פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
07 יוני 2013, 22:49
כבר שנים שהוא מעמיד ביורוליג 15 + 5, באליפות העולם לפני כמה שנים הוא סחב על גבו את סרביה לחצי הגמר כולל ניצחון על ספרד שעפה והפסד לטורקיה בחצי אחרי טעות חמורה של השופטים/פחד מהקהל הטורקי הביתי כשהטורקים דרכו בחוץ לפני הסל ניצחון של טונצ׳רי, הרבה שנים לא היה פה שחקן ברמת כישרון כמו שלו?
לוזר? קודם שנגיע למעמד פיינל פוא
07 יוני 2013, 22:56
שטויות, כל הזמן אנשים מזכירים לו חסד נעורים מהטורניר הטוב שלו בסרביה. גם מהסבתא שלי הייתה בתקופת מלחמת העולם השנייה אלופת העולם בברידג׳. נו אז מה? כיום, וזה כבר תקופה די ארוכה, שהכישרון שלו מתמצה באגואיזם ובלוזריות. אני מוותר על תענוג מפוקפק של מעל לשני מליון דולר. חבל על הכסף.
07 יוני 2013, 23:17
er79 כתב:שטויות, כל הזמן אנשים מזכירים לו חסד נעורים מהטורניר הטוב שלו בסרביה. גם מהסבתא שלי הייתה בתקופת מלחמת העולם השנייה אלופת העולם בברידג׳. נו אז מה? כיום, וזה כבר תקופה די ארוכה, שהכישרון שלו מתמצה באגואיזם ובלוזריות. אני מוותר על תענוג מפוקפק של מעל לשני מליון דולר. חבל על הכסף.
וג׳קסון שעשה מליון יורו בשביל איזה 3 נקודות ורבע אסיסט זה יותר טוב?
תאודוסיץ׳ הוא פרנצ׳ייז פלייר שנמצא בשיא הקריירה שלו. דווקא מקום כמו מכבי זה קלאסי עבורו וגם מאמן כמו בלאט
יכול להתאים.
07 יוני 2013, 23:22
למה תמיד אומרים ''מאמן כמו בלאט יתאים לו''? ממתי בלאט הראה שהוא בדיוק המאמן המתאים לשחקנים אירופים איטיים ולא אתלטים?
07 יוני 2013, 23:29
התנין כתב:למה תמיד אומרים ''מאמן כמו בלאט יתאים לו''? ממתי בלאט הראה שהוא בדיוק המאמן המתאים לשחקנים אירופים איטיים ולא אתלטים?
אני חושב שבלאט כן אוהב לעבוד עם כוכבים. הוא עשה את זה בנבחרת רוסיה וגם כעוזר מאמן.
גם עם לאנגפורד הוא עשה עבודה טובה.
07 יוני 2013, 23:44
er79 כתב:MTA2311 כתב:er79 כתב:עסקה אדירה של צסק״א. אני מקנא. מי שחושב שפארגו לא ראוי, יחווה את נחת זרועו בעונה הבאה. מכבי צריכה להחתים את השאריות שצסק״א תנדף, לא תאודוסיץ׳ הלוזר אלא ג׳קסון. צריך אולי לנסות להתכוונן גם על לנגפורד
אתה מעדיף את ג'קסון על תאודוסיץ'? מוזר.
ספאנוליס, נבארו ודיאמנטידיס מרוויחים 2 מיליון יורו בערך, לא? פארגו עוד רחוק מאוד משם.
דבר איתי בסוף העונה הבאה, במבחן התוצאות בשטח. וכן, לא סובל את תאודוסיץ׳. אגואיסט ולוזר. רק יפגע בקבוצה.
בסוף העונה הבאה באמת נוכל לשפוט אם הוא שווה את הסכומים האלה. היום הוא לא שווה אותם.
גם אני לא אוהב את תאודוסיץ', אבל ג'קסון? מה הוא כבר עשה בקריירה? גם בבילבאו הוא לא הרשים אותי.
