ת׳רד המלפפונים V3- פישר חתם בקאזאן. ג'ייק כהן למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים V3

הודעהעל ידי felix_r » 22 יולי 2014, 18:49

yzafrir כתב:זה ממש לא שיכנוע עצמי , אני פשוט לא זוכר אף מקרה בעולם השחקן העדיף לשבת שנה בחוץ ולגמור לעצמו את הקריירה בשביל סכום כזה . מדובר בהפסד של חצי מיליון דולר בלבד או באיבוד חוזים יקרים בעתיד...ברור שזה יגמר הפיצוי מסויים חזהו...

יש מלא דוגמאות של שחקנים שמעדיפים לקבל יותר כסף ולשבת על הספסל מבלי לשחק. כל שנה יש שחקנים כאלה במכבי! כל שנה יש שחקנים כאלה גם בצסקא
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 22 יולי 2014, 18:55

felix_r כתב:
yzafrir כתב:זה ממש לא שיכנוע עצמי , אני פשוט לא זוכר אף מקרה בעולם השחקן העדיף לשבת שנה בחוץ ולגמור לעצמו את הקריירה בשביל סכום כזה . מדובר בהפסד של חצי מיליון דולר בלבד או באיבוד חוזים יקרים בעתיד...ברור שזה יגמר הפיצוי מסויים חזהו...

יש מלא דוגמאות של שחקנים שמעדיפים לקבל יותר כסף ולשבת על הספסל מבלי לשחק. כל שנה יש שחקנים כאלה במכבי! כל שנה יש שחקנים כאלה גם בצסקא

ויש עוד אפשרות - שקבוצה אחרת תשלם לו יותר ממכבי. קבוצות כמו ברצלונה, מילאנו וריאל צריכות רכז ואם מישהי מהן תרצה את פארגו היא בקלות תשלם לו יותר ממכבי. כך שיש לפארגו עוד אפשרויות מעבר למכבי וצסק"א.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 22 יולי 2014, 19:09

עוד פאוור פורוורד שלא יגיע למכבי הוא וויל תומאס שחתם היום במלאגה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Maccabikid » 22 יולי 2014, 19:12

קודי כתב:
felix_r כתב:

ויש עוד אפשרות - שקבוצה אחרת תשלם לו יותר ממכבי. קבוצות כמו ברצלונה, מילאנו וריאל צריכות רכז ואם מישהי מהן תרצה את פארגו היא בקלות תשלם לו יותר ממכבי. כך שיש לפארגו עוד אפשרויות מעבר למכבי וצסק"א.

אין סיבה שברצלונה/ריאל שיכולות להשקיע כמה מיליונים טובים ברכזים שלהם יקחו שחקן שהוא גם אמריקאי (כלומר נמדד במספר הזרים, לא אירופאי) וגם לא בדיוק עושה יותר מדי כבר 3 שנים הבן אדם לא משחק, אתם מתעלמים מזה לגמרי.. אף אחד לא מבטיח שהוא יחזור בכושר בו הוא הלך מפה..
Maccabikid

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 יולי 2014, 19:13

הוא בוודאות לא יחזור בכושר בו הוא עזב.
אלטרנטיבה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Maccabikid » 22 יולי 2014, 19:18

MTA2311 כתב:הוא בוודאות לא יחזור בכושר בו הוא עזב.
אלטרנטיבה?

לאיודע, אני רק חושב שהוא שחקן עם פוטנציאל גבוה, אבל סיכון לא קטן, שהשתין עלינו פעמיים, לא בטוח אם זה מה שאנחנו צריכים, אם בסוף הוא ינחת פה אני לא אתעצבן מזה, אפילו אשמח, כי יש לו פוטנציאל טוב וראינו את זה, אבל אני ממש לא אבכה אם הוא לא יגיע לפה.
Maccabikid

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יולי 2014, 19:27

אנחנו כבר באמצע העונה ? מה קשור עכשיו באיזה כושר פארגו נמצא ?
בלו הגיע שנה שעברה אחרי שנה שלא היה בכלל במסגרת ונכנס מהר מאוד לכושר וגם לאנגפורד בזמנו הגיע אחרי פציעה ונכנס מהר מאוד לכושר.
פארגו לא פצוע ולא כלום ואין שום סיבה שלא יחזור לעצמו...
זה שאנשים כועסים על " ההברזות " שלו לא משנות את העובדה המקצועית הוא האופציה הכי טובה הקיץ
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 יולי 2014, 19:32

אני בדעה השנייה, אבל מרשה לעצמי לייצג את הגישה ההפוכה.

