הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקבוצה שלכם - הת'רד הרשמי

הודעהעל ידי jol9 » 07 יוני 2013, 23:11

er79 כתב:טוב, בצער רב ובלב כבד אני עושה שינוי מזערי בסגל שלי. אחרי שמושא הפנטזיה שלי פארגו חתם אצל הבולשביקים. קצת מצחיק לקרוא את הכתבה ההזויה מאתר יורו הופס שצסק״א מקצצת וחותכת שחקנים יקרים כדי לחסוך עלויות, וכמה רגעים לאחר מכן מחתימים את פארגו. שכחו מזה, הם הולכים לבנות קבוצה מפלצתית גם העונה. לגבי הסגל שלי, אותו סגל פנטזיה של החתימה שלי, מינוס פארגו+ג׳קסון. כמובן גם מינוס כספי+פניני. סגל זול יותר, פחות טוב, אבל עדיין לוקח אותו בשני ידיים.

הסגלים שלך לא ממש ברורים לי.

טיוס הוא לא ארבע. פארגו כבר לא מגיע אז איך אפשר להשאיר את הקו האחורי כמו שאתה מציע?

למה צריך את אידסון אם כבר יש את סמית׳?

ואולי מספיק כבר עם בלו? הבחור פרש מכדורסל. אם יחזור סבבה אבל עד שהוא מודיע אין מה להתייחס אליו.

הבסיס צריך להיות 4 זרים ג׳יימס, סמית׳, שני גארדים בכירים
המשלימים צריכים להיות הישראלים ועוד זר או שניים זולים.

טיוס כנראה יגיע כגבוה חמישי שיכול לשחק בשתי העמדות אבל לא ייראה יותר מדי דקות
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 07 יוני 2013, 23:53

כן, שכחתי להוריד את בלו מהסגל פנטזיה שלי, אתה צודק. לגבי טיוס, הוא 5 כמו שתומס 5. טיוס טווינר, הוא יכול לשחק בשתי העמדות. אני יודע שפארגו לא בא, תקרא טוב יותר את מה שכתבתי בתגובה הקודמת. אידסון מופיע בחתימה שלי בסגל של הקונסטלציה השנייה, זה לא הסגל המועדף עליי (שוב, תקרא ותבין).
er79

הודעהעל ידי jol9 » 08 יוני 2013, 08:23

er79 כתב:כן, שכחתי להוריד את בלו מהסגל פנטזיה שלי, אתה צודק. לגבי טיוס, הוא 5 כמו שתומס 5. טיוס טווינר, הוא יכול לשחק בשתי העמדות. אני יודע שפארגו לא בא, תקרא טוב יותר את מה שכתבתי בתגובה הקודמת. אידסון מופיע בחתימה שלי בסגל של הקונסטלציה השנייה, זה לא הסגל המועדף עליי (שוב, תקרא ותבין).

קראתי, והאמת לא הבנתי לגבי פארגו... אבל לא משנה.
בסגל הראשון מופיע כספי בשלוש וגם סמית'... למה? כספי לא יגיע, ואם כן, אז אין סיכוי שגם הוא וגם סמית' יהיו בקבוצה, אלא אם אתה מחשיב את כספי בעמדה 4.

טיוס הוא באמת בין העמדות, אבל מה לעשות שהוא לא יכול לשחק כ-4. אין לו מה לחפש בעמדה הזאת באירופה, בטח לא ברמה שאליה מכבי מכוונת. דווקא כחמש שנכנס,
ועושה קצת בלגאן הוא יכול להתאים.