07 יוני 2013, 23:45
jol9 כתב:התנין כתב:למה תמיד אומרים ''מאמן כמו בלאט יתאים לו''? ממתי בלאט הראה שהוא בדיוק המאמן המתאים לשחקנים אירופים איטיים ולא אתלטים?
אני חושב שבלאט כן אוהב לעבוד עם כוכבים. הוא עשה את זה בנבחרת רוסיה וגם כעוזר מאמן.
יש כוכבים כמו קירילנקו וחריאפה, ויש כוכבים כמו תאודוסיץ'.
07 יוני 2013, 23:48
ג׳קסון דווקא היה מצוין בבילבאו. לשים אותו בצסקא מלכתחילה עם הסרבי זו היתה החלטה מקצועית שגויה שלו, והיום הוא יודע את זה. דווקא הוא, אם כבר, תפור לבלאט הרבה יותר מתאודוסיץ. הוא מנהל משחק טוב יותר ממנו לדעתי. יש לו את החסרונות שלו, אבל אצל בלאט דווקא אני חושב שהוא ייראה טוב יותר.
08 יוני 2013, 08:25
MTA2311 כתב:jol9 כתב:התנין כתב:למה תמיד אומרים ''מאמן כמו בלאט יתאים לו''? ממתי בלאט הראה שהוא בדיוק המאמן המתאים לשחקנים אירופים איטיים ולא אתלטים?
יש כוכבים כמו קירילנקו וחריאפה, ויש כוכבים כמו תאודוסיץ'.
נכון, אבל זה לא נראה לי כמו שידוך שמועד מראש לכשלון. הרי בלאט גם עבד עם שאראס. הוא יודע מה שחקן כזה יכול לעשות לקבוצה.
אני לא מאמין שבלאט יסתפק בגארדים אמריקאים כל הקריירה. צריך לפעמים לפתוח את הראש, ואם יש הדמנות להביא אותו, לא הייתי חושב פעמיים.
08 יוני 2013, 13:43
אין שום הזדמנות להביא אותו. והוא גם ממש לא שווה את המחיר שהוא דורש.
08 יוני 2013, 13:59
אז ג׳קסון מרשים אותך ותאודוסיץ׳ לא בשורה התחתונה?
היית מעדיף קו אחורי של ג׳קסון והיקמן מאשר תאודוסיץ׳ והיקמן?
08 יוני 2013, 14:02
מה לא ברור? אני לא רוצה לא את תאודוסיץ ולא את היקמן. אני כן רוצה (יותר נכון אתפשר כי רציתי את פארגו) את ג׳קסון ולנגפורד. קפיש?
08 יוני 2013, 14:07
er79 כתב:מה לא ברור? אני לא רוצה לא את תאודוסיץ ולא את היקמן. אני כן רוצה (יותר נכון אתפשר כי רציתי את פארגו) את ג׳קסון ולנגפורד. קפיש?
אתה יכול להמשיך לרצות את לאנגפורד, קודם שיקבל שיחרור ממילאנו (מתי מכבי שילמה כדי לשחרר שחקן מוכח שהוא לא פרוספקט אירופאי מקבוצה קטנה?), התרחיש ההגיוני הוא שהיקמן הזול ישאר ולו יצרפו גארד יחסית יקר.
את ג׳קסון ולאנגפורד אתה תקבל אולי בחלומות.
08 יוני 2013, 14:35
er79 כתב:אין שום הזדמנות להביא אותו. והוא גם ממש לא שווה את המחיר שהוא דורש.
אתה לא באמת יודע אם יש או אין הזדמנות, ואתה גם לא יודע איזה מחיר הוא ידרוש.
בגדול מדובר בכשרון מהרמה הגבוהה של אירופה, והוא שווה לא מעט כסף. מי שיצליח לביית אותו ולגרום לו לשחק בשביל הקבוצה והמאמן, ירוויח פרנצ'ייז פלייר.
