felix_r כתב:כל מי ששונא את נבחרת ספרד בכלל, או את נבארו בפרט, יכול להנות עוד ועוד מצפיה חוזרת בקטע הבא
האמת שהצרפתים בסוף השתגעו פשוט.
קטע מוגזם ומסריח.
מישהו יודעאם צפוייה ענישה של פיב"א?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:כל מי ששונא את נבחרת ספרד בכלל, או את נבארו בפרט, יכול להנות עוד ועוד מצפיה חוזרת בקטע הבא
yzafrir כתב:כמה גגות שנאברו חטף על הראש אתמול....אני חושב שהעונה נראה את הירידה האמתית ביכולת שלו למרות שכבר בעונה האחרונה הוא לא היה טוב...
felix_r כתב:MTA2311 כתב:tomerp כתב:שניהם אידיוטים באותה מידה, מכוערים באותה מידה, ודיסלקטים באותה מידה.
ואנסים באותה מידה*
פה אתה טועה. אחד מהם התחתן אחר כך עם הבחורה הזאת שהתלוננה, מה שאומר, שזה לא היה בדיוק אונס.
Alexv כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:tomerp כתב:שניהם אידיוטים באותה מידה, מכוערים באותה מידה, ודיסלקטים באותה מידה.
ואנסים באותה מידה*
פה אתה טועה. אחד מהם התחתן אחר כך עם הבחורה הזאת שהתלוננה, מה שאומר, שזה לא היה בדיוק אונס.
לא אומר שום דבר.
יש תרבויות שלמות בהן מקובל מאוד להתחתן עם האנס(שלו לדבר חובה), לא אומר שזה המקרה כאן, כי בלי קשר לזה, עצם החתונה לא אומרת כלום.
קודי כתב:אגב, באטום אמר בסיום שהוא עשה את זה בשביל לתת לנבארו סיבה לעשות פלופ... כנראה שאנחנו לא היחידים שמתעצבנים מהפלופים שלו. כששאלו את באטום אם מכה כזו עומדת בקנה אחד עם הרוח הספורטיבית של האולימפיאדה, הוא אמר שגם הפסד מכוון (רמז להפסד של ספרד לברזיל) לא עומד ברוח הספורטיבית הזו.
כמובן שהמעשה של באטום הוא פסול לגמרי ומביש והוא צריך להיות מורחק על זה לתקופה מסויימת, אבל אפשר גם להבין את העצבים שהוא חטף על נבחרת ספרד מהגעילה והלא ספורטיבית ועל נבארו שעושה הצגות בלי הפסדה.
er79 כתב:גראן קנאריה מקיימת שיחות עם ג׳ון שייר
itai7 כתב:דרייפר חתם בריאל
LIAV10 כתב:itai7 כתב:דרייפר חתם בריאל
כבר יש להם שני אמריקאים?
אני יודע רק על המשוגע אקס ירושלים..
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:itai7 כתב:דרייפר חתם בריאל
כבר יש להם שני אמריקאים?
יש לו אזרחות קרואטית. גם לקארול יש אזרחות אירופאית כלשהי
לא מבין מה הם צריכים אותו, הם די מסודרים בעמדות הגארד עם יול, רודריגז, קארול רודי ופוצ'יוס
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:itai7 כתב:דרייפר חתם בריאל
כבר יש להם שני אמריקאים?
יש לו אזרחות קרואטית. גם לקארול יש אזרחות אירופאית כלשהי
לא מבין מה הם צריכים אותו, הם די מסודרים בעמדות הגארד עם יול, רודריגז, קארול רודי ופוצ'יוס
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים