07 מרץ 2012, 20:35
07 מרץ 2012, 20:41
07 מרץ 2012, 20:48
שחף כתב:אני לא יודע איך הוא מתרגם את היכולות שלו ליורוליג. יש מעט מאוד גארדים אירופאים שחיים מסאלשינג(בדרך כלל האמריקאים עושים את זה). ספאנוליס ואולי שישקאוסקאס(למרות שהוא פורוורד) הם בערך היחידים שאני יכול לחשוב עליהם אבל גם הם פיתח קליעה מאוד אמינה לשלוש במהלך השנים. כקלעי שלוש לאורך רוב הקריירה הוא בינוני מינוס ואפילו פחות מזה. ב-ACB היה לו ב-10\09 0.4 שלשות ב-30%. השנה הוא באמת מבריק בתחום הזה אבל יש לו שיחרור טיפה איטי מה שעלול לגרום למקרה דווין סמית' 2, דהיינו שחקן מספיק טוב לקלוע 3-4 שלשות בקופליג, אבל כזה שהסייז, האתלטיות והגודל ביורוליג מפריעים לו לשחרר זריקה באחוז גבוה ביורוליג.
07 מרץ 2012, 20:53
07 מרץ 2012, 20:55
החציל האצטקי כתב:יש לי שם שהרבה זמן לא העלנו מהאוב, אבל מדגדג לי להזכיר אותו.
פי. ג'יי. טאקר, מתאים כ-3 במקום סמית', לצד לנגפורד?
07 מרץ 2012, 21:07
07 מרץ 2012, 21:15
07 מרץ 2012, 21:16
07 מרץ 2012, 21:16
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:יש לי שם שהרבה זמן לא העלנו מהאוב, אבל מדגדג לי להזכיר אותו.
סיפור מעניין טאקר..היה עם רגל וחצי במכבי כי בלאט מאוד מאוד רצה אותו אבל אז כשהלפרין סיכם הוא החליט שטאקר לא טוב לשחק ליד הלפרין ובגלל זה הוא לא חתם, יומיים לפני שהלפרין הודיע לראשי מכבי שהוא לא יחזור לארץ השנה טאקר חתם בגרמניה..מכבי נשארה קירחת מכאן ומכאן..
אני בכל אופן לא הייתי רוצה אותו..קצת טווינר וכבד\נמוך מדי לטעמי..אני אוהבת 3 שהם מעל 2 מטר כמו דאונס וסינגלר..
07 מרץ 2012, 21:19
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:יש לי שם שהרבה זמן לא העלנו מהאוב, אבל מדגדג לי להזכיר אותו.
סיפור מעניין טאקר..היה עם רגל וחצי במכבי כי בלאט מאוד מאוד רצה אותו אבל אז כשהלפרין סיכם הוא החליט שטאקר לא טוב לשחק ליד הלפרין ובגלל זה הוא לא חתם, יומיים לפני שהלפרין הודיע לראשי מכבי שהוא לא יחזור לארץ השנה טאקר חתם בגרמניה..מכבי נשארה קירחת מכאן ומכאן..
אני בכל אופן לא הייתי רוצה אותו..קצת טווינר וכבד\נמוך מדי לטעמי..אני אוהבת 3 שהם מעל 2 מטר כמו דאונס וסינגלר..
באיזו עמדה בלאט רצה לשחק איתו?
07 מרץ 2012, 21:20
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:יש לי שם שהרבה זמן לא העלנו מהאוב, אבל מדגדג לי להזכיר אותו.
באיזו עמדה בלאט רצה לשחק איתו?
3
07 מרץ 2012, 21:21
07 מרץ 2012, 21:23
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:יש לי שם שהרבה זמן לא העלנו מהאוב, אבל מדגדג לי להזכיר אותו.
07 מרץ 2012, 21:25
שחף כתב:לא הבנתי איך בדיוק בלאט בונה קבוצה. סמית', מאחיה וטאקר זה שחקנים עם הבדל עצום בסגנון המשחק שלהם, ואת טוענת שהשניים האחרונים היו כמעט סגורים במכבי. איזה סכמה בדיוק יש לו לעמדת הסמול פורוורד?
07 מרץ 2012, 21:26
07 מרץ 2012, 21:27
07 מרץ 2012, 21:28
07 מרץ 2012, 21:29
החציל האצטקי כתב:זה נכון, אבל לאורך כל הקריירה שלו, גם בלי הקליעה, הוא שיחק כסמול-פורוורד. גם בטקסס וגם בחולון, דורסמן היה שם אותו בחמישייה עם קמפבל וכריס ווטסון.
מה שלא כל כך מוערך אצלו זה האול-אראונד סקילס: שומר מצויין, ריבאונדר אדיר, מוסר לא רע. הוא גם די שיפר את הקליעה שלו- באריס קלע כמעט שלשה למשחק ב47.6% ובגרמניה העונה הוא עם 0.6 לערב ב40.5%.
אני אישית אוהב אותו מאוד. badass motherfucker אמיתי
07 מרץ 2012, 21:29
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:יש לי שם שהרבה זמן לא העלנו מהאוב, אבל מדגדג לי להזכיר אותו.
האמת אני מסכים איתך, אבל שאני חושב לעומק אני לא מבין את זה..
תני לי 3 טוב מעל שני מטר שהיה במכהי לאחרונה, יסאיטיס, היה טוב אבל לא השלוש שתרצי לראות אותו פותח במכבי.. (טכנית לראות אותו את כן תרצי לפי מה שאני זוכר)
נכון, יש את אידסון, אבל בכסף של מכבי לא תמצאי בחיים 2 מטר+ עם יכולת מסירה כזאת (אל תזכירו אפילו את פיין עם הסטטיסטיקות המזעזעות שלו), אני מפחד ששחקנים כמו סינגלר ודאונס (שאני באמת מת עליהם) יהיו יותר מידי חד גוניים במכבי..
אני רואה את העתיד של מכבי עם 3 שחור לא יותר מידי גבוה אבל אתלט עם קליעה טובה..
החציל האצטקי כתב:זה נכון, אבל לאורך כל הקריירה שלו, גם בלי הקליעה, הוא שיחק כסמול-פורוורד. גם בטקסס וגם בחולון, דורסמן היה שם אותו בחמישייה עם קמפבל וכריס ווטסון.
מה שלא כל כך מוערך אצלו זה האול-אראונד סקילס: שומר מצויין, ריבאונדר אדיר, מוסר לא רע. הוא גם די שיפר את הקליעה שלו- באריס קלע כמעט שלשה למשחק ב47.6% ובגרמניה העונה הוא עם 0.6 לערב ב40.5%.
אני אישית אוהב אותו מאוד. badass motherfucker אמיתי
שחף כתב:אז את טוענת שבסיטואציה מסויימת מאחיה(2-3) וטאקר(3-4) היו משחקים פה ביחד עם בלו(3-4) ואליהו(4)?
07 מרץ 2012, 21:31
שחף כתב:אז את טוענת שבסיטואציה מסויימת מאחיה(2-3) וטאקר(3-4) היו משחקים פה ביחד עם בלו(3-4) ואליהו(4)?