אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - יבוא או לא יבוא?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 אוקטובר 2011, 13:04

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אני מקווה מאוד שאם וכאשר פארמר יעזוב, המחליף שלו לא יהיה פרקינס או כל שחקן אחר שלא שיחק כדורסל חצי שנה.
אני גם ממש לא מתלהב מהרעיון של להביא מחליף לשחקן מוביל באמצע העונה. לדעתי, זה מתכון לפלופ.
אם בכל זאת יצליחו למצוא איזה שחקן תותח שיסכים לבוא כמחליף לפארמר, אולי נצא מרווחים, אבל על פניו, הסיכוי שדבר כזה יקרה הוא די נמוך.

למה נראה לך שבאמצע העונה בדיוק כשהשביתה נגמרת אתה תמצא שחקן ששיחק כל התקופה הזו בקבוצה אחרת ופתאום איך שהשביתה נגמרה הוא יחליט לעזוב את הקבוצה בה שיחק בשביל לבוא למכבי?
אם יביאו שחקן במקום פארמר לכשיעזוב, גם אם זה לא יהיה פרקינס זה מן הסתם יהיה שחקן שלא שיחק כל התקופה הזו משום שקיווה להשיג חוזה בנ.ב.א או משהו בסגנון.

חלק לא קטן משחקני האנ.בי.אי כן מתאמן, שומר על כושר ואפילו משחק במסגרת לא רישמית.
גם אילו שלא שיחקו (ולדעתי, אצל רובם היתה הפסקה של פחות מחצי שנה), היו כשירים במשך החצי שנה האחרונה, ודי בטוח שאם מישהו מהם יגיע הוא יהיה בכושר טוב יותר משל פרקינס.

בכל מקרה, כבר כתבתי אני לא אוהב את הרעיון של צירופו של שחקן באמצע העונה בלי קשר לכושר בו הוא נמצא.
כמו שאני רואה את הדברים, הדרך היחידה ששחקן כזה באמת יוכל להשתלב טוב ויצליח לתפקד כשחקן מוביל, היא מציאת ששחקן שהוא באמת כשרון יוצא דופן ובעל יכולות מעולות.
לא פרקינס ולא כל פליט אנ.בי.אי. בינוני, הוא שחקן כזה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 אוקטובר 2011, 13:06

עזוב, אתה לא אוהב את פרקינס וזהו. גם אם היה בכושר. תודה בזה . ;) ( לפחות פליקס למשל אומר את זה בגלוי ).
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 21 אוקטובר 2011, 13:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 אוקטובר 2011, 13:07

חביב, ומה הסיכוי שזה יקרה?
אם ניתן יהיה למצוא איזה עילוי שיסכים לבוא לפה כמעט בחינם, גם אני אשמח, אבל אם האופציות היחידות יהיו צירופו של פרקינס או הישארות עם יוגב אוחיון כרכז פותח... אני אבחר בפרקינס.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוקטובר 2011, 13:21

yarinsaky כתב:
מקאדו כתב:עוד שחקן אחד לא הגיע ולא בטוח יגיע וכבר מדברים על עוד גארד ? לא יגיעו 2 שחקנים , 1 במקרה הטוב ובצדק לא צריכים 30 שחקנים.

מדברים כאן על היום של אחרי פארמר.

ד"א, אתה אומר 30 שחקנים. אני הייתי מעדיף פחות שחקנים ויותר איכות. כשמחלקים תקציב נתון ל 15 שחקנים אז האיכות הממוצעת יורדת, שלא יהיה בזה ספק.
גם כך יהיו 4 שחקנים לפחות שלא ישחקו כמעט במשחק נתון ביורוליג.

הטיעון הנחמד הזה שאני לחלוטין מסכים איתו כבר הרבה הרבה שנים, לצערי לא ממש תופס כשמכבי משחקת ב-3 מסגרות.

הסגל הקצר ימצה את עצמו ויישחק כשיצטרך לשחק 3 פעמים בשבוע. לכן שחקנים כמו יוגב אוחיון, שייר, הנדריקס ואחרים הם חיוניים.

