המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arel123 כתב:ירושלים משחקת נהדר, כל הכבוד לה
היא עוד יכולה לזכות ביורוקאפ ברצינות
arel123 כתב:ירושלים משחקת נהדר, כל הכבוד לה
felix_r כתב:ראשון נראית פשוט עלוב ב"ליגת האלופות של פיב"א". מתי כבר יזרקו את שיבק ?
jay כתב:מרחק 3 סדרות ביתיות מהיורוליג?
איתי-שגב כתב:בבקשה, הנדריקס וחבריו, תשברו אותם כמו שנה שעברה. אני מתחנן. אני רוצה לראות את הדוש עצוב, את אמארה מאוכזב, את הישראלים בהלם. רוצה לראות אותם סובל, בבקשה.
אחדשיודע כתב:jay כתב:מרחק 3 סדרות ביתיות מהיורוליג?
מול ולנסיה (יריבה אפשרית בחצי) או קובאן/באיירן מינכן (יריבות אפשרויות בגמר) לא יהיה להם יתרון ביתיות. מול השאר כן.
איתי-שגב כתב:בבקשה, הנדריקס וחבריו, תשברו אותם כמו שנה שעברה. אני מתחנן. אני רוצה לראות את הדוש עצוב, את אמארה מאוכזב, את הישראלים בהלם. רוצה לראות אותם סובל, בבקשה.
roy1000 כתב:איתי-שגב כתב:בבקשה, הנדריקס וחבריו, תשברו אותם כמו שנה שעברה. אני מתחנן. אני רוצה לראות את הדוש עצוב, את אמארה מאוכזב, את הישראלים בהלם. רוצה לראות אותם סובל, בבקשה.
הנדריקס עוד בחיים? לא הייתי תולה תקוות.
איך שהיוצרות התהפכו. עכשיו אנחנו מקווים שהם ייכשלו באירופה.
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:jay כתב:מרחק 3 סדרות ביתיות מהיורוליג?
מול ולנסיה (יריבה אפשרית בחצי) או קובאן/באיירן מינכן (יריבות אפשרויות בגמר) לא יהיה להם יתרון ביתיות. מול השאר כן.
בחצי הגמר/גמר הביתיות פחות רלוונטית. זה הטוב מ- 2.
my man כתב:arel123 כתב:ירושלים משחקת נהדר, כל הכבוד לה
במיוחד אמארה.. איזה שחקן איזה לב איזו נשמה.. וואו שאפו להם.
מדהימים
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:בבקשה, הנדריקס וחבריו, תשברו אותם כמו שנה שעברה. אני מתחנן. אני רוצה לראות את הדוש עצוב, את אמארה מאוכזב, את הישראלים בהלם. רוצה לראות אותם סובל, בבקשה.
גראן קנריה נחלשה. זאת לא הקבוצה של שנה שעברה.
עם ביתיות ירושלים אמורה לעבור אותה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־25 אורחים