בכל אופן, זה ששחקן טווינר, ואתה שם אותו בלעדית ב-4 זה לא סביר, כי כמו שתומאס לא שיחק כמעט כ-4, כך גם טיוס לא יישחק. וזה שאתה מייעד לו ולקלאטיס לקחת את כל העמדה,
זה בעצם פאול משמעותי בבניית הקבוצה, כי קלאתס כנראה לא שחקן של 30 דקות למשחק ביורוליג...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 08 יוני 2013, 08:56

אז שוב אני אומר על מנת שתבין, הסגל שאני מציע לאור זה ששלושה שחקנים שרשמתי בסגל הפנטזיה שלי הצהירו שלא ישובו למכבי (בלו, כספי ופארגו שלא הצהיר אבל חתם בצסקא) הוא אותו סגל, רק עם ג׳קסון במקום פארגו, פניני במקום כספי, ומינוס בלו בעמדה 4). לגבי טיוס, אני לא רואה שום סיבה מדוע אינו יכול לשחק בעמדה 4. בעניין הציוות שלו עם קלאתיס (או עם קאנגור), גם פה אני לא צופה בעיות. זה נכון שעמדה 4 שלי היא בגדר הימור, וזה כמו שאמרתי בזמנו כדי להקצות יותר כסף בעמדות הגארד והסנטר, וגם משום שעמדה 4 העונה באירופה הייתה הכי יקרה והכי חלשה שיש. הימור מושכל לטעמי.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 08 יוני 2013, 09:23

er79 כתב:אז שוב אני אומר על מנת שתבין, הסגל שאני מציע לאור זה ששלושה שחקנים שרשמתי בסגל הפנטזיה שלי הצהירו שלא ישובו למכבי (בלו, כספי ופארגו שלא הצהיר אבל חתם בצסקא) הוא אותו סגל, רק עם ג׳קסון במקום פארגו, פניני במקום כספי, ומינוס בלו בעמדה 4). לגבי טיוס, אני לא רואה שום סיבה מדוע אינו יכול לשחק בעמדה 4. בעניין הציוות שלו עם קלאתיס (או עם קאנגור), גם פה אני לא צופה בעיות. זה נכון שעמדה 4 שלי היא בגדר הימור, וזה כמו שאמרתי בזמנו כדי להקצות יותר כסף בעמדות הגארד והסנטר, וגם משום שעמדה 4 העונה באירופה הייתה הכי יקרה והכי חלשה שיש. הימור מושכל לטעמי.

אוקיי. ברור.

בכל אופן, ללכת עם קלאתס או עם קאנגור כ-4 העיקרי ואולי היחיד שלך, זה באמת הימור, אבל לא ממש מושכל לדעתי.
הדבר הנכון לעשות הוא לנסות להשאיר את ליאור בשכר שפוי יותר שתואם את שווי השוק והיכולת שלו.

כשאתה שם את ג'קסון במקום פארגו, אתה חייב שיהיה עוד זר איכותי בקו האחורי - משהו מהסדר גודל של לאנגפורד. עם אוחיון והלפרין מהספסל זה יכול להיות אחלה קו אחורי.

אני חושב שאנחנו בערך באותו הכיוון, רק אולי עם שמות שונים...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 08 יוני 2013, 13:39

טוב, לגבי אליהו זה כבר וויכוח נצחי, אבל איש באמונתו יחיה. חוץ מעמדה 4 אנחנו אכן בערך רואים עין בעין. למעשה, לאחר שאמרתי שמכבי חייבת להילחם על פארגו בכל מחיר, והיא לא השכילה לעשות זאת, היעד הבא צריך להיות לנגפורד, אפילו לפני ג׳קסון. הבעיה: גם לנגפורד לא עסק זול. מכבי הציעה לפארגו 1.3 מליון. אני מאמין שלנגפורד יסכים להצעה זהה, הבעיה פה זה הבייאאוט למילאנו. בקיצור, גם הוא יישרף לנו והפדרמנים ישאירו אותנו עם רייס והיקמן. לגבי ג׳קסון, אני לא חושב שהוא יסרב להצעה לטווח שבין 800 אלף למיליון, כאשר דווקא במקרה הזה לדעתי מכבי צריכה לשלם עבורו את המינימום, רק בשביל לשמור על הסיכוי הקלוש להביא את לנגפורד.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 יוני 2013, 13:44

אני לא חושב שג'קסון יקבל סכומים שאפילו מתקרבים למיליון באף מקום באירופה.
בכל מקרה, כמו שאמרת, לנגפורד צריך להיות עכשיו המטרה העיקרית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 08 יוני 2013, 13:59

ברור, כמו שאמרתי, מכבי חייבת להתעקש על לשלם לו מתחת למליון, אני מאמין שהסוכן שלו ינסה לדרוש יותר. הוא יעשה בשכל אם יבחר לעבוד עם בלאט, אני מאמין ששכר של 750-800 אלף זה משהו סביר שניתן יהיה לסגור עליו. בל נשכח שהוא גם יעשה קופה מהפיצויים של הרוסים על ניפויו
er79

הודעהעל ידי jol9 » 08 יוני 2013, 14:33

er79 כתב:ברור, כמו שאמרתי, מכבי חייבת להתעקש על לשלם לו מתחת למליון, אני מאמין שהסוכן שלו ינסה לדרוש יותר. הוא יעשה בשכל אם יבחר לעבוד עם בלאט, אני מאמין ששכר של 750-800 אלף זה משהו סביר שניתן יהיה לסגור עליו. בל נשכח שהוא גם יעשה קופה מהפיצויים של הרוסים על ניפויו

אני חושב שאפילו פחות מזה.
אם בצסקא הוא קיבל מליון יורו ונראה כמו כלום, וידוע שהרוסים משלמים תמיד הרבה יותר משווי השוק, אז השווי האמיתי שלו הוא כנראה באיזור ה500-600K. אולי מעט יותר.

העניין איתו הוא שהוא מוכר בספרד. הקבוצות הגדולות באירופה לא ימהרו לקחת אותו, כי יש אופציות אחרות, אבל הספרדיות מהדרג השני, בהחלט יכולות לחשוב בכיוונו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 08 יוני 2013, 17:05

ארון ברוקס, אוחיון, רוט
לאנגפורד, הלפרין
סמית, פניני
קלייזה, אליהו, טיוס
מאריץ, גיימס
תמונה
refael

הודעהעל ידי CYellow7 » 08 יוני 2013, 18:57

refael כתב:ארון ברוקס, אוחיון, רוט
לאנגפורד, הלפרין
סמית, פניני
קלייזה, אליהו, טיוס
מאריץ, גיימס

אתם חיים באגדה חברים. אני כבר התעוררתי והבנתי שהקיץ הזה יגמר בדיוק כמו הקיץ הקודם. אין טעם לפתח ציפיות ואז להתאכזב, עדיף להכין את עצמך מראש ולא להתבאס.

זה, במקרה הטוב, הסגל שלנו לעונה הבאה:
רייס, אוחיון
היקמן, הלפרין
סמית', פניני, לאנדסברג
אליהו, טיוס
ג'יימס, 4.5 זר
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 יוני 2013, 18:59

ומה שהכי עצוב, זה שזה סגל יותר טוב משל השנה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי refael » 08 יוני 2013, 19:23

CYellow7 כתב:
לאנגפורד, הלפרין
סמית, פניני
קלייזה, אליהו, טיוס
מאריץ, גיימס

אתם חיים באגדה חברים. אני כבר התעוררתי והבנתי שהקיץ הזה יגמר בדיוק כמו הקיץ הקודם. אין טעם לפתח ציפיות ואז להתאכזב, עדיף להכין את עצמך מראש ולא להתבאס.

רייס, אוחיון
היקמן, הלפרין
סמית', פניני, לאנדסברג
אליהו, טיוס
ג'יימס, 4.5 זר

תאמין לי אחרי השנה הזאת כולם הבינו ואני חושב שגם ההנלה הבינה שצריך להשקיע כסף והימורים כל שנה לא ילך לכן יחליטו להביא לפה שחקן אחד-שתיים טובים מאוד.
תמונה
refael