הוא שחקן בקליבר יותר גבוה מלאנגפורד, ובכמה דרגות מעל ג'קסון.
לא תמיד צריך לפחד מכשרון, וללכת על המוכר והקלאסי.
08 יוני 2013, 15:05
מי שלא רוצה את תאודוסיץ' יקבל את היקמן בחוזה משודרג יחד עם עוד איזה אפס מהליגה הפינית. חוץ מזה, איך בכלל אפשר להשוות בין ג'קסון לתאודוסיץ'? הראשון לא עשה כלום ושום דבר בקריירה שלו, השני לקח MVP של היורוליג לפני שלוש שנים.
08 יוני 2013, 16:38
בדיוק, לפני 3 שנים. היום הוא אפס מאופס.
08 יוני 2013, 16:39
כבר כמה שנים שתאודוסיץ' משחק בקבוצות הכי טובות באירופה סביב השחקנים הכי טובים שיש ועדייין נו לא מצליח לזכות ביורולויג.
איך בדיוק הוא יצליח במכבי סביב היקמן וליאור אליהו ?
08 יוני 2013, 16:40
LIAV10 כתב:er79 כתב:מה לא ברור? אני לא רוצה לא את תאודוסיץ ולא את היקמן. אני כן רוצה (יותר נכון אתפשר כי רציתי את פארגו) את ג׳קסון ולנגפורד. קפיש?
אתה יכול להמשיך לרצות את לאנגפורד, קודם שיקבל שיחרור ממילאנו (מתי מכבי שילמה כדי לשחרר שחקן מוכח שהוא לא פרוספקט אירופאי מקבוצה קטנה?), התרחיש ההגיוני הוא שהיקמן הזול ישאר ולו יצרפו גארד יחסית יקר.
את ג׳קסון ולאנגפורד אתה תקבל אולי בחלומות.
אתה מדבר איתי על חלומות? תאודוסיץ שווה בשוק לנגפורד+ג׳קסון בריבוע.
08 יוני 2013, 16:45
refael כתב:כבר כמה שנים שתאודוסיץ' משחק בקבוצות הכי טובות באירופה סביב השחקנים הכי טובים שיש ועדייין נו לא מצליח לזכות ביורולויג.
גם את קרסטיץ' וחריאפה לא היית מביא, כי הם לא זכו ביורוליג בשנתיים האחרונות? גם נבארו לא זכה כבר איזה 4 שנים.
אני אסתפק גם בשחקן שיביא אותנו רק לפיינל פור.
לאן הגענו? אומרים לא לשחקן שנותן מספרים מצויינים בקבוצה כמו צסקא.
באמת שחבל על הדיון הזה. יש פה מישהו שבאמת חושב שיש סיכוי שהוא יגיע למכבי? הזוי.
08 יוני 2013, 16:51
MTA2311 כתב:refael כתב:כבר כמה שנים שתאודוסיץ' משחק בקבוצות הכי טובות באירופה סביב השחקנים הכי טובים שיש ועדייין נו לא מצליח לזכות ביורולויג.
גם את קרסטיץ' וחריאפה לא היית מביא, כי הם לא זכו ביורוליג בשנתיים האחרונות? גם נבארו לא זכה כבר איזה 4 שנים.
אני אסתפק גם בשחקן שיביא אותנו רק לפיינל פור.
לאן הגענו? אומרים לא לשחקן שנותן מספרים מצויינים בקבוצה כמו צסקא.
באמת שחבל על הדיון הזה. יש פה מישהו שבאמת חושב שיש סיכוי שהוא יגיע למכבי? הזוי.
זה לא שאני מתגנד לראות אותו פה בהחלט לא פשוט אני לא מצליח לחשוב איך הוא יצליח פה בדיוק יותר מבצסקא או באוליימפיקוס שם היו לו הרבה יותר שחקנים טובים סביבו.