המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:לא צריך את רותבארט. אם אין תקציב לטיוס, יבוא פישר שמלכתחילה צפוי להוריד מדרישותיו. בהחלט חייבים להגדיל את התקציב. אם השארת פארגו לא ריאלית, וגם לא החתמת פרמאר, ומאחר ורוצ'סטי מתקזז תקציבית על פארגו ופישר פחות או יותר על טיוס, מכבי צריכה מליון או מליון וחצי נוספים, להביא את מקל וזר נוסף תואם היינס, בתקווה שיהיה תואם שלו בעלות ולא באיכות. תוספת נוספת של יבזורי זה לא אישו רציני, אבל אין ספק שהתקציב חייב לגדול בלפחות מליון וחצי.
er79 כתב:פישר כבר אמר שתא עדיפה עבורו מירושלים. יש סיכוי שגם עם הצעה נמוכה יותר הוא יעדיף את מכבי.
roy1000 כתב:er79 כתב:לא צריך את רותבארט. אם אין תקציב לטיוס, יבוא פישר שמלכתחילה צפוי להוריד מדרישותיו. בהחלט חייבים להגדיל את התקציב. אם השארת פארגו לא ריאלית, וגם לא החתמת פרמאר, ומאחר ורוצ'סטי מתקזז תקציבית על פארגו ופישר פחות או יותר על טיוס, מכבי צריכה מליון או מליון וחצי נוספים, להביא את מקל וזר נוסף תואם היינס, בתקווה שיהיה תואם שלו בעלות ולא באיכות. ...
roy1000 כתב:er79 כתב:פישר כבר אמר שתא עדיפה עבורו מירושלים. יש סיכוי שגם עם הצעה נמוכה יותר הוא יעדיף את מכבי.
אני לא מאמין לסיפורים האלה. הוא רץ לקאזאן בשביל כסף. אני ממש לא מבין למה שייתן עדיפות למכבי.
er79 כתב:הוא גם חתך לריאל תמורת סכומי עתק, אבל זמנים השתנו, הוא כבר בן 32, ואשתו מפעילה עליו לחצים לחזור. אני לא מאמין שהוא בעלות של טיוס, סביר להניח שניתן יהיה להחתים אותו בשכר נמוך יותר
roy1000 כתב:er79 כתב:הוא גם חתך לריאל תמורת סכומי עתק, אבל זמנים השתנו, הוא כבר בן 32, ואשתו מפעילה עליו לחצים לחזור. אני לא מאמין שהוא בעלות של טיוס, סביר להניח שניתן יהיה להחתים אותו בשכר נמוך יותר
גם אם הוא רוצה לחזור לארץ, אני לא מבין למה שייתן למכבי עדיפות על פני ירושלים.
שחף כתב:פיק טוען שברצלונה הולכת לשחרר את פלייס. ריאלי במיליון- 800K?
felix_r כתב:שחף כתב:פיק טוען שברצלונה הולכת לשחרר את פלייס. ריאלי במיליון- 800K?
א) למה אתה חושב שפלייס שווה מיליון?
ב) סמית' מיליון ומשהו (שכחתי את הסכום), רוצ'סטי מיליון... נראה לך שיהיו 3 שחקנים של מיליון?
tzachMTA כתב:felix_r כתב:שחף כתב:פיק טוען שברצלונה הולכת לשחרר את פלייס. ריאלי במיליון- 800K?
ב) סמית' מיליון ומשהו (שכחתי את הסכום), רוצ'סטי מיליון... נראה לך שיהיו 3 שחקנים של מיליון?
שכחת את פארמר בדרך..
felix_r כתב:tzachMTA כתב:felix_r כתב:שחף כתב:פיק טוען שברצלונה הולכת לשחרר את פלייס. ריאלי במיליון- 800K?
שכחת את פארמר בדרך..
כן...
תשמע, יכול להיות שזה בסך הכל WISHFUL THINKING, אבל מצד שני יש מצב, שהפדרמנים קלטו, שיש פה תחרות רצינית מצד אורי אלון, וחייבים לקחת את העניינים לידים
felix_r כתב:למה את צוחקת? זה לא אני שכותב פה סגלים של 30 מיליון דולר
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:למה את צוחקת? זה לא אני שכותב פה סגלים של 30 מיליון דולר
התחלתי לצחוק ב''הפדרמנים קלטו''
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], גל גל ו־18 אורחים