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 יוני 2013, 19:27

קודם כל הבאת ארבעה שחקנים טובים מאוד, ולא אחד שניים.
דבר שני, לא, פשוט לא, פדרמן לא הבין כלום, אני צופה קיץ קשה מקודמו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי CYellow7 » 08 יוני 2013, 20:04

refael כתב:
CYellow7 כתב:
לאנגפורד, הלפרין
סמית, פניני
קלייזה, אליהו, טיוס
מאריץ, גיימס

רייס, אוחיון
היקמן, הלפרין
סמית', פניני, לאנדסברג
אליהו, טיוס
ג'יימס, 4.5 זר

תאמין לי אחרי השנה הזאת כולם הבינו ואני חושב שגם ההנלה הבינה שצריך להשקיע כסף והימורים כל שנה לא ילך לכן יחליטו להביא לפה שחקן אחד-שתיים טובים מאוד.

תופתע לגלות כמה הוא לא הבין כלום. כל הספינים על פארגו, לאנגפורד ואפילו ספאנוליס למען השם, הם קישקוש אחד גדול.
גם אם ינחת פה שחקן כמו לאנגפורד זה יהיה על חשבון עמדה אחרת. לא רואה שמגיע יותר משחקן אחד ברמה הזו, אם בכלל.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי Allan Turing » 09 יוני 2013, 20:07

CYellow7 כתב:
refael כתב:
CYellow7 כתב:
לאנגפורד, הלפרין
סמית, פניני
קלייזה, אליהו, טיוס
מאריץ, גיימס

רייס, אוחיון
היקמן, הלפרין
סמית', פניני, לאנדסברג
אליהו, טיוס
ג'יימס, 4.5 זר

תופתע לגלות כמה הוא לא הבין כלום. כל הספינים על פארגו, לאנגפורד ואפילו ספאנוליס למען השם, הם קישקוש אחד גדול.
גם אם ינחת פה שחקן כמו לאנגפורד זה יהיה על חשבון עמדה אחרת. לא רואה שמגיע יותר משחקן אחד ברמה הזו, אם בכלל.

תפסיקו לקנות מנויים, הוא יבין בסוף.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי er79 » 13 יוני 2013, 10:31

אוקיי, אז שוב אני נאלץ לבנות קבוצה מחדש, אחרי שצסק"א לקחו לי את פארגו וג'קסון. מה שאומר שהאופציות בעמדות הפוינט גארד הולכות ומתמעטות. את טייריס רייס אני ממש לא רוצה בקבוצה. אנחנו הבנו מפארגו שמכבי תסכים לשלם עבור גארד אחד 1.3 מליון דולר, לפחות תאורטית. אני יודע שזה לא יספיק להביא את לנגפורד, כי יש גם פיצוי לאיטלקים. זה משאיר אותנו עם כמה רכזים איכותיים בודדים בשוק, שעולים יותר מ-1.3 מליון דולר, אבל אולי מכבי תצליח להגיע איתם לעמק השווה. לדעתי האופציות השפויות היחידות שנותרו, שייתכן ומכבי תצליח להפתיע ולרכוש (ואני מראש לא מכניס את ספאנוליס, דיאמנטידיס ותאודוסיץ' למשוואה בגלל המחיר שלהם), הם הוארטס או פלאניניץ לעמדת הרכז. היתרון של הוארטס זה שאנחנו יודעים שהוא שווה 1.3 מליון יורו, ועם הפיצויים של בארסה אני מניח שהוא יסכים להצעה של מכבי, בתנאי שבארסה אכן ישחררו אותו. יתרון נוסף, אם זה אכן נכון, זה שאולי הוא יכול לשחק כישראלי. פלאניניץ' אמור להיות יקר יותר, אבל אני חושב שאם מכבי תכניס עוד קצת יד לכיס הוא יהיה בהישג יד. אופציה נוספת, זולה יותר מהשניים הללו, אך פחות מועדפת עליי - זה האופציה של בובי בראון, שלדעתי הוא לא שחקן של קבוצות גדולות. אבל בלאט עלול להתפתות ולהביא אותו. וזה אומר שהגארד בעמדה 2 יהיה ככל הנראה הימור. אם השמועות נכונות והיקמן אכן נשאר, מכבי חייבת להתכוונן לשחקן שיביא את אלמנט הקליעה (אני מניח שלוגאן ינופה, ובין כה וכה הוא לא יציב). אני מצטער שאני שוב מעלה את בלו אהובי מהאוב, אבל הבנתי שמכבי מפעילים עליו לחץ אדיר לשוב, אז אני אנסה לבנות סגל חלופי:
1. הוארטס/פלאניניץ', אוחיון/מקל.
2. היקמן, יותם/לנדסברג/נעימי.
3. סמית' (האלטרנטיבה היחידה שיכולתי לחשוב עליה ולרצות אותה זה אידסון, אבל הוא האריך את החוזה בקאזאן. מכבי לדעתי צריכה לעגל לסמית' למליון דולר, הוא יסכים להישאר), פניני.
4. בלו, טיוס, קלאתיס.
5. ג'יימס, באראץ/דיוויס.

עדיין סגל יקר, אבל ללא לנגפורד ופארגו שהצעתי בעבר סגל זול יותר. השחקנים היקרים יותר יהיו הרכז והסנטר החדש, אולי גם סמית'. הערכה שלי: קו אחורי סביבות 4 מליון ברוטו, קו קדמי סדר גודל של 3 עד 3.5 מליון ברוטו. עמדה 2 לא מהחביבות עליי, אבל אם מכבי תעשה קסם ותחזיר את בלו אני חי עם זה. אם בלו יסרב לבוא, זה כבר טורף את הקלפים מחדש ואלי יהיה צורך להשקיע בגארד טוב יותר מהיקמן, לפחות באלמנט הקליעה.

אופציה שנייה ואטרקטיבית לא פחות היא לבנות סגל כמעט על טהרת היהודים/ישראלים/מתאזרחים:
1. הוארטס, מקל/אוחיון.
2. פרידזון, סילבן/יותם/נעימי.
3. כספי, פניני.
4. בלו, ג'ייק כהן, טיוס.
5.ג'יימס, באראץ/דיוויס.

אז נכון שכספי הצהיר שלא ישוב לאירופה, אבל יש מצוי ויש רצוי. אם לא ימצא קבוצה באנ.בי.איי, הוא יחזור לאירופה. כאן הכסף כבר ידבר. פדרמן עלול להביא אותו כגימיק שיווקי. לא שזה רע, אבל אני מקווה שזה לא יהיה על חשבון רכז. הסגל הזה לא יקר באופן משמעותי מהסגל הקודם שלי (אני מניח שמליון עד מליון וחצי דולר ברוטו יותר, התוספות לכספי ופרידזון בעיקר, אבל הורדתי את אליהו), אבל זה סוג של מלכודת דבש עבור הפדרמנים אם הם רוצים למכור מנויים. מדובר בצביון "ישראלי" כמעט מלא. הזרים היחידים הם ג'יימס (שגם הוא כבר מזוהה כמו "ישראלי" בארץ, ובטוח אהוב מאוד על הקהל והמערכת) והמחליף שלו בעמדה 5.
er79

הודעהעל ידי dod » 13 יוני 2013, 10:46

er79 כתב:1. הוארטס/פלאניניץ', אוחיון/מקל.
3. סמית' (האלטרנטיבה היחידה שיכולתי לחשוב עליה ולרצות אותה זה אידסון, אבל הוא האריך את החוזה בקאזאן. מכבי לדעתי צריכה לעגל לסמית' למליון דולר, הוא יסכים להישאר), פניני.
4. בלו, טיוס, קלאתיס.
5. ג'יימס, באראץ/דיוויס.

צא מהסרטים

בתור רכז תקבל את גרין מוארזה או בובי בראון.
ב-3 תקבל מקסימום את סמית' מחיפה.
בלו זה כבר היסטוריה. עזוב את הספינים שמדברים על לחצים.
ב-5 מכבי לא תוציא כל כך הרבה כשיש לה את ג'יימס
dod

הודעהעל ידי er79 » 13 יוני 2013, 11:06

dod כתב:
er79 כתב:1. הוארטס/פלאניניץ', אוחיון/מקל.
4. בלו, טיוס, קלאתיס.
5. ג'יימס, באראץ/דיוויס.