אני בזמנו לפני פתיחת העונה, דיברתי על הצורך לשחק בהרכבים שונים אבל קבועים בכל המסגרות. אני עדיין חושב, שזה יכול להיות מצויין, למרות שמאז הסגל של מכבי הצטמצם
ואולי זה כבר פחות מתאים. יש לי תחושה, שאם פארמר לא יה צריך לשחק כ"כ הרבה משחקים ודקות כמו שהוא שיחק מתחילת העונה, הוא היה נותן משחק טוב יותר אתמול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 אוקטובר 2011, 13:34

עדיין, מה שאתה אומר לא סותר את מה שאני אומר, ידידי.

זה שצריך יותר שחקנים גם אני יודע, משחקים באמת ב 3 מסגרות ועדיין המפעל הנחשב באמת הוא היורוליג. זה שאתה מחלק תקציב שחקנים ליותר שחקנים בהכרח יביא לפחות כסף לכל שחקן נתון, זו עובדה מתמטית פשוטה.

אני הייתי מעדיף שמכי תשחק ב 2 מסגרות בלבד ואני לא רואה כרגע את הבניפיט הגדול שהבטיחו לנו עם ההצטרפות לאדריאטית, לא בשדרוג השחקנים עם תוספת התקציב ולא ברמה שם שהיא לא בהכרח טובה בהרבה מליגת קופל.
בכל מקרה, ראינו שהמשחקים באדריאטית לא בהכרח מרמזים על מה שיקרה לקבוצה ביורוליג. זה די צועק לשמיים ואני לא בטוח שזו איזו הכנה
מי יודע מה טובה בהרבה מהליגה שלנו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 אוקטובר 2011, 13:35

חנו'ש כתב:חביב, ומה הסיכוי שזה יקרה?
אם ניתן יהיה למצוא איזה עילוי שיסכים לבוא לפה כמעט בחינם, גם אני אשמח, אבל אם האופציות היחידות יהיו צירופו של פרקינס או הישארות עם יוגב אוחיון כרכז פותח... אני אבחר בפרקינס.

אני חושב שכתבתי בבירור בפוסט שלי, שהסיכוי שזה יקרה הוא די נמוך... ואם לא עשיתי זאת, עמך הסליחה.

זה די ברור שפרקינס עדיף על אוחיון, אבל לומר שהמצב בו פרקינס יגיע לכאן באמצע העונה כרכז מוביל הוא מצב אידאלי או אפילו טוב, הוא די רחוק מן המציאות ואפילו צריך להדאיג.
כמו שאני רואה את הדברים, ההבדל בין ללכת על פרקינס או פליט אנ.בי.אי. בינוני, לבין לא להביא לפארמר מחליף בכלל, הוא די זניח.
כבר ראינו הרבה מאוד פעמים ששחקנים המצטרפים באמצע העונה לא נוטים להיות שחקנים בעלי השפעה גדולה במיוחד על עתיד הקבוצה.

ירין, אני ממש לא שונא את פרקינס, ואפילו די מחבב אותו. הייתי שמח מאוד אם מכבי היתה משאירה אותו כשחקן ספסל, ומביאה גארד איכותי שהיה אמור לשחק לצידו של פארגו בחמישיה (למרות שמדובר במצב שהוא די בדיוני).
אני פשוט נוטה לסלוד מכל הפסטיבל שעושים מסביב לפרקינס, ומכך שחושבים שאם הוא יגיע לכאן העונה, אז העתיד יהיה ורוד.
כבר היינו לא אחת בסרט שעושים משחקן מסוים משיח, ואנחנו זוכרים איך כאלו מקרים נגמרו.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 21 אוקטובר 2011, 13:52, נערך 3 פעמים בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 21 אוקטובר 2011, 13:38

תעזבו את המחליף של פרמאר. בואו קודם נקווה שלנגפורד יחתום (מה שאני עדיין לא מאמין שיקרה, פשוט כי פדרמן נזכר מאוחר מדי) ונראה איך הקבוצה רצה איתו. לא צריך להיות חזירים ולא צריך לעשות הכל במכה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Chen » 21 אוקטובר 2011, 13:45

