המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:מי שולח לו תמונות של ת"א ?
קודי כתב:yarinsaky כתב:מי שולח לו תמונות של ת"א ?
אין לי מושג, אבל אני לא היחיד שמציק לו...
קודי כתב:אגב, שאלתי את לנגפורד אם יש סיכוי שהוא יגיע למכבי והוא ענה ״בהחלט יש סיכוי...״.
קובי כתב:קודי כתב:אגב, שאלתי את לנגפורד אם יש סיכוי שהוא יגיע למכבי והוא ענה ״בהחלט יש סיכוי...״.
זה משהו ששאלת בפרטי, או בטוויטר ? שלח לנו ציטוט... (:
yarinsaky כתב:ראקוצ'ביץ' פחות ידידותי, מה קודי ?
yarinsaky כתב:באמת לא שמענו הרבה זמן על ג'אבאר, כמה טוב שיש את צפריר שיזכיר לנו. בסוף אני באמת אאמין שאתה הסוכן שלו.
קודם כל, בהודעה הראשונה שלך לא כתבת את הטיעונים האלה רק אמרת שבתור אוהד נבא אתה מעדיף שהליגה תחודש ולא אכפת לך מההשלכות על אירופה, ואת זה אי אפשר להשוות למה שאמרתי על הישראלים של מכבי. אבל לא משנה לא נחזור לזה שוב.
אני לא חושב שאם הליגה תושבת לכל העונה נראה פה סופר סטארים, אני חושב שבסופו של דבר הם יעדיפו לשבת בבית מאשר להגיע לאירופה, כסף הם לא צריכים והם לא יסתכנו בפציעה.
asafb96 כתב:קודם כל, בהודעה הראשונה שלך לא כתבת את הטיעונים האלה רק אמרת שבתור אוהד נבא אתה מעדיף שהליגה תחודש ולא אכפת לך מההשלכות על אירופה, ואת זה אי אפשר להשוות למה שאמרתי על הישראלים של מכבי. אבל לא משנה לא נחזור לזה שוב.
אני לא חושב שאם הליגה תושבת לכל העונה נראה פה סופר סטארים, אני חושב שבסופו של דבר הם יעדיפו לשבת בבית מאשר להגיע לאירופה, כסף הם לא צריכים והם לא יסתכנו בפציעה.
אמרתי שלא מעניין אותי מה יהיה באירופה, שהכוונה היא שיבואו לפה כוכבים, ויהיה פה קרקס, שחלק יתלהבו, אבל אותי זה לא מעניין, אני מעדיף לראות עונה רגילה באירופה, ובNBA. לא בקשר של "לא מעניין אותי שמכבי יפסידו, אני רק רוצה לראות NBA"...
אתה לא חושב שיהיו פה סופרסטרים? יהיו, תאמין לי שיהיו. אל תיהיה תמים. שחקנים כמו האחים גאסול, בלינלי, בארניאני, קלייזה, טורקוגלו, ועוד, יגיעו לאירופה. גם שחקנים עם חוזי רוקי נמוכים, כמו וול, ווסטברוק, רוז, גריפין, דוראנט, ועוד, ישקלו לדעתי להגיע, תמורת הכסף הגדול שיציעו להם פה.
זה בנוסף לשחקנים כמו קירילנקו, גאלינרי, רודי, איליאסובה, פקוביץ', וכו', שישארו פה. ככה שאני רוצה שהשביתה תסתיים גם כאוהד NBA שרוצה לראות NBA, ובטח כאוהד מכבי, כי אם השביתה תשבית את כל העונה, הסיכויים יקטנו בהרבה מאשר נשחק בלי פארמר ובלי שביתה.
הרי בינינו, את מי אנחנו כבר יכולים להביא מהNBA? כספי?...
אתה חושב שגם אם נשמע על ביטול העונה רק בסביבות ינואר, גם תהיה נהירה של כוכבים?
yzafrir כתב:אגב אני חושב שתחליף טוב לפרקינס הוא ג'אאבר (שוב אני מעלה את שמו) שעדיין בלי קבוצה . שחקן עם יכולת הגנה טובות מאוד וחוטף מעולה וגם יכולת התקפית וניהול משחק לא רע בכלל....
asafb96 כתב:אתה חושב שגם אם נשמע על ביטול העונה רק בסביבות ינואר, גם תהיה נהירה של כוכבים?
לא משנה מתי. אם השביתה לא מבוטלת, ים של כוכבים יבואו.
אגב, אם לקראת סוף ינואר אין הסכם, כנראה שכל העונה תבוטל.
MTA2311 כתב:asafb96 כתב:אתה חושב שגם אם נשמע על ביטול העונה רק בסביבות ינואר, גם תהיה נהירה של כוכבים?
לא משנה מתי. אם השביתה לא מבוטלת, ים של כוכבים יבואו.
אגב, אם לקראת סוף ינואר אין הסכם, כנראה שכל העונה תבוטל.
כן בגלל זה שאלתי על ינואר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־23 אורחים