צא מהסרטים

בתור רכז תקבל את גרין מוארזה או בובי בראון.
ב-3 תקבל מקסימום את סמית' מחיפה.
בלו זה כבר היסטוריה. עזוב את הספינים שמדברים על לחצים.
ב-5 מכבי לא תוציא כל כך הרבה כשיש לה את ג'יימס

אתה יודע מה עצוב פה? שאתה אומר לי לצאת מהסרטים כשאני בונה קבוצה של 7-8 מליון ברוטו. מה לעשות? זה תקציב לקבוצה שעלולה לעקוץ ולעבור מעבר להצלבה. וזה לא תקציב קיצוני. בעבר הלא רחוק היו תקציבים גבוהים יותר. זה לא שהבעלים עניים יותר, הם פשוט קמצנים יותר. אגב, לא צריך להיות טיפש כדי להבין שהקונספט של גבוה איכותי אחד לאורך העונה פשוט לא עובד. זאת ההצעה שלך? שג'יימס ידפוק את הגוף שלו בתוך חודש. אם כבר, להערכתי מכבי לא תחסוך בעמדה זו. לגבי בלו, לא יודע, נחכה ונראה. אתה מציע לי את סמית' מחיפה? אם אני מצליח בתמורה גם לקבל את הוארטס ועוד סנטר איכותי אני חותם איתך עכשיו. אני מאוד אוהב את דווין סמית' אבל עמדות 1 ו-5 צריכות להיות משמעותיות יותר.
er79

הודעהעל ידי dod » 13 יוני 2013, 11:20

er79 כתב:
אתה יודע מה עצוב פה? שאתה אומר לי לצאת מהסרטים כשאני בונה קבוצה של 7-8 מליון ברוטו. מה לעשות? זה תקציב לקבוצה שעלולה לעקוץ ולעבור מעבר להצלבה. וזה לא תקציב קיצוני. בעבר הלא רחוק היו תקציבים גבוהים יותר. זה לא שהבעלים עניים יותר, הם פשוט קמצנים יותר. אגב, לא צריך להיות טיפש כדי להבין שהקונספט של גבוה איכותי אחד לאורך העונה פשוט לא עובד. זאת ההצעה שלך? שג'יימס ידפוק את הגוף שלו בתוך חודש. אם כבר, להערכתי מכבי לא תחסוך בעמדה זו. לגבי בלו, לא יודע, נחכה ונראה. אתה מציע לי את סמית' מחיפה? אם אני מצליח בתמורה גם לקבל את הוארטס ועוד סנטר איכותי אני חותם איתך עכשיו. אני מאוד אוהב את דווין סמית' אבל עמדות 1 ו-5 צריכות להיות משמעותיות יותר.

לא יודע לגבי עושרם של הבעלים אבל ברור לך שהכיוון משנה לשנה הוא חסכנות חסכנות ושוב חסכנות. לא שאני מבסוט מהעניין פשוט אין לי ציפיות כבר משום דבר.
את היקמן ימכרו בתור כוכב שעשה את שנת הפריצה ועכשיו הוא כבר גארד יורוליג מוכח. על סמית' (דווין) יגידו ששוב קבוצות עשירות מוציאות סכומים לא הגיוניים על שחקנים (מה שנכון נכון). מה שעוד ברור זה שג'יימס יהיה הסנטר המוביל ולידו עוד שוליה (נקווה שיותר טוב מפלאניניץ'....).
יש לי עוד תקווה קלושה שהרכז הראשון יהיה סביר אבל אני כבר מתכונן לאפשרות שימכרו לנו את בובי בראון האדיר שסחב את סיינה להישגים מופלאים (לא לשכוח אליפות מתקרבת בליגה האיטלקית החזקה)
dod

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן, שמוליק ו־26 אורחים