קשה להתעלם מכך שפארמר הוא שחקן זמני, אולי מוקדם מידי לדבר אבל לא רוצה לדמיין מצב שהNBA חוזר שאנחנו מגיעים לטופ 16 ומכבי מתחילה לחפש שחקנים תוך כדי המשחקים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי קודי » 21 אוקטובר 2011, 13:46

Chen כתב:קשה להתעלם מכך שפארמר הוא שחקן זמני, אולי מוקדם מידי לדבר אבל לא רוצה לדמיין מצב שהNBA חוזר שאנחנו מגיעים לטופ 16 ומכבי מתחילה לחפש שחקנים תוך כדי המשחקים.

לחפש מחליף לשחקן שקיים זה נחמד, אבל לחפש שחקן לעמדה בה אין אף אחד זה קצת יותר חשוב...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוקטובר 2011, 13:49

yarinsaky כתב:עדיין, מה שאתה אומר לא סותר את מה שאני אומר, ידידי.

זה שצריך יותר שחקנים גם אני יודע, משחקים באמת ב 3 מסגרות ועדיין המפעל הנחשב באמת הוא היורוליג. זה שאתה מחלק תקציב שחקנים ליותר שחקנים בהכרח יביא לפחות כסף לכל שחקן נתון, זו עובדה מתמטית פשוטה.

אני הייתי מעדיף שמכי תשחק ב 2 מסגרות בלבד ואני לא רואה כרגע את הבניפיט הגדול שהבטיחו לנו עם ההצטרפות לאדריאטית, לא בשדרוג השחקנים עם תוספת התקציב ולא ברמה שם שהיא לא בהכרח טובה בהרבה מליגת קופל.
בכל מקרה, ראינו שהמשחקים באדריאטית לא בהכרח מרמזים על מה שיקרה לקבוצה ביורוליג. זה די צועק לשמיים ואני לא בטוח שזו איזו הכנה
מי יודע מה טובה בהרבה מהליגה שלנו.

זה משפט המפתח לדעתי. ההצטרפות לאדריאטית נעשתה מתוך מחשבה להביא את מכבי צעד אחד קדימה ביחס לעונה הקודמת, וזה אומר לחזק את הקבוצה המצויינת של אשתקד
בדיוק במקומות הנכונים עם תקציב נוסף לשחקנים.
אם לא רואים את מצבת השחקנים מתחזקת, אז אני באמת לא רואה סיבה לעוד משחקים ועוד ליגה שתעייף את השחקנים ותשחוק את המערכת.

נצטרך לחכות ולראות איך הסגל הזה מתחבר והאם הוספת הליגה הזאת באמת היתה מהלך טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 21 אוקטובר 2011, 13:49

לחפש מחליף לשחקן שקיים זה נחמד, אבל לחפש שחקן לעמדה בה אין אף אחד זה קצת יותר חשוב...

כמובן, אני מדבר כבר שלב אחד קדימה, אי החתמת שחקן לעמדה 2 זה פשיעה לכל דבר. ואני לא מאמין שישאירו את העמדה הזאת ריקה עד שבוע הבא. בגלל זה אני מרשה לעצמי כבר לדבר על מה יהיה אחרי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי קודי » 21 אוקטובר 2011, 13:52

Chen כתב:

כמובן, אני מדבר כבר שלב אחד קדימה, אי החתמת שחקן לעמדה 2 זה פשיעה לכל דבר. ואני לא מאמין שישאירו את העמדה הזאת ריקה עד שבוע הבא. בגלל זה אני מרשה לעצמי כבר לדבר על מה יהיה אחרי.

