על ידי yzafrir » 22 יולי 2014, 22:44
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:אני בדעה השנייה, אבל מרשה לעצמי לייצג את הגישה ההפוכה.
יש פה אנשים שקצת מאדירים את פארגו(אולי גם אני נכלל בהם), וזה לא בהכרח מציאותי. הבן אדם לא שיחק כדורסל באופן תדיר לא מעט זמן.
הוא במסגרת של קבוצה . הוא התאמן ו הוא כשיר לחלוטין . אם הוא היה אחרי פציעה ו היינו עכשיו באמצע העונה וזה היה שחקן רוקי שלא מכיר את המערכת אז הייתי מסכים שזה סיכון . אבל זה מקרה שונה שמזכיר לי את החזרה של סופו למכבי שאין ספק שהיה מהלך מוצלח...
מה ההבדל בין פארגו לרייס ? ה-6 נקודות הפרש שמכבי הפסידה בגמר (בלי אחד השחקנים הכי חשובים שלה באותה עונה ) ?? מבחינתי פארגו שחקן מוכח יותר אפילו מרייס שנתן פחות מרבע עונה טובה .
בוודאי שהוא כשיר. לא על זה הדיון.
מכבי מביאה מישהו שלא שיחק\לא היה טוב כבר שנתיים לפחות לפוזיציה של ה"כוכב". זה סיכון, וצריך לקחת את זה בחשבון.
אני שוב אומר, אני לגמרי בעד ההחתמה הזאת.
הלא שיחק לא רלוונטי כי הוא עדיין התאמן במסגרת הקבוצתית וקיבל דקות פה ושם . לגבי הלא היה טוב , זה כבר עניין אחר שנובע בעיקר מעניין מנטאלי . כששחקן רגיל לשחק ו רוצה לשחק ולא נותנים לו אז הוא מתוסכל וזה בא לידי ביטוי ביכולת שלו . אם הוא היה בגיל כזה שהיה אפשר להגיד שהוא בירידה בטיבעית אבל הוא עדיין בשיא כושרו מבחינה פיזית ואין לי ספק שמעבר לקבוצה שתיתן לו שוב הזדמנות להוכיח שהוא שייך לרמות הגבוהות , יחזיר אותו לפוקוס .
בכלל שחקנים במצב הזה הם פוטנציאל לגניבה אמיתית כמו סופו או שחקן כמו קלייזה ב-700 אלף ( אני עדיין בהלם שזה הסכום )
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.