לאור העזיבה של קנינגהאם), אבל ההחתמה של דריק וויליאמס היא ככל הנראה שיחוק שמשדרג את הסגל מאוד. גם מאודו לו נראה פשוט פנטסטי לאחרונה.
A.Parker כתב:Rampel כתב:מושמץ? חצי פורום רצה אותו פהA.Parker כתב:דריק וויליאמס המושמץ עם 22 נק' באחוזים נהדרים
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
פליקס החליט שאני סתם מחזיק ממנו
גם אני הייתי שמח לראות אותו כאן
אני חושב שהדבר הכי מרשים שהוא עשה היה לקלוע 10 מ-8 ל-2 נקודותשמואל1 כתב:פייר ג'קסון תפר 67 נקודות היום במשחק בליגה הסינית.
A.Parker כתב:דריק וויליאמס המושמץ עם 22 נק' באחוזים נהדרים
felix_r כתב:נוריס קול - MVP השבוע בליגת האלופות
קול היה קרוב לטריפל-דאבל: 33 נקודות, 9 אסיסטים, 8 כ"ח
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, גל גל ו־41 אורחים