שום דבר לא מובן מאליו כשמדובר בפדרמן. עובדה שהוא לא ראה לנכון להביא גארד כבר לפני חודש.
קודי

הודעהעל ידי ben 246 » 21 אוקטובר 2011, 14:16

כניראה שהכתבות על לנגפורד זה עוד בלוף

דיווד אמר שהוא מקוה לחדשות בבוקר עכשיו אחר הצןהריים ואין שם דבר חדש

עוד מאת ניגמר היום מה קורה????.
ben 246

הודעהעל ידי שחף » 21 אוקטובר 2011, 14:17

הפרסום של ספורט 5 ומה שדייויד אמר נוטעים בי אופטימיות. בתקווה שהאיש יחתום לכל המאוחר עד יום ראשון, מול פרטיזן ספק אם נצטרך את היכולות שלו אבל בעוד שבועיים ריאל מגיעה לנוקיה עם רודי, טומיץ', יול וג'יי סי קארול.
שחף

הודעהעל ידי yiffy » 21 אוקטובר 2011, 14:33

שחף כתב:הפרסום של ספורט 5 ומה שדייויד אמר נוטעים בי אופטימיות. בתקווה שהאיש יחתום לכל המאוחר עד יום ראשון, מול פרטיזן ספק אם נצטרך את היכולות שלו אבל בעוד שבועיים ריאל מגיעה לנוקיה עם רודי, טומיץ', יול וג'יי סי קארול.

דווקא במצב הנוכחי המשחקים מול פרטיזן ושרלואה הם ככה"נ הקריטיים ביותר עבורנו, כיוון שמול האחרות ניצחון הוא משימה קשה במיוחד. צריך לזכור שפרטיזן תמיד מצליחה להעפיל איכשהו לטופ 16 ומעלה ולשרלואה יש סגל לא רע בכלל. עד שלאנגפורד לא יחתום, לצערי הקבוצות הללו הן אלו שצריכות להטריד אותנו במיוחד.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 אוקטובר 2011, 14:42

יש לי הרגשה שהיסטריה תגרום להחתמת כספי, מכבי צריכה להודיע לו עד יום ראשון החלטה סופית.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוקטובר 2011, 15:06

yiffy כתב:
שחף כתב:הפרסום של ספורט 5 ומה שדייויד אמר נוטעים בי אופטימיות. בתקווה שהאיש יחתום לכל המאוחר עד יום ראשון, מול פרטיזן ספק אם נצטרך את היכולות שלו אבל בעוד שבועיים ריאל מגיעה לנוקיה עם רודי, טומיץ', יול וג'יי סי קארול.

דווקא במצב הנוכחי המשחקים מול פרטיזן ושרלואה הם ככה"נ הקריטיים ביותר עבורנו, כיוון שמול האחרות ניצחון הוא משימה קשה במיוחד. צריך לזכור שפרטיזן תמיד מצליחה להעפיל איכשהו לטופ 16 ומעלה ולשרלואה יש סגל לא רע בכלל. עד שלאנגפורד לא יחתום, לצערי הקבוצות הללו הן אלו שצריכות להטריד אותנו במיוחד.

הפכת את ההפסד למילאנו לטרגדיה. מכבי היא עדיין קבוצה שתתמודד על העליה לטופ 16 מהמקום הראשון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 21 אוקטובר 2011, 15:08

עם יוגב בחמישייה אתה יכול לשכוח ממקום ראשון. אני מקווה שלאנגפורד יחתום והוא יחזור למקומו הטבעי- חלוקת מגבות במשחקי יורוליג לפאפס ופארמר.
שחף

הודעהעל ידי Runner30 » 21 אוקטובר 2011, 15:21

זה יפה שכולם מוכנית לביאת הלנגפורד.
יש באיזשהוא מקום חוות דעת אובייקטיבית על יכולותיו?
איך ההגנה שלו?
ולמה בכלל נזרק מחימקי?
Runner30

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 אוקטובר 2011, 15:47

Runner30 כתב:זה יפה שכולם מוכנית לביאת הלנגפורד.
יש באיזשהוא מקום חוות דעת אובייקטיבית על יכולותיו?
איך ההגנה שלו?
ולמה בכלל נזרק מחימקי?

למה נזרק? ריב עם מאמן שלמיטב ידיעתי בקושי יודע אנגלית..
איך ההגנה? הוא מאוד פיזי, אני חושב שבלאט יכול לשלב אותה בלחץ על מגרש שלם בקלות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים