המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
argof כתב:אם בלאט היה רוצה את מצ'באן, או ההנהלה הייתה מסוגלת לכפות אותו עליו, הוא היה האיוש הראשון של הקיץ, כי הוא מהתחליפים היותר ראויים לבלו.
בלאט פשוט לא רוצה. לא רוצה מצב'אן, לא רוצה סופו - רוצה שחקנים "של מאמן".
felix_r כתב:gandya כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אם נכונות השמועות על מאצ'בן, אז ההתנהלות של מכבי לא ממש ברורה לי.
למכבי יש בכלל מושג אם הם רוצים אותו או לא??
ההנהלה רוצה, כי במילא משלמת לו, ואילו בלאט לא רוצה
שטויות במיץ.
ההנהלה יכולה להפטר מהחוזה של מאצבאן בקלות, אולי אפילו לעשות כמה בוחטות על הדרך.
שטויות במיץ!
ההנהלה לא יכולה להפטר מהחוזה שלו, כי הוא לא פראיר.
בלאט לא רוצה אותו, כי הוא רוצה שחקן 4-5 אמריקאי.
בוחטות של אגורות אולי. אף קבוצה לא רוצה לקנות את החוזה שלו, כי כולם אומרים, שאם הוא היה שחקן טוב, מכבי לא היתה רוצה להפטר ממנו.
gandya כתב:felix_r כתב:gandya כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אם נכונות השמועות על מאצ'בן, אז ההתנהלות של מכבי לא ממש ברורה לי.
שטויות במיץ.
ההנהלה יכולה להפטר מהחוזה של מאצבאן בקלות, אולי אפילו לעשות כמה בוחטות על הדרך.
שטויות במיץ!
ההנהלה לא יכולה להפטר מהחוזה שלו, כי הוא לא פראיר.
בלאט לא רוצה אותו, כי הוא רוצה שחקן 4-5 אמריקאי.
בוחטות של אגורות אולי. אף קבוצה לא רוצה לקנות את החוזה שלו, כי כולם אומרים, שאם הוא היה שחקן טוב, מכבי לא היתה רוצה להפטר ממנו.
כן בוודאי, במצב השוק היום אין בקוש לשחקן כמו מצבאן בשכר של מליון דולר, בוודאי שיש, במקרה הגרוע ביותר אפשר להפטר מהחוזה ללא באי-אוט, במקרה הסביר מכבי יכולה להרוויח כמה מאות יורו מהסיפור.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:אם נכונות השמועות על מאצ'בן, אז ההתנהלות של מכבי לא ממש ברורה לי.
felix_r כתב:argof כתב:אם בלאט היה רוצה את מצ'באן, או ההנהלה הייתה מסוגלת לכפות אותו עליו, הוא היה האיוש הראשון של הקיץ, כי הוא מהתחליפים היותר ראויים לבלו.
בלאט פשוט לא רוצה. לא רוצה מצב'אן, לא רוצה סופו - רוצה שחקנים "של מאמן".
בדיוק.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אם נכונות השמועות על מאצ'בן, אז ההתנהלות של מכבי לא ממש ברורה לי.
מה זה ההנהלה רוצה??
הדבר האחרון שההנהלה רוצה זה לשלם על אליהו כמעט 1.5 מיליון דולר, על מאצ'בן עוד קצת יותר ממיליון, ועל מדלי עוד קצת פחות ממיליון.
עם ההנהלה החתימה את מדלי אז היא יישרה קו עם בלאט ורצונותיו ואז זה לא מעניין אותי בלאט או ההנהלה, מבחינתי הם בתוך ההגדרה של "מכבי" כגוף אחד.
החלטתם על מדלי? תשחררו את מאצ'בן.
החלטתם לכפות את מאצ'בן על בלאט? אל תחתימו את מדלי.
אבל תחליטו!!
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אם נכונות השמועות על מאצ'בן, אז ההתנהלות של מכבי לא ממש ברורה לי.
מה זה ההנהלה רוצה??
הדבר האחרון שההנהלה רוצה זה לשלם על אליהו כמעט 1.5 מיליון דולר, על מאצ'בן עוד קצת יותר ממיליון, ועל מדלי עוד קצת פחות ממיליון.
עם ההנהלה החתימה את מדלי אז היא יישרה קו עם בלאט ורצונותיו ואז זה לא מעניין אותי בלאט או ההנהלה, מבחינתי הם בתוך ההגדרה של "מכבי" כגוף אחד.
אבל תחליטו!!
מדלי עוד לא חתום רשמית. אחת הסיבות לכך, לדעתי, זה חוסר וודאות לגבי אליהו ומאצ'בן.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אם נכונות השמועות על מאצ'בן, אז ההתנהלות של מכבי לא ממש ברורה לי.
מה זה ההנהלה רוצה??
אבל תחליטו!!
מדלי עוד לא חתום רשמית. אחת הסיבות לכך, לדעתי, זה חוסר וודאות לגבי אליהו ומאצ'בן.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אם נכונות השמועות על מאצ'בן, אז ההתנהלות של מכבי לא ממש ברורה לי.
מה זה ההנהלה רוצה??
אבל תחליטו!!
על אליהו אתה תקבל תשובה סופית רק באוגוסט ככל הנראה, ומדלי לא יחכה באוויר עד אז.
לגבי מאצ'בן, אין פה שום עניין של חוסר וודאות, ואף אחד לא צריך לחכות לו.
הוא חתום אצלינו כעובדה!!
אם מכבי היתה רוצה להשאיר אותו, היא היתה מודיעה את זה לשחקן ולכולם ולא היתה אפילו ממצמצת לכיוונו של מדלי ובטח שלא מנהלת איתו מו"מ ומסכמת איתו את כל הפרטים.
אם מכבי החליטה שלא רוצים את מאצ'בן, וזו זכותה כמובן, אז מה העניין של לשכנע אותו עכשיו (כשכבר הכל מסוכם עם מדלי ככל הנראה) להישאר??
בקיצור, צריך להפסיק להאמין לחרטוטים של וואן!!
felix_r כתב:יקירתי, אני לא מאמין לחרטוטים של אף אחד. אני פשוט חושב לבד.
אני חושב, שאם מכבי יכלה להפטר מהחוזה של מאצ'בן, היא היתה עושה את זה, אבל כנראה שאין אופציית יציאה בסכום מוגדר, ואם מכבי רוצה לחתוך, היא חייבת לשלם את כל הכסף.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:יקירתי, אני לא מאמין לחרטוטים של אף אחד. אני פשוט חושב לבד.
אני חושב, שאם מכבי יכלה להפטר מהחוזה של מאצ'בן, היא היתה עושה את זה, אבל כנראה שאין אופציית יציאה בסכום מוגדר, ואם מכבי רוצה לחתוך, היא חייבת לשלם את כל הכסף.
זה בהחלט אפשרי שאין סעיפי יציאה, אבל ברגע שיש רצון מצד 2 הצדדים לרוב מוצאים פתרון (כמו כשלאנגפורד יצא מהחוזה שלו בחימקי).
לא יכול להיות שאין אף קבוצה באירופה שלא מעוניינת בשירותיו, השאלה היא רק כמה הם מוכנים לשלם והאם הם מוכנים לתת את מלוא החוזה שיש לו עם מכבי.
יכול להיות שקבוצה שתשלם את הסכום הזה לא מצליחים למצוא ומכבי לא ממש מעוניינת לשלם לו את שאר השכר.
אבל להשאיר אותו פה, זה די וודאי שלא רוצים.
שחף כתב:ביורובאסקט ציינו שבאראץ' רוצה לעזוב את פילזן. כמה זמן לוקח עד שהוא עולה כמועמד למכבי?
האמת, לוקח אותו לפני כל שאר המועמדים הקיימים. שחקן שלם וטוב יותר שנתקע בקבוצה מחורבנת עם מאמן מחורבן.
שחף כתב:ביורובאסקט ציינו שבאראץ' רוצה לעזוב את פילזן. כמה זמן לוקח עד שהוא עולה כמועמד למכבי?
האמת, לוקח אותו לפני כל שאר המועמדים הקיימים. שחקן שלם וטוב יותר שנתקע בקבוצה מחורבנת עם מאמן מחורבן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־34 אורחים