יש פה אנשים שקצת מאדירים את פארגו(אולי גם אני נכלל בהם), וזה לא בהכרח מציאותי. הבן אדם לא שיחק כדורסל באופן תדיר לא מעט זמן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יולי 2014, 20:55

MTA2311 כתב:אני בדעה השנייה, אבל מרשה לעצמי לייצג את הגישה ההפוכה.

יש פה אנשים שקצת מאדירים את פארגו(אולי גם אני נכלל בהם), וזה לא בהכרח מציאותי. הבן אדם לא שיחק כדורסל באופן תדיר לא מעט זמן.

הוא במסגרת של קבוצה . הוא התאמן ו הוא כשיר לחלוטין . אם הוא היה אחרי פציעה ו היינו עכשיו באמצע העונה וזה היה שחקן רוקי שלא מכיר את המערכת אז הייתי מסכים שזה סיכון . אבל זה מקרה שונה שמזכיר לי את החזרה של סופו למכבי שאין ספק שהיה מהלך מוצלח...
מה ההבדל בין פארגו לרייס ? ה-6 נקודות הפרש שמכבי הפסידה בגמר (בלי אחד השחקנים הכי חשובים שלה באותה עונה ) ?? מבחינתי פארגו שחקן מוכח יותר אפילו מרייס שנתן פחות מרבע עונה טובה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יולי 2014, 21:01

קודי כתב:ניו אורלינס מימשה את האופציה על לוק באביט וגם הוא לא ינחת בנוקיה.

הזכרתי את זה היום. זה היה די ברור שהם לא ישחררו אותו. לא ברור לי מאיפה הפנטזיה הזו בכלל באה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יולי 2014, 21:02

פנטזיה נוספת של אנשים פה נעלמת היום. רובי האמל שהוזכר פה נשאר במינסוטה.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 יולי 2014, 21:06

yzafrir כתב:

הוא במסגרת של קבוצה . הוא התאמן ו הוא כשיר לחלוטין . אם הוא היה אחרי פציעה ו היינו עכשיו באמצע העונה וזה היה שחקן רוקי שלא מכיר את המערכת אז הייתי מסכים שזה סיכון . אבל זה מקרה שונה שמזכיר לי את החזרה של סופו למכבי שאין ספק שהיה מהלך מוצלח...
מה ההבדל בין פארגו לרייס ? ה-6 נקודות הפרש שמכבי הפסידה בגמר (בלי אחד השחקנים הכי חשובים שלה באותה עונה ) ?? מבחינתי פארגו שחקן מוכח יותר אפילו מרייס שנתן פחות מרבע עונה טובה .

בוודאי שהוא כשיר. לא על זה הדיון.
מכבי מביאה מישהו שלא שיחק\לא היה טוב כבר שנתיים לפחות לפוזיציה של ה"כוכב". זה סיכון, וצריך לקחת את זה בחשבון.

אני שוב אומר, אני לגמרי בעד ההחתמה הזאת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יולי 2014, 22:44

MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:

מכבי מביאה מישהו שלא שיחק\לא היה טוב כבר שנתיים לפחות לפוזיציה של ה"כוכב". זה סיכון, וצריך לקחת את זה בחשבון.

הלא שיחק לא רלוונטי כי הוא עדיין התאמן במסגרת הקבוצתית וקיבל דקות פה ושם . לגבי הלא היה טוב , זה כבר עניין אחר שנובע בעיקר מעניין מנטאלי . כששחקן רגיל לשחק ו רוצה לשחק ולא נותנים לו אז הוא מתוסכל וזה בא לידי ביטוי ביכולת שלו . אם הוא היה בגיל כזה שהיה אפשר להגיד שהוא בירידה בטיבעית אבל הוא עדיין בשיא כושרו מבחינה פיזית ואין לי ספק שמעבר לקבוצה שתיתן לו שוב הזדמנות להוכיח שהוא שייך לרמות הגבוהות , יחזיר אותו לפוקוס .
בכלל שחקנים במצב הזה הם פוטנציאל לגניבה אמיתית כמו סופו או שחקן כמו קלייזה ב-700 אלף ( אני עדיין בהלם שזה הסכום )
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 23 יולי 2014, 07:04

קיילב גרין ודשון תומאס מועמדים. אני רואה שמכבי כבר כמה שנים חמה על שחקנים שעוברים בליגה האיטלקית. לא ברור לי למה.
http://www.israelhayom.co.il/article/202815
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 יולי 2014, 07:19

yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:

הלא שיחק לא רלוונטי כי הוא עדיין התאמן במסגרת הקבוצתית וקיבל דקות פה ושם . לגבי הלא היה טוב , זה כבר עניין אחר שנובע בעיקר מעניין מנטאלי . כששחקן רגיל לשחק ו רוצה לשחק ולא נותנים לו אז הוא מתוסכל וזה בא לידי ביטוי ביכולת שלו . אם הוא היה בגיל כזה שהיה אפשר להגיד שהוא בירידה בטיבעית אבל הוא עדיין בשיא כושרו מבחינה פיזית ואין לי ספק שמעבר לקבוצה שתיתן לו שוב הזדמנות להוכיח שהוא שייך לרמות הגבוהות , יחזיר אותו לפוקוס .
בכלל שחקנים במצב הזה הם פוטנציאל לגניבה אמיתית כמו סופו או שחקן כמו קלייזה ב-700 אלף ( אני עדיין בהלם שזה הסכום )

אז אין חשיבות לכושר משחק? מה עוזר לך שהוא שיחק פה דקה או שם 2 דקות?
מה זה משנה עניין מנטאלי או לא?

בשורה התחתונה הוא בקושי שיחק ולא היה טוב רוב הזמן. אם יצליח לחזור לעצמו אצלינו, זה מצויין. אבל זה ממש לא יקרה מהר, ויש סיכוי שגם לא יקרה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 23 יולי 2014, 07:51

קובאן גם רוצה את פישר , למישהו יש ספק איפה הוא ישחק ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי קודי » 23 יולי 2014, 08:05

מקאדו 3 כתב:קובאן גם רוצה את פישר , למישהו יש ספק איפה הוא ישחק ?

טוב מאוד, יחסוך למכבי את בזבוז הכסף המשווע הזה על סנטר שלישי.
קודי

הודעהעל ידי עמיר לונ » 23 יולי 2014, 08:27

לדעתי אם מכבי מחפשת סנטר שלישי, אז היא צריכה להפסיק את החיפוש.
מצאתי את הסנטר השלישי שהיא צריכה וקוראים לו שון ג׳יימס.
אני חושב שמכבי תעשה טעות אם תוותר עליו (עדיין לא פורסמה הודעה רישמית מצד המועדון על שחרורו, מלבד התייחסויות של גודס בתקשורת), אני מאמין שצריך לתת לו את ההזדמנות להוכיח שהוא חזר מהפציעה ובנוסף מההתרשמות שלי יש לו נאמנות לקבוצה מעבר לשחקנים אחרים שחתומים בה. במידה ויחזור מהפציעה בכושר דומה למה שהיה לו לפני שתי עונות ובתחילת עונה שעברה, יהיה לנו את אחד מהקוים הקדמיים החזקים באירופה.
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 23 יולי 2014, 08:52

כושר משחק חשוב מאוד אם היה מדובר באמצע עונה או לפחות ממש בתחילת העונה . אבל פארגו יגיע בתחילת האימונים כמו כולם וילמד כמו כולם את השיטה החדשה של המאמן כך שאין לזה שום משמעות...
לפי מה שאתה אומר לא היית לוקח אף שחקן ספסל שכמעט לא שיחק מקבוצות בכירות אפילו אם הוא לא פצוע ולא כלום...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 יולי 2014, 09:07

אימונים זה לא כושר משחק בשום צורה. גם בצסקא הוא התאמן. כבר שלוש שנים הוא לא הציג את היכולות שהציג במכבי לפני 4 שנים. לא ברור לי איך אתה מרגיש כל כך בטוח עם זה שהוא יחזור להיות כמו אז.

ולא, אין לי בעיה עם שחקני ספסל, אבל פארגו לא היה שחקן ספסל רגיל. הרבה פחות מזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים